Автор Тема: Медовий ярмарок у Києві  (Прочитано 1296 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Кайдаш

• Newbie
  • *
Медовий ярмарок у Києві
« : Серпня 14, 2014, 09:23:27 21:23 »
Кияни та передмістя, нагадую - з 14 по 19 серпня у інституті бджільництва традиційний медовий ярмарок.
Адреса - вул. Заболотного, між зупинками "Лікарня" та "Інститут бджільництва", більш традиційними орієнтирами - між поворотом до музею у Піроговому та вул. Метрологічною.
Був сьогодні, купив меду з Черкаської, Вінницької та Чернігівської областей, вражень купа - головне: практично немає "перекупів", усі продавці - справжні пасічники, розмови та базарювання - приємніші за власне покупки.
Для шанувальників міцних напоїв - медовуха та хріновуха чи не на кожній ятці а їх було близько сотні, тож не гайте часу!

Offline Мирон

• Hero Member
Re: Медовий ярмарок у Києві
« Reply #1 : Серпня 14, 2014, 09:37:11 21:37 »
Окільки там свій мед всім дають покуштувати - рекомендую мед "дика малина", або "лісовий".
Декілька років тому назад він був для мене відкриттям  :smilie3: 

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #2 : Серпня 14, 2014, 09:49:52 21:49 »
А я люблю білий- і трошки з запахом мяти

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #3 : Серпня 14, 2014, 10:26:10 22:26 »
Цитувати

Цитувати
Окільки там свій мед всім дають покуштувати - рекомендую мед "дика малина", або "лісовий".
Декілька років тому назад він був для мене відкриттям

:fp2
Батя, мы стараемся ...

Offline Moloc

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #4 : Серпня 14, 2014, 11:51:02 23:51 »

Цитувати

Цитувати
Декілька років тому назад він був для мене відкриттям

:fp2

То Ви просто не в курсі адже саме мед "Дика малина" збирають гламурні бджоли розового кольору з підвищеною лохматістю їх вирощують в білих м"ятних вуліках...
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #5 : Серпня 14, 2014, 11:56:58 23:56 »
Хлопці, так і до "глямурного" меду договорились.. :smilie5:

Offline VikS

• Hero Member
« Reply #6 : Серпня 15, 2014, 08:02:38 08:02 »
Ціни на ярмаркові меди озвучте, будь-ласка.

Offline Мирон

• Hero Member
« Reply #7 : Серпня 19, 2014, 12:52:00 12:52 »
Сьогодні був поруч, зайшов подивитися. Я взагалі-то не спец по меду, більше так, для ентертейменту.
Ярмарка ще працює - дуже великий вибір різного меду з різних регіонів. Від Закарпаття до Полтавщини. Від Чернігівщини до Кіровоградщини (може географія і ширше, це так, що запам'ятав). Колір меду (це мене завжди прикалувало) від темно-темно-коричневого (гречаний) до фактично прозорого (акація). Деякі побачені різновидності меду (по пам'яті): липа, ріпак, акація, степове різнотрав'я, лісовий, квітковий, гречаний, соняшниковий, гірський і т.д. і т.п. Всі все дають пробувати. Там ще якісь медовухи продають, але я не любитель. Більшість меду продається в 1 л і 0,5 л ємностях. Ціни - від 50 до 100 грн. за 1 л (100 грн. - це акацієвий, бачив у одних і за 150 грн.) Сподіваюсь, комусь інформація стане в нагоді.

ПС
Купив своїм три різновидності.  :smilie1: