Автор Тема: А чем "Свобода" отличается от КПУ (навеяно неким бенефисом на ФУПе)?  (Прочитано 5769 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Читач

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Взаємо-тролінг
Авториня тролить провокаційними і безглуздими питання
А її у відповідь пишуть серйозні і логічні аргументи

Гадаю ваш тролінг більш витончений, ніж топорний тролінг авторчихи

я щиро вірю, що Дрейк не знала бо не задумувалась і раптом вирішила розібратись, я й написав  :shuffle:
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Взаємо-тролінг
Авториня тролить провокаційними і безглуздими питання
А її у відповідь пишуть серйозні і логічні аргументи

Гадаю ваш тролінг більш витончений, ніж топорний тролінг авторчихи

я щиро вірю, що Дрейк не знала бо не задумувалась і раптом вирішила розібратись, я й написав  :shuffle:

Правильно делаете что верите. :smiley15: Я сегодня застала на ФУПе Вийкин бенефис и мне просто поплохело, так от её тезисов повеяло "до основанья, а затем.."  "экспорприацие" и т.п. комуняцкой гадостью.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Loge

• Hero Member
Тогда скажите, сторонники "Свободы" Вы согласны со своей "боевой подругой" Via на предмет что сначала нужно получить власть, а лишь потом начать работать? И на Майдане нужно здоровым лбам сейчас загорать, когда тот же ПС (который побратим, как мне тут сказали) воюет на востоке.

Вия - "акцентуированная" личность. Вы на полном серьёзе считаете, что её посты на ФУПе выражают позицию целой политической партии? :Prapor2:

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Тогда скажите, сторонники "Свободы" Вы согласны со своей "боевой подругой" Via на предмет что сначала нужно получить власть, а лишь потом начать работать? И на Майдане нужно здоровым лбам сейчас загорать, когда тот же ПС (который побратим, как мне тут сказали) воюет на востоке.

Вия - "акцентуированная" личность. Вы на полном серьёзе считаете, что её посты на ФУПе выражают позицию целой политической партии? :Prapor2:

Ну во всяком случае её единомышленники, тут пишущие, ничего не возразили. Налабали кучи пропагандистской дребедени, но возражений не было.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline outsider

• Ветеран форума

Ну во всяком случае её единомышленники, тут пишущие, ничего не возразили. Налабали кучи пропагандистской дребедени, но возражений не было.

Колего, а нащо читати пропаганду. Треба просто глянути як Свобода править Тернопільщину. Досягнень нема, але нема і масової націоналізації

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
як член ПС вважаю членів ВО Свобода побратимами
Т.е. таньга от путлера 50/50 делите?  :smilie8:
« Останнє редагування: Липня 10, 2014, 06:37:56 18:37 від Ливси »
sine ira et studio

Offline Ливси

• Hero Member
Колего, а нащо читати пропаганду. Треба просто глянути як Свобода править Тернопільщину. Досягнень нема, але нема і масової націоналізації
Ну если верить Славу - то есть только дерибан...
sine ira et studio

Offline outsider

• Ветеран форума
Ну если верить Славу - то есть только дерибан...

Ну Славу вірити це себе не поважати. Ходяча політтехнологія

Offline Читач

• Ветеран форума
Правильно делаете что верите. :smiley15: Я сегодня застала на ФУПе Вийкин бенефис и мне просто поплохело, так от её тезисов повеяло "до основанья, а затем.."  "экспорприацие" и т.п. комуняцкой гадостью.

