Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 169988 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline monach

• Ветеран форума
Цитувати
"В связи с призывами начать диалог и разговорами о каких-то очередных встречах вспоминается заявление, сделанное 27 сентября 1999 председателем российского правительства В. Путиным, что он не видит смысла в ведении переговоров с президентом Чеченской Ресбублики Ичкерия Асланом Масхадовым. "Никаких встреч ради того, чтобы дать боевикам зализать раны, не будет", - сказал тогда Путин."
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

В тому що тербатальйони (ТБ) реально не воюють, а ниють. Більше того, шантажують владу. Влаштовують мітинги і т.д. І це під час війни. Вони хочуть ходити героями, але щоб за них усю роботу робили "непатріотичні і нікому нецікаві ЗСУ". Вже дійшло до того, що тупо тікають з поля бойових дій.
Нічого хорошого в цих ТБ я не бачу, нам треба усім молитися на ЗСУ!!! Допомагати ЗСУ. Як це роблять Крила Фенікса. Спитайте Бірюкова, чому він зробив батальйон при 79 бригаді ЗСУ, а не окремим ТБ? Бо ТБ війну не виграють, зате почувають себе героями і поводяться на рівні колорадів. В тому числі, віджимають машини для потреб війни, деякі з них аж в Черкасах сьогодні заарештували.
При цьому ТБ не може нічого протиставити мотострілковим полкам кацапні. Перемогти війська кацапні може тільки ЗСУ. ТБ - це міліція, а на АТО з неї толку мало, та й міліції у нас 300 тис., можна і там порядок навести, навіщо ці тербати створювати. А суспільство допомагає тільки ТБ і добровольці чомусь йдуть не в ЗСУ, а в ТБ. Все перевернулося з ніг на голову.

Вообще-то да, их задача - зачистка городов после взятия ВСУ.

И заметьте - куда Семенченко ни совался, начиная с Карловки, без приказа, разведки, рекогносцировки - всё заканчивалось монументальным проёбом, убитыми и потерянной техникой. Тогда начинался вой - нас сливают в МВС, АТО, МО и т.д., а мы все тут такие д'артаньяны, шописец.

Точно то же самое мы наблюдаем и сейчас.

Плюсую в карму. Але чомусь Семенченко, який реально ще нічого не навоював, корчить з себе героя, плаче у Фейсбуках і його всі жаліють. Чому безпілотники люди купують Семенченку, а не для ЗСУ, для якої це дуже важливо при артилерійських ударах? Чому люди не спішать допомагати ЗСУ, а вірять у те, що тербати - це герої, хоча ще ні одного геройського штурму міст ми не бачили. А дезертирство при реальних боях постійне.
Нагадаю, що навіть при взятті Красного лиману ці тербати навіть з БТР-4 тупо втекли (після першого попадання РПГ), а місто брали таки ЗСУ на старій техніці. Цю ситуацію описував Бірюков.
Пост вище. Люди хочуть слова про "покращення вже зараз". тілько іншого кольору.

У мене для них новина:

Я повторю перед Палатой то, что уже сказал присоединившимся к новому Правительству: «Я не могу предложить ничего, кроме крови, тяжелого труда, слёз и пота».

Нам предстоит суровое испытание. Перед нами много долгих месяцев борьбы и страданий. Вы спрашиваете, какова наша политика? Я отвечу: вести войну на море, суше и в воздухе, со всей нашей мощью и со всей той силой, которую Бог может даровать нам; вести войну против чудовищной тирании, равной которой никогда не было в мрачном и скорбном перечне человеческих преступлений.

Такова наша политика. Вы спрашиваете, какова наша цель? Я могу ответить одним словом: победа — победа любой ценой, победа, несмотря на все ужасы; победа, независимо от того, насколько долог и тернист может оказаться к ней путь; без победы мы не выживем. Необходимо понять: не сможет выжить Британская империя — погибнет всё то, ради чего она существовала, погибнет всё то, что веками отстаивало человечество, к чему веками стремилось оно и к чему будет стремиться. Однако я принимаю свои обязанности с энергией и надеждой. Я уверен, что люди не дадут погибнуть нашему делу.

Сейчас я чувствую себя вправе потребовать помощи от каждого, и я говорю: «Пойдёмте же вперёд вместе, объединив наши силы».

Offline Willie

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Чернівці, Україна
Семен Семенченко
5 хв ·
Информация по Иловайску. Помощи не пришло. В Иловайске находятся танки ДНР, которые сейчас работают по нашим позициям. Настроение у солдат боевое, сказывается усталость, но ребята держатся молодцом. Наша с Вами задача- не давать расслабляться военной власти, которая не готова брать на себя ответственность, не дать "забыть добровольческие батальоны". Завтра в 10-00 мы ждем всех патриотов возле здания Генштаба.
Я призываю вас чтобы мы показа невысокую дисциплину и не допустили провокаций с битьем окон, людей и прочей веселухи. От на будет несколько десятков выздоравливающих которые проведут воспитательные беседы с всеми кто не понимает чем воспитаны украинец отличается от брутального москаля.
Прошу троллей вылезти сразу, очень хочется спать, чтобы было время вас по ударять и освободить место под настоящих друзей. Имейте совесть, сдавайтесь сразу.
Слава Украине!
Kremlin delenda est.

Offline outsider

• Ветеран форума

Знаючи мого клоуна можу упевнено обіцяти або нічого або повний мінімум.

Та он уже посмешище для комедиантов типа Джоан Риверс. Его, блядь, чёрный застреленый бандюк больше волнует.

Ну а толку, йому похєр. Мені тільки тепер з іронією згадувати як українці переживали що б не "дурень" Буш а молодий харизматичний і засмаглий

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна

Та он уже посмешище для комедиантов типа Джоан Риверс. Его, блядь, чёрный застреленый бандюк больше волнует.

Ну а толку, йому похєр. Мені тільки тепер з іронією згадувати як українці переживали що б не "дурень" Буш а молодий харизматичний і засмаглий

гм... Буш два терміни відбув (2000 - 2008)
Я взагалі вболівав за Маккейна в 2012.
Kremlin delenda est.

Offline outsider

• Ветеран форума
Я довго чекав що скаже "захід".  нарешті.
зі: Прошу не плутати "сказав" це ще не зробив. У нормальних людей за словами бувають дії. тож чекаємо на дії, а не додумуваємо...

"Захід" це не тільки США. Цікаво буде послухати, наприклад, Оланда. Чи є у жабоїдів хоч залишки совісті? Маю на увазі продаж "Містралів" - тепер це пряме і неприкрите озброєння агресора.

Та ну... війна ж не на морі.

Offline Алекс

• Hero Member
5 колона активізується
Робота для СБУ та НГ

А Ви в СБУ вже написали?

Скажіть куди, я напишу.
Я звонил... Дежурній говорит, что в горячую линию звонить. Я говорю, что там не поднимают трубку. Он мне, держите, поднимут, там много звонят... Писдец, не подняли. Єто так работают.

можна тут написати імейл  http://www.ssu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=67E91FB1C74CA351AAA6BBB5631DAC61?art_id=85383&cat_id=39574

та написав вже
Я тоже

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Цитувати
ЄвроМайдан – EuroMaydan
5 мин. ·
Заступник міністра оборони Ігор Кабаненко: Друзі, наші війська ведуть активні бої не лише під Іловайськом. І не лише тримають позиції - просуваються вперед. Але, щодо Іловайська є декілька важливих речей:
1. Є штаб АТО, який несе відповідальність за операцію і там є професійні фахівці.
2. Криком і гамом війни не виграють - їх виграють замислом (ідеєю) і її реалізацією, взаємною довірою і підтримкою.
3. Війна, битва, операція не складаються з одного боя - це сукупність взаємопов'язаних за метою, завданнями та способами дій поєднаних єдиним замислом бойових дій, боїв, ударів і атак. Важливо це розуміти.
4. На війні як ніколи важка субординація і виконання бойового наказу. В рамках наказу ініціатива вітається, але лише в рамках наказу (не самодіяльність).
5. Стратег не той хто ломанувся вперед і щось зайняв, чи виграв якісь бій і про це в деталях з легендарними подробицями розповідає - той, хто переграв противника в операції і виграв війну.
6. Ризик повинен бути обґрунтованим (сподіваюсь, що мене зрозуміють).
До чого це все? До того, що не час на політичні, медійні і інші проекти на військовій тематиці. Треба вигравати війну. Розумію, що емоції через край - пересічні громадяни хочуть бути залучені. І це нормально. Але, не треба давати волю негативізму на емоціях. Взагалі, іх треба припинити. Є командні лініі управління - слід використовувати іх для розв'язання конкретних питань. І вони використовуються! Нагнітання в ЗМІ і Інтернеті працює проти наших військ - це все підказки противнику. Є дії, що повинні взагалі бути в повному радіомовчанні. Гарна військова практика: не балакай, ворог підслуховує. Це ази військової справи. Раптовість і прихованість дій - це важливі речі! А що робиться на практиці? Ми чуємо назви частин, дислокації і багато іншого щодо характеру дій. Для чого все це? І кому допомога? Більше того, ворог підіграє, підігріває емоційні настрої.
Ніхто не намагається танцювати балет, якщо не знає як. Це потребує вмінь і знання деталей. З військовою наукою приблизно так же.
Щодо призову байкотувати ГШ і інші державні установи: чи не в цьому замисел Кремля - розділити людей і зіштовхнути їх? Не ведіться.
Все побачимо своїми очима. Все, що створимо своїм розумом і своїми руками.
:smiley24:

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Сейчас я чувствую себя вправе потребовать помощи от каждого, и я говорю: «Пойдёмте же вперёд вместе, объединив наши силы».[/i]

Это Черчилль. У него были ресурсы колоний и двоюродные братья - Канада и США. У Украины нет ничего подобного. Ещё и мрази много.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Росія здійснює пряме військове вторгнення в Україну - Держдеп США

Можно хоть на признание россии стороной конфликта надеяться и на исключение ее из СБ ООН?

Ну тут, правду кажучи, не помішало б щоб влада України нарешті офіційно це визнала.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Семен Семенченко
5 хв ·
Информация по Иловайску. Помощи не пришло. В Иловайске находятся танки ДНР, которые сейчас работают по нашим позициям. Настроение у солдат боевое, сказывается усталость, но ребята держатся молодцом. Наша с Вами задача- не давать расслабляться военной власти, которая не готова брать на себя ответственность, не дать "забыть добровольческие батальоны". Завтра в 10-00 мы ждем всех патриотов возле здания Генштаба.
Я призываю вас чтобы мы показа невысокую дисциплину и не допустили провокаций с битьем окон, людей и прочей веселухи. От на будет несколько десятков выздоравливающих которые проведут воспитательные беседы с всеми кто не понимает чем воспитаны украинец отличается от брутального москаля.
Прошу троллей вылезти сразу, очень хочется спать, чтобы было время вас по ударять и освободить место под настоящих друзей. Имейте совесть, сдавайтесь сразу.
Слава Украине!

ХУЙ ОН ЧТО ПРОКОНТРОЛИРУЕТ.
Диверсанты давно в Киеве и ждут повода. Если "эксцессов не будет" - то не его заслуга, а отсутствие команды...

Offline outsider

• Ветеран форума

гм... Буш два терміни відбув (2000 - 2008)
Я взагалі вболівав за Маккейна в 2012.

Я ж не проти, завжди є люди розумні. Але більшість укрнету дні рахували доки цей "дибіл" нарешті піде. Він же сцуко на мирний Ірак невідомо за що напав

Offline LVV

• Hero Member
https://twitter.com/Dbnmjr/status/504721636491534337/photo/1

генералы украины так и напрашиваю на расстрел
« Останнє редагування: Серпня 27, 2014, 10:18:43 22:18 від LVV »

Offline Алекс

• Hero Member

У МЗС Швеції визнали: Відбувається війна між арміями України та РФ
http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/27/7035988/

Offline Зильбершухер

• Hero Member
Семен Семенченко
5 хв ·
Информация по Иловайску. Помощи не пришло. В Иловайске находятся танки ДНР... Завтра в 10-00 мы ждем всех патриотов возле здания Генштаба.

Ах ты ж блядь! А где делись наши танки, артиллерия и рота ЗСУ тебе, блядь, в придачу? Чем ты, блядь, думал и думал ли вообще? И сейчас все думы о том, что делать завтра у МО?

Offline DFMB

• Ветеран форума

Offline DFMB

• Ветеран форума
Re: Новини театру БД Україно
« Reply #676 : Серпня 27, 2014, 10:18:53 22:18 »
по версії замміністра Оборони, Сенем - проект кремля

ЄвроМайдан – EuroMaydan

Заступник міністра оборони Ігор Кабаненко: Друзі, наші війська ведуть активні бої не лише під Іловайськом. І не лише тримають позиції - просуваються вперед. Але, щодо Іловайська є декілька важливих речей:
1. Є штаб АТО, який несе відповідальність за операцію і там є професійні фахівці.
2. Криком і гамом війни не виграють - їх виграють замислом (ідеєю) і її реалізацією, взаємною довірою і підтримкою.
3. Війна, битва, операція не складаються з одного боя - це сукупність взаємопов'язаних за метою, завданнями та способами дій поєднаних єдиним замислом бойових дій, боїв, ударів і атак. Важливо це розуміти.
4. На війні як ніколи важка субординація і виконання бойового наказу. В рамках наказу ініціатива вітається, але лише в рамках наказу (не самодіяльність).
5. Стратег не той хто ломанувся вперед і щось зайняв, чи виграв якісь бій і про це в деталях з легендарними подробицями розповідає - той, хто переграв противника в операції і виграв війну.
6. Ризик повинен бути обґрунтованим (сподіваюсь, що мене зрозуміють).
До чого це все? До того, що не час на політичні, медійні і інші проекти на військовій тематиці. Треба вигравати війну. Розумію, що емоції через край - пересічні громадяни хочуть бути залучені. І це нормально. Але, не треба давати волю негативізму на емоціях. Взагалі, іх треба припинити. Є командні лініі управління - слід використовувати іх для розв'язання конкретних питань. І вони використовуються! Нагнітання в ЗМІ і Інтернеті працює проти наших військ - це все підказки противнику. Є дії, що повинні взагалі бути в повному радіомовчанні. Гарна військова практика: не балакай, ворог підслуховує. Це ази військової справи. Раптовість і прихованість дій - це важливі речі! А що робиться на практиці? Ми чуємо назви частин, дислокації і багато іншого щодо характеру дій. Для чого все це? І кому допомога? Більше того, ворог підіграє, підігріває емоційні настрої.
Ніхто не намагається танцювати балет, якщо не знає як. Це потребує вмінь і знання деталей. З військовою наукою приблизно так же.
Щодо призову байкотувати ГШ і інші державні установи: чи не в цьому замисел Кремля - розділити людей і зіштовхнути їх? Не ведіться. Все побачимо своїми очима. Все, що створимо своїм розумом і своїми руками

:gigi:

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Буш был далеко не дурак. У него ещё и Болтон был, умнейший мужик.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Сейчас я чувствую себя вправе потребовать помощи от каждого, и я говорю: «Пойдёмте же вперёд вместе, объединив наши силы».[/i]

Это Черчилль. У него были ресурсы колоний и двоюродные братья - Канада и США. У Украины нет ничего подобного. Ещё и мрази много.

ЕСТЕСТВЕННО!
Так как кого ХЕРА ожидать что будет как у бритов?!!  Что кроме слез, пота и крови, еще и "все будет хорошо" - главное устроить пикет?!!!

Украинцы лучше бритов?!!
Бриты объединились. Укры - срутся. Поэтому и не имели не то, что империи - государства своего...
и с такими ж темпами идут к разрушению существующего...
« Останнє редагування: Серпня 27, 2014, 10:22:43 22:22 від ВУКЕР »

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Семен Семенченко
5 хв ·
Информация по Иловайску. Помощи не пришло. В Иловайске находятся танки ДНР... Завтра в 10-00 мы ждем всех патриотов возле здания Генштаба.

