Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 170068 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Akv

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча

Offline Kvant

• Ветеран форума
Адміне, а це нічого, що дехто Квант тут постійно наших добровольців лайном поливає?!. :smilie9:
Я розумію, головне, що він не юльок.
Але, невже дописувачам СУПу приємно читати, як якийсь "диванний замполіт" ПОСТІЙНО гадить на людей, які в ці хвилини гинуть за Україну?!...

Яких добровольців? У нас в армії усі контрактники - добровольці чи їх хто силою на роботу загнав? Так і в МВС - усі добровольці, чи Ви десь бачили, щоб в міліцію силою заганяли?
Я не гажу, а кажу правду. Бо якщо якісь істерички ниють, то це не значить, що весь "світ має зачекати".

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
За Харьков не переживай, если что то сталинград покажется детской игрой, поверь, правда городу будет капец. :smilie2:
хе-хе. я не переживаю, но уже начинаю тут подбирать риелтора на продажу своей недвижки :laugh:

Таки смирись, продавать нужно было даже не вчера.
чувак. я УЖЕ жалею что не вчера, видя цены. кое-что, чувствую, бросать даже придеццо :weep:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Адміне, а це нічого, що дехто Квант тут постійно наших добровольців лайном поливає?!. :smilie9:
Я розумію, головне, що він не юльок.
Але, невже дописувачам СУПу приємно читати, як якийсь "диванний замполіт" ПОСТІЙНО гадить на людей, які в ці хвилини гинуть за Україну?!...

Яких добровольців? У нас в армії усі контрактники - добровольці чи їх хто силою на роботу загнав? Так і в МВС - усі добровольці, чи Ви десь бачили, щоб в міліцію силою заганяли?
Я не гажу, а кажу правду. Бо якщо якісь істерички ниють, то це не значить, що весь "світ має зачекати".
А ви можете просто заткнутись? Хоча б на сьогодні, завтра?
Для мене однакові Герої і воїни ЗСУ, і добровольці.
Але почитайте, скільки ви бруду вилляли на доббатальони...Подумайте, в ці хвилини вони гинуть і за вас теж.
Просто по-людськи... :smilie2:

Offline Nik02121971

• Hero Member
для всіх

ви Kvant не чіпайте, людина чітко пояснює, як виглядає світ очима професійного військового і багато в чому правий

але останнє повідомлення від Семенченка все ставить на свої місця, невже не можна було вчора дати йому інформацію, щоб він написав: Робиться все можливе. і не було б мітингів та стурбованості.

ще раз, ми йому віримо більше чим офіційним джерелам, враховуйте це

Offline runner

• Hero Member
а где прочитать , в интернете  ,   о передвижении парашинских  войск
ну ,  как о наших , например

Offline Maverick

• Sr. Member
А ви можете просто заткнутись? Хоча б на сьогодні, завтра?
Для мене однакові Герої і воїни ЗСУ, і добровольці.
Але почитайте, скільки ви бруду вилляли на доббатальони...Подумайте, в ці хвилини вони гинуть і за вас теж.
Просто по-людськи... :smilie2:

Присоединяюсь. Реально, задолбал.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Квант просто радянський військовий - і не розуміє що німецька армія була сильнішою за радянську за одної причини - --- там віталася ініціатива

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

какого куя надо постоянно дергать президента, чтобы выслали помощь, расконсервировали технику?

там в МО принцы датские сидят, что им персональная взбучка президента каждый раз по мелочи требуется?

не пора ли МО почистить? вопрос разве не назрел?

такое впечатление, что эти жирные министерские крысы в погонах настолько ахуели, что даже ни министра своего профильного не слушают, ни премьера. а только преза. что за бред? мож им буллы от самого папы римского еще подавай? :Sho_za:

Offline Kvant

• Ветеран форума
для всіх

ви Kvant не чіпайте, людина чітко пояснює, як виглядає світ очима професійного військового і багато в чому правий

але останнє повідомлення від Семенченка все ставить на свої місця, невже не можна було вчора дати йому інформацію, щоб він написав: Робиться все можливе. і не було б мітингів та стурбованості.

ще раз, ми йому віримо більше чим офіційним джерелам, враховуйте це

Постмайданні батальйони треба розпустити. А хлопців з них направити у НацГвардію та ЗСУ у бойові частини. Буде все чітко і вони принесуть більше користі. Бо зараз одна політика, істерики і т.д. Це на руку кацапам. Я це кажу Вам щиро.

Offline bugaga

• Ветеран форума
блять знайшли семенченко як ідеал. мудак він, але не менші мудаки ті, хто закривав очі як навчається Донбас.
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...

какого куя надо постоянно дергать президента, чтобы выслали помощь, расконсервировали технику?

там в МО принцы датские сидят, что им персональная взбучка президента каждый раз по мелочи требуется?

такое впечатление, что эти жирные министерские крысы в погонах настолько ахуели, что даже ни министра своего профильного не слушают, ни премьера. а только преза. что за бред? мож им буллы от самого папы римского еще подавай? :Sho_za:
присоебинюсь.
ну и ладно...

Offline Kvant

• Ветеран форума
Воины батальонов "Днепр", "Донбасс", 51-й Волынской мехбригады и 6 батареи 26-1 бригады обратились к волонтерам с просьбой помочь им в доставке самого необходимого. Источник: http://censor.net.ua/n299902

Чомусь під АП мітингують щодо "постмайданних добровольців", спеціально забули згадати бійців 51 та 26 бригад? Чи бійці ЗСУ - це не люди, а бидло. Чи вони не патріоти чи не вони тягнуть на собі все АТО?
А причина в тому, що ніхто цих "постмайданних добровольців" не кинув і вони там не самі сидять. І все в них є для ведення війни.