а що до теперішнього Майдану ви могли б довідатись аргументацію від супчика, що був прихильником стояння там зараз,
але ви ж його і забанили замість розпитати, якщо вірити Сергію СВ, він притомна людина
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline NamelessOne

• Jr. Member
  • **
Для Nik02121971

Цитувати
по Тягнибоку - хто всі, ви свою точку зору не проектуйте на всіх, ми знали, що він політик, а не воїн, як і Яценюк, його робота паперова, воювати будемо ми. А бійців у партії вистачає і вони з гідністю вийшли на бій. Тягнибок всього лиш лідер, а не партія, забудьте про леніна і парітю, Тягнибок лідер, якого, при потребі, змінять
Нічогеньке таке собі "всього лиш". По-перше, давно відомо, що стадо баранів на чолі з левом переможе стадо левів на чолі з бараном. По-друге, якщо провід партії не зміг вигнати Фаріон, то як ви збираєтеся вигнати голову партії? Нажаль, всі ці події доводять, що Свобода не здатна до самоочищення.

Цитувати
по Фаріон - затята фанатка, виключати за брехню потрібно, але це партійні справи, ми свою точку зору виказали, треба гнати. почекаємо виборів і подивимось чи буде вона у списку.
Тішуся, що в нас тут повне взаєморозуміння  :smiley24:

Цитувати
Михальчишин - не виривайте з контексту, там хтось кричав про Майдан без політиків, може тому їм і пояснили. що майдан без політики = Білорусія.
Я особисто був на тому мітингу і можу вам сказати, що ніякого прихованого контексту там не було. Михальчишин зі своїми гопниками-охоронцями просто вдерся на сцену і фактично силою забрав в дівчини мікрофон, яка ледь не заплакала. Після того, як його освистали він відійшов, про щось поговорив з організаторами, потім взяв мікрофон, повибачався і таки "штовхнув" свою промову. Справа тут не в тому, "що майдан без політики = Білорусія". Справа в тому, що хлопець вважає, що схопив бога за бороду і може йти всупереч рішенню громади проводити мітинг без політики. Чим він тоді принципово відрізняється від Януковича? Мовчу вже про те, що політик не має жодного права ображати авдиторію, яка його в цей момент слухає – це взагалі кричуще порушення всіх правил ораторського мистецтва.

Цитувати
про події в НТКУ - я б викинув з вікна, ту скотину, а потім відповів по закону. що там з результатами розслідування? а вийшло нормально, запропонуйте інший шлях в той момент
Ви ж розумієте, що нічого доброго це ваше "щиросердечне зізнання" про вас не говорить? Щодо нашого тріо -  журналісти, політологи і митці не мають права поводитися як гопники. Про інший шлях треба думати не мені, а професійним PR-никам. А якщо свободівці не можуть все обставити красиво, то краще тоді взагалі не братися за таке «звільнення з посади».

Offline авжеж

• Hero Member
Главное Вие об этом не говорить. Я как-то имел неосторожность...

ВІя з цим радісно погодиться. Ви що, забули, як вона раділа віджиманню машинок Януковичя-джуніора? Казала, що хлопці заслужили, і можуть свою долю забрати?
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Vols

• Hero Member
Нє, народ, ну Свободу можна багато за що критикувати, але порівнювати її з антиукраїнською п*ятою колоною КПУ - воно якось занадто. В Свободі , на жаль, є і провокатори і "ідейні", що поприлипали, так завжди буває при рості популярності. Але більшість членів- патріоти. Треба робити висновки, очищатись від одіозних і прилипал і рухатись далі, не боятись втрати рейтингу. Сьогодні так, а завтра все може змінитись.
Але, однозначно, свою позитивну роль в підйомі національної свідомості народу вони зіграли.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline RG

• Ветеран форума
Нє, народ, ну Свободу можна багато за що критикувати, але порівнювати її з антиукраїнською п*ятою колоною КПУ - воно якось занадто. В Свободі , на жаль, є і провокатори і "ідейні", що поприлипали, так завжди буває при рості популярності. Але більшість членів- патріоти. Треба робити висновки, очищатись від одіозних і прилипал і рухатись далі, не боятись втрати рейтингу. Сьогодні так, а завтра все може змінитись.
Але, однозначно, свою позитивну роль в підйомі національної свідомості народу вони зіграли.

