Автор Тема: После окончания АТО нужно объявить УПЦ-МП тоталитарной сектой  (Прочитано 2517 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Дивитись потрібно ширше . Я не буду наводити " тєнь на плєтєнь " , тому скажу прямо : Украіні потрібно позбутись православ'я цілком .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Чупс

• Гість
Дивитись потрібно ширше . Я не буду наводити " тєнь на плєтєнь " , тому скажу прямо : Украіні потрібно позбутись православ'я цілком .

ТАК!

Offline Irris

• Ветеран форума

Я бы и от кириллицы отказалась.
И вообще дедушку Ошо надо пропагандировать.

Offline outsider

• Ветеран форума
Як вірний УАПЦ я рішуче проти. Ідіть нахуй йобані католики. Перепрошую за мою жабоїдську

• Гість
Як вірний УАПЦ я рішуче проти. Ідіть нахуй йобані католики. Перепрошую за мою жабоїдську

:an

піздець. он воно як буває - знаєш людину понад 10 років по форумам, ну все так здавалося б нормально. і тут вона видає ТАКЕ... мене нахуй послали. ні, я не католик, але. релегійна нетерпимість начебто набожних людей до людей іншої конфесії, навіть не віри, а просто іншої гілки тої самої віри - це занадто.
« Останнє редагування: Липня 21, 2014, 09:15:25 21:15 від Чупс »

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
В общем, предлагаю всем желающим провести эксперимент:
Поговорите несколькими знакомыми-прихожанами УПЦ МП и поделитесь с ними идеей запрета УПЦ МП. Обратите внимание на их реакцию, экстраполируйте на количество прихожан.

О результатах можно отписаться в этой ветке.

Екстраполяціє не буде вражаючою . Кількість прихожан МП це 2 % від задекларованоі статистично . Пригадайте фотожопленого Гундяєва в Харкові ( це при тому що там були ВСІ з МП цілого міста ) . Я проти заборони , але те що треба " шото рєшать " - питання перезріле .

Offline outsider

• Ветеран форума

:an

піздець. он воно як буває - знаєш людину понад 10 років по форумам, ну все так здавалося б нормально. і тут вона видає ТАКЕ... мене нахуй послали. ні, я не католик, але.

Украіні потрібно позбутись православ'я цілком?

• Гість

Та УАПЦ хай залишаєтся, то наша також нативна віра. Тут мова про домінуючу православну - МП.

А якщо ви будете не православним, а станете католиком - ваше життя зламається?

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Не свисти . Де ти шлюб брав ?

Offline outsider

• Ветеран форума

Та УАПЦ хай залишаєтся, то наша також нативна віра. Тут мова про домінуючу православну - МП.

А якщо ви будете не православним, а станете католиком - ваше життя зламається?

Я українець, східний і православний. Я трохи припух від заяви що мене треба позбутися. Римська курія з її педофілами мені нах не впала. 

Offline outsider

• Ветеран форума

Не свисти . Де ти шлюб брав ?

В Баффало, Нью Йорк. УАПЦ.

• Гість
Я українець, східний і православний. Я трохи припух від заяви що мене треба позбутися. Римська курія з її педофілами мені нах не впала.

Ну, я не знаю. Мене завжди манило щось не таке. Хрещений православним, але коли виникли певні життєві обставини, треба було піти у церкву - пішов у ту, де мене хрестили. Не побачив там Світло. Пішов к католицький храм, на Гоголя, Харків. І це змінило моє життя.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

А про віровизнання дружини ти що попу сказав ? Чи " завуалірував " ?

Offline outsider

• Ветеран форума

Ну, я не знаю. Мене завжди манило щось не таке. Хрещений православним, але коли виникли певні життєві осбавини, треба було піти у церкву - пішов у ту, де мене хрестили. Не побачив там Світло. Пішов к католицький храм, на Гоголя, Харків. І це змінило моє життя.

Тому треба позбутися нас, православних українців?

