Автор Тема: Диванная сотня, к бою! Наносим удар по слабому месту москалей! Не Сибирь :)  (Прочитано 1991 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Гражданин

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • God bless Ukraina!
К бою, френды диванной сотни!!! Сегодня диванная сотня может сделать то, что не сделают все батальоны Украины, все спецслужбы США и даже Моссад. Удар надо наносить в слабое место. А самое слабое место в Системе Кремля это сейчас Приднестровье.
Давайте поможем Приднестровью принять правильное решение и за один час вернуться в Молдову. Максимальный репост в сторону Молдовы и Приднестровья. По результатам операции, те кто сделал наибольшее количество репостов, за освобождение Приднестровья будут представлены к нашей награде "Серебрянная Звезда". Из реального серебра.

Репостить это: Сегодня возникла идеальная возможность для возвращения Приднестровья в Молдову мирным путем.

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
Для учета репостов при награждении делать репосты через мою страничку ФБ
omment_id=829330120445236&notif_t=like

Offline Oleksiy

• Hero Member
Щось мені здається, що самі придністровці ватнікі ще ті... тож не факт, що це спрацює...

ЗІ Хоча може я й помиляюся, і шенген для них важливіший за духовні скрєпи...

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
Щось мені здається, що самі придністровці ватнікі ще ті... тож не факт, що це спрацює...

Діємо, по реакції молдаван - ідея їм подобається. зараз це можна зробити моментально і без крові

Offline Противная одесситка

• Hero Member
  • Люстрирую, дорого

черт их разберет. вот была у нас такая "милая, милая" Плюшка, а оказалась сотрудником КГБ приднестровья.
Я не злопамятная, я просто злая и у меня хорошая память

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!

черт их разберет. вот была у нас такая "милая, милая" Плюшка, а оказалась сотрудником КГБ приднестровья.

И где это чучело сейчас?

Offline Tatus

• Hero Member

А що сталося з Плюшкою? Бо мене не було на форумі майже місяць, відвідував Україну.

Offline Michigan

• Full Member

Що справді? А як її викрили?

Offline zedd

• Sr. Member
Снова вылез мусорской пидорас-фейковик?

Почитайте тиждень часу правила форума.
Зокрема ці пункти:

1.1 Вульгарна лайка, матюки з переходом на особистість опонента,

4.2 Нав’язливе з’ясування стосунків чи зведення особистих порахнуків, надокучливе переслідуваня когось з користувачів у різних гілках, створення декількох особистих гілок (дві або більше) для флейму чи з'ясування стосунків.

« Останнє редагування: Серпня 19, 2014, 09:03:28 09:03 від Askold »

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
Оскорбления всегда были слабой стороной команды Тимошенко

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Міша, Прилністров'я це аццкій совок. Аццкій. Вони такі ж раби і ляжуть під того хто відкиздить сильніше.
« Останнє редагування: Серпня 18, 2014, 10:25:20 22:25 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!
 :hot:
Міша, Прилністров'я це аццкій совок. Аццкій. Вони такі ж раби і ляжуть під того хто відкиздииь сильніше.

Придністров"я де юре территорія Молдови. Тож Молдова може себе нічим не обмежувати