Ну, на безриб'ї і рак - риба.  :weep:

Проблема в них та, що там ці провокатори і заслані 'козачки' фактично рулять процесами. І варіантів реформуватись і позбавитись всякої швалі не проглядається.   :smiley23:

Offline Loge

• Hero Member

Ну, на безриб'ї і рак - риба.  :weep:

Проблема в них та, що там ці провокатори і заслані 'козачки' фактично рулять процесами. І варіантів реформуватись і позбавитись всякої швалі не проглядається.   :smiley23:

Ще раз: де зараз в Україні провокатори і заслані козачки не "рулять процесами"? Може, хоч би в СБУ чи МО?

Offline Fire Horse

• Hero Member
ВІя з цим радісно погодиться. Ви що, забули, як вона раділа віджиманню машинок Януковичя-джуніора? Казала, що хлопці заслужили, і можуть свою долю забрати?

Я не можу зрозуміти, до чого тут Вія.
Вія не членкиня Свободи, якщо не помиляюсь.
А якби і була, то навряд чи хтось вправі заперечувати її право мати власну думку.
Якщо я є виборцем Свободи останнє десятиріччя, то це ж не означає, що мої погляди  обов'язково збігаються з офіційною позицією цієї партії у будь-якому питанні, чи навпаки.

« Останнє редагування: Липня 10, 2014, 10:40:34 22:40 від Fire Horse »

Offline Ливси

• Hero Member
Якщо я є виборцем Свободи останнє десятиріччя, то це ж не означає, що мої погляди  обов'язково збігаються з офіційною позицією цієї партії у будь-якому питанні, чи навпаки.
А зачем тогда за них голосовать если позиции не совпадают?
sine ira et studio

Offline ксeня

• Hero Member
Вія до Свободи ніякого відношення не має. Це щодо Вії.
Свобода- ідеологічна партія. Національна ідеологія, патріотичний електорат і низові структури. Це плюс.
Абсолютно бездарна верхівка і божевільна Фаріон. Відсутність якісних економістів і управлінців. Це мінус. Це не дає партії розвиватися і зажене її в могилу.
При тому, що Свобода навіть не думає над тим, щоб якось реструктуризуватися, я не бачу у неї оптимістичного майбутнього. Насправді дуже шкода.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Ага знову полилось у сторону Свободи....
Не буду багато писати, подивіться як голосує свобода в парламенті....
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Fire Horse

• Hero Member
А зачем тогда за них голосовать если позиции не совпадают?

Тут же головне, наскільки не співпадають. :smilie1:
Це по-перше.
А по-друге, я голосую за програму і за список людей, які обіцяють її виконати.
А по-третє, Свобода наразі єдина проукраїнська партія в Україні. Інших просто не існує.

Offline Vols

• Hero Member
Вія до Свободи ніякого відношення не має. Це щодо Вії.
Свобода- ідеологічна партія. Національна ідеологія, патріотичний електорат і низові структури. Це плюс.
Абсолютно бездарна верхівка і божевільна Фаріон. Відсутність якісних економістів і управлінців. Це мінус. Це не дає партії розвиватися і зажене її в могилу.
При тому, що Свобода навіть не думає над тим, щоб якось реструктуризуватися, я не бачу у неї оптимістичного майбутнього. Насправді дуже шкода.
Так, кадрова робота у них не на висоті. Інколи здається, що підбір кадрів здійснюється на підставі чисто зовнішніх проявів патріотизму і вміння піаритись на національних почуттях.
Нехай задумаються над теперішньою втратою підтримки. Зможуть зробити правильні висновки - повернуть прихильників, ні- скотяться на маргінез. Але це нормально для розвитку, попит на праву українську партію є, не буде Свободи, буде щось інше. Але тільки б не Ляшко... :smilie8:
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Who is John Galt?

