0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
опустошенным ушел, без дерьма )))
ага. умереть в собственном гавне. на территории собственной республики ДНР! оце кайф!
Правдоподобно.Срущий солдат фактически беззащитен. В инструкциях категорически запрещается срать в одиночку (без шуток).
Ремарка читал? "На западном фронте без перемен." Там сцена коллективного сранья между боем описана ))
Мене в таких повідомленнях одне цікавить - це дійсно було, чи то вже народна творчість та креатив, спраглі від сухості інформаційних повідомлень почали самі творити отакі яскраві сюжети? ;)
Говноросія! Це звучить гордо!
Ще одна - про патріотичний Миколаїв із шикарним бюстом.
Цитата: Шавлія від Липня 19, 2014, 10:52:17 22:52Ще одна - про патріотичний Миколаїв із шикарним бюстом.Ану а шо за бюст? сисьге?
О, а я думала, вже вся чоловіча частина СУПу надивилась... Варто і послухати, і подивитись... http://ukrpravda.net/index.php?topic=16776.0
Цитата: Шавлія від Липня 19, 2014, 11:04:01 23:04О, а я думала, вже вся чоловіча частина СУПу надивилась... Варто і послухати, і подивитись... http://ukrpravda.net/index.php?topic=16776.0Ну класна пісня. Знято десь у Тернополі. А цицьки там де?
Правдоподобно.Срущий солдат фактически беззащитен. В инструкциях категорически запрещается срать в одиночку (без шуток). Обязательно должен быть прикрывающий. Потому что любой диверсант знает что срущий человек - самая легкая цель как для незаметного убийства, так и для похищения
Цитата: hornet від Липня 19, 2014, 09:35:57 21:35Правдоподобно.Срущий солдат фактически беззащитен. В инструкциях категорически запрещается срать в одиночку (без шуток). Обязательно должен быть прикрывающий. Потому что любой диверсант знает что срущий человек - самая легкая цель как для незаметного убийства, так и для похищенияКолись у гопників був такий прикол, коли в громадскому туалеті хтось в гарній шапці сидів і сер, забувши зачинити дверцята, двері відчинялись і шапка тю-тю. І шансів наздогнати - ніяких.
Ну, вказано, що знято в Миколаєві.І там не цицьки , а гарний бюст у дівчини в чорній футболкі.Нє, ну ще я вам буду пояснювати...