Автор Тема: Українцям треба відновити право купувати вживані авто в Європі  (Прочитано 8646 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Я не проти здорової дискусії про те що треба зробити що б примусити того ж Васадзе ворушитися.

Снизить ввозные пошлины.
Других рецептов нет.

Offline Blackout

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Я не проти здорової дискусії про те що треба зробити що б примусити того ж Васадзе ворушитися.

Снизить ввозные пошлины.
Других рецептов нет.
Яка нахуй дискусія з лінивими йолопами?

Offline Kren

• Hero Member
Васадзе шевелиться не будет. Не тот стиль бизнеса. Он умееет зарабатыватьтна запретах, выпуская говно. Из конкурентных у нас только КРАЗ и Богдан.  С ввозом ржавого старья (насмешили ) можно бороться просто. Машины более 10 лт идут с очень высокой пошлиной 5-10 лет со средней и менее 5 лет с минимальной. И весь этот немецкий автопром и после 10 лет будет меньше коптить небо чем то, что есть тут.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline outsider

• Ветеран форума

Снизить ввозные пошлины.
Других рецептов нет.
Яка нахуй дискусія з лінивими йолопами?

З лінивими йолопами безумовно ніякої. Це без сумнівів.

Offline serginio

• Ветеран форума
Васадзе шевелиться не будет. Не тот стиль бизнеса. Он умееет зарабатыватьтна запретах, выпуская говно. Из конкурентных у нас только КРАЗ и Богдан.  С ввозом ржавого старья (насмешили ) можно бороться просто. Машины более 10 лт идут с очень высокой пошлиной 5-10 лет со средней и менее 5 лет с минимальной. И весь этот немецкий автопром и после 10 лет будет меньше коптить небо чем то, что есть тут.

а якщо це не іржаве?
навіщо БОРОТИСЯ?

Offline Kren

• Hero Member

а якщо це не іржаве?
навіщо БОРОТИСЯ?

насчет ржавого, это не мои слова  :smilie1: тут народ кричал что с европы хлынет поток ржавого старья.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline outsider

• Ветеран форума
Боротися треба бо просто так ніхто не розступиться. Це закони ринка.  Власне так робить люба нормальна економіка. Спочатку дає власному виробнику наростити м`язи, а коли м`язи з`являються потроху відкрива ринок для конкуренції.

Бo безумовно Європа з охотою сплавить весь свій металобрухт замість того що б його утилізувати самостійно. І в процесі прихлопне вітчизняну промисловість.

Через те що є лінивий і тупий йолоп Васадзе, по-моєму занадто жертвувати цілою галуззю. Треба розібратися з конкретним йолопом. Не можеш розвивати бізнес - продавай.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Боротися треба бо просто так ніхто не розступиться. Це закони ринка.  Власне так робить люба нормальна економіка. Спочатку дає власному виробнику наростити м`язи, а коли м`язи з`являються потроху відкрива ринок для конкуренції.

Бo безумовно Європа з охотою сплавить весь свій металобрухт замість того що б його утилізувати самостійно. І в процесі прихлопне вітчизняну промисловість.

Через те що є лінивий і тупий йолоп Васадзе, по-моєму занадто жертвувати цілою галуззю. Треба розібратися з конкретним йолопом. Не можеш розвивати бізнес - продавай.

А пока с Васадзе будут разбираться что делать? Ждать до второго пришествия когда отечественный автопром сподобится выпустить то что мне нужно?  А пока он не сподобился меня вполне устроит б/у машинка которой год-два от роду.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Читач

• Ветеран форума

А пока с Васадзе будут разбираться что делать? Ждать до второго пришествия когда отечественный автопром сподобится выпустить то что мне нужно?  А пока он не сподобился меня вполне устроит б/у машинка которой год-два от роду.

аутсайдер просто товсто тролить
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline outsider

• Ветеран форума

Власне те що і всі в світі - створювати тарифні і нетарифні бар`єри. Не настільки високі що б автопрому можно було плювати в стелю але і не настільки низькі щоб його убити. Періодично його потроху знижуючи. В надії що рано чи пізно українці з йолопів перетворяться на ефективних працівників з високою продуктивністю праці. Процес це на жаль не легкий і не швидкий, але по-моєму чого варті легкі рішення українці вже пересвідчилися.

Offline Blackout

• Sr. Member

Я тут на досугє почитав т.з. творчий доробок цього пАНА. цілком погоджуюсь.
Ось деякі перли:

Цитата: ВУКЕР від Липня 28, 2014, 04:50:16 16:50
Цитата: outsider від Липня 28, 2014, 04:40:26 16:40
Значить вона заслужено втратила право на Крим.

Ти чьо, зовсім йобнувся?
Прокидайся, дядя. Зараз не середньовіччя яке. Право сили. Зараз інші часи. Часи договорів і Права.

зі: можеш вирішити задачку, що я задав?

зіі: то не аутсайдер, то вата якась під його ніком.

+ 1000500 ... чогось захотілось в ігнор його запхати і забути  Повідомити модератору    Записаний
--------------------------------------------------------------------------------

Цитата: outsider від Липня 28, 2014, 10:32:45 22:32
Цитата: Ігор зі Львова від Липня 28, 2014, 10:31:32 22:31
outsider, а якщо на вересневому шотландському референдумі буде проголошена незалежність Шотландії, чи зможуть пробританські жителі країни звинуватити Лондон у зраді?

Ні, пояснити чому?
Чому?
___________________________________________________________________________________________________

Так чому аутсайдер? Дайте накінець відповідь п. Ігору зі Львова.

Offline outsider

• Ветеран форума
Жорсткий оффтоп, але відповім. Тому що перед референдумом шотландці отримують детальну інформацію на що очікувати в залежності того чи іншого варіанта відповіді. І центральний уряд в Лондоні активно роз`яснює саме можливі наслідки відокремлення.

Відчуй різницю з Україною яка просто відмовилася воювати.

Offline Blackout

• Sr. Member
З капітолійських пагорбів краще видно що тут і як треба робити , ким і коли.
Вельмишановне панство вам це нічого не нагадує ?
 :moskali:Вушанку замінити на циліндр а гармонь на банджо.

Offline outsider

• Ветеран форума
З капітолійських пагорбів краще видно що тут і як треба робити , ким і коли.
Вельмишановне панство вам це нічого не нагадує ?
 :moskali:Вушанку замінити на циліндр а гармонь на банджо.

Ідіотський напад на співрозмовника. Зразу видно юлька і хамла.

Offline Читач

• Ветеран форума

Ось деякі перли:

це ви дарма стільки часу витратили тролінг вартий тролінгу і не більше
розваги теж потрібні
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Blackout

• Sr. Member
Та нащо ви мені здалися , мені з вами вже не цікаво .

Коли даєте поради чи свої рецепти що робити , але при цьому голослівно всіх Українців називаєте лінивими йолопами, вперто не дослухаєтесь до співрозмовників , демонтруєте некомпетентність в цій галузі зокрема, та в українських реаліях загалом, то
що ви очікуєте ?

Конструктивного діалогу ?
От я і кажу , нагадує абазріватєлєй з  тєлєвишкі астанкіно.

Offline outsider

• Ветеран форума
Та нащо ви мені здалися , мені з вами вже не цікаво .

Коли даєте поради чи свої рецепти що робити , але при цьому голослівно всіх Українців називаєте лінивими йолопами, вперто не дослухаєтесь до співрозмовників , демонтруєте некомпетентність в цій галузі зокрема, та в українських реаліях загалом, то
що ви очікуєте ?

Конструктивного діалогу ?
От я і кажу , нагадує абазріватєлєй з  тєлєвишкі астанкіно.

Ну так і іди з Богом а не включай лайномет.

Offline Blackout

• Sr. Member

Ось деякі перли:

розваги теж потрібні

Люблю засадничий підхід , та й ФУП тільки читав , тому не всіх знаю . Тепер сумніви щодо цього пАНА відсутні , висновки зроблені ,
переходжу на прийом.

Offline outsider

• Ветеран форума

Ось деякі перли:

розваги теж потрібні

Люблю засадничий підхід , та й ФУП тільки читав , тому не всіх знаю . Тепер сумніви щодо цього пАНА відсутні , висновки зроблені ,
переходжу на прийом.

Чергова ідіотська атака на співрозмовника. Точно юльок.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
ГАИ хочет отменить растаможку автомобилей

По словам замначальника ГАИ Украины Сергей Будника, это позволит гражданам покупать недорогие и качественные авто, а стране заработать.

http://first-gear.in.ua/2014/10/gai-xochet-otmenit-rastamozhku-avtomobilej/

... хоча - до чого тут ДАІ ?  :smilie8:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Могу предположить что если хлынет поток б/у авто из Европы, то каждую машинку нужно будет ставить на учет, выдавать документы, а это все живые деньги гаишникам за их услуги.
Поправьте, если я неправ.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Я ЗА СМЕРТЬ УКРАИНСКОГО АВТОПРОМА!!!!!!!!!!!!

потому что украинский автопром - это какое-то конченое зомби, которое всех заебало.
оно мертвое, но ходит и всех задрачивает

он тормозит развитие среднего и малого бизнеса. потому что основа почти любого бизнеса - это дешевое практичное авто - это бэушное авто из Европы.

я еще в конце 90-х всем говорил, что сраный Автозаз-Дэу не только притормозит экономику Украины, но и отбросит ее на десять лет назад.

Автозаз-Дэу - это наше проклятие.
вонючий ланос стоит дороже 10-летнего ауди а-4 в Европе или 5-летнего пассата. это же бред!
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

Могу предположить что если хлынет поток б/у авто из Европы, то каждую машинку нужно будет ставить на учет, выдавать документы, а это все живые деньги гаишникам за их услуги.
Поправьте, если я неправ.
ну пусть зарабатывают. все равно это не левак, а будет идти в бюджет.

Offline o.tel.o

• Sr. Member

потому что украинский автопром - это какое-то конченое зомби, которое всех заебало.
оно мертвое, но ходит и всех задрачивает
:smiley24:

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)

:smiley24: :smiley15:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
спецом залез на сайты ненецкие. там ауди а-4 середины 90-х стоит штуки-полторы евро. у нас 5 кило евро. виной всему - Автозаз-деу и прочая хуибень типа Богдана, которое ВАЗ собирает :at

даже наш еврокар шкоды собирает такие, которые с непонятных хуев стоят у нас на 500-800 евро дороже, чем в самой Чехии :weep:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
4-й гольф в фатерлянде стоит 500-700 евро. турбодизель.
даже страшно на авториа заходить смотреть, сколько у нас он стоит :lol: :weep:

Offline medved

• Ветеран форума
4-й гольф в фатерлянде стоит 500-700 евро. турбодизель.
даже страшно на авториа заходить смотреть, сколько у нас он стоит :lol: :weep:

тыбля,  вєрні  старого кота взад
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Старий

• Hero Member
:smiley24: :smiley24: :smiley24:
Десь в аналогічный гілці писав:
А давайте задля захисту вітчизняного виробника (Київський Електронмаш і т.п.) задеремо ціни до космічних на айфони, айпади, епли, айбіеми, а натомість будемо змушувати споживачів купувати Поіск2 по ціні макінтоша останньої моделі.

Offline server error

• Hero Member
На рахунок пробок - пропоную заборонити будувати   на місці старих будинків  в містах  де  не хватає місць для парковки
з розрахунку 1 парковочне місце на офісного працюючого  і 1 місце на  квартиру .
 в результаті  через декілька десятків років  у нас  будуть широкі вулиці  і багато автостоянок і місць для паркування.

Хочеш побудувати висотку  будуй парковку на 2-3 поверхи вниз ...

І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?