Автор Тема: корупція у чистому вигляді  (Прочитано 1459 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline romulus

• Hero Member
корупція у чистому вигляді
« : Липня 16, 2014, 07:15:04 19:15 »
якщо б такої х-ні в україні не було, ніхто б ніколи на революції не ходив

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/53c6a33ebbe80/

автор ЛЕЩЕНКО, якого неможливо не поважати за таке!

ояк дєфкі пляшут, цукко

Чому ж його залишають на посаді? В інтернеті ви не знайдете актуальної біографії пана Ошовського – вона відсутня також на сайті Державної пенітенціарної служби.

Але якщо почнете гуглите, то знайдете багато згадок його прізвища в нормативних документах за 2007, 2008, лютий 2010 року, де він фігурує як заступник начальника Головного управління МВС України в місті Києві.

І останнє запитання – а хто був керівником Головного управління МВС України в місті Києві усі ці роки. Правильна відповідь – нинішній генпрокурора Віталій Ярема, який очолював міліцію столиці з 2005 по 2010 роки.

У мене запитання – як Генпрокуратура та Віталій Ярема будуть розслідувати втечу Шепелєва, якщо ця надзвичайна подія сталася у сфері відання його багаторічного заступника і товариша? Якого, до того ж, єдиного не відсторонили від посади.

Очевидно, що втеча Шепелєва була добре спланованою і багатокроковою комбінацією, в якій фігурували великі гроші. За цю надзвичайну подію мало би заплатити звільненням усе керівництво Державної пенітенціарної служби. Включно з особистими друзями Віталія Яреми.

Offline div

• Ветеран форума
Re: корупція у чистому вигляді
« Reply #1 : Липня 16, 2014, 07:19:06 19:19 »
А может и Порошенко снять? Чоне

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #2 : Липня 16, 2014, 07:23:48 19:23 »
а єдокази його корупції? тада імпічьмєнт... а ні - то ні (кучмо)

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #3 : Липня 16, 2014, 08:54:47 20:54 »

Безвідносно до обговорюваної теми: ані Ющенко, ані його кум Порошенко обіцяли, але так і не насмілились зробити цивілізовану процедуру імпічменту, який наразі просто  є неможливим. Це вже коштувало Україні надзвичайно дорого (Крим + війна), але навіть це не спонукало владу вирішити нарешті це питання. Невже всі вони приходячи на посаду зразу планують творити тяжкі злочини? Інакше чому так бояться цього закону?
« Останнє редагування: Липня 16, 2014, 08:56:47 20:56 від polemistes »

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #4 : Липня 17, 2014, 05:46:45 05:46 »
Хто його знає?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #5 : Липня 17, 2014, 06:55:10 06:55 »
еще один допизделся  :weep:
Mocsia delenda est

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #6 : Липня 17, 2014, 07:22:04 07:22 »
еще один допизделся  :weep:

ярема?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Mocsia delenda est

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #8 : Липня 17, 2014, 07:30:01 07:30 »
мені шо, я манатки склав і вже в єсі, а от ти зі своїми свинками шо тут будеш мутити з усм цим кодлом... :smilie7:

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #9 : Липня 17, 2014, 07:45:24 07:45 »

Безвідносно до обговорюваної теми: ані Ющенко, ані його кум Порошенко обіцяли, але так і не насмілились зробити цивілізовану процедуру імпічменту, який наразі просто  є неможливим. Це вже коштувало Україні надзвичайно дорого (Крим + війна), але навіть це не спонукало владу вирішити нарешті це питання. Невже всі вони приходячи на посаду зразу планують творити тяжкі злочини? Інакше чому так бояться цього закону?
:fp2
От же ж дятел!
Якби закони Верховна Рада приймає, а юльку все вічно Ющенко (а тепер і Порошенко) винні, що якісь закони не прийняті  :lol:

Offline Ukrainec

• Sr. Member
« Reply #10 : Вересня 27, 2014, 11:42:34 23:42 »
шукав теми з корупцією, якшо модерам не сподобається, можна створити окрему гілку.
Хочу підняти тему корупції, ми тут про вище керівництво більше говоримо. А що робити з корупцією на низькому рівні.
Мене наприклад від корупції в дитячих садках, школах і Вузах аж тошнить. Що робити з цією проблемою, вона то залишилась і нікуди не дівалась.? а саме головне, що ніхто і не говорить про це. Де шукати правди? Хто може допомгти?

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #11 : Вересня 28, 2014, 11:22:30 11:22 »
шукав теми з корупцією, якшо модерам не сподобається, можна створити окрему гілку.
Хочу підняти тему корупції, ми тут про вище керівництво більше говоримо. А що робити з корупцією на низькому рівні.
Мене наприклад від корупції в дитячих садках, школах і Вузах аж тошнить. Що робити з цією проблемою, вона то залишилась і нікуди не дівалась.? а саме головне, що ніхто і не говорить про це. Де шукати правди? Хто може допомгти?
вдитсадку точно не розбереш де межа між корупцією і здоров ініціативою

а от у питаннях даниленка, відправки добровольців без належного озброєння туди де їх по ідеї і бути не повинно, а ще може коли хто памнятає іщенка і ярошенка( може палатного, там проскакувало) - отут тре і є все для тгого щоб пєця і ко могли розібрацця

але шось ярема ні кує ні меле

пес пасіба за мінуси, мене від їх кількості тіки тішить
така сталась сублімація...
« Останнє редагування: Вересня 28, 2014, 11:24:12 11:24 від romulus »

Offline Ukrainec

• Sr. Member
« Reply #12 : Вересня 28, 2014, 05:07:05 17:07 »
вдитсадку точно не розбереш де межа між корупцією і здоров ініціативою

а от у питаннях даниленка, відправки добровольців без належного озброєння туди де їх по ідеї і бути не повинно, а ще може коли хто памнятає іщенка і ярошенка( може палатного, там проскакувало) - отут тре і є все для тгого щоб пєця і ко могли розібрацця

але шось ярема ні кує ні меле

пес пасіба за мінуси, мене від їх кількості тіки тішить
така сталась сублімація...
стосовно дитсадків, звичайна корупція взагалі туди попасти, завжди немає місць. Місця появляються з різною матеріальною допомогою.
Але це тільки початок.
Далі школи, університети... корупції стільки шо можна писати цілі книги. Але питання як це все розрулити.? В голові це все не вкладається, тому хочу привернути Вашу уваги, і може якось разом почали би цю боротьбу на низькому рівні.

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #13 : Вересня 28, 2014, 06:11:53 18:11 »
пишіть, це форум а не приймальня генпрокуратури, хоча часи міняюцця сьогодні так швидко...