Автор Тема: Заступник голови "Нафтогазу. Весілля не в Малинівці, а у французькому замку  (Прочитано 1380 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Заступник голови "Нафтогазу" (!!!) Олександр Кацуба, що купував "вишки Бойка", а тепер ховається від відставки на лікарняному (???), одружився.

http://tabloid.pravda.com.ua/photos/53c2db2ed1a9e/

Бідують, суки...

І синок великого, бля, патріота Кернеса тут (ліворуч). І ще багато кого...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума

Приватні літаки, замки, закордон, звьозди естради - все ж нажите непосильною працею...
Всіх загребти б і в зону АТО...

Offline mahnovets

• Ветеран форума
У меня наша "элита" последнее время только с опарышами ассоциируется.
Батя, мы стараемся ...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Ой, і чому ви дивуєтесь?.. :shuffle:
Дітки і старої, і "нової влади" спокійно живуть, літають на каву в Європу, на відпочинок на острови.
Гинуть лише людські діти.
І покаліченим в боях хлопцям збирають гроші на лікування волонтери.
І що цікаво, чим менші статки у людини, тим більше вона жертвує на наших бійців. Перевірила особисто серед знайомих. :smilie2:

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Беленькие, жирненькие, постоянно в движении (работают же суки), копошатся, а запах трупный.
Батя, мы стараемся ...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Я зовсім не дивуюсь, чому тут дивуватись. Просто від наглядності, візуалізації ;-) стає більш огидно...

Offline Vols

• Hero Member
Це не еліта, це короста на тілі країни. Навіть в царській Росії під час війни дворянки йшли медсестрами в шпиталі, я вже не кажу про чоловіків. Принаймі мали б совість не святкувати так розкішно під час війни, коли інші гинуть.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Вони жирують, бо...

Коломойський пропонує націоналізувати низку активів Ахметова та Фірташа
Понеділок, 14 липня 2014, 15:32

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський вважає що активи, які були приватизовані за часів президентства Віктора Януковича, необхідно повернути державі.
Про це він сказав в інтерв'ю "5 каналу".
Коломойський заявив, що повинні бути повернені державі такі підприємства як "Укртелеком", "Західенерго", "Дніпроенерго", "Дніпрообленерго", облгази, 49% "Запорізького титано-магнієвого заводу" та "Сумихімпром". Водночас, йому, начебто, ці підприємства не цікаві.
"У мене багато ідей, але це одна з них… Якщо воно насправді державі непотрібне (конфісковане майно, ЕП), треба створити акціонерні товариства і акції цих підприємств роздати учасникам АТО і патріотам. Мені не треба, заздалегідь відмовляюся. Ні керівних посад, ні акцій, ні контрольного пакету не треба. Я нічого купувати не буду, можу розписку написати", - сказав олігарх.
За словами Коломойського, не він пропонував націоналізувати підприємства, які були приватизовані при попередній владі.
"Це не я перший сказав. Коли я дивився репортажі з Майдану, я чув це від лідерів Майдану, про те, що всі приватизоване при Вікторі Януковичі, починаючи з 25 лютого 2010 року і по останній день його перебування, буде повернуто державі," - зазначив він.
Голова Дніпропетровської обладміністрації також зазначив, що непрозорі приватизації Фонд держмайна намагався провести і в червні 2014 року.
"Останні приватизації при Януковичі були спроби зробити в червні цього року, після чого пан Рябченко (Олександр Рябченко, ЄП) "злетів" з роботи. Я особисто йому подзвонив і запитав: "а ти нічого не переплутав?". Це було, коли він збирався з розрахунку за 100% від ПАТ "Сумихімпром" попросити у Фірташа всього лише 35 мільйонів доларів", - заявив він.
За його словами, це 7% від реальної вартості підприємства.

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
Це не еліта, це короста на тілі країни. Навіть в царській Росії під час війни дворянки йшли медсестрами в шпиталі, я вже не кажу про чоловіків. Принаймі мали б совість не святкувати так розкішно під час війни, коли інші гинуть.

Сестри, Великі княгині, царя Миколи 2 - працювали медсестрами /помічниками в шпиталі під час війни

Царю Миколі2, латали штани...

Offline Inesa

• Hero Member
Так і королева Єлізавета англійська, теж під час війни не корону шліфувала...
« Останнє редагування: Липня 14, 2014, 04:18:59 16:18 від Inesa »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline Квітка

• Hero Member
Ось вона - еліта !

Королева Англії Єлизавета 2 працювала в своїй країні шофером і механіком під час другої світової війни  :smiley24:

Offline Квітка

• Hero Member

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Лошара та Єлізавєта.
Нєт би Тімоті прігласіть, Вєруню Брєжнєву, замутіть на лазурном бєрєгу тілі-тілі, тралі-валі, ех, вот ето жизнь!

Offline Квітка

• Hero Member
Так і королева Єлізавета англійська, теж під час війни не корону шліфувала...

:smiley15:
Написали разом  :smilie1:

Offline Квітка

• Hero Member

Приватні літаки, замки, закордон, звьозди естради - все ж нажите непосильною працею...
Всіх загребти б і в зону АТО...

Що це за так звана еліта, варто подивитися на даму яка стоїть зліва на фото ...

Offline polemistes

• Hero Member
Чому б ці хвотки з позначеними іменами і хваміліями не порозкидати з літаків над сепаратистами, щоб хоч знали, за кого гинуть?

Offline leonpod

• Hero Member
Маємо лікувати Україну від такої корости!!!
Цвіт нації гине в жорстокій боротьбі не для того, щоб ця огида жирувала на крові!

Offline massii

• Hero Member
Глава НАК "Нафтогаз Украины" Андрей Коболев обещает уволить своего заместителя и члена правления НАК Александра Кацубу через две недели за ненадлежащее поведение во время официального больничного. Об этом он написал на своей странице в соцсети Facebook.

"С момента моего назначения в НАК Александр находится на больничном. Уже почти 4 месяца. Я умею пользоваться инстаграммом (Instagram), общаюсь с журналистами, поэтому неплохо представляю, как проходит его болезнь. Если коротко, то на амбулаторное лечение в "КЗОХ Центр первичной медико-санитарной помощи... это не очень похоже", - написал Коболев на своей странице.

(http://www.rbc.ua/rus/news/politics/glava-naftogaza-obeshchaet-uvolit-svoego-zama-katsubu-cherez-14072014185100)