Данило Яневський - мій улюбленець
Один із самих найкращих журналістів в Україні. Данило, як лев, "розмазує" суперника одним мізинцем.
Також дуже подобається Олег Соскін. Незрозуміло, чому Олега недолюблюють у нас на форумі 
Про Яневського - він в даному випадку зірвався - мабуть солодкий голос Лапші - знервував його ...
Я знаю його в кращому - деколи так на швидку руку сформулює думку з якою прийшла людина - що хоч в книжку записуй .
Олег Соскін - так досить грамотна людина з дуже багатьма оригінальними думками - лишень одна проблема - багато його думок так і не втілюються в життя
Мені набагато більше подобається Ярош
1. Тримаємо периметр Майдану. Укріпляємо оборонні позиції. Продовжуємо набір добровольців, структуризацію, забезпечення всім необхідним і вишкіл сил Самооборони та «Правого сектору», з метою перетворення їх у структури Національної Гвардії, Безпеки, Поліції.
2. Проводимо партизанські вилазки у Києві. Під ногами окупантів повинна горіти земля! Влаштовуємо полювання на представників бандформування «беркут», «тітушок», депутатів «регіоналів», комуністів.
3. Пропагандивно опрацьовуємо силовиків. Перехід однієї військової частини на сторони повстанців – 50% Перемоги.
4. Силами політичних партій та громадського сектору проводимо різноманітні мирні заходи: демонстрації, блокування установ, пікетування, флеш-моби тощо.
5. Автомайдан збільшує кількість денних пропагандивних акцій.
6. Дяільність опозиційної трійки виявилась неефективною, тому розширяємо кількість людей, які приймають рішення на Майдані. Бачу приблизно такий ряд: Андрій Парубій, Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок, Юрій Луценко, Віктор Балога, Анатолій Гриценко, представник «Правого сектору», можливо ще хтось.
7. Проголошуємо Революційне правління в Україні, формуємо Національну гвардію, Безпеку, Поліцію.
8. В областях продовжуємо взяття під контроль адміністративних будівель та перебирання всієї повноти влади революційними органами на місцях. Розширяємо територію Революції.
9. Готуємося до можливої військової агресії Російської імперії. 10. Розпрацьовуємо і реалізовуємо плани по арешту Януковича та його приспішників.
11. Менше звертаємо увагу на Захід. Він солодкоголосий, але продажний і вже неодноразово зраджував українців. ======
І як вам сподобались 9 і 11 пункт ??
а це ще було написано до того як обласні ради почали "брати" на заході ....