0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
почти последний прогнозБогомолец 3,5Гриценко 7,5Добкин 3,5Ляшко 7Порошенко 51Симоненко 2,5Тигипко 7Тимошенко 12Тягнибок 2Ярош 1
Порох зараз робить паузу аля Станіславський. Але мовчати зараз не можна. Певно він зайнятий рятуванням свого тухесу. В принципі особисто наразі проти нього ніц не маю, але голосувати за нього не буду. Це - цілком можливий варіант Черновецький2. "Молодий, багатий, гарний управлєнєц, банк свій має....і теде...".
Не вір Пороху. Вір Амерам
Думаю, у Порошенка буде відсотків 25-30, у Тимошенко - 15-20%.Але щось чуйка підказує, що буде сюрпрайз. Або Ляшко або Гриценко замість Тимошенко...
Якщо чесно, дивує феномен Порошенка. В 2005-06 рр. він спиймався усіма як абсолютне зло і мав захмарні антирейтинги.Що сме він зробив за ці 8 років, що зараз є чи не головним претендентом на президентство
а ведь проблема. завтра выборы...а меня терзают сомнения. с одной стороны конечно хорошо в один тур и побыстрее бардак завершить. Но ..... не верю я что порох это сделает.
а ведь проблема. завтра выборы...а меня терзают сомнения. с одной стороны конечно хорошо в один тур и побыстрее бардак завершить. Но ..... не верю я что порох это сделает. Вся родня на ушах сидит с вопросами "так что, за кого завтра идти", а я хз. Неделю назад еще знал. А теперь не знаю.
Цитата: Kren від Травня 24, 2014, 10:40:47 22:40а ведь проблема. завтра выборы...а меня терзают сомнения. с одной стороны конечно хорошо в один тур и побыстрее бардак завершить. Но ..... не верю я что порох это сделает. Вся родня на ушах сидит с вопросами "так что, за кого завтра идти", а я хз. Неделю назад еще знал. А теперь не знаю.Дозвольте, я підкажу: за того, хто планує відкрити архіви КГБ, дозволити зброю нормальним людям, переглянути законність приватизації, будувати дійсно українську армію, за ким стоїть найчисельніша партія українських патріотів, і хто, врешті-решт не чкурне за кордон при першому ж шухері (бо не має ні ізраїльського паспорта, ні російського, ні швейцарського).
Дозвольте, я підкажу: за того, хто планує відкрити архіви КГБ, дозволити зброю нормальним людям, переглянути законність приватизації, будувати дійсно українську армію, за ким стоїть найчисельніша партія українських патріотів, і хто, врешті-решт не чкурне за кордон при першому ж шухері (бо не має ні ізраїльського паспорта, ні російського, ні швейцарського).
Цитата: Fire Horse від Травня 25, 2014, 12:00:52 00:00Дозвольте, я підкажу: за того, хто планує відкрити архіви КГБ, дозволити зброю нормальним людям, переглянути законність приватизації, будувати дійсно українську армію, за ким стоїть найчисельніша партія українських патріотів, і хто, врешті-решт не чкурне за кордон при першому ж шухері (бо не має ні ізраїльського паспорта, ні російського, ні швейцарського). За Ющенка одним словом? Перепрошую, але цю нагоду ви прогавили в 2010-му.
Але я б краще за того, хто робить.
Цитата: convex від Травня 25, 2014, 12:16:46 00:16 Але я б краще за того, хто робить.Робитиме.Все -таки майбутній недоконаний в нашому випадку більш доречний, ніж теперішній тривалий.
кстати , тот год , когда Ющ был президентом , а Ехануров премьером , я считаю одним из лучших за все время независимости
Цитата: Rumata_ від Травня 25, 2014, 02:14:35 02:14кстати , тот год , когда Ющ был президентом , а Ехануров премьером , я считаю одним из лучших за все время независимостиДа, я тоже так считаю
Цитата: Bestия від Травня 25, 2014, 02:40:52 02:40Цитата: Rumata_ від Травня 25, 2014, 02:14:35 02:14кстати , тот год , когда Ющ был президентом , а Ехануров премьером , я считаю одним из лучших за все время независимостиДа, я тоже так считаюТаки не можна не погодитись. Але мумурандуми йому пробачити теж логіка не дозволяє