0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Э-э-э нет. Я попробую дамочкам настроение попротить Ну для начала косичку заплету и вплету жовто-блакитну стрічку. Будет как чеснок на вампира. Ну а там посмотрим.
Цитата: Знак від Серпня 06, 2014, 08:33:12 08:33Все буде добре . Дрейк в якості подарка принесе бюстик катерини другої і всі питання знімуться .Вы последний человек на этом форуме чье мнение меня интересует. Поэтому буду считать что это был просто тупой неудачный юмор.
Все буде добре . Дрейк в якості подарка принесе бюстик катерини другої і всі питання знімуться .
А шо ні так с бюстіком катькі ? Савєт как савєт , нічєм ні хужє астальніх савєтав в єтай вєтачькє )
Цитата: Feral Cat від Серпня 06, 2014, 12:00:25 00:00Співчуваю.Будете мати масу негатвиних емоцій і ховати їх в собі. Більше від тих хрестин нічого не очікуйте крім зіпсованого на кілька днів настрою. Э-э-э нет. Я попробую дамочкам настроение попротить Ну для начала косичку заплету и вплету жовто-блакитну стрічку. Будет как чеснок на вампира. Ну а там посмотрим.
Співчуваю.Будете мати масу негатвиних емоцій і ховати їх в собі. Більше від тих хрестин нічого не очікуйте крім зіпсованого на кілька днів настрою.
Шутки шутками, но если дамочки рты не позакрывают проблема таки да может иметь место быть. Тут село украиноговорящее и патриотично настроенное. А народу будет много и самогона тоже.
Та потрібно йти спокійно. Не звертати на тих дамочок ніякої уваги, відморозитися по повній.ПС А з алкоголем по жарі дійсно потрібно бути обережним - може дочекатися, поки жара спаде.
Цитата: Lina від Серпня 06, 2014, 09:40:28 09:40Та потрібно йти спокійно. Не звертати на тих дамочок ніякої уваги, відморозитися по повній.ПС А з алкоголем по жарі дійсно потрібно бути обережним - може дочекатися, поки жара спаде. В селе подождать с распитием самогона? Да Вы фантаст, батенька