Автор Тема: Тут ремонтують наші літаки  (Прочитано 1683 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тут ремонтують наші літаки
« : Серпня 01, 2014, 11:29:15 23:29 »
If you are going through hell, keep going.

Offline Sergius

• Ветеран форума
Re: Тут ремонтують наші літаки
« Reply #1 : Серпня 01, 2014, 11:33:25 23:33 »
мабуть i виробляти те ж саме зможуть, якщо захочуть?
Методом реiнженерii

Offline hornet

• Hero Member
    • fbet.org.ua
« Reply #2 : Серпня 01, 2014, 11:33:26 23:33 »
Больше похоже на сборку

Offline Stan

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Же през шаблю маєм права!
« Reply #3 : Серпня 01, 2014, 11:40:05 23:40 »
Львів ?
Але напевно все-таки Запоріжжя  :smilie1:

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #4 : Серпня 01, 2014, 11:49:16 23:49 »
Теоретично КБ Антонов могло би розробити літак. Двигуни у нас є (Мотор Січ), є багато чого з авіоніки, є свої ракети (повітря-повітря, повітря-земля). Частину авіоніки можна докупути, частину розробити самим. Єдине з чим проблема, так це з корпусом. Китайці "здерли" корпус від Су-27, я думаю, що ми також можемо на 2 см подовжити фюзеляж. Також проблема з радарами, потрібен хороший радар з активною фазованою решіткою. Але я думаю, що це під силу запорізькій Іскрі, лише гроші та питання часу.
У 2005 році Порошенко навіть говорив, що Україна може сама створити свій винищувач.
Але думаю, що у нас на це не буде грошей. Дешевше купити зарубіжні.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #5 : Серпня 01, 2014, 11:54:59 23:54 »
Львів ?
Але напевно все-таки Запоріжжя  :smilie1:

Друге.  :smilie1:
If you are going through hell, keep going.

Offline tomtom

• Newbie
  • *
« Reply #6 : Серпня 01, 2014, 11:55:30 23:55 »
Нифигасе! Если то что запечатлено на фотке это сборка а не разборка, наши это что-то...

Offline Sergius

• Ветеран форума
« Reply #7 : Серпня 02, 2014, 12:03:30 00:03 »
Теоретично КБ Антонов могло би розробити літак. Двигуни у нас є (Мотор Січ), є багато чого з авіоніки, є свої ракети (повітря-повітря, повітря-земля). Частину авіоніки можна докупути, частину розробити самим. Єдине з чим проблема, так це з корпусом. Китайці "здерли" корпус від Су-27, я думаю, що ми також можемо на 2 см подовжити фюзеляж. Також проблема з радарами, потрібен хороший радар з активною фазованою решіткою. Але я думаю, що це під силу запорізькій Іскрі, лише гроші та питання часу.
У 2005 році Порошенко навіть говорив, що Україна може сама створити свій винищувач.

зрозумiло
бо якщо виробляти той самий су-25 - то це вже позавчорашнiй день

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #8 : Серпня 02, 2014, 12:31:04 00:31 »

зрозумiло
бо якщо виробляти той самий су-25 - то це вже позавчорашнiй день

Чому, Су-25 броньований літак. Якщо ЗРК противника подавлені, то він годиться. Правда, треба щоб у противника не було авіації. Він вузькоспеціалізований штурмовик, себе гарно показав в Афгані, у нас на АТО. Зараз їх у кацапні купує Ірак (у них теж своє АТО). Аналог є лише А10 США, який кращий, звичайно. Але не критично для таких задач.
Бої в містах - це його. Місто буде більш менш цілим. Від ПЗРК він захищений, його двигун може витримати попадання ракети ПЗРК. На це він розрахований.

Аеродинаміка Су-27 майже ідеальна. Проблема лише в авіоніці. Ну і порівняно з літаками нових поколінь, він дуже помітний на радарах і проти сучасних Ф-22 та Ф-35 шансів немає. Навіть проти літаків типу Єврофайтер та Рафаль.

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
« Reply #9 : Серпня 02, 2014, 01:52:28 01:52 »
Також проблема з радарами, потрібен хороший радар з активною фазованою решіткою. Але я думаю, що це під силу запорізькій Іскрі, лише гроші та питання часу.

Це питання радіоринку на Кардачах

Offline Sergius

• Ветеран форума
« Reply #10 : Серпня 02, 2014, 03:15:06 03:15 »
Також проблема з радарами, потрібен хороший радар з активною фазованою решіткою. Але я думаю, що це під силу запорізькій Іскрі, лише гроші та питання часу.

Треба мінімізувати директорський корпус на оборонних заводах та впроваджувати систему японську систему постійного покращення кайзер.

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
« Reply #11 : Серпня 02, 2014, 07:09:19 07:09 »
:smilie5: Та виродився той ринок.
А "Оріон", що неподалік звідти - справиться.
Если, возвратясь ночью домой, ты по ошибке выпил вместо воды проявитель, выпей и закрепитель, иначе дело не будет доведено до конца. (К. Прутков-инженер, мысль No 21)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #12 : Серпня 02, 2014, 08:58:04 08:58 »
Да всё можно, если будет бабло и воровать перестанут.
Только в Киеве - оборонка - Арсенал, Артема, Петровского, Маяк, Киевский Радиозавод (Дарница), завод Королева (включая КНИИРИА - как отдельное КБ), АВИАНТ, З-д Антонова (+ Буча и Гостомель).
Так же... куча "полувоенок" и КБ на заказах.
И не надо нам ничего за бугром закупать.
Слава Богу, Хюндаи уже купили... сколько валюты на ветер выбросили... :smiley14:

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #13 : Серпня 02, 2014, 09:20:04 09:20 »
Був пару років тому на "Кванті". Нажаль розробити АФАР в Україні більше нема кому. Зате дебілів які думають що фазовану антенну решітку можна розробити на радіоринку все більше.  :smilie2:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
« Reply #14 : Серпня 02, 2014, 09:23:05 09:23 »
:smilie5: Та виродився той ринок.
А "Оріон", що неподалік звідти - справиться.

А де Оріон?
Власне там треба лише гарні ферити, багато тонкого дроту та купу транзисторів, нічого особливого ;)

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
« Reply #15 : Серпня 02, 2014, 09:24:27 09:24 »
Був пару років тому на "Кванті". Нажаль розробити АФАР в Україні більше нема кому. Зате дебілів які думають що фазовану антенну решітку можна розробити на радіоринку все більше.  :smilie2:

На жаль Хам - то не тільки кличка зека.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #16 : Серпня 02, 2014, 10:58:20 10:58 »

Надії тільки за запорізьку Іскру. Вона реально робить локатори з авктивними фазованими решітками. Для літака не годиться таке, але фізика процесів та ж сама і у них є кому робити.