Автор Тема: Британия рассекречивает дело Литвиненко. Это серьезно  (Прочитано 8939 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ник зарезервирован
От якби знову підняли тему літака Качинського, оце було б вже ДУЖЕ серйозно.

Це - найстрашніший злочин хуйла, але замялі.
Польша, все же, не Британия. А так, да.
Ник зарезервирован

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Ну, читач як завжди знаэ краще Хоум Офіса яку тему потрібно підняти... (Вам не смішно? мені до обіржачки)

Юльок однаковенний - одна штука. Паразитує на єдиній маніпуляції. Щоб не зробили - завжди можна зробити краще. Ця маніпуляція майже не має протияддя.

Offline PamTam

• Ветеран форума

Британці молодці, але будуть діяти самотужки.

• Гість
В Польщі ніхто не сумнівається в причинах аварії. Доказів немає. Тому там нічого не вийде підняти, бо це сталося
на території яку контролюють кацапи. Вони до речі і Україну непогано контролюють, навіть до тепер, тому
по Ющенку підняти можна, а от доказати навряд.

Та є там і докази, по Качинському. Все було і на ФУПі, траєкторія польоту, там чітко спрямували літак на 50 метрів ліворуч від полоси, перенесли маяки, літак пішов у яр. Гражданін здається викладав також якусь частину всього цього. Система кричала TERRAIN AHEAD TERRAIN AHEAD TERRAIN AHEAD, а пілоти "чомусь" не чули.... так само і по Ющенку - Росія не надала зразки своїх бойових діоксинів...
« Останнє редагування: Липня 26, 2014, 10:57:01 22:57 від Чупс »

Чупс

• Гість
Ну, читач як завжди знаэ краще Хоум Офіса яку тему потрібно підняти... (Вам не смішно? мені до обіржачки)

Юльок однаковенний - одна штука. Паразитує на єдиній маніпуляції. Щоб не зробили - завжди можна зробити краще. Ця маніпуляція майже не має протияддя.

Це ви про що? Нічого не зрозумів.

Offline Askold

• Ветеран форума

Там вибору на той час не було що би не зам'яти.
А от чому ніяких ні дій ні навіть висновків з тої історії не зробили, це дійсно дивує.
Хоча гітлер в свій час, так само немало чудив, доки не виріс до справжнього монстра, і так само всім було пофіг.

Offline Olusha

• Full Member

В Польщі ніхто не сумнівається в причинах аварії. Доказів немає. Тому там нічого не вийде підняти, бо це сталося
на території яку контролюють кацапи. Вони до речі і Україну непогано контролюють, навіть до тепер, тому
И как позорно Европа закрыла глаза на ту трагедию, такое предательство по отношению к Польше. Много чего хуйлу уже сходило с рук, сами вырастили у себя под боком уродца. Хочется верить, что в этот раз не затрут еще одно преступление различными инфоповодами.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Та є там і докази, по Качинському. Все було і на ФУПі, траєкторія польоту, там чітко спрямували літак на 50 метрів ліворуч від полоси, перенесли маяки, літак пішов у яр. Гражданін здається викладав також якусь частину всього цього. Система кричала TERRAIN AHEAD TERRAIN AHEAD TERRAIN AHEAD, а пілоти "чомусь" не чули.... так само і по Ющенку - Росія не надала зразки своїх бойових діоксинів...

Це не докази, це аналіз ситуації, як у нас по Боїнгу зараз. Всі бачать, що до чого, а прямих доказів немає.
А ось у випадку з викриттям по Литвиненко є скоріш за все ПРЯМІ докази, тому  я й говорю, що як все оприлюднять
буде феєрверк.

А основне, якщо викриють фінансові схеми. Бо шансів розкрити спецопреації ФСБ в Україні чи Росії дуже малі.
Докази зникають на різних рівнях. А от британці справу притушили з політичних мотивів, і маже відкрито про це
признались, значить все у них є.

« Останнє редагування: Липня 26, 2014, 11:59:48 23:59 від OlegSky »

• Гість
Це не докази, це аналіз ситуації, як у нас по Боїнгу зараз. Всі бачать, що до чого, а прямих доказів немає.
А ось у випадку з викриттям по Литвиненко є скоріш за все ПРЯМІ докази, тому  я й говорю, що як все оприлюднять
буде феєрверк.

ну припустимо. але що таке вбивство агента розвідки в порівнянні з вбивством президента? та агенти розвідок гинуть завжди, робота в них така. а от вбивство президента та ще 90 людей з його оточення - то вже злочин страшний.

якби було бажання, можна було б знайти і докази, або притягнути за вуха... хоча все і так зрозуміло. але бажання не було, Захід зливає Східну Європу. ЄС - гівно, нам треба Річ Посполиту відроджувати. БЧК - Балтийсько-чорноморська конфедерація. От чого боїтьтся і ЄС, і США. Це для них страшний сон. І рашка також.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
буде феєрверк.

