Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 169995 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline monach

• Ветеран форума
5 колона активізується
Робота для СБУ та НГ

А Ви в СБУ вже написали?

Скажіть куди, я напишу.
Служба безопасности Украины (СБУ). Горячая линия.
, Киев
+380 (44) 253 4909
Для обращений по вопросам, которые заслуживают внимание контрразведки и касаются особенно опасных преступлений против государства, в частности государственной измены и шпионажа

а також: http://www.ssu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=67E91FB1C74CA351AAA6BBB5631DAC61?art_id=85383&cat_id=39574
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Якщо наша влада не почне РЕАЛЬНО займатися військами, то ніхто воювати не буде.

Якщо міністир МВД з премєр-мінстром в умовах війни незрозуміло в кого вибивають якусь техніку і спершу плачуть , а потім геройствують в фейсбуці, що вони її нарешті вибили, то про що ви говорите ?

ЦЕ ДЕБІЛІЗІМ І ПРОФАНАЦІЯ, А НЕ КЕРІВНИЦТВО ВІЙНОЮ.

Дебіл і профан це ви.
Ви хоча б мемуари почитали... будь-які. реальні. Плачуть і вибивають - ЗАВЖДИ! Те що вони про це кажуть, скоріше плюс - значить люди в адекваті.
А розрив між "як воно є і буває насправді" і "тут і зараз і ідеально" (покращення вже зараз)- в 13-му вже майже вбив країну. Ваші волоння про те "як воно мало б бути" нічим не краще з "покращення вже зараз". І точно так же вбиває країну - бо така ж неадекватність.

Offline Willie

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Чернівці, Україна
Вони там розвідувальну інфо збирають...

АнтиМайдан (МПС)-Мариупольское Сопротивление
ИНФОРМАЦИЯ ОТ НАШЕГО ПОДПИСЧИКА
Точно можно сказать , что крупнокалиберные на крышах действительно есть, минометы там, где и сказано в группах. И полно наци и техники.

По приморскому району несколько проще, здесь действительно засели на приморском райисполкоме, есть точки вокруг воинской части, так же усилены патрули на части таможенников, и погранцы укрепились в своей части.
В порту пока вроде как все спокойно наци не укрепляются.
Kremlin delenda est.

Offline Kvant

• Ветеран форума

В тому що тербатальйони (ТБ) реально не воюють, а ниють. Більше того, шантажують владу. Влаштовують мітинги і т.д. І це під час війни. Вони хочуть ходити героями, але щоб за них усю роботу робили "непатріотичні і нікому нецікаві ЗСУ". Вже дійшло до того, що тупо тікають з поля бойових дій.
Нічого хорошого в цих ТБ я не бачу, нам треба усім молитися на ЗСУ!!! Допомагати ЗСУ. Як це роблять Крила Фенікса. Спитайте Бірюкова, чому він зробив батальйон при 79 бригаді ЗСУ, а не окремим ТБ? Бо ТБ війну не виграють, зате почувають себе героями і поводяться на рівні колорадів. В тому числі, віджимають машини для потреб війни, деякі з них аж в Черкасах сьогодні заарештували.
При цьому ТБ не може нічого протиставити мотострілковим полкам кацапні. Перемогти війська кацапні може тільки ЗСУ. ТБ - це міліція, а на АТО з неї толку мало, та й міліції у нас 300 тис., можна і там порядок навести, навіщо ці тербати створювати. А суспільство допомагає тільки ТБ і добровольці чомусь йдуть не в ЗСУ, а в ТБ. Все перевернулося з ніг на голову.

Вообще-то да, их задача - зачистка городов после взятия ВСУ.

И заметьте - куда Семенченко ни совался, начиная с Карловки, без приказа, разведки, рекогносцировки - всё заканчивалось монументальным проёбом, убитыми и потерянной техникой. Тогда начинался вой - нас сливают в МВС, АТО, МО и т.д., а мы все тут такие д'артаньяны, шописец.

Точно то же самое мы наблюдаем и сейчас.

Плюсую в карму. Але чомусь Семенченко, який реально ще нічого не навоював, корчить з себе героя, плаче у Фейсбуках і його всі жаліють. Чому безпілотники люди купують Семенченку, а не для ЗСУ, для якої це дуже важливо при артилерійських ударах? Чому люди не спішать допомагати ЗСУ, а вірять у те, що тербати - це герої, хоча ще ні одного геройського штурму міст ми не бачили. А дезертирство при реальних боях постійне.
Нагадаю, що навіть при взятті Красного лиману ці тербати навіть з БТР-4 тупо втекли (після першого попадання РПГ), а місто брали таки ЗСУ на старій техніці. Цю ситуацію описував Бірюков.

