0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
та может просто прошелся по форумам и каменты почитал, ютуб посмотрел, как пиплы матерят генштаб, вот и родил.не зря ж он сегодня диванную сотню в гавно макнул инетом умеет пользоваться, мозги есть, правильные выводы делать умеет.
Та Петро взагалі,далеко не дурак,головне,щоб косото - бабеттята не почала гадити,ну і ригів бажано під плінтус загнати.
Цитата: liveinly від Серпня 21, 2014, 08:21:40 20:21Та Петро взагалі,далеко не дурак,головне,щоб косото - бабеттята не почала гадити,ну і ригів бажано під плінтус загнати.с этим есть явные проблемы.шото их ваще за жабры не берут.эта проблема - это ваще пиздец, извините. особенно с рыгами
Боюсь наврочити, але наче Петро на сьогодні не найгірший вибір. З острахом думаю, що могли б вибрати Кличка, якби Петро не з*явився як варіант.
Пора говорить, что ПАП опять всех переиграл
Цитата: Vols від Серпня 21, 2014, 09:02:28 21:02Боюсь наврочити, але наче Петро на сьогодні не найгірший вибір. З острахом думаю, що могли б вибрати Кличка, якби Петро не з*явився як варіант.Або Ляшка.
Тревога! Киевский торт ( а также конфеты''коровка'', ,,лещина'', ,,птичье молоко'' и леденцы) в опасности!!!!
Только "Нестле" пусть "Рошен" не продает!! А вообще, не лучшее, прям скажем, время для продаже активов в Украине.
Цитата: злата від Серпня 21, 2014, 10:48:00 22:48Тревога! Киевский торт ( а также конфеты''коровка'', ,,лещина'', ,,птичье молоко'' и леденцы) в опасности!!!!угу. И шо мы есть будем?
Не переживайте,"Світоч" будем їсти.Правда він тортів не робить.
Цитата: liveinly від Серпня 21, 2014, 11:13:17 23:13Не переживайте,"Світоч" будем їсти.Правда він тортів не робить.дайте спокій. Світоч, як став Нестле, випускає рідкісне лайно. Їсти це неможливо.
Цитата: PamTam від Серпня 21, 2014, 11:20:32 23:20Цитата: liveinly від Серпня 21, 2014, 11:13:17 23:13Не переживайте,"Світоч" будем їсти.Правда він тортів не робить.дайте спокій. Світоч, як став Нестле, випускає рідкісне лайно. Їсти це неможливо.Перестаньте, Ромашка, КараКум, Зоряне сяйво, Червоний мак, як були смачні, так і залишились, навіть кращі за рошен.Я маю на увазі ці чотири найменування.Ні звичайно, рошен наше фсьо, але як альтеонатива...
Цитата: liveinly від Серпня 21, 2014, 11:30:22 23:30Цитата: PamTam від Серпня 21, 2014, 11:20:32 23:20Цитата: liveinly від Серпня 21, 2014, 11:13:17 23:13Не переживайте,"Світоч" будем їсти.Правда він тортів не робить.дайте спокій. Перестаньте, Ромашка, КараКум, Зоряне сяйво, Червоний мак, як були смачні, так і залишились, навіть кращі за рошен.Я маю на увазі ці чотири найменування.Ні звичайно, рошен наше фсьо, але як альтеонатива...Хіба що Червоний мак. Рошенівський Каракум набагато кращий. Ромашку з дитинства не люблю. А шоколадні плитки світочівські? Це ж... з хім. наповнювачами. Де їхні класичні плитки Карпати (синя обгортка така була), де Золотий горішок, де Трюфелі їхні класичні, а не те гівно в посипці, що зараз випускають під цією назвою? Ай, нема про що говорити.Про шоколадки, погоджуюсь, пластилін пластиліном.Ви якщо зі Львова, пам'ятаєте світочський шоколад кусками....от його дійсно бракує.
Цитата: PamTam від Серпня 21, 2014, 11:20:32 23:20Цитата: liveinly від Серпня 21, 2014, 11:13:17 23:13Не переживайте,"Світоч" будем їсти.Правда він тортів не робить.дайте спокій. Перестаньте, Ромашка, КараКум, Зоряне сяйво, Червоний мак, як були смачні, так і залишились, навіть кращі за рошен.Я маю на увазі ці чотири найменування.Ні звичайно, рошен наше фсьо, але як альтеонатива...Хіба що Червоний мак. Рошенівський Каракум набагато кращий. Ромашку з дитинства не люблю. А шоколадні плитки світочівські? Це ж... з хім. наповнювачами. Де їхні класичні плитки Карпати (синя обгортка така була), де Золотий горішок, де Трюфелі їхні класичні, а не те гівно в посипці, що зараз випускають під цією назвою? Ай, нема про що говорити.
Цитата: liveinly від Серпня 21, 2014, 11:13:17 23:13Не переживайте,"Світоч" будем їсти.Правда він тортів не робить.дайте спокій. Перестаньте, Ромашка, КараКум, Зоряне сяйво, Червоний мак, як були смачні, так і залишились, навіть кращі за рошен.Я маю на увазі ці чотири найменування.Ні звичайно, рошен наше фсьо, але як альтеонатива...