• Hero Member
Свобода дуже ліва в економіці. А це режим подібний до януковича по добробуту населення.
Ті свободівці, яких я знаю - гарні небайдужі люди. Але у економіці не розуміються. Одна було захопилась Кахой Бендукідзе (співавтора грузинських реформ) - я пояснив, що він відсотків на 80 проти програми Свободи, конкретно по пунктах з програми. Побачив двомислення - вірна і програма і Каха.
Держава є інститут пограбування та насильства.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Тема дуже цікава, шкода що я не мав змогу взяти в ній участь )))

Задавати питання "Чим Свобода відрізняється від КПУ?" - це те саме, що ставити питання " А як треба будувати міст, поперек річки чи вздовж?".
.............
На сьогоднішній день найкращий і найкорисніший політик для України це Коломойський. Тому що говорунів, розводити економічні теорії завжди вистачало, а от взятися робити діло, не побоятися погризтися з Москвою й зуміти організувати різнопланових людей за для виконання військових завдань, то небагато таких знайдеться, серед мегавеличин - то тільки Коломойський.
.
Наражаючись на форумну критику, на подив і дурнуваті глузування все-таки скажу: Коломойський сьогодні - це як Павло Лазаренко в 1996 році. І той і інший мають перед собою одну й ту саму задачу: 1) нейтралізацію промосковського донецького клану 2) нейтралізацію київського промосковського угрупування ( сьогодні це Львочкін, Фірташ і іже з ними а в часи Лазаренка це були Суркіс-Медведчук).

Павло Лазаренко не був формальним націоналістом ( так само як і Коломойський) і гроші любив не менше ніж владу ( так само як і Коломойський), але і перед тим і перед цим стояла й стоїть одна й та сама задача: знищення двох головних (вищеназваних) промосковських фінансово-політичних угрупувань.
Але Павла вибити з сідла було не так вже й складно, заручившись підтримкою єврейства, а через єврейство і підтримкою ДЕрждепу США. Лазаренко не мав відповідного політичного досвіду й змушений був тікати до Америки, щоб його просто не знищили фізично в Україні.

А от з євреєм Коломойським такий фокус вже не вийде: бо мобілізувати зарубіжне єврейство проти Коломойського не вдасться зі зрозумілих причин.

То що виходить ? Коломойський для Москви в Україні сьогодні це ворог № 1. Але діяти якимись ефективними методами Москва проти Коломойського не може, тому час від від часу включаються примітивні низькопробні гавкання Ахметова і Тарути ( Данбас бамбіть нільзя. нужно договаріваться хоть с чортом лисим чи "вивести батальон Дніпро з Донбасу, ми й самі справимось") або просто атаки організовані київським промосковським жидівством ( наїзди телеканалу Інтер, чи наїзди притулівського вібратора Сірожі на Коломойського в ЗМІ).
.
Тобто, розклад сил між Москвою й Україною дуже схожий, майже як в 1996 році. Я не ідеалізую Коломойського ( так само як і не ідеалізую Лазаренка зразка 1996 року), але сьогодні Коломойський це не слаба постать серед подітичних сил, які протистоять російській окупації України. В часи Лазаренка-Єльцина ще не було такої прямої експансії Росії в Україну, бо Росія була ще зайнята власними внутрішніми проблемами, але базові політичні сили, на які опирались російські сили в Україні було так само дві і це ті самі сили: 1) донецький кримінальний україноненависницький клан 2) київське єврейське проросійське україноненависницьке  угрупування.

Майже нічого не змінилось, історія наче повторюються, змінились тільки деякі прізвища та іронія долі винесла в перші шеренги українських націоналістів єврея Коломойського.
..............
Тут ще в гілці згадувався Садовий і Самопоміч. Коротко скажу про Садового: важко знайти політика, який має загальноукраїнські перспективи і при цьому найнегативніший персонаж для майбутнього українського політикуму.

