0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
А наши воины информационные разве не могут у штатников попросить спутниковые снимки района переправы? И обнародовать их на весь кацапский мир. Там эти очереди особенно красиво смотрятся наверное
P.S. Я собі вже наперед готую попкорн, бо уявляю, що там почнеться в кінці серпня, коли усі скопом ломануться з Криму на "материк", щоб встигнути до 1-го вересня!
Совок-c
Навіщо вони це роблять ? З боку Кавказу теж є море .. Вони не знають ?
Цитата: Людас від Серпня 18, 2014, 02:26:20 14:26Навіщо вони це роблять ? З боку Кавказу теж є море .. Вони не знають ?знаютьале Сочі - то дорого і для багатих крутеликіва Путін сказав що Крим то для шахтьорів і прочого бидла яке хряпне стакан і лежить непритомне на пляжіот вони слухняно туди і поїхали
Я одного не розумію. Вже здається навіть аборигени Австралії знають про ту чергу, її довжину і той 3.14-здець, що там панує. Тобто росіяни мабуть усі поголовно знають. Питання - якого милого НОВІ люди їдуть і щодня стають в ту чергу? Національний мазохізм? Ніхто ж їх під автоматом не змушує там стояти. Особливо вражає, що це вважається "відпочинком", і люди витрачають на це свої відпустки.
Все они знают, но... там путевки в отжатых у Украины санаториях/домах отдыха по 10%-25% цены. Ото они за ту шару и давятся. Нашару и укскус сладок
Цитата: UnionJack від Серпня 18, 2014, 02:32:40 14:32Цитата: Людас від Серпня 18, 2014, 02:26:20 14:26Навіщо вони це роблять ? З боку Кавказу теж є море .. Вони не знають ?знаютьале Сочі - то дорого і для багатих крутеликіва Путін сказав що Крим то для шахтьорів і прочого бидла яке хряпне стакан і лежить непритомне на пляжіот вони слухняно туди і поїхали +1000Всё верно.Элита - в СочиБараны - в Крым.Главное - не перепутать.
А перед 1 сентября переправа превратится в один огромный ватный тампон.
Цитата: ВоБлин від Серпня 18, 2014, 03:28:44 15:28А перед 1 сентября переправа превратится в один огромный ватный тампон. отныне не "керченская переправа"а КЕРЧЕНСКИЙ ВАТНЫЙ ТАМПОН
я ж говорюсамое время - ебануть по крыму через неделькублокадой , рубильником и краномв начале сентября можно будет устроить маршбросок от перекопа до ахтияра беспрепятственно
Цитата: Capitain Cubs від Серпня 18, 2014, 04:03:04 16:03я ж говорюсамое время - ебануть по крыму через неделькублокадой , рубильником и краномв начале сентября можно будет устроить маршбросок от перекопа до ахтияра беспрепятственно Под телекамеры устроить торжественное выключение рубильника - с песнями и плясками, с приездом первых лиц, с цветами и радостью на лицах - ну точно, как Уйло газовый вентиль закручивал
Цитата: koksnick від Серпня 18, 2014, 04:07:19 16:07Цитата: Capitain Cubs від Серпня 18, 2014, 04:03:04 16:03я ж говорюсамое время - ебануть по крыму через неделькублокадой , рубильником и краномв начале сентября можно будет устроить маршбросок от перекопа до ахтияра беспрепятственно Под телекамеры устроить торжественное выключение рубильника - с песнями и плясками, с приездом первых лиц, с цветами и радостью на лицах - ну точно, как Уйло газовый вентиль закручивал а нахуя? мы же злобные укрыа не дешевые скоморохи
але Сочі - то дорого і для багатих крутеликів
Цитата: UnionJack від Серпня 18, 2014, 02:32:40 14:32але Сочі - то дорого і для багатих крутеликів Але і у Сочі з переправою теж не все гаразд СОЧИ: ПОЕЗД ДАЛЬШЕ НЕ ПОЙДЕТ, ПРОСЬБА ОТДЫХАТЬ НА ВОКЗАЛЕ (багато фотографій і, як завжди, найцікавіше в коментах)http://www.echo.msk.ru/blog/varlamov_i/1382175-echo/