Автор Тема: Они дезертиры  (Прочитано 653 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline vano

• Sr. Member
Они дезертиры
« : Липня 29, 2014, 09:59:06 09:59 »
Командование 79-й Николаевской отдельной аэромобильной бригады Высокомобильных десантных войск ВС Украины заявило о 54 солдатах-дезертирах, покинувших боевые посты.

http://inforesist.org/komandovanie-79-nikolaevskoj-aeromobilnoj-brigady-opublikovalo-spisok-dezertirov/

Offline Moloc

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Они дезертиры
« Reply #1 : Липня 29, 2014, 10:19:04 10:19 »
цікаво нахуа цей список хоч на расійській мові, адже документообіг в ЗСУ на українській... чи переклад на льоту як ото з тим 44 номером мОлОдшим сержантом Бабаком...? а дезертири то таке, я на свої очі бачу як серед 200 партизан, через місяць служби серед совєцкого салдафонського офіцерья, служити вже не хоче ніхто, причому уєбні в офіцерських погонах  вважають що для наведення порядку треба більше затягувати гайки, а їх опоненти на це відповідають тотальним пияцтвом та посиланням нахуй...
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline DeadHead

• Hero Member
Re: Они дезертиры
« Reply #2 : Липня 29, 2014, 10:25:08 10:25 »
дати дезертирства відрізняються, схоже тільки невелика частина може відмазуватися фіговими генеральськими наказами "що посилали даремно на смерть"