НЕГІДНИК, ПОВІЯ І ПРИСТОСУВАНЕЦЬ. БІльше він ніхто. Якби, наприклад, сьогодні при владі був Янукович і якби Янукович намагався вводити рос. мову другою державною, то  хто його найбільше підтримав би серед галичан - то це Садовий. Пояснення знайдені були б швидко, на зразок: "Але ж схід і Київ багато хто й так рос. мовою говорять, то ми хоч  зможемо захистити інтереси україномовних, хоча б в Галичині і т.п, і т.п.". Одна тільки ідіотсько-мазохістська ідея невдовзі після втечі Януковича " А нехай львів"яни цілий день поговорять російською, ми ж такі толеранті шо нєхуй дєлать"  чого варта.

Звертаю увагу на цього політичного підара, бо якщо Порошенко проявить слабкість в управлінні, ( як колись Ющенко)то світова масонерія потягне в презедентське крісло саме " українця" Садового. А він такий само українець як і Коломойський .

...І кого тоді на виборах підтримає Москва і проросійський електорат в Україні? Хоч і з неохотою, але Садового. А кого ж іще, ну не Коломойського ж підтримувати, який споряджав батальони, за власний кошт їх екіпірував і відправляв на схід, знищувати кацапську гідру. А в Україні під час виборів обов"язково знайдуться ідіоти від політики, які стверджуватимуть що "всі вони там однакові", і "тільки не жид".

Offline VikS

• Hero Member
Основна заслуга "Свободи" в розвитку, легалізації в суспільній свідомості та збереженні до часу вирішальної битви (другого Майдану) ідеології націоналізму, проявленого в гаслах, якими жив Майдан і навколо яких він тільки й міг втриматися (не на Євросоюзі ж він тримався насправді).
В цьому сила була й слабість "Свободи", що тільки на гасла опиралася.
Ну це питання виключно до її керівництва.

Offline livandovy4

• Sr. Member
Разницы нет никакой между правдой и ложью,
Если ,конечно,и ту,и другую раздеть (с) В.Высоцкий

А вед поэт прав. Забери у этих двух сил наносное (символика, риторика и т.п.) хотят они одного и того же: "отнять и поделить"

Дрейк! А яка різниця між вами і нельою штепою?

з.і. можете банити! Я Чупі в сусідній гілці відписав, що заперечення іншої думки=примітивізація площадки
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Offline livandovy4

• Sr. Member
для дрейк

а ви приїзджайте в Тернопіль, Львів чи інше місто де ВО Свобода при владі хоча б 5 років і побачите в чому різниця.

Ну я ж львівянин - мені то не варто розказувати байки  :smilie2: Хабарі щоб "порішати" питання при владі тільки зрослидля бізнесу  :hot:

не пизди! я теж львів*янин. За всіма  "порішати" ховається смазлива рижа мордочка садового

Offline livandovy4

• Sr. Member
І знову процитую самого себе:

Дозволю собі ще раз повторити свій пост:

Весь «провід» Свободи за останні декілька місяців себе повністю дискредитував:

Тягнибок – на нього покладалися найбільші надії як на лідера «силового крила». Тим не менше, під час майдану ніяк себе не проявив. Ба, більше: в одну з критичних ночей на Майдані в прямому ефірі «піднімав» бойовий дух фразами на кшталт «якщо не погодимося на пропозиції Януковича, то вас всіх пересаджають».

Фаріон – «Орлиця перед шакалами не звітується», але тим не менше виявилася членкинею КПРС, хоча перед тим неодноразово це заперечувала. Отже – брехуха, яку ще й чомусь не виключили з лав Свободи (а це ще один мінус Тягнибоку). Що й казати - чудовий ідеолог для правої національної партії.

Михальчишин – зі сцени львівського Євромайдану назвав мітинг студентів сопляками, від яких нічого не залежить. Ось така нова генерація політиків.

Мірошниченко, Іллєнко і Бенюк – на відео з керівником НТКУ поводилися як звичані гопники. Хлопцям явно не давали спокою лаври Сашка Білого, але імпреза вийшла дуже ницою та фальшивою.

Висновок: принципової відмінності в результатах Свободи на парламентських виборах не буде, 10% вони вже точно ніколи не отримають. А якщо до парламенту піде «Самопоміч» Садового (а вона піде – це зрозуміло після проходження її в Київраду), то Свобода втратить навіть ті залишки, які в неї є.

Ніхто з прихильників Свободи мені нічого на це не відповів, тільки мінусів накидали.

1. Знач "не проявив"? курвамать!!! а весь той час тисячі людей МОБІЛІЗУВАТИ для боротьби? Самі кажете вийшли? ну-ну...
про "арештують" - БРЕХНЯ! в неті є відео з його словами - ВОНО НЕ ТАКЕ! Не тре мені тулити фальшиві інтерпретації від огризків старого режиму

2. Михальчишин зі сцени сказав: У КИЄВІ ЙДЕ ВІЙНА! А сопляки(ТМ) його не зрозуміли в силу своєї тупості... Бо їм в той момент було дуже весело прогулювати пари і кричати "хто не скаче той москаль". А за спиною сопляків були мордочки "громадських активістів" з телеканалу зік - підара дроздова і внука нквдиста добродомова, які ну дуже хотіли вже в той момент вести переговори про поділ мажоритарних округів у львівську міськраду на наступних місцевих виборах

3. Міроха і К ЗАМАЛО дали тому пєдофілу! І вся шобла журнашлюшок, котра ще недавно за пару срібняків обслуговувала режим йаника, почула небезпеку і кинулась їх травити. Вони чогось вирішили, що вони непідсудні... Е ні! Якщо медіа є четвертою владою, то процес люстрації стосується їх чи не в першу чергу.

по висновку: судячи по поведінці садового на останніх сесіях міськради він вже себе відчуває одною ногою в парламенті. Але до виборів ще є час! І т.зв. "його" депи в київраді ще стільки дров наломають, що садік не буде знати як відплюватись від їх "репутації". Так що не кажіть "гоп"!

Offline VikS

• Hero Member
Цитувати
Мірошниченко, Іллєнко і Бенюк – на відео з керівником НТКУ поводилися як звичані гопники. Хлопцям явно не давали спокою лаври Сашка Білого, але імпреза вийшла дуже ницою та фальшивою.
Навпаки - це розумний хід Свободи. Так само, як і Сашко Білий, і Ляшко в зоні АТО прищеплюють народу правильні форми поведінки з продажними чиновниками.

Offline Маленька жабка

• Sr. Member
Свобода могла була в свій час зроблена як проект навіть ФСБ, як лякачка для українців. Але не перший раз таке трапляється, що витвір майстра після створення починає жити своїм життям. Національно-патріотичні ідеї партії були сприйняті на ура, низові організації і велика маса людей, що приєдналися, почали жити за принципами свідомого націоналізму, верхівка деякою мірою повинна була відреагувати на запити рядових членів. Партія, як і будь-яке суспільне утворення--як жива істота, має можливість развиватися, переформатовуватися. Але мені здається, що верхівка партії свій шанс втратила. ПС, напевне, перебере на себе лідерство, або навіть одіозний Ляшко, хочете смійтеся, хочете плачте. Свобода сама потребує реорганізації і очищення. Ірину Фаріон сраною мітлою гнати треба, вона великої шкоди завдала своїй партії. Звичайно, великою мірою верхівка партії зацікавлена в здобутті матеріальних цінностей і всіляких преференцій. Але цим буде грішити будь-яка партія, яка візьме трохи влади. Так було і буде. На те і суспільство, щоб контролювати.

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Панове, ви очікували, що Тягнибок в січні вийде на сцену Майдану в бронику і з автоматом? Як Губарєв чи Пушилін?
Kremlin delenda est.

Offline VikS

• Hero Member
Панове, ви очікували, що Тягнибок в січні вийде на сцену Майдану в бронику і з автоматом? Як Губарєв чи Пушилін?
Я очікував. Бо він сам всю весну й літо публічно готував народ до "Повстань Україно!".
А коли Україна повстала сам не повстав.