Автор Тема: Це тільки початок. Перехід парафіян від УПЦ МП до УПЦ КП  (Прочитано 3723 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline monach

• Ветеран форума
Община УПЦ (МП) целым селом перешла в УПЦ КП из-за того, что священник отказывался молиться за украинских солдат

Цитувати
Свято-Параскевиевская парафия УПЦ (Московского Патриархата) села Солонев (Солонів) Радивиловского района Ровенской области присоединилась к УПЦ Киевского Патриархата после того, как настоятель церкви неоднократно отказывался служить панихиды по погибшим в противостояниях на Майдане и в боях на востоке Украины, сообщает "Религия в Украине" со ссылкой на Сerkva.info.

http://www.religion.in.ua/news/ukrainian_news/26593-obshhina-upc-mp-celym-selom-pereshla-v-upc-kp-iz-za-togo-chto-svyashhennik-otkazyvalsya-molitsya-za-ukrainskix-soldat.html
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Kren

• Hero Member
Община УПЦ (МП) целым селом перешла в УПЦ КП из-за того, что священник отказывался молиться за украинских солдат

Цитувати
Свято-Параскевиевская парафия УПЦ (Московского Патриархата) села Солонев (Солонів) Радивиловского района Ровенской области присоединилась к УПЦ Киевского Патриархата после того, как настоятель церкви неоднократно отказывался служить панихиды по погибшим в противостояниях на Майдане и в боях на востоке Украины, сообщает "Религия в Украине" со ссылкой на Сerkva.info.

http://www.religion.in.ua/news/ukrainian_news/26593-obshhina-upc-mp-celym-selom-pereshla-v-upc-kp-iz-za-togo-chto-svyashhennik-otkazyvalsya-molitsya-za-ukrainskix-soldat.html

Дело хорошее, но с попами то МП что делать?
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline monach

• Ветеран форума

Цитувати

а є багато варіантів?
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Kren

• Hero Member

Цитувати

а є багато варіантів?

К сожалению все мои варианты какие то кровожадные. Вот и спрашиваю может у вас есть другие.

« Останнє редагування: Серпня 10, 2014, 01:34:04 13:34 від Kren »

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Думаю, цей процес стане масовим.
Сьогодні теж чула від знайомої, що наш піп МП вчора говорив, що не потрібно було януковича скидати. Тоді б і війни "братовбивчої" не було б.
Це при тому, що у жінок сини на Сході воюють.
Люди починають обурюватись.

Offline monach

• Ветеран форума
Все залежить від парафіян.

Знаю місцину, де піп МП педофіл і підераст. Але місцеві терплять. Чому? відповідь "повєргла мня в шок" - "свята людина, не можна так про нього"

Offline Palermo

• Hero Member
Солонів, это не то село, где краснопузые убивали в конце 30-х мирных граждан, сбрасывая их живых в шахту?

Offline div

• Ветеран форума
Все залежить від парафіян.

Знаю місцину, де піп МП педофіл і підераст. Але місцеві терплять. Чому? відповідь "повєргла мня в шок" - "свята людина, не можна так про нього"

ебанутые люди, что еще скажеш

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Теж помітила, що у "канонічних" віруючих табу на обговорення попа.
Мені говорили, коли я  критикувала батюшку.: "Не вводь мене у гріх".
Виходить, що критикувати попа МП - гріх... :shuffle:

Offline Kren

• Hero Member
Теж помітила, що у "канонічних" віруючих табу на обговорення попа.
Мені говорили, коли я  критикувала батюшку.: "Не вводь мене у гріх".
Виходить, що критикувати попа МП - гріх... :shuffle:

Удобная очень позиция. Я в селе местного попа попрошайку нахер послал, предупредив чтобы больше во двор не заходил. Так тоже на меня шикали долго, мол как можно. А на самом деле не можно, а нужно

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
явно унікальна нація . Жити на Заході Украіни і ходити до православноі церкви та ще й МП ,на це треба мати не аби- який аналітичний талант . Ну а пообурюватись з попа це прикриття власноі тупості .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline xnyl

• Full Member
К сожалению все мои варианты какие то кровожадные. Вот и спрашиваю может у вас есть другие.

Их есть у меня. Очень гуманно - на Соловки, служить.
"Как жалок шут на троне короля! Как глуп народ, который то позволил!"

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
явно унікальна нація . Жити на Заході Украіни і ходити до православноі церкви та ще й МП ,на це треба мати не аби- який аналітичний талант . Ну а пообурюватись з попа це прикриття власноі тупості .

Ну так у всіх церквах на ЗУ ж моляться за православних християн.  :smilie7:

А МП треба взагалі прибрати з країни  як антидержавне об'єднання. Нехай Порох, як їх прихожанин, добре думає, як цю організацію як мінімум повністю нейтралізувати, а краще повністю перепідпорядкувати.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

На цю попівську " підйобку " ведуться люди які оперують термінами " а вот в Європє счітаєтца , шо .... ( далі за текстом ) " .
Є поняття католицькоі ортодоксіі , якому як мінімум 1500 років , про це й мова .
Якщо молитву Великого входу прочитати грецькою , то взагалі зникають навіть ці лінгвістичні похибки .
Ми ж тут мову ведемо про релігійне угрупування , головним центром якого є Москва ( і не треба тут розказувати , " а от болгари ...."  ) теологія цього угрупування тільки номінально ортодоксійна , а насправді це звичайна " турецька " єресь паламізму яка зараз називається " православіє " .
Але меньше з тим .
« Останнє редагування: Серпня 11, 2014, 12:21:53 00:21 від cheshuntt »

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
Просто питай у "православнутих" чи сказав їм піп про Ісихазм? Звичай не казав. Тоді роби "все розуміюче" обличчя і дивись на них як несповна розуму.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Просто питай у "православнутих" чи сказав їм піп про Ісихазм? Звичай не казав. Тоді роби "все розуміюче" обличчя і дивись на них як несповна розуму.

Михайло , ми ж з тобою говорили на цю тему ( ти забув ? )
Мою думку щодо ісихазму я повторювати не буду , щоб тебе не засмучувати  :smiley15:

Offline RG

• Ветеран форума

На цю попівську " підйобку " ведуться люди які оперують термінами " а вот в Європє счітаєтца , шо .... ( далі за текстом ) " .
Є поняття католицькоі ортодоксіі , якому як мінімум 1500 років , про це й мова .
Якщо молитву Великого входу прочитати грецькою , то взагалі зникають навіть ці лінгвістичні похибки .
Ми ж тут мову ведемо про релігійне угрупування , головним центром якого є Москва ( і не треба тут розказувати , " а от болгари ...."  ) теологія цього угрупування тільки номінально ортодоксійна , а насправді це звичайна " турецька " єресь паламізму яка зараз називається " православіє " .
Але меньше з тим .

Та знаю я, просто приколовся.  :smilie5:

Насправді цілком зрозуміло, що МП це просто ворожа ОРГАНІЗАЦІЯ. Але свідомо ганяти їх на місцях мабуть буде неправильно, цим тільки наплодиться всяких 'праваславних мучєніков'. Треба просто перейняти цю організацію через якийсь 'переворот' зверху, наприклад через те ж об'єднання церков. Інакше це все буде тягнутись довго і нудно і тільки буде постійно розхитувати ситуацію в країні. 

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!

Михайло , ми ж з тобою говорили на цю тему ( ти забув ? )
Мою думку щодо ісихазму я повторювати не буду , щоб тебе не засмучувати  :smiley15:

Мене ця думка тупо не цікавить. Бо сказано: "Блажен муж, що за радою несправедливих не ходить, і не стоїть на дорозі грішних, і не сидить на сидінні злоріків…"

ваш шлях правильний тільки для вас.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Насправді цілком зрозуміло, що МП це просто ворожа ОРГАНІЗАЦІЯ. Але свідомо ганяти їх на місцях мабуть буде неправильно, цим тільки наплодиться всяких 'праваславних мучєніков'. Треба просто перейняти цю організацію через якийсь 'переворот' зверху, наприклад через те ж об'єднання церков. Інакше це все буде тягнутись довго і нудно і тільки буде постійно розхитувати ситуацію в країні.

