Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 170073 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
@24tvua  3m
Майже 600 прокурорів зголосились вступити до батальйонів територіальної оборони, — #Ярема   #гпу

Щось мені видається, що треба було навпаки: саме цих 600 треба було залишити, а решту на передову... перед тербатами?
а мой брательник щаз в Херсонах на песке нежится, например. песочно-морской пехотинец :smiley23: :weep:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Yoctoman_in_Yottaworld

• Hero Member
  • Forever trusting who we are & nothing else matters
@Voproskin  4m
Марсель Араптанов (справа), снайпер из 17 ОМСБр. Похоронили оккупанта без головы в Куюргузинском р-не  Башкортостана

:moskali: напишуть рідним: "під час навчань, так би мовити, не пройшов тест на проф.прігоднасть (програв дуель прямим в голову)".

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...
махновщина якась починається...

зараз все-все стягнуть на південь -
що зробить Х-ло?
хоча б на Харків не пішло, с.ко...
ну и ладно...

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Kvant

враховуючи рівень довіри до генералів, він повинен знати все, що стосується його людей, а відповідно я повинен знати, що все можливе робиться, я йому довіряю більше чим офіційним джерелам.
не подобається, ваші проблеми, не хочете давати інформацію - змусимо, ви свій кредит довіри просрали в секторі Д.

Людям потрібна правда і дії для збереження життя наших воїнів.

якщо потрібно, зітріть з лиця землі захоплені села разом з москалями, нанесіть удари по території рашки, але ми наших хлопців не покинемо

все я виїхав  на Київ і не один

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Черговий вброс від панікера (від мене)
Трагедія 51-ї бригади: десятки вбитих і полонених за добу
 Вчора в 23:55
почему у ледокоина этого нету? :smilie9:

Можливо це ворожа пропаганда.
Я скажу більше- ПРОКЛЯТА МАТРИЦЯ нас всіх охмуряє!! :weep:

Ну від самих активних "охмурювачів" можна і позбавитись в разі чого, так що це не проблема.
Аскольде, ти ж "добрий( слєдак) модер"- у тебе інша тактика. не світись так. :smilie8:

Так я ж по доброму баню, без злості, і задоволення від того не відчуваю ніякого.
Та роблю я це з самих гуманних міркувань, дбаючи про відівдувачив форума.

Offline Груздев

• Hero Member
а чи не пора Точкою накрити щось веселе на території рашки, пропоную, для початку, будь-який військовий аеродром

опасаются ответки наши...да и европа наверняка запретила( а ведь мы пока что живём\воюем на её бабки)

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

все я виїхав  на Київ і не один

в киеве окупантов нет ...

они в илловайсе .. не туда едете
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Re: Новини театру БД
« Reply #427 : Серпня 27, 2014, 05:41:03 17:41 »
Послушайте Квант, я человек новый на форуме и далекий от военного дела, но не могу читать, как вы поливаете Семенченко. Я думаю, вы не имеете права, они добровольцы, как умеют, так и воюют, но не сидели и не ждали повестки с военкомата, как многие здешние форумчане. А они в аду, добровольно. Можете лучше, вперед. И только идиоты идут на войну , чтобы умереть, по глупому. И еще, помните Суворова, " Плох тот солдат, который не мечтает стать генералом"

Так у нас усі військові добровольці чи хтось когось насильно по контракту заставляв іти служити? І в МВС і нас усі добровольці чи може когось насильно загнали на роботу в міліцію? Щось я не зрозумів з терміном "доброовольці".
Семенченко - капітан запасу, офіцер. Наші добровольчі батальйони - це такі самі спецбатальйони МВС як і інші. Так само вони приймали присягу, так само отримують заробітну плату.
В чому різниця?

