Автор Тема: От нахріна взагалі ці переговори з РФ про нашу укладену(!) Угоду асоціації з ЄС?  (Прочитано 1188 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Rost_I

• Hero Member
Росія хоче змінити текст УА та перешкодити її імплементації
http://www.eurointegration.com.ua/news/2014/07/11/7024124/

Під час тристоронніх переговорів щодо торговельної угоди між Україною та ЄС, що відбудуться у п’ятницю 11 липня, Росія налаштована переконати сторони не починати імплементацію Угоди про асоціацію та змінити її положення, аби усунути "негативні наслідки" для РФ.

Про це повідомляє Euobserver.

Про такий розвиток подій свідчить проект спільної заяви, поширений російською стороною серед європейських інститутів.

Передбачається, що Росія наполягатиме на публікації даного тексту у вигляді спільного комюніке по завершенню переговорів.

Текст проекту заяви містить фразу "три учасники… погодилися" щодо ряду заходів.

Одна із запропонованих ініціатив – це створення експертних "консультативних" механізмів, на котрі мала б вплив кожна зі сторін.

Також говориться про те, що консультації матимуть на меті визначити "заходи, котрі могли пом’якшити негативні наслідки такої імплементації для Росії, її економіних операторів, включаючи зміни до Угоди про асоціацію, якщо це буде необхідно".

"Допоки такі заходи не будуть погоджені в тристоронньому порядку, торгова і економічна частини Угоди про асоціацію не мають набирати чинності", - повідомляється в документі.

Нагадаємо, що у тристоронніх переговорах братимуть участь міністр економічного розвитку РФ Олексій Улюкаєв, глава МЗС України Павло Клімкін та єврокомісар з питань торгівлі Карел де Гюхт.
... і хай Росія згине як держава

Offline Kolbasa

• Sr. Member
Нахріна?
Тому що вони так хочуть

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Бо європідори заодно з москалями. А наші тут взагалі збоку десь...

Offline ukrainochka15

• Sr. Member
кацапи можуть багато чого хотіти, вони ці консультації хотіли проводити ще до підписання угоди, їх відфудболили. Не бачу причин для паніки, поговорять та розійдуться, ніхто вже нічого не буде змінювати в угоді

Offline mahnovets

• Ветеран форума
кацапи можуть багато чого хотіти, вони ці консультації хотіли проводити ще до підписання угоди, їх відфудболили. Не бачу причин для паніки, поговорять та розійдуться, ніхто вже нічого не буде змінювати в угоді
А тепер вони зайшли через єврогєїв і ті їх не футболять, як бачимо. Так що якщо не для паніки то для стурбованості причини є. Як на мене - якщо воно так складно і нікому в Європі не треба то може ну його нах, підпишимо двосторонні угоди з тими хто не займається оральним сексом з Ху...лом і пошабашим. А то вони щось дуже бояться нас, мабудь щось знають :smilie5:
Батя, мы стараемся ...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Може і прийде час повторити трюк фьодорича у Вільнюсі, тільки вже з зовсім інших причин...

Offline Rost_I

• Hero Member
в мене просто у голові не укладається. Україна та ЄС уклади ДВОСТОРОННЮ (!) Угоду. Якого хріна взагалі тепер ще сідати за якісь переговори щодо її укладання з третьою стороною??? Це суб'єкт, який взагалі не є учасником цієї угоди!!!!
Що це за б....во!!!???

Offline Rost_I

• Hero Member
якого взагалі Павло Клімкін поліз на ті переговори!??? Якщо він допустить взагалі якесь тупцювання на місці через ці переговори з Росією - записую одразу в падли, саботажники та вороги України.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
А за Росією ще підтягнуться "побратими", бацька, казахи, інша всілякі наволоч з науру...

Offline ukrainochka15

• Sr. Member
А тепер вони зайшли через єврогєїв і ті їх не футболять, як бачимо.
ні, єврогеї зразу сказали, що консультації обов'язково будуть, але вже після підписання. Думаю більше треба боятися невідлюстрованої української влади ніж ці консультації та декларації

Offline ukrainochka15

• Sr. Member
якого взагалі Павло Клімкін поліз на ті переговори!???
бо європейці пообіцяли кацапам, а так як єврогеї зараз за нас платять (фін положення країни дуже скрутне), то ми не можемо відмовитись. Ви помітили, що місія МВФ вже вдруге продовжує термін перебування в Києві, вони поки не вирішили чи давати нам наступний транш.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
У нас же реформ немає жодних, які транші...

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Надо посмотреть и последить за событиями. Судя по юлькогопаку на ФУПе вокруг этой темы не очередной ли информ.повод она
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))