ну припустимо. але що таке вбивство агента розвідки в порівнянні з вбивством президента? та агенти розвідок гинуть завжди, робота в них така. а от вбивство президента та ще 90 людей з його оточення - то вже злочин страшний.

якби було бажання, можна було б знайти і докази, або притягнути за вуха... хоча все і так зрозуміло. але бажання не було, Захід зливає Східну Європу. ЄС - гівно, нам треба Річ Посполиту відроджувати. БЧК - Балтийсько-чорноморська конфедерація. От чого боїтьтся і ЄС, і США. Це для них страшний сон. І рашка також.

Цього бояться Франція, Німечина  іт.д одним словом, Західна Європа. США навпаки це вітає і підтримує всіма силами.
Почитайте, наприклад, про підтримку американцями Польщі та країн Балтії.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Це ви про що? Нічого не зрозумів.

Це теж дуже примитвна маніпуляція: я не я корова не моя.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

И как позорно Европа закрыла глаза на ту трагедию, такое предательство по отношению к Польше. Много чего хуйлу уже сходило с рук, сами вырастили у себя под боком уродца. Хочется верить, что в этот раз не затрут еще одно преступление различными инфоповодами.
Что значит позорно? Социалисты, блин. "я хочу чтобы во всем мире был мир". Так что же не хочет. все хотят. как это сделать?

зы: вы б радовались, что здеся споткнулись...
« Останнє редагування: Липня 27, 2014, 09:17:39 09:17 від ВУКЕР »

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
буде феєрверк.

Іди подумай, бо ватою тхне за кілометр.

Нагадую про пункт правил: 1.1 Вульгарна лайка, матюки з переходом на особистість опонента,
Не змушуйте мене вас банити.

зауваження прийняті з увагою і повагаю.
Забувся трошки, що матюки роблять з тебе москаля (с) дякую
« Останнє редагування: Липня 27, 2014, 09:19:12 09:19 від ВУКЕР »

Offline Askold

• Ветеран форума
буде феєрверк.

Цього бояться Франція, Німечина  іт.д одним словом, Західна Європа. США навпаки це вітає і підтримує всіма силами.
Почитайте, наприклад, про підтримку американцями Польщі та країн Балтії.

Так само думаю що США це вигідно і вони будуть саме це підримувати.
І в західній європі це звичайно ж розуміють, і це їх зовсім не радує.
Тому і заграють так з Росією, що би мати додатковий ресурс в протистоянні з Америкою.
Як на мене це хибний шлях.
Бо ні Росія ні ісламський світ який почав об'єднуватись, ні набравший значної ваги Китай, їм ніразу не друзі.
Вони звичайно сподіваються як завжди всіх обхитрити, і памятають про те яку силу мали колись.
Але фокус в тому що насправді вони вже не мають сили, залишилась купа зброї якою найближчим часом не буде кому воювати.
А хитрість без сили, далеко не завжди допомогає.
Бо арессивного ідіота перехитрити неможливо, на те він і скажений ідіот що би діяти імпулсивно і ні про що не думаючи.

• Гість
Іди нахуй, путінюгенд.

це ви мені?  :weep: щодо ЄС?  :weep: :weep: :weep:

Offline Askold

• Ветеран форума
Зовсім вже людям дах зносить, Чупу в путінюгенд записали, на донбасі ватники запросили іноземні війська і разом з ними розносять на куски власні міста, в россії треш, в європі содомія. Голубий Ляшко на фоні політиків-підорасів виглядає нормальним пацаном. Людожери в Африці бридяться їсти рибу і місцевих комуністів, але жеруть одне одного.
В морі коло Фукусіми, зловили шестиногого депутата БЮТ, який втік і загриз насмерть кота сільського старости.
А що далі буде такими темпами?
Короче пане Вукер зав'язуйте краще з цим всім, бо фіг його знає чим це все може закінчитись.

Offline Читач

• Ветеран форума
Чуп, звичайно, не путінюгент, але відроджувати Річ Посполиту створювати Балто-Чорноморську конфедерацію
це хуєта хуєт.
От Вукер і припух відразу.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Чуп, звичайно, не путінюгент, але відроджувати Річ Посполиту створювати Балто-Чорноморську конфедерацію
це хуєта хуєт.

Чому ?

Offline Читач

• Ветеран форума
це хуєта хуєт.

Чому ?

Тому, що відроджувати тре Золоту орду, ну або Скіфію хоча б.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Askold

• Ветеран форума
Чупа правий, на сході європи має бути створений військово-політичний блок, формальний чи неформальний.
І скоріш за все він таки буде створений, бо є спільний інтерес  і спільна вигода.

Offline Читач

• Ветеран форума
ніколи не думав, що військово-політичний блок може бути конфедерацією, а тим більше королівством  :smilie11:

Offline Askold

• Ветеран форума
ніколи не думав, що військово-політичний блок може бути конфедерацією, а тим більше королівством  :smilie11:

Ні королівств та конфедераций нам наразі точно не треба.
Хоча здається ЄС таки поступово перетворюється на щось тіпа конфедерациї.