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #428 : Серпня 27, 2014, 05:42:11 17:42 »
Послушайте Квант, я человек новый на форуме и далекий от военного дела, но не могу читать, как вы поливаете Семенченко. Я думаю, вы не имеете права, они добровольцы, как умеют, так и воюют, но не сидели и не ждали повестки с военкомата, как многие здешние форумчане. А они в аду, добровольно. Можете лучше, вперед. И только идиоты идут на войну , чтобы умереть, по глупому. И еще, помните Суворова, " Плох тот солдат, который не мечтает стать генералом"

Так у нас усі військові добровольці чи хтось когось насильно по контракту заставляв іти служити? І в МВС і нас усі добровольці чи може когось насильно загнали на роботу в міліцію? Щось я не зрозумів з терміном "доброовольці".
Семенченко - капітан запасу, офіцер. Наші добровольчі батальйони - це такі самі спецбатальйони МВС як і інші. Так само вони приймали присягу, так само отримують заробітну плату.
В чому різниця?

:weep: :weep: :weep: :weep: :weep:

дивно, тоді я не розумію чого у пів західної України повістки прийшли

такими постами Квант під хуйла уже косить :smiley14:
« Останнє редагування: Серпня 27, 2014, 05:43:53 17:43 від DFMB »

Offline Nik02121971

• Hero Member
ніякої махновщини. ми не просимо карт і деталей. є людина, якій ми віримо, він кровю довів, що йому можна вірити.
 Дайте йому інформацію, він вийде і скаже, хлопці спокійно, все можливе робиться і не буде бучі, а тихо під ковром робити херню, а потім витягувати людей з сектору Д.

до речі, а винні вже притягнуті до відповідальності, винні за херове планування операції. за наказ не відповідати на вогонь з рашки? ви боялись їх спровокувати, а вони вже тут. можливо, якби валили у відповідь по повній, сьогодні не було б вторгнення?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #430 : Серпня 27, 2014, 05:45:40 17:45 »

Тільки, що воюють Ваші західняки тільки соплями (крім Львів'ян), бої цих мобілізованих ми памятаємо по Волновасі, а сьогодні ще й з поля бою втік 5-й Франківський батальйон. При чому, втекли зі страху, жодного загиблого у них немає. Чому ж не пішли в Іловайськ допомогти патріотам? Чому втекли?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для kievlyanin

не беруть гади, військова спеціальність РВСН + троє дітей, а в добровольчих батальйонах від мене користі менше чим тут, ви не переживайте, ми свою роботу робимо.

мені здається, що пора АТО провести в Києві, всяких Єфремови з Чечетовими розвішати вздовж Хрещатика, разом з Литвинами і т.д., а то вони розслабились, до виборів готуються, спалити ще пару будиночків в Конча-Заспі.

ще раз, хочу мати незалежне джерело інформації, поки лікується Семен, він буде таким джерелом.
не подобається. рапорт і в сраку.

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Україна понад усе!

що зробить Х-ло?

За Харьков не переживай, если что то сталинград покажется детской игрой, поверь, правда городу будет капец. :smilie2:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #433 : Серпня 27, 2014, 05:48:02 17:48 »

Тільки, що воюють Ваші західняки тільки соплями (крім Львів'ян), бої цих мобілізованих ми памятаємо по Волновасі, а сьогодні ще й з поля бою втік 5-й Франківський батальйон. При чому, втекли зі страху, жодного загиблого у них немає. Чому ж не пішли в Іловайськ допомогти патріотам? Чому втекли?

Есть двое, но они раньше погибли, не сейчас.

Кстати как оказалось именно этот 5 батальон должен был прикрывать артилеристов с границы. Последствия мы видим

Offline Светлана

• Jr. Member
  • **
« Reply #434 : Серпня 27, 2014, 05:48:35 17:48 »

В чому різниця?
Да они еще до присяги были под Волновахой и , кстати, погибли многие. Это вам о чем-то говорит?

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #435 : Серпня 27, 2014, 05:48:55 17:48 »

они добровольцы, как умеют, так и воюют,

Вот именно. А украинская армия, уже который месяц удерживающая Луганский и Донецкий аэропорты - тоже, заметьте, воюет, и в глубоком тылу.

И самое главное - не кликушествует от каждой просвистевшей мимо пули, как Семенченко. Одни его идиотизмы под Карловкой чего стоят. Война - не прогулка в парке, как он себе это представлял, под охраной ВСУ.