Offline outsider

• Ветеран форума
Якщо чесно то ЗСУ сьогоднішнє випробовування російською армією теж блискуче провалили. Драпали далі ніж бачили.

Offline div

• Ветеран форума

Идут туда, откуда могут попасть на АТО, по вашему лучше им было сидеть дома в ожидании повесток, которые не приходят? В военкоматах добровольцев тупо футболят.
Хрошо, хоть вы наконец признаёте, что ТБ ничего не могут противопоставить мотострелковым полкам и по сути они милиция, а не войска. Это уже прогресс! А теперь скажите чья вина в том, что их используют не по назначению, не драного ли Генштаба? И вооружить не хотят и бросают в пекло без поддержки. А то что они при этом шум подняли, так кто хочет глупо умирать ради прихоти перхоти в погонах? Не ваше право лежа на диване их винить в этом. F Вы своими волнами вытья льёте воду на мельницу кацапов, при чём очень профессионально льёте  :smilie2: Вот только понять не могу, почему модеры это мимо себя пропускают :bn

Логично было бы начинать поднимать шум при получении приказа на действия к которым твое соединение не готово.
А не влезть и потом начинать шуметь.

Хотя насколько я понимаю шум поднят по причине прорыва к Амвросиевке, иза блокады снабжения эвакуации.
Вопрос есть ли силы для контр удара. Потому как если ДБ использовали по причине недостатка сил то все плачевно

Offline Зильбершухер

• Hero Member

А зачем его накрывать артой? Там нет никого, наши стоят за речкой, вечером приехали три Т-72 без поддержки, проехались по часному сектору и смотались.

Я тоже так вижу положение. Тогда зачем весь этот вой?

Offline Kvant

• Ветеран форума
Меня в этой ситуации интересует тольк одно, с начала всей истории с Иловайском, какого хрена там собрали эти ДБ и поручили именно им штурм.

Неужели настолько мало сил. Ведь они действительно не планировались как штурмовые

Немає людей. Дуже мало людей в ЗСУ, всього 22 тис. чоловік. Покрити таку ділянку фронту дуже важко. Тим більше, що Донбаси різні навчені стріляти з АК та РПГ, їм дали зведену роту ЗСУ з танками і БМП-2, а також артилерійську підтримку (мінометну, яка покриває все місто, за потреби). Хлопцям треба було робити свою роботу, яку їх вчили. Чи Ви думаєте, що контрактник стрілок з 79 бригади буде стріляти краще ніж стрілок Донбасу чи Азову? Різниці тут не буде.

Offline Eney

• Ветеран форума
Цитувати
ЄвроМайдан – EuroMaydan
5 мин. ·
Заступник міністра оборони Ігор Кабаненко: Друзі, наші війська ведуть активні бої не лише під Іловайськом. І не лише тримають позиції - просуваються вперед. Але, щодо Іловайська є декілька важливих речей:
1. Є штаб АТО, який несе відповідальність за операцію і там є професійні фахівці.
2. Криком і гамом війни не виграють - їх виграють замислом (ідеєю) і її реалізацією, взаємною довірою і підтримкою.
3. Війна, битва, операція не складаються з одного боя - це сукупність взаємопов'язаних за метою, завданнями та способами дій поєднаних єдиним замислом бойових дій, боїв, ударів і атак. Важливо це розуміти.
4. На війні як ніколи важка субординація і виконання бойового наказу. В рамках наказу ініціатива вітається, але лише в рамках наказу (не самодіяльність).
5. Стратег не той хто ломанувся вперед і щось зайняв, чи виграв якісь бій і про це в деталях з легендарними подробицями розповідає - той, хто переграв противника в операції і виграв війну.
6. Ризик повинен бути обґрунтованим (сподіваюсь, що мене зрозуміють).
До чого це все? До того, що не час на політичні, медійні і інші проекти на військовій тематиці. Треба вигравати війну. Розумію, що емоції через край - пересічні громадяни хочуть бути залучені. І це нормально. Але, не треба давати волю негативізму на емоціях. Взагалі, іх треба припинити. Є командні лініі управління - слід використовувати іх для розв'язання конкретних питань. І вони використовуються! Нагнітання в ЗМІ і Інтернеті працює проти наших військ - це все підказки противнику. Є дії, що повинні взагалі бути в повному радіомовчанні. Гарна військова практика: не балакай, ворог підслуховує. Це ази військової справи. Раптовість і прихованість дій - це важливі речі! А що робиться на практиці? Ми чуємо назви частин, дислокації і багато іншого щодо характеру дій. Для чого все це? І кому допомога? Більше того, ворог підіграє, підігріває емоційні настрої.
Ніхто не намагається танцювати балет, якщо не знає як. Це потребує вмінь і знання деталей. З військовою наукою приблизно так же.
Щодо призову байкотувати ГШ і інші державні установи: чи не в цьому замисел Кремля - розділити людей і зіштовхнути їх? Не ведіться.
Все побачимо своїми очима. Все, що створимо своїм розумом і своїми руками.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Не хотел бы я быть сейчас на месте Пороха. Началось прямое вторжение и сейчас от его решения много зависит. Не в тему эти скандалы с Илловайском, дезертирства и т.п. Это ставит его в уязвимое положение.
Как я писал вчера, "Мы все ещё не раз пожалеем об этом рукопожатии".
"..."педсовета" я не увидел, это правда. Между тем это на сегодня, по моему глубокому убеждению, это единственный формат, в котором возможно международное общение с Путлером. Ну за исключением, естественно, суда в Гааге. Любая другая форма только придает ему наглости и подкрепляет его презрение к мировым лидерам и мировому порядку."
Вот и результат.
 :smiley23:

