Автор Тема: Выборы - 2014 ( Прогнозы )  (Прочитано 11465 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Rumata_

• Sr. Member
Re: Выборы - 2014 ( Прогнозы )
« Reply #90 : Травня 25, 2014, 10:41:38 10:41 »
все на избирательные участки :)

Offline olegae

• Sr. Member
« Reply #91 : Травня 25, 2014, 10:49:45 10:49 »
кстати  , тот год , когда Ющ был президентом , а Ехануров премьером , я считаю одним из лучших за все время независимости
Це точно. То був короткий період, коли малий бізнес міг вільно дихати.
Але при цьому я вважаю Ющенка великим паскудою. Бо він просрав такий блискучий шанс. Авжеж, згоден, юля-сука йому конкретно все підісрала, але найбільше винен саме він — через свою маніловщину, через комплекс месії, через дріб'якову мстивість та кадрову сліпоту, через неспроможність вийти за межі хуторянського світогляду зразка ХІХ століття і стати сучасним політиком.

Offline Kren

• Hero Member
« Reply #92 : Травня 25, 2014, 10:52:46 10:52 »
Да....хорошее время было. И возможности тоже. Жаль что Ющ не смог этим воспользоваться. Это был идеальный шанс. Простили бы ему многие непопулярные вещи.  А годы были действительно классные.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #93 : Травня 25, 2014, 11:04:55 11:04 »
Я інколи дивуюся оцій українській простодушності. Ну ось поставив Віктор Андрійович Єханурова прем`єром. Що зробили українці? Правильно винесли Єху нахєр при першій нагоді, запропонували вибирати між Тимошенко і Януковичем. А потім так по-доброму сказали "Працюй Андрійович на! У тебе є все необхідне для роботи..."

Клоуни прости господи.

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #94 : Травня 25, 2014, 11:11:54 11:11 »
кстати  , тот год , когда Ющ был президентом , а Ехануров премьером , я считаю одним из лучших за все время независимости
Але при цьому я вважаю Ющенка великим паскудою. Бо він просрав такий блискучий шанс. Авжеж, згоден, юля-сука йому конкретно все підісрала, але найбільше винен саме він — через свою маніловщину, через комплекс месії, через дріб'якову мстивість та кадрову сліпоту, через неспроможність вийти за межі хуторянського світогляду зразка ХІХ століття і стати сучасним політиком.
А що Вам заважає вийти за межі своєї маніловщини, дріб"язкової мстивості, кадрової сліпоти та стати справжнім громадянином?
Втовкмачений рашистською пропагандою страх перед хуторянськістю? Між іншим, сучасні модернові японці не соромляться ні хуторянське кімоно вдягати, ні хуторянськими палочками їсти.

Offline BaoBab

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #95 : Травня 25, 2014, 11:12:53 11:12 »

В основному можно погодитись "найбільше винен саме він"
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #96 : Травня 25, 2014, 11:13:20 11:13 »
Я інколи дивуюся оцій українській простодушності. Ну ось поставив Віктор Андрійович Єханурова прем`єром. Що зробили українці? Правильно винесли Єху нахєр при першій нагоді, запропонували вибирати між Тимошенко і Януковичем. А потім так по-доброму сказали "Працюй Андрійович на! У тебе є все необхідне для роботи..."

Клоуни прости господи.
Ага, ще й хуторянськістю дорікнуть при цьому  :lol:

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #97 : Травня 25, 2014, 11:14:43 11:14 »

В основному можно погодитись "найбільше винен саме він"
Ага, в нинішніх тотальних просерах винен також лише він.
 :lol:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #98 : Травня 25, 2014, 11:23:23 11:23 »

Клоуни прости господи.
Ага, ще й хуторянськістю дорікнуть при цьому  :lol:

Ну куди ж нашим глечикам до їх золотих унітазів...

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #99 : Травня 25, 2014, 11:43:48 11:43 »

Клоуни прости господи.
вчера слушала пана Свирстюка на єре, он сказал....что если бьі в 2004 году вьібрали бьі януковича-уже бьі жили в совке......єпоха Ющенко-время либерализма, бальзам для Украиньі, потому что єто бьіли лучшие годьі лечения нации, освобождение от рабства.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #100 : Травня 25, 2014, 11:50:58 11:50 »
Кроме того, пан Свирстюк сказал, что слабость Ющенко бьіла в том, что у него не бьіло командьі, а бьіли ''прилипальі'',....и ''базикало''' премьер- министр Тимошенко,....у которой  не бьіло  худшего врага, чем  Ющенко....И самое, на мой взгляд, главное : там, где общество имеет хорошие кадрьі,там президенту легче.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #101 : Травня 25, 2014, 12:05:45 12:05 »
Кадрова політика Ющенка безумовно залишала бажати кращого. Чого вартий один Гриценко як міністр оборони, чи губернатор Київщини Жовтяк.

Ну а тих хто вмів працювати проріджували абсолютно безпощадно. Я вже наводив приклад Єханурова, якого Юлія Володимирівна на повному серйозі збиралася посадити, можна згадати нескінченну травлю Балоги чи Наливайченка якого роками тримали у статусі в.о. 

"Базікало" це окрема розмова. Там проблема не так власне в ній як в мільйонах людей які хотіли в це базікання вірити.

Offline Rumata_

• Sr. Member
« Reply #102 : Травня 26, 2014, 01:22:55 13:22 »
 на глаз  прикинул , у Порошенко будет где-то 54,2 Тимошенко 12,8 Ляшко 8,2 Гриценко 5,6 Тигипко 5,4

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #103 : Травня 26, 2014, 01:52:11 13:52 »

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #104 : Травня 26, 2014, 02:09:40 14:09 »
на глаз  прикинул , у Порошенко будет где-то 54,2 Тимошенко 12,8 Ляшко 8,2 Гриценко 5,6 Тигипко 5,4

це ПІЗНЕНЬКО ти
от якби 2 місяці тому такий прогноз - був би БОГ

Offline Rumata_

• Sr. Member
« Reply #105 : Травня 26, 2014, 03:06:46 15:06 »

це ПІЗНЕНЬКО ти
от якби 2 місяці тому такий прогноз - був би БОГ

клиника :)