Offline Kvant

• Ветеран форума
для kievlyanin

не беруть гади, військова спеціальність РВСН + троє дітей, а в добровольчих батальйонах від мене користі менше чим тут, ви не переживайте, ми свою роботу робимо.

мені здається, що пора АТО провести в Києві, всяких Єфремови з Чечетовими розвішати вздовж Хрещатика, разом з Литвинами і т.д., а то вони розслабились, до виборів готуються, спалити ще пару будиночків в Конча-Заспі.

ще раз, хочу мати незалежне джерело інформації, поки лікується Семен, він буде таким джерелом.
не подобається. рапорт і в сраку.

А чого Ви ще не мітингуєте?

Offline Agh

• Ветеран форума
А Кванту хоть насцы в лицо, он скажет - божья роса! Уже и журналисты подтверждают, что у ребят кроме стрелкового оружия нет нифига, а он дальше свою песню поёт, все есть у них они просто воевать не умеют! :smiley23: Странно только, что его не банят тут за нытье это постоянное  :smilie2:

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Груздев

чого ми боїмося? чи може москальська армія вже не в Україні?
я б довбанува по інфраструктурі сусідніх областей, трансформатори, заправки, газопроводи, нафтопроводи, мости, якщо не допоможе, то по підприємствам хімічної та нафтопереробної промисловості, далі електростанції, в тому числі і атомні. Кіно завершелось, це війна

Offline AlexUA

• Ветеран форума
Цитувати
Самым сложным делом для родственников погибших - это найти  и привезти домой, предать земле их тела. Никто, как правило, не знает, куда может передислоцироваться воинская часть, в которой служит их сын, муж или брат.

Поэтому мы публикуем поступившую в наше распоряжение информацию о том, какие войска стянуты в районы боевых действий Украины. Надеемся, это станет определенным ориентиром для родственников, которые беспокоятся о судьбах своих служащих в армии родных.

Данная информация по понятным причинам не может быть абсолютно точной на 100%. Но она подтверждается обрывочными заявлениями, поступающими из Минобороны и публикациями журналистов.

От ЮВО, Сухопутные войска и артиллерия:
- БТГ из состава 18-й мотострелковой бригады Чечня, Ханкала/Калиновская (так называемый чеченский батальон); - БТГ из состава 17-й мотострелковой бригады Чечня, Шали;
- БТГ из состава 136-й мотострелковой бригады Ботлих, Дагестан;
- БТГ из состава 205-й мотострелковой бригады Буденовск, Ставропольский край;
- БТГ из состава 19-й мотострелковой бригады Владикавказ, Северная Осетия; - БТГ из состава 7-я военной базы из оккупированной Абхазии, Грузия;
- БТГ из состава 33-й горной мотострелковой бригады Майкоп, Адыгея;
- Смешанный дивизион из состава 291-й артиллерийской бригады Троицкая, Ингушетия.
- Смешанная рота из состава 78-й бригады материально-технического обеспечения Буденовск, Ставропольский край.

От ВДВ:
- БТГ из состава 76-й дивизии Псков;
- БТГ из состава 98-й дивизии Иваново;
- БТГ из состава 45 отдельного полка спецназначения Кубинка;
- БТГ из состава от 247-го полка 7-й дивизии Новороссийск.

- БТГ/РТГ и дивизионы от Сухопутных войск и артиллерийских частей ЮВО - из состава 20-й мотострелковой бригады Волгоград,
- 34-й горной мотострелковой бригады Карачай-Черкесия;
- дивизион из состава 943-го артполка Краснооктябрское Адыгея (РСЗО «Ураган»),
- дивизион из состава 1-й ракетной бригады Краснодар (ОТРК «Точка-У», «Искандер-М»).

- 23-й мотострелковой бригады Самара;
- БТГ/РТГ от ВДВ – из состава 56-й десантно-штурмовой бригады Волгоград,
- 106-й дивизии Тула. - РТГ/ДРГ (диверсионно-разведывательные группы)

– из состава частей ГРУ дислоцированных на Юге РФ - 10-й бригады спецназначения Молькино Краснодарский край,
- 22-й бригады спецназначения Аксай Ростовская область,
- 100-й экспериментальной разведывателной бригады Моздок Северная Осетия,
- 346-й бригады спецназначения Прохладный Кабардино Балкария,
- 25-й полка спецназначения Ставрополь;
- 2-й бригады спецназначения Псков,
- 16-й бригады спецназначения Тамбов,
- 3-й бригады спецназначения Ульяновск.

Итого, по самым грубым подсчетам с учетом подразделений обеспечения, численность российской Группировки (которую они сами цинично называют «ИМиротворческой») на Восточной границе Украины составляет порядка 12-15 тысяч личного состава, которая в случае необходимости в самые кратчайшие сроки может быть усиленна как минимум в двое. Так же крупные группировки российских войск сконцентрированны на Юге в оккупированном Крыму и на Северо-Восточной границе Украины.

Много но не критично...

http://zpolk-org.livejournal.com/72403.html

Offline Nik02121971

• Hero Member
для всіх

дискусію з квантом в окрему гілку, блін, знову засрали гілку, де повинні бути новини.

просьба до адміна і автора гілки, витріть всі пости і перекиньте в окрему гілку

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #441 : Серпня 27, 2014, 05:53:12 17:53 »

штабіст, ти тему не переводь, розмова про добровольців і повістки

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...

що зробить Х-ло?

За Харьков не переживай, если что то сталинград покажется детской игрой, поверь, правда городу будет капец. :smilie2:

успокоил.

наверное...
ну и ладно...

Offline Irris

• Ветеран форума
Ледокоин Гетьмана ‏@YevhenS  2 мин.
Рашисткой военной части 35690 наши ДРГ отправили шесть посылок...

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Много но не критично...

http://zpolk-org.livejournal.com/72403.html

угу

вызов принят

да собсно и нет выбора как принять вызов))

для дибилоидов что митигами решили решать тактику военных действий:

а если завтра хуйло введет еще столько же - какой тербат пойдет дырку затыкать которую вы своими митингами намитингуете в нашей обороне??? а??

генштаб имеет инфу о расположении войск прпотивника и о угрозах а не вы ..

генштаб знает ресурсы и возможности а не вы

только генштаб может решить как и когда надо действовать в илловайске и митинги это идиотизм высшей меры ...
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Kvant

• Ветеран форума
А Кванту хоть насцы в лицо, он скажет - божья роса! Уже и журналисты подтверждают, что у ребят кроме стрелкового оружия нет нифига, а он дальше свою песню поёт, все есть у них они просто воевать не умеют! :smiley23: Странно только, что его не банят тут за нытье это постоянное  :smilie2:

Чекаю на вибачення:

http://www.radiosvoboda.org/media/video/26524546.html

31 секунда - міномети
2 хвилина - ЗУ-23-2
4 хвилина 40 секунд - гранатомет
у бійців є протитанкові гранатомет РПГ-7.

Це все стрілкова зброя?

Вчорашнє відео:

на 2-й хвилині БМП-2.

Чого ще їм не вистачає. І чому це брехня про тільки стрілкову зброю? У Донбаса ще є безпілотники.

Offline natusya

• Ветеран форума
Єврокраїна ‏@euroukraine  · зараз 
Силами Семена Семенченка в Києві відкрили третій фронт. Браво!
ігнор Квант

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
хе-хе. я не переживаю, но уже начинаю тут подбирать риелтора на продажу своей недвижки :laugh:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Адміне, а це нічого, що дехто Квант тут постійно наших добровольців лайном поливає?!. :smilie9:
Я розумію, головне, що він не юльок.
Але, невже дописувачам СУПу приємно читати, як якийсь "диванний замполіт" ПОСТІЙНО гадить на людей, які в ці хвилини гинуть за Україну?!...

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Україна понад усе!
хе-хе. я не переживаю, но уже начинаю тут подбирать риелтора на продажу своей недвижки :laugh:

Таки смирись, продавать нужно было даже не вчера.