Заипали юльки и дебилы. Ибо только дебил может утверждать, что пожатие руки врагу есть причиной вторжения врага.

Offline outsider

• Ветеран форума

А зачем его накрывать артой? Там нет никого, наши стоят за речкой, вечером приехали три Т-72 без поддержки, проехались по часному сектору и смотались.

Я тоже так вижу положение. Тогда зачем весь этот вой?

Наскільки я зрозумів ЗСУ організовано відступили з Новоазовська навіть без спроби опору

Offline Agh

• Ветеран форума
Логично было бы начинать поднимать шум при получении приказа на действия к которым твое соединение не готово.
А не влезть и потом начинать шуметь.

Хотя насколько я понимаю шум поднят по причине прорыва к Амвросиевке, иза блокады снабжения эвакуации.
Вопрос есть ли силы для контр удара. Потому как если ДБ использовали по причине недостатка сил то все плачевно
Думаю при получении приказа на действие было обещано подкрепление соединениями с тяжелой техникой. Когда же ТБ остались сами, без поддержки, тогда и пошел шум.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
Якщо чесно то ЗСУ сьогоднішнє випробовування російською армією теж блискуче провалили. Драпали далі ніж бачили.

Нет, драпают как раз ДБ и батальоны ТО.

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Наскільки я зрозумів ЗСУ організовано відступили з Новоазовська навіть без спроби опору

А они там были?

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Меня в этой ситуации интересует только одно, с начала всей истории с Иловайском, какого хрена там собрали эти ДБ и поручили именно им штурм.

Неужели настолько мало сил. Ведь они действительно не планировались как штурмовые

Думаю, что с таким развитием событий Генштаб десять раз пожалел о решении их направить. Были бы там обычные части ЗСУ не было бы такого резонанса.
Направить их туда не было ошибкой, ошибкой было их не отводить из Иловайска вместе с техникой после прорыва россиян под Кутейниково. Ну это дело такое - знал бы прикуп, как говорится.
Сейчас важно не сделать другую ошибку - под давлением общественности могут начать деблокирующую операцию без подготовки и положить кучу народу безрезультатно. Русские войска укрепились, против них будет действовать тяжелее, чем когда они были на марше. Лучше, если возможно, применить нестандартный ход. Например, выйти к Илловайску марш-броском с другой стороны, эвакуировать войска из окружения и уйти в том же направлении (это просто в качестве примера, не как руководство к действию, поскольку не знаю местности и актуальной диспозиции).

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
...наши стоят за речкой, вечером приехали три Т-72 без поддержки, проехались по часному сектору и смотались.

Ну да, это уже норма... интересно, как это звучало бы о, скажем, Киеве...

"...  Когда меня аудитор спросил, зачем мы ворвались в квартиру господина Каконя, я ему на это ответил просто: "Я полагал, что мы ближе всего познакомимся с господином Каконем, если будем ходить к нему в гости". После этого аудитор больше ни о чем меня не спрашивал, этого ему оказалось вполне достаточно"...

:Sho_za:
Sapere aude

Offline outsider

• Ветеран форума

А они там были?

Злі язики кажуть що були. Причому багато. Сам я безумовно не очевидець.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Росія здійснює пряме військове вторгнення в Україну - Держдеп США
Я довго чекав що скаже "захід".  нарешті.
зі: Прошу не плутати "сказав" це ще не зробив. У нормальних людей за словами бувають дії. тож чекаємо на дії, а не додумуваємо...

Offline outsider

• Ветеран форума

Нет, драпают как раз ДБ и батальоны ТО.

З батальйонами давно все зрозуміло. Годяться тільки для зачисток.

Offline outsider

• Ветеран форума
зі: Прошу не плутати "сказав" це ще не зробив. У нормальних людей за словами бувають дії. тож чекаємо на дії, а не додумуваємо...

Знаючи мого клоуна можу упевнено обіцяти або нічого або повний мінімум.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Якщо наша влада не почне РЕАЛЬНО займатися військами, то ніхто воювати не буде.

Якщо міністир МВД з премєр-мінстром в умовах війни незрозуміло в кого вибивають якусь техніку і спершу плачуть , а потім геройствують в фейсбуці, що вони її нарешті вибили, то про що ви говорите ?

ЦЕ ДЕБІЛІЗІМ І ПРОФАНАЦІЯ, А НЕ КЕРІВНИЦТВО ВІЙНОЮ.

Дебіл і профан це ви.
Ви хоча б мемуари почитали... будь-які. реальні. Плачуть і вибивають - ЗАВЖДИ! Те що вони про це кажуть, скоріше плюс - значить люди в адекваті.
А розрив між "як воно є і буває насправді" і "тут і зараз і ідеально" (покращення вже зараз)- в 13-му вже майже вбив країну. Ваші волоння про те "як воно мало б бути" нічим не краще з "покращення вже зараз". І точно так же вбиває країну - бо така ж неадекватність.

Наведіть хоч один приклад з мемуарів, де премєр-міністр вибиває тижнями у підлеглих техніку для проведення операції.
Інакше я буду вважати, що ви звичайнісінький ПИЗДУН.
« Останнє редагування: Серпня 27, 2014, 10:04:05 22:04 від OlegSky »

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Немає людей. Дуже мало людей в ЗСУ, всього 22 тис. чоловік. Покрити таку ділянку фронту дуже важко. Тим більше, що Донбаси різні навчені стріляти з АК та РПГ, їм дали зведену роту ЗСУ з танками і БМП-2, а також артилерійську підтримку (мінометну, яка покриває все місто, за потреби). Хлопцям треба було робити свою роботу, яку їх вчили. Чи Ви думаєте, що контрактник стрілок з 79 бригади буде стріляти краще ніж стрілок Донбасу чи Азову? Різниці тут не буде.

Мне это до сих пор не понятно. Подошли, засекли позиции гополченцев, отошли, артиллерия наносит удар. Повтор.

Там того Иловайска 10 км кв. Его артиллерией и танковым огнём можно разделать под орех за два часа.

Offline Алекс

• Hero Member
5 колона активізується
Робота для СБУ та НГ

А Ви в СБУ вже написали?

Скажіть куди, я напишу.
Я звонил... Дежурній говорит, что в горячую линию звонить. Я говорю, что там не поднимают трубку. Он мне, держите, поднимут, там много звонят... Писдец, не подняли. Єто так работают.

Offline monach

• Ветеран форума
5 колона активізується
Робота для СБУ та НГ

А Ви в СБУ вже написали?

Скажіть куди, я напишу.
Я звонил... Дежурній говорит, что в горячую линию звонить. Я говорю, что там не поднимают трубку. Он мне, держите, поднимут, там много звонят... Писдец, не подняли. Єто так работают.

можна тут написати імейл  http://www.ssu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=67E91FB1C74CA351AAA6BBB5631DAC61?art_id=85383&cat_id=39574
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
Злі язики кажуть що були. Причому багато. Сам я безумовно не очевидець.

Злых языков сейчас полон укронет. Политическая борьба в разгаре.

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Блядь, был-бы Буш или Рейган в БД, никакой подобной хуйни не было бы даже на горизонте.

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Знаючи мого клоуна можу упевнено обіцяти або нічого або повний мінімум.

Та он уже посмешище для комедиантов типа Джоан Риверс. Его, блядь, чёрный застреленый бандюк больше волнует.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Можно хоть на признание россии стороной конфликта надеяться и на исключение ее из СБ ООН?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Inesa

• Hero Member
У знайомої син вже декілька днів не виходить на зв"язок, намагалася додзвонитися на гарячу лінію АТО для родичів (по  Громадському давали) - безрезультатно.

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
5 колона активізується
Робота для СБУ та НГ

А Ви в СБУ вже написали?

Скажіть куди, я напишу.

можна тут написати імейл  http://www.ssu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=67E91FB1C74CA351AAA6BBB5631DAC61?art_id=85383&cat_id=39574

та написав вже
Kremlin delenda est.