Автор Тема: Чому не видно і не чути, як наші політики і депутати допомагають бійцям АТО  (Прочитано 878 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мирон

• Hero Member
За мотивами емоційних висловлювань кіровоградських спецназівців.

Сотні тисяч простих українців допомагають бійцям АТО, хто чим може. Сотні волонтерів везуть в район бойових дій предмети першої необхідності. Можу припустити, що без цієї допомоги, наші успіхи в АТО, можливо б, були зовсім іншими. Я вже не буду згадувати про втрати.

Юля і Жужа шопінгують в Берліні, але ніхто не чув, що вони щось передали чи привезли нашим бійцям?
Де, плять, Ющ - президент, якого зрозуміють наступні покоління? Я хочу знати, чим він допоміг?
Чому під час війни з німцями багаті радянські громадяни купляли на свої гроші танки для армії, а Порошенко не чути, щоб виділив хоча б десять тисяч своїх кровних?
Чому Кріль не продасть свій рендж-ровер і не купить на виручені кошти тепловізори?
Де, плять допомога і підтримка від депутатів, серед яких половина міліонерів?

Якщо нічого не поміняються, я, сука, буду голосувати тільки за ПС.
За…ли.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Цитувати
бют вытратил 500тыс. на армию уже и не останавливается

:shuffle:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline serginio

• Ветеран форума
а якби піарились на допомозі було б добре?

Offline Maverick

• Sr. Member

Все равно пиарятся, так пусть лучше на допомозі. Если б каждый из депутанов, взял под свое полное мед. обеспечение, реабилитацию и протезирование одного раненого бойца АТО,  с ежедневным отчетом о состоянии здоровья, то пусть хоть каждый  день бы фоткался   на фоне его бинтов и горшков,  я б это вытерпел.

Offline Мирон

• Hero Member

Все равно пиарятся, так пусть лучше на допомозі. Если б каждый из депутанов, взял под свое полное мед. обеспечение, реабилитацию и протезирование одного раненого бойца АТО,  с ежедневным отчетом о состоянии здоровья, то пусть хоть каждый  день бы фоткался   на фоне его бинтов и горшков,  я б это вытерпел.

И я. Но у них, сука, другие заботы наверное.

Offline Maverick

• Sr. Member

И я. Но у них, сука, другие заботы наверное.

Это их проблемы как потратить бабло, чтобы впихнуться в ВР.  Но если я увижу хоть одну бигморду, как мне сделают хорошо, но когда-нибудь завтра, я задам вопрос, что ты сделал за этот год и буду очень внимателен с каждым по списку.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
пока ни один депутан, судья, прокурор не подвешен за яйца на фонарике, у них изменения в сознании не произойдет. У них сейчас нет войны, это плебс там где-то погибает, что им законы физики, когда есть самолет и дом с банковским счетом в ЕС.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Що вже говорити про політиків і депутатів.
У нас в провінції всі прокурори, судді, податківці, які у містечку є найбагатшими (бідні держслужюовці!), як відпочивали по закордонах, так і відпочивають. При тому бабки зі своєї пенсії намагаються хоч щось бійцям віддати...
Взагалі, таке враження, що у нашої бидлоеліти війни немає. Нічні клуби, концерти лорак, автогонки по Києву, чартери на дорогі курорти.
Може, тому і війна так довго тягнеться?...
Поки "нова влада" не відчує хоч щось на своїй шкурі, нічого не зміниться.

Offline Maverick

• Sr. Member
пока ни один депутан, судья, прокурор не подвешен за яйца на фонарике, у них изменения в сознании не произойдет. У них сейчас нет войны, это плебс там где-то погибает, что им законы физики, когда есть самолет и дом с банковским счетом в ЕС.

Изменения в сознании это процесс долгий и со многими увы, нереальный. У них, возможно нет войны, но есть выборы. Выборы - это  бабло. Лечение и реабилитация  бойцов - бабло. Я, как избиратель, предлагаю соединить приятное с полезным и не делать мне нервы.