Автор Тема: Выношу на суд общественности. Как скажете так и сделаю  (Прочитано 4635 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Astronaut

• Гість
Банить за мысли - очень большой грех. Нельзя этого делать в принципе. Долго объяснять почему. Игнор - лучшее средство. Он дисциплинирует прежде всего вас. Колективного игнора не выдерживает ни один форумчанин. Это написано в книге " Современная форумология". Учите матчасть.
Я бы банил за "поучалово" :smiley14:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Не знаешь, как поступить, почитай правила.
Там, кстати, запрета политических убеждений нет.
Если форумчанина несколько раз банили за нарушение одного и того же пункта правил, но он все равно продолжает нарушать, значит,  таких банов недостаточно - или более суровый бан, или до свидания.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Тема-полная фигня.Даже обсуждать не хочется.Нормальный чел.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline serginio

• Ветеран форума
Игнор - лучшее средство. Он дисциплинирует прежде всего вас. Колективного игнора не выдерживает ни один форумчанин.

так
не відповідати в темах ним створених
не відповідати на жоден допис
не цітувати жоден допис

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Як юльків банить, то всі їх види і сорти. І СУП сконає тихо і безболісно...

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Вважаю, якщо банити, то за пряме порушення правил форуму - надмірні матюки, погрози, образи і т.д. Банити за політичні погляди (крім зовсім вже ватних) не можна. І тим більше, влаштовувати такі судилища.
Kremlin delenda est.

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Вважаю, якщо банити, то за пряме порушення правил форуму - надмірні матюки, погрози, образи і т.д. Банити за політичні погляди (крім зовсім вже ватних) не можна. І тим більше, влаштовувати такі судилища.

+100

Offline convex

• Ветеран форума
Не знайшов у правилах форуму, чому Бумеранг не може бути юльком, дрищем, порошком чи ще чим там він забажає (крім колорада). Мене теж дечиї коменти задовбують (мабуть, і мої когось), але думка викинути автора з форуму не з'являється.

Więc не бачу теми для обговорення.

Offline div

• Ветеран форума
2

Время от времени отвешивать живительного подсрачника

Это кстати не только его касается
Тут таких много (вроде не юльки но панику разводят однозначно)
Только толку от их бана в реале не будет, а то что они на форуме срут так пусть лучше здесь чем на улицу попрутся со своими идеями

Offline dreamer

• Hero Member
2

Только толку от их бана в реале не будет, а то что они на форуме срут так пусть лучше здесь чем на улицу попрутся со своими идеями

Истину глаголишь... Шуты при любом дворе были обязательным атрибутом... Можно и на СУПе ввести номинацию, и вместо Hero Member писать, например,  Zany Member... :smilie5:
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Askold

• Ветеран форума

+100

Саме так.
Хоча у випакду різних шабних та бригадних, про політичні погляди навряд чи може йти мова, звідки в подібних людей можуть бути якісь погляди чи переконання.
Але проблема в тому що цей товариш Бумеранг якраз і дістає порушенням правил.
От і йде мова чи позбавитись ніього раз і назавжди, чи таки продовжувати постійно банити за ці порушення.
Реально він дістає, бо треба постійно відволікатись та витарчати час на нього.
А те що юльки та ватники дуже люблять порушвати правила, провокувати флейм, флудити, та засмічувати форум звідомою брехнею, то подібна їх властивість ніразу не говорить про політичниі переслідування, а лише про те що вони такі є, і це давно відомий і доведений факт.
Серед людей з іншими переконаннями, подібних мерзотних типів в рази менше, і відповдіно під бан вони попадають в багато разів рідше.
Ну тіпа як люди які не п'ють і не є наркоманами, скоюють правопорушень та злочинів, в рази менше, ніж алкоголіки і тим більше наркомани.

Offline div

• Ветеран форума
2

Истину глаголишь... Шуты при любом дворе были обязательным атрибутом... Можно и на СУПе ввести номинацию, и вместо Hero Member писать, например,  Zany Member... :smilie5:

:gigi:

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
2 п. я його пости навіть до кінця не можу дочитувати,
максимум (-)
Quo Vadis

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Шановні любі друзі !

