Автор Тема: Шах Порошенку  (Прочитано 4502 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Re: Шах Порошенку
« Reply #60 : Липня 25, 2014, 08:31:14 20:31 »

Взагалі-то дивно читати про захоплення людиною, яка неаргументовану фігню пише. Нехай навіть непоганою українською.
Бо написати, що Порошенко постійно обдурює Сполучені Штати, і ніяк не розшифрувати цю тезу - це звичайний стиль ватників та юлькоботів.
[/quote]
Це ваша особиста думка.
Я ніколи не була і не є прихильником Порошенка.
А що там відбувається у коридорах "нової влади" ніхто з нас не знає...
П.С. І захоплювалась я знанням українкської мови людиною, яка ніколи не жила в Україні.
Моє право...

Offline Turing Machine

• Sr. Member
  • Deus ex machina
« Reply #61 : Липня 25, 2014, 10:23:39 22:23 »
В епоху Інтернет вивчати будь-яку мову просто й приємно. Потрібно лише мати таке бажання чи потребу. Ви маєте вільний 24/7 доступ до величезної кількості аудіо та відеоматеріалів. Спілкуючись на форумах, ви можете швидко опанувати розмовну мову будь-якого рівня спілкування. Хочете тренуватись в інтелектуальних дискусіях - йдіть на форум поціновувачів опери, хочете вивчати сленг - можете читати, наприклад, ФУП. :smilie1: Це стосується будь-якої мови. Раджу вам скористатись цим методом для вивчення англійської. :smilie1: Мову можно опанувати лише шляхом її щоденного використання. Тренуйтесь потроху але щодня!

Ще маю надію, що пан Порошенко просто надто вже нестриманий на язик. Пригадуєте його передвиборчу обіцянку сплачувати по 1000 гривень на день усім воякам, що беруть участь в АТО? Так само він у передвиборчому запалі, а потім в переможній ейфорії багато чого наобіцяв і своїм західним партнерам. Так само він виконує і ці свої обіцянки... Доволі дивно як на такого успішного бізнесмена. Чи не так?

Пані Дрейк вгадала! Мої родичі працюють в "піндоському Госдепі" прибиральницями та офіціантами. :smiley25: Мене туди навіть траву косити на газоні не пускають...

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #62 : Липня 25, 2014, 10:35:28 22:35 »

Самые информированные источники это охранники и уборщицы.  :laugh:

Думаете это как раз тот случай? :)

Шановна пані, а звідки Ви маєте відомості про геніальність і патріотизм пана Порошенка? Ви працюєте в АП? Чи, може, в керівництві однієї з його компаній? Мої київські родичі, наприклад, мали змогу тривалий час спостерігати за майбутнім президентом під час його навчання та роботи в КДУ. Вони стверджують, що пан Петро завжди був безхребетним пристосуванцем, проте демонстрував неабияку силу волі та винахідливість, коли йшлося про його особистий зиск. :smilie1: Психологи вважають, що ядро особистості у дитини формується приблизно з 3 до 5 року життя, а після 12-14 років особистість вже сформована остаточно. Отже, навряд чи пан Петро дуже змінився з тих часів... :smilie1:
[/quote]

А-а-а-а ну если родственники сказали. тогда таки да у меня аргументы закончились. Ну а если ещё у Вас есть информация, что сказала бабушка на скамейке возле парадной Ваших родственников, то я тогда вообще с форума уйду поджав хвост.
Порошено, нравится Вам мне и ещё очень многим, избран народом Украины. Точка
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #63 : Липня 25, 2014, 10:36:56 22:36 »

Пані Дрейк вгадала! Мої родичі працюють в "піндоському Госдепі" прибиральницями та офіціантами. :smiley25: Мене туди навіть траву косити на газоні не пускають...

Отлично! Не буду Вам мешать гордиться собой.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #64 : Липня 26, 2014, 07:01:45 07:01 »
Так само він у передвиборчому запалі, а потім в переможній ейфорії багато чого наобіцяв і своїм західним партнерам. Так само він виконує і ці свої обіцянки... Доволі дивно як на такого успішного бізнесмена. Чи не так?
Ви розумієте українську мову чи ні?
Я ж Вас просив навести конкретні факти: що Порошенко пообіцяв американській адміністрації і що не виконав?