Offline Читач

• Ветеран форума

Ні королівств та конфедераций нам наразі точно не треба.
Хоча здається ЄС таки поступово перетворюється на щось тіпа конфедерациї.

Тоді хтось з нас не правильно зрозумів Чупса.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Слава Богу, что Британия прозрела...
Но, что было, если бы не 10 подданных Британии, летевших в тот день в Малайзию?..
Пусть историю учат.
Еще с времен Сталина... спец. службы старались найти и "закопать" неугодныз режиму "врагов народа."
Начиная с Ленина (Бедняка, по наивности, грибочки поел... Этого, как пишет "АиФ", оказалось достаточно, что бы больного Ильича свалила новая хворь - теперь уже наверняка  )Троцкого и пр. "врагов народа".
Уж не знаю, наскоько серьезно Лондон разругался с Путиным, но, как говорится, лучше поздно, чем никогда.
Другое дело, сделает ли Россия (Лавров, Путин, Шайгу...) из этого выводы или прикроется "клоунадой" Жириновского? :smiley14: 

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Іди нахуй, путінюгенд.

це ви мені?  :weep: щодо ЄС?  :weep: :weep: :weep:

Гавно ЄС? це типове "ватне" висловлювання. Нє, на марсі мабудь є якісь "кращі" обєднання.

Але той, хто не цінуює не саме краще, але реальне, а мріє про якийсь марсіанський ідеальний союз по ітогу валить дерева в сибіру. без будь-якого вибору взагалі.

це стара-нова українська забавка. недавній приклад: ющенко - поганий (гімно як у вас в посту сказане), а отримали, ПО ФАКТУ, що?

Я бачу тут таку ж логіку. Ладно ЄС - гімно. А ЗАМІСТЬ ЩО? Тайожний союз? Яблуні на марсі?
Якийсь видуманий марсіаньский союз якого не існує в природі прошу не пропонувати.
« Останнє редагування: Липня 27, 2014, 09:30:27 09:30 від ВУКЕР »

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Слава Богу, что Британия прозрела...
Но, что было, если бы не 10 подданных Британии, летевших в тот день в Малайзию?..
Пусть историю учат.
Еще с времен Сталина... спец. службы старались найти и "закопать" неугодныз режиму "врагов народа."
Начиная с Ленина (Бедняка, по наивности, грибочки поел... Этого, как пишет "АиФ", оказалось достаточно, что бы больного Ильича свалила новая хворь - теперь уже наверняка  )Троцкого и пр. "врагов народа".
Уж не знаю, наскоько серьезно Лондон разругался с Путиным, но, как говорится, лучше поздно, чем никогда.
Другое дело, сделает ли Россия (Лавров, Путин, Шайгу...) из этого выводы или прикроется "клоунадой" Жириновского? :smiley14:

Хз. Имхо, не сделает... Они так далеко зашли в неправду, что теперь она ими управляет, а не они ситуцией, увы...  :smilie2:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Хз. Имхо, не сделает... Они так далеко зашли в неправду, что теперь она ими управляет, а не они ситуцией, увы...  :smilie2:
И что в итоге - железный занавес и новая "холодная война"?
"Хорошая" перспектива для России...
Но, ничего... Есть Сев. Корея (КНДР), есть страны Южной Америки и Сирия...
Вот с ЕС не повезло.
И чем больше фрау М. будет упираться в дружбу с ВВП, что без него ЕС просто умрёт, тем больше ВВП будет верить в свою безнаказанность.
Увы... :smiley14:

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
це хуєта хуєт.

Вірогідно ви праві.
Бо коли починають розповідати про фантастичні сади на марсі мені чомусь одразу видно результат - ваління реальних дерев в сибіру.

Зі: відроджувати ніхуя не потрібно. воно саме сформується. в астрономії така фігня називається "аккреція" якщо їй не заважати всілякими галюцінаціями, які якимось дивом співпадають з путінськими думковірусами (ЄС - гімно, ага).

А хто раз за разом повторює хуйню, сам стає трохи хуйлом.

Подивіться на Татьяну і Задармапродавши.
Де вже взяти більш послідовних прихільників ющенка?
Я особисто їх попереджав менше якшатися з юльками.
Нє, оні "нєслі разумноє і вєчноє". І що?
Зараз від юльків не відризнити:
"Всьо пропало"
"Зрада"
"Хачу всьо здесь і сейчас" (якщо не тут і зараз - то паніка одразу)
"Борючись" з юлькізмом самі стали юльками - за манерою поведінки і мислення.
« Останнє редагування: Липня 27, 2014, 09:52:38 09:52 від ВУКЕР »

Offline Таємний Радник

• Hero Member
буде феєрверк.

Я про це вже багато років пишу

Offline Читач

• Ветеран форума
Вірогідно ви праві.
Бо коли починають розповідати про фантастичні сади на марсі мені чомусь одразу видно результат - ваління реальних дерев в сибіру.

угу, десь так