Автор Тема: 5-10 человек и немного оружия чтобы освободить надежду  (Прочитано 1938 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Сидит она не в форт ноксе а в банальном воронеже .. до границы недалеко.. взять штурмом тюрьму и вывезти надю в украину.

Суды пусть оставят себе.. они ее выкрали не по решению суда.. и освобождать тоже надо не судом и не переговорами.
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
кстати да
не смотря на фантастичность сценария
но такое возможно только при 100% уверенности в успехе
Mocsia delenda est

Чупс

• Гість
СБУ не Моссад. Жалко девушку. Но ничем мы ей не поможем.

Разве что захват кого-то и обмен. Вопрос - кого надо захватить.

Offline div

• Ветеран форума
Тоже такая мысль приходила в голову, но....
Думаю нужно меньше пить :)

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
кстати, после такой херни даже Путлер обосрется от шока  :lol:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

угу

это будет эффектно

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
ТС, единственный шанс группой из 10-20 ХОРОШО ПОДГОТОВЛЕННЫХ ДИВЕРСАНТОВ - освободить ее при этапировании. Иначе - верная смерть..
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

Offline hornet

• Hero Member
    • fbet.org.ua

и на эту тему выйдет полдесятка голливудских фильмов  :lol:

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
Будьте реалистами, штурм тюрьмы дело безнадежное.. Это только в кино все хорошо
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Сидит она не в форт ноксе а в банальном воронеже .. до границы недалеко.. взять штурмом тюрьму и вывезти надю в украину.
Суды пусть оставят себе.. они ее выкрали не по решению суда.. и освобождать тоже надо не судом и не переговорами.
В России, при фашистком режиме Кремля, который только спит и видит, как на Краной площади развести костер и сжигать все украинское... не реально это.
Даже если будут супер-бойцы.
Тем более, "взять штурмом тюрьму"...
Да за такие мысли вас... уже могут отправить в тюрьму. :smiley14:

Offline kelt

• Hero Member
.. надо зюгу или жирика выкрасть - с мешком на голове в багажнике привезти в украину и тоже судить, тем более дело на этих уебанов открыто

Offline Мирон

• Hero Member
СБУ не Моссад. Жалко девушку. Но ничем мы ей не поможем.

Разве что захват кого-то и обмен. Вопрос - кого надо захватить.

А вы думаете чего хуйловская дочка с Голландии щезла.

Astronaut

• Гість
Молодці, всім п'ять - нормальні пропозиції є? Мінусуєм, не затримуємо чергу!  :smiley23:

Offline Stan

• Hero Member
  • Же през шаблю маєм права!
Легше по-тихому викрасти якусь шишку регіонального або обласного рівня, або військового рівня комполку/комбригади. Ідеально було б з тих, що обстрілюють нашу територію. І тоді запропонувати обмін, спочатку теж не піднімаючи шуму ...

Я чув інтервю з одним із бувших керівників СЗР. Він сказав, що у наших є можливість натиснути на мозолі рашидам щодо Савченко,  навіть не натиснути, а просто продемонструвати, що є можливість натиснути. В крайньому випадку можна звернутися до наших західних партнерів, які вже точно знають куди і як тиснути. Це його слова майже дослівно. Але, як він сказав, основна проблема що ватники публічно ініціювали суд і звузили собі можливості для маневрів, тому вирвати її стало важче.

Offline medved

• Ветеран форума
Будьте реалистами, штурм тюрьмы дело безнадежное.. Это только в кино все хорошо

чьо? 10 профі винєсут всю тюрму нах за 10 мінут
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
Пригодився б український Моссад .

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
оптимально 8 - 7 человек .. чтобы в 2-х машинах вмещаться ... реально?? более чем. .. я бы взялся

Offline Квітка

• Hero Member

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
я бы взялся

агент Моссаду ?

нед ... просто логике! ))

скільки маєш років досвіду  спец. операцій? на яких театрах війс. дій? :)

Offline PamTam

• Ветеран форума
я бы взялся

агент Моссаду ?

нед ... просто логике! ))

скільки маєш років досвіду  спец. операцій? на яких театрах війс. дій? :)
аватару бачиш?