Offline outsider

• Ветеран форума

А про віровизнання дружини ти що попу сказав ? Чи " завуалірував " ?

Завуалірував, хулє. Думаєш треба було до ляхів в Костьол йти?

Чупс

• Гість

По-перше, це не я сказав, я лише відповів - так.
По-друге, може ти дуже набожна людина. Я не хочу образити твоїх почуттів.

Християнство, як на мене, воно однакове що там, що там, але подання віри різне. У вас, православних, людина - раба божа. У католиків - ми божі діти. Відчуй різницю.

Offline outsider

• Ветеран форума

По-перше, це не я сказав, я лише відповів - так.
По-друге, може ти дуже набожна людина. Я не хочу образити твоїх почуттів.

Християнство, як на мене, воно однакове що там, що там, але подання віри різне. У вас, православних, людина - раба божа. У католиків - ми божі діти. Відчуй різницю.

По-моєму ти не зовсім в курсі поглядів української православної теології :)

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Ви -потенційна " вата" . Реформована Могилою церква не протрималась  й 50 років , а патріотів там теж не бракувало .

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Тобто ти сам розумієш , що це не шлюб був , а- туфта . Пояснювати чому , " віруючий УАПЦ " ?

Чупс

• Гість
Тобто ти сам розумієш , що це не шлюб був , а- туфта . Пояснювати чому , " віруючий УАПЦ " ?

Нагально постало питання для створення розділу Релігія, Філософія, Психологія.

http://ukrpravda.net/index.php?topic=16901.0

Чупс

• Гість

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
ты чо там ваще ебанулся?

я топикстартер, выступаю за запрет УПЦ-МП и всяких заменителей РПЦ!

так вот я ваще крещен в РПЦ блеать! :smiley14:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
я устал вам тут повторять.

нет злее антикоммуниста, чем бывший пионер/комсомолец/партийный

нет злее русофоба, чем украинизированный москаль.

и нет злее антируссоправославного изверга, чем бывший русско-православный  :smiley14:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline авжеж

• Hero Member
Эти трагические события дают Украине возможность избавиться от влияния УПЦ МП. Это шанс, который надо использовать.
Запреты не считаю эффективными. Они только поднимут интерес. Надо показывать и рассказывать о всех случаях поддержки представителями УПЦ МП террористов. И обязательно рассказывать о деятельности УПЦ КП. Если проводить такую политику на постоянной основе, то можно будет изменить расстановку сил и влияния. Это должно быть нашей программой на будущее. Просто запрет церкви это не запрет партий. Тут надо осторожней действовать, с умом.
:smiley24:
И еще наш през, ЕМНИП, тоже прихожанин этой церкви.

От нехай і почне з себе.

В УПЦ МП і досі проголошують анафему зраднику Мазепі  :Sho_za:  :smilie9: Хоча Укоаїна вже 23 роки незалежна.
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline outsider

• Ветеран форума

Тому що Папа в Римі проти? Можна ми з дружиною покладемо на його проблеми з прибором?

Offline outsider

• Ветеран форума
я устал вам тут повторять.

нет злее антикоммуниста, чем бывший пионер/комсомолец/партийный

нет злее русофоба, чем украинизированный москаль.

и нет злее антируссоправославного изверга, чем бывший русско-православный  :smiley14:

Ну я українізований москаль. Мені що тепер, убитися головою об стінку? :)

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
УПЦ КП треба підтримувати і УГКЦ. УАПЦ - там абс. більшість мирян і священників патріоти, але керівництво - дуже сумнівні люди. Їхній предстоятель - так той взагалі співробітник ФСБ.

найкраще буде якщо, приходи УАПЦ самі поступово попереходять до УПЦ КП.

Offline Milena

• Hero Member
Це обговорення мені дуже нагадує комсомольські збори, де зібралось багато (не всі) войовничих атеїстів, які вважають себе, і тільки себе істинними вірянами і готові відстоювати свою істинність декретами і заборонами усіх "не своїх". :smilie9: