Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 170155 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Ну и как в таком случае назвать того кто дал приказ им там стоять без охранения.

То есть, надо было из илловайска отозвать челов 400-500 и надежно прикрыть батарею?
Или из Мариуполя отозвать кого?

Почему не наказаны те, кто не давал вооружение ДБ?
Зато на солдат уже вылито кучу помоев.
они же памятники эпохи януковича. кто ж их накажет?
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Евгений

• Hero Member
герой, я тебе вопрос задал. у тебя избирательное зрение?  :smiley16:
пардон, это мне ?

Offline Зильбершухер

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Если апалченцев не осталось, то кто тогда сидит в Донецке и вещает от имени ДНР? Уж точно не кадровые расейские военные.

В этом Бутусов прав. Куда-то исчезли все эти пятые-десятые кальмиусы. О них больше ни слова.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
пардон, это мне ?
кванту

Offline Евгений

• Hero Member
та ладно, даже мульйон мобилизировать можно, главное на какой срок. но учитывая что наши люди не прихотливы, могут и мивиной питаться и при этом раздавать пизду...н направо и налево (как примером район ХТЗ в Харькове)... то смело можно мобилизовать 1 млн. укропов, чтобы москалям потом украина еще долго икалась.

Ребятки, вы вообще себе представляете расходы на такое мероприятие?
И какой пистон это будет для экономики?
Давайте приоритеты расставлять правильно - экономикой потом заниматься, ща агрессию хуй-ла остановить надо.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Ну и как в таком случае назвать того кто дал приказ им там стоять без охранения.

То есть, надо было из илловайска отозвать челов 400-500 и надежно прикрыть батарею?

Зброєю ще треба вміти користуватися. Рівень підготовки тербатів низький. Добнасу вже давали БТР-70, яку вони уже в першому бою втратили. Немає ні механіка-водія у них нормального, ні оператора-стрілка. БТР заглохло і кулемет заклинило.

Offline Читач

• Ветеран форума
пардон, это мне ?
кванту

Квант на конкретні питання не відповідає. Ніколи.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline DFMB

• Ветеран форума
Re: Новини театру БД Україно-Російської
« Reply #307 : Серпня 27, 2014, 02:55:13 14:55 »
а шо тепер виявляється Турч тоже панікьор, ну по авторітетному мнєнію деяких розважливих дописувачів форуму ?  :gigi:

Offline Зильбершухер

• Hero Member
Что-то я совсем Семенченко перестаю понимать...

Він просто звичайна істерична баба. Може телефонувати Авакову по своїй службовій лінії. Нацгвардії на АТО - 10 тис. чоловік, тербатів - 6 тис. Нехай Аваков йому їх і дає.
Чи все кинути, здати кацапам без бою Маріуполь та вихід до моря, бо циганам Семенченка важко?

http://ukrpravda.net/index.php?topic=19922.msg537570#msg537570
Arsen Avakov with Anton Gerashchenko

Что вам не понятно, какую еще команду нужно дать? Премьер министр вам дает прямую команду -оформляйте! - эту раздраженную реплику Арсений Яценюк адресовал чиновникам из Минэкономики и Минобороны три дня тому.
- Но есть же процедуры, согласования.. хотя бы пару недель, если не возникнут вопросы. А они скорее всего возникнут.. - шелестели бумагами клерки..

...а оружие, оружие было там же, где и последние 20 лет - на складах! На складах, а не в руках бойцов "Азова" останавливающего вчера русские танки под Новоазовском..

Аваков ещё три месяца назад должен был ходить по кабинетам МО с охраной и пистолетом и арестовывать саботажников на месте.

Offline Kvant

• Ветеран форума

Я вже задовбався боротися з нашими "ідіотами" та 5-ю колоною. Darth Vader - це 5 колона в іпостасі "обіженого українця, який пише російською мовою".

Offline Читач

• Ветеран форума

Я вже задовбався боротися з нашими "ідіотами" та 5-ю колоною. Darth Vader - це 5 колона в іпостасі "обіженого українця, який пише російською мовою".

Борцун недороблений, хоч свіжий приклад про профнепридатність добровольчих батальйонів знайдіть,
бо два місяці згадувати один випадок з БТР-70 з власними видумками з цього приводу виглядає як на 5-ту колонну дуже симптоматично.
До речі. Відповіді на питання так і не було.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #311 : Серпня 27, 2014, 03:00:35 15:00 »
а шо тепер виявляється Турч тоже панікьор, ну по авторітетному мнєнію деяких розважливих дописувачів форуму ?  :gigi:

Заїбали. Тоже це з ким тоже? Турчинов тоже як і DFMB?  :lol:
Галантерейщик і кардинал - вместе ми спасєм францію (с)
Від того, що люди, яки займаються справаю, роблять якісь заяви або коментують свої дії і події, диванні панікери аж ніяк не стають на їх рівень.

Offline Евгений

• Hero Member

Зброєю ще треба вміти користуватися. Рівень підготовки тербатів низький. Добнасу вже давали БТР-70, яку вони уже в першому бою втратили. Немає ні механіка-водія у них нормального, ні оператора-стрілка. БТР заглохло і кулемет заклинило.
Нинадо ля-ля... у БТО уровень вполне, даже ого-го-го. Вот ща им передадут нормальную технику (с экипажами) и посмотрите ситуацию.

Offline Scipionn

• Hero Member
  • "З нами Бог і автомат Калашнікова(с)" Сашко Білий
Черговий вброс від панікера (від мене)
Трагедія 51-ї бригади: десятки вбитих і полонених за добу
 Вчора в 23:55

Сьогодні був чорний день для 51- ї бригади. Ще страшніший за 22 травня, коли терористи розстріляли блокпост під Волновахою.

Страшну звістку повідомив у соцмережах володимир-волинський волонтер Роман Мартинюк: 

"Інформація, яку попросили оприлюднити родичі офіцерів 51-ї ОМБР: сьогодні в Іловайському районі Донецької області силами 331 дивізії ВДВ РФ в полон захоплено близько 40 солдатів та офіцерів 51-ї бригади. Внаслідок оточення та боїв загинула невідома кількість бійців, ймовірно — десятки…

Рідні та близькі військових б'ють на сполох!!! Благаємо усіх, хто може, — вплинути на ситуацію!!

А він йому руку потиснув...

Я ненавиджу паніку. Інфа тут на прохання дружин офіцерів, яких знаю особисто. Востаннє я писав такий пост 22 травня о 7-й ранку. Хто ще пам'ятає цей день".

У коментарях до повідомлення Мартинюка випливли важливі деталі.

Natali Sky:  "Інформація станом на вчора від дружини військовослужбовця 51-ї ОМБР. Із 250 не ушкоджені 22 чоловіки, інших вбито, поранено або взято у полон".

Наталія Пилипчук:  "Загинуло багато, дуже багато. Не називають точну кількість, чекають, що десь прориваються… Але цифра близька до кількості полонених".

Аліна Левицька:  "Чому про втрати, бої 51-ої не говорять? Невже тільки Нацгвардія там воює? Сьогодні всі мовчать про наших, а там реально полягли хлопці. А тих, хто врятувався, називають морально нестійкими за паніку. Мама одного вцілілого бійця плаче і не знає, до кого звернутись…"

Помічник народного депутата Івахіва Денис П'ятигорець зізнався на Фейсбук: "Не люблю писати негативні пости, в усьому намагаюся знаходити позитив. Але не можу тримати це в собі! Біль переповнює! Телефонують дружини, матері, просять знайти їхніх рідних, з якими немає зв'язку. А я не знаходжу у собі сил, аби сказати їм правду: їхніх рідних уже немає в живих… Сьогодні чорний день для Волині і 51-ї бригади. Прошу, помоліться за наших хлопців! Царство небесне!"

Волонтер Роман Мартинюк уточнив репортерові "Нововолинська ділового", що йдеться насамперед про 3-ю батальйонно-тактичну групу 51-ї бригади.

Василь Нагорний із газети "Волинь" розповів на ФБ:

"Подзвонив з Києва наш волинський боєць, що повертається з відпустку в зону АТО. Просить порадити, куди йому повертатись. Він телефонував до товаришів, більшість телефонів не відповідають. Один взяв слухавку та повідомив, що його "підрозділу" 51-ї бригади вже фактично не існує. Речі, зброя, яку вони здали, — все згоріло. Товариші групами пробиваються з оточення, де перебувають точно — не знають. Накрили сьогодні дуже багато блокпостів...

Якась біда з нашою 51 бригадою. Таке враження, що, крім волонтерів, вона нікому не потрібна, ніхто за неї не хоче навіть слухати. Тільки чують "51-ша" — кидають слухавку...

Боєць питає: "Ну от приїду на Схід — і куди мені йти… я не знаю ні хто мій командир, ані де вони знаходяться, а затримаюсь — буде кримінальні провадження..."

Може, пора позбирати хлопців з 51-ї назад в одну бригаду, а то розкидали по всьому сходу особовий склад, ніхто толком не несе відповідальності за них".

А 25 серпня — на самому початку трагедії — Нагорний написав на Фейсбук:

"Сподіваюсь, керівництво АТО вже прийшло на допомогу бійцям 51-ї, яких затисли в Донецькій області біля Березне, Оленівка. Зараз зв'язку не має, але хлопці (не з сцикливих — це для одного нардепа) сьогодні дзвонили реально плакали, а один з них перекинув гроші з картки матері… щоб не пропали. Хто має позитивну інфу, що там все гаразд киньте, передзвоню мамам заспокою. Знаю, що матері додзвонились до Анатолія Гриценка.

Співчуваю керівництву Волинської ОДА та облради. Матері бійців після сьогоднішніх подій завтра об 11 год. ідуть із вами спілкуватись..."

Волонтерка Наталія Соколова теж учора не добирала слів на своїй сторінці у ФБ:

"Я НЕНАВИЖУ ВОЙНУ!!!!
 Уже 3 суток пытаюсь помочь ребятам из 51 ОМБ ВЫЖИТЬ!!!
 Их по- прежнему добивают в КОТЛЕ под Иловайском...
 ОБ ЭТОМ ЧТО, НИКТО НЕ ЗНАЕТ????  ГДЕ ПОМОЩЬ????

Ванечка, понюхавший войну еще в мае на расстреляном блокпосту под Волновахой, только что звонил маме и прощался… Живым сдаваться не собирается… Уговариваем, что самоубийство — это грех!!!
 А ЭТО ТРЕХДНЕВНОЕ УНИЧТОЖЕНИЕ ЛЮДЕЙ — НЕ ГРЕХ??

Вчера там ПОГИБ МОЙ КУМ САША КОНДЕСЮК… за что?????

За 23-25 августа мы уже точно нашли 14 погибших волынян-земляков!!! Сколько убили сегодня??? НЕ МОГУ!!!!!
 Мамы и жены обрывают телефоны, многие уже 3 дня не выходят на связь… Раненых вывезти невозможно.

БЕЗЫЗВЕСТНОСТЬ… БЕЗНАДЕЖНОСТЬ… БЕЗЫСХОДНОСТЬ… НЕНУЖНОСТЬ… Я боюсь завтра. ГОСПОДИ, ПОМОГИ НАМ… СОХРАНИ ЛЮДЕЙ...

P. S. Там реально русские войска..."

Підсумував цю чорну добу волонтер Костянтин Зінкевич:

"51-а Перекопсько-Харківська Празько-Волинська механізована бригада…

Хтось сьогодні рукостисканнями бавиться, Кернес пам'ятники Леніну відбудовує… Війна ж іде своїм чорним кроком.

У стрічці новин тисячі людей жадібно шукають новини про 51-у бригаду. Але їх нема. Навіщо псувати "чаювання" з Меркель? Про усі бригади та батальйони, які воюють в Україні, є новини, а про 51-у нема.

Думка про те, що бригаду мають усяким способом знищити, виникла у нас давно. Особливо після Волновахи. Особливо коли "пошматували" її, порозкидавши у 128-у, 24-у, 72-у, 95-у бригади та інші, де бійці 51-ї є фактично у ролі "бездоглядних". А ще якщо почати цитувати деяких "високих" командирів, то на рівні емоцій у цьому переконуєшся на 100%.

2 дні. День до перемовин у Мінську і день під час перемовин. В інформаційному просторі млява війна. Комусь потрібно було це.

Що ж, тоді за дорученням волонтерів Володимира-Волинського, повідомлю, як каже Дмитро Тимчук, "подробности устроенной Путиным донбасской мясорубки". Усе тільки про 51-у бригаду.

25 серпня була танкова та артилерійська атака на наші блокпости під Іловайськом та Старобешевим з боку Донецька. Увесь 5-й блокпост був розбитий. Хто вижив, розбіглись. Досі доля деяких невідома.

Загинуло відразу 7 бійців. Частина (до 30 чол.) дійшли до табору. Інші невідомо де. Невелика група потім знайшлась і навіть заволоділа танком Т-72, на якому і повернулись.

3-й батальйон був в оточенні і під постійним артобстрілом. На допомогу приїхав 2-й батальйон, який ще у колоні був обстріляний невідомо ким артилерією. Результат — 1 вбитий, 1 поранений.

Уночі 26 серпня колони танків і вантажівок з російськими військовими, помічені ще напередодні, продовжили розстрілювати 3-й батальйон в районі Докучаєвська. Уночі наші бйці із цього батальйону спробували вийти з оточення у кількості 100 чол. Відразу полягли вбитими 40 бійців. 5 чоловік прорвались. Інші пропали.

Упродовж дня 26 серпня зачистка російською артилерією та "ГРАДами" не припинялась. А наостанок прилетіла СУшка з боку Росії і двічі "пройшлась" по наших. Близько 14.00 дзвонили бійці 3-го батальйону до нас, до командирів, до родин за порадою. Ми їм радили здатись, щоб зберегти життя.

На цю хвилину (я розумію відповідальність заяви) ми маємо до 100 ЛЮДЕЙ ВБИТИМИ і щонайменше 50 У ПОЛОНІ. Багато поранених і зниклих.

Командиру зенітно-ракетного дивізіону майору Олександру Кондисюку відірвало ногу, і Сашко підірвав себе гранатою.

Вбитий командир зенітної батареї майор Олексій Шепелюк.

Вбитий командир мінометної батареї капітан Анатолій Шилік.

Подвиг здійснив командир 8-ї роти 3-го батальйону капітан Олег Редюк. Він зібрав усіх бійців зі свого блок-поста, в т. ч. поранених, на 2 БМПшки та один МТЛБ та рушив на Іловайськ, який зайнятий сєпарами. Дякувати Денису П'ятигорцю, броня була обварена решітками. Тому, постійно "працюючи" гарматами, вони перетнули Іловайськ, дійшли до Донецька і по околиці міста поїхали на захід, доки не дістались до нашого блокпоста!!!

Зараз до нас будуть їхати труни з нашими хлопчиками. Багато трун...

У мене є питання: скількох членів Партії Регіонів, горе-командирів і горе-політиків будемо докидати до трун?" — запитує Костянтин Зінкевич.

Це березень, небо ще мирне, але волонтери вже допомагають 51-й бригаді ремонтувати техніку...

Тепер від себе.

Упродовж двох днів я збирала інформацію буквально по крихті. Телефонувала у Володимир-Волинський — до майора Якимкова (не додзвонилася), до колишнього комбрига 51-ї бригади полковника Яцківа (не додзвонилася), до бійців 51-ї (у багатьох телефони мовчали). Звернулась до прес-офіцера Міноборони. Теж безрезультатно. Два дні поспіль намагалася щось з'ясувати у волонтерів 51-ї. Вони дуже старалися не сказати зайвого.

І лише пізно ввечері, перелопативши записи у соцмережах, змогла осягнути масштаби біди.

Як це вона в них досі називається? АТО?..

Наталя Камишникова

Доповнюю.
Станом на ранок 27 серпня у моргу Волноваського району є тіла 12 волинян. За даними Міноборони, загинули 56 волинян. Чимало — у полоні.
http://ndilo.com.ua/news/tragedija-51-ji-brygady-desjatky-vbytyh-i-polonenyh-za-dobu.html
 :smilie2: :smilie2: :smilie2:
« Останнє редагування: Серпня 27, 2014, 03:08:13 15:08 від Scipionn »
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
Я шота не пойму, кучка ватных мудаков никак не реагирует на замечания и флудит безбожно в ветке в которой просили только новости. Это новая хуйлостанско-ФСБшная метода?
Модераторы, будьте добры, выпилите это кубло, разбираться кто там всепропальщик а кто кадровый не нужно, только опт.
Ник зарезервирован

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ

На цю хвилину (я розумію відповідальність заяви) ми маємо до 100 ЛЮДЕЙ ВБИТИМИ і щонайменше 50 У ПОЛОНІ. Багато поранених і зниклих.

это правда?  :smilie10:

Offline Оптиміст

• Full Member
18m
 Ilya Barabanov @barabanch
Короче Новоазовск к середине дня был занят фактически без боя.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!

это правда?  :smilie10:
Та хто ж вам правду скаже?..
Нема чого панікувати...лише так.
Правду узнаємо лише після перемоги, на жаль. :smilie2:

Offline natusya

• Ветеран форума
В зоне АТО милиционеры уничтожили микроавтобус с российскими террористами

27.08.2014 15:38

В зоне АТО, где продолжаются активные бои, отряду милиции в(возможно должно быть из) Черниговской области удалось остановить микроавтобус с террористами.

Об этом сообщается на сайте МВД Украины.

Милиционеры вступили в бой, в результате которого были убиты шестеро из девяти боевиков. Еще троих взяли в плен и передали военной разведке.

Как сообщили участники АТО, подозрительный микроавтобус заметил часовой, который находился ближе всего к машине. Он попытался выяснить у пассажиров кто они и куда направляются, а в ответ прозвучала автоматная очередь.

После боя в автомобиле нашли документы и вещи восьми из девяти мужчин - граждане РФ из Москвы и Санкт-Петербурга, девятый - житель Луганска. Также в автобусе была обнаружена символика террористической организации "ЛНР" и продукты российского производства.
ігнор Квант

Offline Оптиміст

• Full Member
Приехали проверить информацию, будто Новоазовск заняли силы ДНР, это не так, но город снова обстреливают. Кажется, северную окраину теперь

Offline ladzio

• Full Member

Offline Евгений

• Hero Member
почему у ледокоина этого нету? :smilie9:

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
18m

що значить занят? ким занят?
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #323 : Серпня 27, 2014, 03:18:50 15:18 »

Заїбали. Тоже це з ким тоже? Турчинов тоже як і DFMB?  :lol:
Галантерейщик і кардинал - вместе ми спасєм францію (с)
Від того, що люди, яки займаються справаю, роблять якісь заяви або коментують свої дії і події, диванні панікери аж ніяк не стають на їх рівень.

нє, не зі мною.
до того панікьори були форумчани
потім стали уже командири батальонів з приміткою - шо вони піздять багато.
а ось тепер Турч паніку розводить, ахуєлЬ!
ну знову ж таки по авторітетному мнєнію форумних дописувачів :smiley14:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

дружище, ты тут уже которые сутки поливаешь говном Семенченка. заебал уже просто.

ебать, А ТЫ КТО ТАКОЙ? ЧТО ТЫ, КУЙ БЕЗРОДНЫЙ, ВАЩЕ СДЕЛАЛ? ГДЕ ТВОИ БОЕВЫЕ РАНЕНИЯ? ТЫ ХОТЬ, СУКА, ШТОПАНЫЙ ГОНДОН, В ЗОНУ АТО ЕЗДИЛ ХОТЬ РАЗ ЗА ЭТО ВРЕМЯ?

давишь тут клаву и пиздишь на РЕАЛЬНЫХ героев. обсос погонный. скот безымянный

Offline Оптиміст

• Full Member
18m

що значить занят? ким занят?
ЗСУ

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
почему у ледокоина этого нету? :smilie9:

Зато у нас в пяти экземплярах  :smilie2:
Contra Spem Spero

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума

дружище, ты тут уже которые сутки поливаешь говном Семенченка. заебал уже просто.

ебать, А ТЫ КТО ТАКОЙ? ЧТО ТЫ, КУЙ БЕЗРОДНЫЙ, ВАЩЕ СДЕЛАЛ? ГДЕ ТВОИ БОЕВЫЕ РАНЕНИЯ? ТЫ ХОТЬ, СУКА, ШТОПАНЫЙ ГОНДОН, В ЗОНУ АТО ЕЗДИЛ ХОТЬ РАЗ ЗА ЭТО ВРЕМЯ?

давишь тут клаву и пиздишь на РЕАЛЬНЫХ героев. обсос погонный. скот безымянный
Думаю он ватник.У него НКВДистские замашки:любит расстрельные списки составлять.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Ми тут на Семенченка гнали, а виходить він - вершина айсбергу.
5-ий батальйон територіальної оборони «Прикарпаття» втік з полю бою. Зброю віддавати не хоче
http://www.blitz.if.ua/?q=news&id=19825
спокійно собі їде в Делятин.

Ось як хлопці описують ситуацію:
http://kurs.if.ua/news/pravda_z_peredovoi_5yy_batalyon_vidiyshov_zpid_vognyu_5259.html
Хлопчина трохи бреше про тільки стрілкову зброю, щоб їх пожаліли. У них були кулемети, гранатомети, ПТУРи і навіть міномети.

Офіцери на міл.ін.уа писали, що сенсу у цих територіальних батальйонах цілий нуль. Що навіть при його формуванні очікувався такий поворот. Так воно і сталося.
А ми тут мусолимо про Донбас та їх 10 дезертирів, які втекли з полю бою...

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
Донецк потихоньку раздалбывают. Подготовка к зиме у ДНР в разгаре.

А непуганные идиоты сразу кидаются догорающие машинки снимать

Дончанин пишет, что это сегодня в обед только в одном месте - Шевченко, р. магазина Обжора..
« Останнє редагування: Серпня 27, 2014, 03:28:10 15:28 від Сергiй SV »
Contra Spem Spero