Автор Тема: Ітоги розгрому бомжатника "Майдан" станом на 12.20 7 серпня 2014р.  (Прочитано 930 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
1. Від Прорізної до Городецького - сгоріло геть усе (догорають рештки)

2. Так сам нічого не лишилося на Хрещатику від Європейської до Майдану, та на Михайлівський, окрім бетонної барикади біля Костьольної...

Фактично, бомжатник скоротився до меж власне Майдану Незалежности.

3. Фото побачите багато (мої - увечері) - але людей с камерами та фотиками там було більше, ніж учасників подій...

4. 100% рашатв зробить апокаліптичний репортаж. Насправді, за 200 метрів від майдану всім абсолютно пофіг, що там відбувається...

Contra Spem Spero

Offline monach

• Ветеран форума

2. Так сам нічого не лишилося на Хрещатику від Європейської до Майдану, та на Михайлівський, окрім бетонної барикади біля Костьольної...

3. Фото побачите багато (мої - увечері) - але людей с камерами та фотиками там будо більше, ніж учасників подій...

4. 100% рашатв зробить апокаліптичний репортаж. Насправді, за 200 метрів від майдану всім абсолютно пофіг, що там відбувається...

мій колега зробив геніальну фотку двох чоловіків, які на фоні чорного диму преспокійно далі грають в шахи  :gigi:
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Rost_I

• Hero Member

мій колега зробив геніальну фотку двох чоловіків, які на фоні чорного диму преспокійно далі грають в шахи  :gigi:

ну то поділіться
... і хай Росія згине як держава

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

3. Фото побачите багато (мої - увечері) - але людей с камерами та фотиками там будо більше, ніж учасників подій...

Так там взагалі на той дим ніхто уваги не звертає... Навіщо, власне...

Я там погуляв цілком спокійно... Якись хлопці зустрічались із кийками та якась така жиночка із биткою у руках, но вони не мали бажання спілкуватись...

Contra Spem Spero