Ганяти звичайно не можна ( врешті решт у нас можна сповідати будь -яку релігію )
На мою думку просто треба  тупо слідкувати за виконанням  закону  про відокремленя церкви від
держави . Це все. але будьяка"автокефалія" протирічить  суті Церви Ісуса Христа , бо за визначенням підриває саме поняття католичності , що закріплене в символі віри 325 року . Знову ж таки , достатньо ознайомитись з оригіналом цього символу грецькою , що б відпали сумніви ЯК там називається єдина свята і апостольска Церква.
Ми тут маємо черговий приклад лінгвістичноі маніпуляціі .

ПС . Те що Ви прикололися я зрозумів . Зробили це досить тонко  :smiley24:
« Останнє редагування: Серпня 11, 2014, 01:10:38 01:10 від cheshuntt »

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Мене ця думка тупо не цікавить. Бо сказано: "Блажен муж, що за радою несправедливих не ходить, і не стоїть на дорозі грішних, і не сидить на сидінні злоріків…"

Ну перший Псалом , ну і шо ? . Я ще його в старій редакціі пам'ятаю " і на путі нечестивих не ста "
Мій шлях тут не при чому , а от " да врут всьо ваші пупосозєрцатєли " надалі залишається в силі , бо хто там з'являєтья у вигляді ангела " свєта" , не Люцифер часом ?

Offline gonta

• Sr. Member
а дирехтор чиколядної хвабрики вже перейшов до кп чи далі проклинає мазепу
дякую за увагу

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!

Ну перший Псалом , ну і шо ? . Я ще його в старій редакціі пам'ятаю " і на путі нечестивих не ста "
Мій шлях тут не при чому , а от " да врут всьо ваші пупосозєрцатєли " надалі залишається в силі , бо хто там з'являєтья у вигляді ангела " свєта" , не Люцифер часом ?

Дуже примітивне судження про те, чого не знаєте.

Offline Таємний Радник

• Hero Member

Дуже примітивне судження про те, чого не знаєте.

Я так підозрюю, що cheshuntt знає предмет трохи краще, від Гражданіна.

Offline RG

• Ветеран форума

Ганяти звичайно не можна ( врешті решт у нас можна сповідати будь -яку релігію )
На мою думку просто треба  тупо слідкувати за виконанням  закону  про відокремленя церкви від
держави . Це все. але будьяка"автокефалія" протирічить  суті Церви Ісуса Христа , бо за визначенням підриває саме поняття католичності , що закріплене в символі віри 325 року . Знову ж таки , достатньо ознайомитись з оригіналом цього символу грецькою , що б відпали сумніви ЯК там називається єдина свята і апостольска Церква.
Ми тут маємо черговий приклад лінгвістичноі маніпуляціі .

ПС . Те що Ви прикололися я зрозумів . Зробили це досить тонко  :smiley24:

Просто відокремлення від держави буде малувато. Ну будуть вони далі сидіти і ретранслювати пропаганду з Мацкви про поганий Захід і 'вєлікую святую Русь'. Ось атєц Ануфрій вже цим і займається.

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
Я так підозрюю, що cheshuntt знає предмет трохи краще, від Гражданіна.

От як вам по простому пояснити...
Підозра і страх - це як раз властивості того, кого ви так боїтеся :)
Як, до речі, і намагання судити, хто що краще знає у духовному, дивлячись збоку.
Як і згадка певних сил, яких ви тим самим кличете...

Пояснюю лише для того, щоб інші не заблукали, злякавшись методу просвітлення, який дали людям.