Я вас всіх люблю!
А декого з вас - навіть кохаю!))) :love:

Це ж треба, така цікава тема :smilie1: )) Забіг зараз сюди на пару хвилин, щоб почитати що в світі діється і, на жаль, на має часу відповісти вам грунтовно, докладно й по пунктах. Але завтра цей час знайду обов"язково. Проведу з усіма вами роз"яснювальну роботу, охоче відповім на всі запитання.
Бо пред"ява таки ж серйозна. Форум мені ваш подобається. Будемо спілкуватися. :Razom:

Offline Milena

• Hero Member
Ну, вот исходя из последнего поста фигуранта - он доволен, к нему всеобщее внимание.
Банить - слишком много чести. Игнор, если кому-то вообще невмоготу от него.
И... по нему проверяю стойкость своих убеждений. :rotate:

Offline Турчиноффъ

• Hero Member
Шановні любі друзі !

Я вас всіх люблю!

Це ж треба, така цікава тема :smilie1: )) Забіг зараз сюди на пару хвилин, щоб почитати що в світі діється і, на жаль, на має часу відповісти вам грунтовно, докладно й по пунктах. Але завтра цей час знайду обов"язково. Проведу з усіма вами роз"яснювальну роботу, охоче відповім на всі запитання.
Бо пред"ява таки ж серйозна. Форум мені ваш подобається. Будемо спілкуватися. :Razom:

тебе респект и уважуха комрад! разом до пэрэмоги!  :smiley15:

Offline dreamer

• Hero Member

тебе респект и уважуха комрад!  :smiley15:

Понятно... Всем - дружочки, а Бумерангу, значит, комрад... :smilie5:
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Турчиноффъ

• Hero Member

тебе респект и уважуха комрад!  :smiley15:

Понятно... Всем - дружочки, а Бумерангу, значит, комрад... :smilie5:

Ну смотри как корректно! не ублюдок, не тварь, не убогий, ни скотина.. как меня тут многие обзывают....  :laugh:

Я максимально корректен со всеми и не позволяю себе оскарблять людей. Потому что каждый человек это потенциальный дружочек!

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
А судді хто?  :smilie7:

Адміни! Є правила форума то й дійте згідно з ними.
І перестаньте маятись хреньою.
СУП і так майже стерильний, не треба доводити його до стану ідеальної білизни. То не здорОво   :smiley16:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Шановні любі друзі !

Я вас всіх люблю!

тебе респект и уважуха комрад! разом до пэрэмоги!  :smiley15:

Дякую комраде!  :smiley24:

НІчого не буває таємного, щоб колись не стало явним
Краще запалити бодай одну свічку, ніж все життя нарікати на темноту
Суть питання, як правило, в історії питання.
Диявол завжди ховається в дрібницях
 (або як кажуть наші супернайрідніші брати -росіяни: "От копеешной свечки Москва сгорела")
« Останнє редагування: Липня 23, 2014, 04:28:20 16:28 від Бумеранг »

Offline Askold

• Ветеран форума

СУП і так майже стерильний, не треба доводити його до стану ідеальної білизни. То не здорОво   :smiley16:

Вище ж пояснили, що Бумеранг, постійно порушує правила, і вже завдовбались його за це банити.
Тому виникає питання, може забанити один раз але надовго чи назавжди, замість банити регулярно і потрохи.

Offline Askold

• Ветеран форума
Банить за мысли - очень большой грех. Нельзя этого делать в принципе. Долго объяснять почему. Игнор - лучшее средство. Он дисциплинирует прежде всего вас. Колективного игнора не выдерживает ни один форумчанин. Это написано в книге " Современная форумология". Учите матчасть.

Изъеденные юльками трупы ФСН и ФУПа являются отличным подтверждением твоей теории :)

ФСН взагалі дуже яскравий і наочний приклад.

Offline div

• Ветеран форума
"ФСН " что это?

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП

Вище ж пояснили, що Бумеранг, постійно порушує правила, і вже завдовбались його за це банити.
Тому виникає питання, може забанити один раз але надовго чи назавжди, замість банити регулярно і потрохи.

Ткніть ми пальцьом у те пояснення, бо те що у Дрейк
Цитувати
Что делать с Бумерангом? У меня уже лично нет сил этот юльконутый бред считать. Банить его частями не помогает. Он все равно возвращается. Ну такой вот непонятливый юлек.
то не пояснення а якась бабська гистерія.

Краще дoдайте ґудзика [Сховати], [Ігнор] або шось в тому роді

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
"ФСН " что это?

ФСН - Форум "Сила Народа" Расцвел сильно где-то в 2005. Был "запасной базой" ФУПа. ФУП в те времена частенько глючил и народ уходил туда. Ну а потом там плотненько поселились Витки, миски и т.п. сестры с братьями. Ну и не стало ФСН.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Ну что ж. 24 часа прошло. Решение принято. Придется воспитывать Бумеранга дальше.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))