Автор Тема: ВОлодимир Парасюк.  (Прочитано 3304 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline finli

• Ветеран форума
Re: ВОлодимир Парасюк.
« Reply #30 : Липня 23, 2014, 06:48:26 18:48 »
І Не шукайте плз. Чегеварів - вождів.Чегевари класно руйнують економіки,а от будують їх  зазвичай нудні скнари - економісти.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #31 : Липня 23, 2014, 06:52:03 18:52 »
І Не шукайте плз. Чегеварів - вождів.Чегевари класно руйнують економіки,а от будують їх  зазвичай нудні скнари - економісти.

:smiley24: Саме так. Революціонер по своїй суті не здатен до створення. Переважно вони всі закінчують однаково.

Ленін,  Чегевара, Марат - можна продовжувати довго.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #32 : Липня 23, 2014, 06:55:37 18:55 »
]

Ніколи сильні лідери не показють власним прикладом. Сильні лідери повинні мати нарвані ідеї  імати харизму.

От наприклад Гітлер чи Сталі  чи Путін - що вони показують власним прикладом ?

Але тим не менш їх боготворять маси . Чому ?
Ну, наведені вами особистості - лідери країн з диктатурою або близькі до того. Це не наш шлях.
Я веду мову про те, що прості люди бачать, як в поведінці, способі життя "сильних світу цього" України абсолютно нічого не змінилось. На ТБ - нічого не змінилось.
І при тому, їх рідних мобілізуют і відправляють воювати, часто сім`ю залишаючи практично без засобів до існування. А дітей і чоловіків "місцевих еліт" ніяка мобілізація не стосується.
Я про це пишу, що люди не розуміють, чому одні гинуть, а інші в цей час "гудят" в ресторанах.
Здавалося б, якщо війна (для хлопців на передовій і їх сімей), то війна для всіх, нє?...
П.С. Тут на СУПі переважна більшість дуже розумних людей, які пишуть про правильні речі.
Але я сьогодні поспілкувалась з тими, чоловіки і сини чиї на передовій. Повірте, багато що не змогла їм пояснити, не у всьому змогла допомогти. І на душі так гидко через це.... :smilie2:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #33 : Липня 23, 2014, 06:55:41 18:55 »
Дрейк, забаньте пожалуйста этого Парасюка. Одни пораженческие настроения панимаешь сеет тут… Точно, либо ватник, либо юлек!

+ 1000

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #34 : Липня 23, 2014, 07:03:43 19:03 »
Ну, наведені вами особистості - лідери країн з диктатурою або близькі до того. Це не наш шлях.
Я веду мову про те, що прості люди бачать, як в поведінці, способі життя "сильних світу цього" України абсолютно нічого не змінилось. На ТБ - нічого не змінилось.
І при тому, їх рідних мобілізуют і відправляють воювати, часто сім`ю залишаючи практично без засобів до існування. А дітей і чоловіків "місцевих еліт" ніяка мобілізація не стосується.
Я про це пишу, що люди не розуміють, чому одні гинуть, а інші в цей час "гудят" в ресторанах.
Здавалося б, якщо війна (для хлопців на передовій і їх сімей), то війна для всіх, нє?...
П.С. Тут на СУПі переважна більшість дуже розумних людей, які пишуть про правильні речі.
Але я сьогодні поспілкувалась з тими, чоловіки і сини чиї на передовій. Повірте, багато що не змогла їм пояснити, не у всьому змогла допомогти. І на душі так гидко через це.... :smilie2:

Не хотілося би вас розчаровувати, але я колись спілкувався з одним американським багатієм перед війною в Іраці.

Переповідати всю розмову не буду, але на мої питання чи не боїться він, що піде служити його син, він
мені здивовано відповів, що він заможній чоловік і чому має служити його син .
Що стосується бідноти, то, згідно його, поглядів війна - це шанс для бідянків в житті (звичайно тих хто вивживе).

Зрештою  у всі часи, у всіх країнах в армію забирали бідняків примусово, а багатії служили по бажанню.

Чому ви думаєте, що щось змінилося і в Україні буде потрібен якись особливий шлях ?

PS. Я не торкаюся тут питань патріотизму, оскільки ми говоримо про мобілізацю, а не добровільну службу.
PSS. Наведіть приклад сильного лідера, у вашому розумінні, який би не був диктатором і побудував успішну країну.
« Останнє редагування: Липня 23, 2014, 07:09:33 19:09 від OlegSky »

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #35 : Липня 23, 2014, 07:17:52 19:17 »
Цитувати
От наприклад Гітлер чи Сталін  чи Путін чи Наполеон - що вони показують власним прикладом ?
Побійтесь Бога ставити Путина в цей ряд. Карлик він і є карлик, а Наполеон хоч і невеликого зросту - особистість.
Батя, мы стараемся ...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #36 : Липня 23, 2014, 07:34:38 19:34 »
Цитувати
От наприклад Гітлер чи Сталін  чи Путін чи Наполеон - що вони показують власним прикладом ?
Побійтесь Бога ставити Путина в цей ряд. Карлик він і є карлик, а Наполеон хоч і невеликого зросту - особистість.

Я їх поставив разом тільки тому, що вони мали величезну підтримку населення як лідери, але ніяких особливих здібностей
які би дозволили їм показати "власний" приклад, не мали. В тому числі і Наполеон, який мав досить посередній розум
та не особливі здібності, а злетом  в кар'єрі, власне, зобов'язаний удачні женячці на Жозефині, коли весільним подарунком
для нього стала посада командуючого армією.