0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
1990
24 липня 1990 року на Хрещатику біля будинку Київради було піднято синьо-жовтий прапор.
Було піднято Прапор України перед теперішньою КМДА...
Я там була, пам'ятаю, яке було піднесення. А зараз дивлюсь на ті фото і чомусь сльози в очах стоять - ніхто ж не знав, через що ще доведеться пройти...
Цитата: GloriaAndrus від Липня 24, 2014, 08:17:39 08:17Я там була, пам'ятаю, яке було піднесення. А зараз дивлюсь на ті фото і чомусь сльози в очах стоять - ніхто ж не знав, через що ще доведеться пройти...Тепер знаємо
Цитата: Сергiй SV від Липня 24, 2014, 08:21:06 08:21Цитата: GloriaAndrus від Липня 24, 2014, 08:17:39 08:17Я там була, пам'ятаю, яке було піднесення. А зараз дивлюсь на ті фото і чомусь сльози в очах стоять - ніхто ж не знав, через що ще доведеться пройти...Тепер знаємотолько, к сожалению, еще ничего не закончено
А я помню флаг Украины над БД в Москве, в августе 91го, там аэростат такой болтался с несколькими флагами на тросе, украинский тоже был... Фотку в инете найти не могу.Наших там вообще много было. А потом когда от БД на Дзержинского пошли, большая группа шла под флагом УПА...