• Гість
В крайньому випадку можна звернутися до наших західних партнерів, які вже точно знають куди і як тиснути.

От ви смішні. Там люди гинуть сотнями, і ніяки західні, плять, партнери не хочуть допомогти, а тут лише одна людина. Ви шо думаєте, ті західні парнери - світлі ельфи? Та всі вони цинічні жорстокі суки  :smiley23:

Offline Квітка

• Hero Member

Ви шо думаєте, ті західні парнери - світлі ельфи? Та всі вони цинічні жорстокі суки  :smiley23:

егоїстичні і матеріалістичні, думаючи передусім за свій власний комфорт  :smilie2:

Offline Ocean

• Hero Member
Як на мене, оптимальний варіант -обмін. Кандидати на обмін з "наших"- Яфремов, Самоненко, Ахматов, Лемченко,  вся партія ригів і комі, цих можно оптом міняти, з "не наших" -Гіркінд, Бєс, Бородатий, Губатий і т.д., плюс всі полонені рашисти, теж - оптом. На "наших",попередньо, завести карні справи, тим більше, що підстав більше, чим треба і - вперед! Була б воля, та бажання. Ну, іварто не забувати про штатну агентуру рашистів, яка нікуди не ділась...

• Гість
Як на мене, оптимальний варіант -обмін. Кандидати на обмін з "наших"- Яфремов, Самоненко, Ахматов, Лемченко,  вся партія ригів і комі, цих можно оптом міняти, з "не наших" -Гіркінд, Бєс, Бородатий, Губатий і т.д., плюс всі полонені рашисти, теж - оптом. На "наших",попередньо, завести карні справи, тим більше, що підстав більше, чим треба і - вперед! Була б воля, та бажання. Ну, іварто не забувати про штатну агентуру рашистів, яка нікуди не ділась...

Перші - не годиться, на них путіну абсолютно начхати, расходный материал. Другі - так само. Нах йому ті гіркінди?

Тут треба брати когось з ГРУ чи ФСБ. Когось дуже-дуже серйозного, за чиє життя хуйло може віддати Надію.

Але проблема в тому, що нашим так само начхати на Надію Савченко, як хуйлу на гіркінда. Оце страшно.
« Останнє редагування: Липня 26, 2014, 03:03:56 03:03 від Чупс »

Offline Ocean

• Hero Member

Перші - не годиться, на них путіну абсолютно начхати, расходный материал. Другі - так само. Нах йому ті гіркінди?

Тут треба брати когось з ГРУ чи ФСБ. Когось дуже-дуже серйозного, за чиє життя хуйло може віддати Надію.

Але проблема в тому, що нашим так само начхати на Надію Савченко, як хуйлу на гіркінда. Оце страшно.
Путіну, взагалі, начхати на всіх! Але з чогось починати треба. Перші мають бабло! Другі- "герої" в параші, що вже, на жаль, беззаперечно, а треті- саме те, що треба... Але починати треба з "наших", вбємо двох зайців!

Offline Квітка

• Hero Member
Друзі, для чого винаходити велосипед, якщо він вже існує.

Моссад приймає замовлення від інших країн. Порошенко та інші магнати в Україні далеко не бідні і в стані оплатити визволення Надії...
« Останнє редагування: Липня 26, 2014, 03:12:38 03:12 від Квітка »

Чупс

• Гість
Моссад приймає замовлення від інших країн.Надії...

Мальчікі по визову?

Звідки така дивна інфа?

Я заперечую це.

Offline Квітка

• Hero Member
Моссад приймає замовлення від інших країн.Надії...

Мальчікі по визову?

Звідки така дивна інфа?

Я заперечую це.

"Planning and carrying out special operations beyond Israel’s borders".
http://www.mossad.gov.il/Eng/AboutUs.aspx

• Гість
Там не сказано що вони приймають замовлення від інших країн або урядів на виконнання їх завдань. Всі operations beyond Israel’s borders - це лише те, що стосується самого Ізраїлю. Ну як викрадення Ейхмана, не більше. Вони не будуть лізти за бабло вирішувати проблеми України. Це абсурд.

Те, що ви маєте на увазі, то виконують приватні військові кампанії - французькі, британські та американські. І то - лише з дозволу уряду цих країн.