Offline Старий

• Hero Member

Треба ще повідомити в якому сладі, де обладнують вогневі точки, куди і о котрій будуть стрілти, яким калібром...
А то ми тут перживаємо ж, хвилюємося ж.

Offline convex

• Ветеран форума
Постмайданні батальйони треба розпустити. А хлопців з них направити у НацГвардію та ЗСУ у бойові частини. Буде все чітко і вони принесуть більше користі. Бо зараз одна політика, істерики і т.д. Це на руку кацапам. Я це кажу Вам щиро.

Петя з Гелетеєм цю мислю гаряче схвалюють. Змусити всіх небезпечних для себе ходити строєм, а ще краще - вмерти за майбутню добре контрольовану владою країну.

Одна проблема - народ того не дозволить. В цих батальонах законсервоване продовження української революції. Хлопці переможуть, повернуться і гратимуть чиновників і герералів в хвіст і гриву. Безкарність - це страшне зло, що руйнує державу.

А зараз, якщо не піднімати часом шухер (не плутати з панікою), то вище командне лайно зовсім забуріє і безкарно пастиметься на війні. Римляни не марно застосовували децимації у своїх легіонах.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Квант просто радянський військовий - і не розуміє що німецька армія була сильнішою за радянську за одної причини - --- там віталася ініціатива
это мягко говоря. даже приказы не выполнялись высшего командования и ничего не было, если был позитивный результат. даже если приказы фюрера иногда бывало и так. потом даже награждали.
а у нас кто ослушивался приказа Джугашвили как минимум расстреливали всю семью с домашними животными, соседями и дворниками :lol:

Offline Irris

• Ветеран форума
Сколько можно орать на форуме, писать одно и то же, только в профиль. Уже все в курсе у кого какая позиция, какое мнение.
Было много попыток оградить эту ветку от "разговоров". Я на успех, конечно, особо не надеюсь, но все же.
Замолчите уже, плиииииз.

ЗЫ: можно создать другую ветку, можно в личку писать, ну имейте совесть :shuffle:

Offline convex

• Ветеран форума

Треба ще повідомити в якому сладі, де обладнують вогневі точки, куди і о котрій будуть стрілти, яким калібром...

Семен не дурень, інформації - нуль. Хто, де, скільки, звідки - нічого не сказано. Нормальна інформаційна війна - сепарів шугонути. Хтозна, чи дійсно вийшла та допомога...

Offline Irris

• Ветеран форума
Хуевый Слуцк @lukakunagilaku  ·  7 мин
Семен подтвердил: Терров под Иловайском берут в двойное кольцо - готовьтесь получать таблички с номерами

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...
Сколько можно орать на форуме, писать одно и то же, только в профиль. Уже все в курсе у кого какая позиция, какое мнение.
Было много попыток оградить эту ветку от "разговоров". Я на успех, конечно, особо не надеюсь, но все же.
Замолчите уже, плиииииз.
ЗЫ: можно создать другую ветку, можно в личку писать, ну имейте совесть :shuffle:
присоединюсь.
Жаль, что модераторы не разделяют это мнение.
Им достаточно было бы хотя бы раз попросить...
ну и ладно...

Offline Kvant

• Ветеран форума

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...

Семен не дурень, інформації - нуль. Хто, де, скільки, звідки - нічого не сказано. Нормальна інформаційна війна - сепарів шугонути. Хтозна, чи дійсно вийшла та допомога...

Судячи з того, що допомога вже підходить,
вирушили вони задовго до істерики Семенченка.
ну и ладно...

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Україна понад усе!
За Харьков не переживай, если что то сталинград покажется детской игрой, поверь, правда городу будет капец. :smilie2:
хе-хе. я не переживаю, но уже начинаю тут подбирать риелтора на продажу своей недвижки :laugh:

чувак. я УЖЕ жалею что не вчера, видя цены. кое-что, чувствую, бросать даже придеццо :weep:

Та же хрень, думал ремонт летом сделать... так все и стоит.

Offline runner

• Hero Member
1+1 только что
в Новоазовсе наших нет

Offline runner

• Hero Member
кацапы подвозят своих белыми фурами

Offline Kren

• Hero Member
Замолчите уже, плиииииз.

эххх...была бы у меня кнопка, тут бы была тишина и благодать. Но именно наверное поэтому кнопки у меня и нету  :gigi:
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline bernie

• Hero Member
  • 
Цитувати
Под Иловайском уничтожена очередная колонна российских десантников. ФОТО
http://sprotyv.info/ru/news/4121-pod-ilovayskom-unichtozhena-ocherednaya-kolonna-rossiyskih-desantnikov-foto
Это шо блядь? Голова? :smilie10:
П卐ТЛЕР Х☭ЙЛО

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Україна понад усе!

Исходя из недавней беседы с местным представителем МО все проще, они не верят в победу и бояццо за свои жопы типа их победитель покарает. 

Offline Kren

• Hero Member

Исходя из недавней беседы с местным представителем МО все проще, они не верят в победу и бояццо за свои жопы типа их победитель покарает.

тогда логично их жопы покарать пока они беды еще большей не натворили.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Та же хрень, думал ремонт летом сделать... так все и стоит.

Ви впевнені, що Харкову пістуц? Чи це ваші страхиття? Маєте якусь інформацію?