Ах ты ж блядь! А где делись наши танки, артиллерия и рота ЗСУ тебе, блядь, в придачу? Чем ты, блядь, думал и думал ли вообще? И сейчас все думы о том, что делать завтра у МО?

С какого хера ?

Offline outsider

• Ветеран форума

Болтон і зараз розумний мужик. З`являється час від часу на CNN i FOX, але ж не при справах.

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Я ж не проти, завжди є люди розумні. Але більшість укрнету дні рахували доки цей "дибіл" нарешті піде. Він же сцуко на мирний Ірак невідомо за що напав

Сейчас опять придётся в Ирак идти.

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна

Але в Грузії вони щось не дуже себе проявили. То було ще ДО Обами.
Kremlin delenda est.

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Прес-секретар командира добровольчого батальону «Азов» – боєць з позивним Байда, який зараз перебуває у Маріуполі, розповів Тижню про поточну обстановку у місті, полонених сепаратистів та настрої місцевого населення

Що відбувалося у місті в останні дні?

Напередодні Дня Незалежності прикордонників у районі міста Новоазовськ дві ночі поспіль обстрілювали з «Градів» та минометів. Наступ був таким точним та щільним, що прикордонникам довелося дещо відступити. В результаті цього шматок кордону став більш-менш відкритим – тоді з Російської Федерації виїхали та БТР (безпосередньо бійці «Азова» бачили як мінімум десять одиниць російської бронетехніки).
Звісно, це створювало неабияку загрозу для Приазов’я. Ми одразу забили тривогу. В результаті бійцям батальону «Азов» вдалося підбити російський танк, знищити розвідувальну групу супротивника та взяти двох полонених.
Полонені – це кадрові військовослужбовці 98-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії з російського міста Іваново. В тому, що вони – громадяни Російської Федерації та належать до російського війська затримані зізналися самі. Але було й маркування з зазначенням військової частини на їхній бронетехніці…
… Потім відбувалися локальні зіткнення в районі Новоазовська. Сили противника з нашої території не пішли. Але відтягнулися – ввечері 24-го серпня вони відійшли на північ та розділилися. Частина сил противника, наскільки мені відомо, залишилася в районі села Рози Люксембург (Новоазовський район Донецької області), частина – вище. Таким чином утворився іловайський котел. Можливо, Маріуполь був відволікаючим маневром, ми не можемо зараз його залишити…

Які настрої панували у місті під час боїв?

Серед населення? Різні. Спочатку, з одного боку, у багатьох людей була паніка – місцеві почали скуповувати воду та крупи. Але зараз вже всі вже трохи заспокоїлися…
З іншого боку, люди почали самоорганізовуватись активно, утворювати роти самооборони, народні дружини. Нам постійно дзвонили, телефон просто розривався: «Куди нам звертатися? Чим ми можемо допомогти? Ми маємо стати на захіст свого міста!».

А до лав батальону «Азов» місцеві записувалися?

Так, зараз деякі з них на етапі спілкування з кадровиком. Будемо й комендатуру у місті створювати…

А є у місті люди, які мають очевидні сепаратистські настрої?

«Вата», звісно, є, але вона доволі забита – виповзають, тільки коли «хороброї води» нап’ються. Здебільшого люди тут якщо не проукраїнські налаштовані, якщо не патріоти – то, принаймні, мають здоровий глузд. Вони вже відчули на власній шкірі всі «принади» ДНР. Тому місцеві або беруть чи готові брати участь в обороні свого міста, або їдуть у безпечніші регіони.
Між іншим, 26 серпня бійці батальону «Азов» спільно з оперативниками СБУ затримали ще одного сепаратиста. Затриманий чоловік – колишній керівник охорони одного з металургійних заводів у Російській Федерації. Тут, у Маріуполі, він спонсорував сепаратистів, формував та озброював групи – бойові групи по 10 осіб, які чекали у місті «години Ч». Входили до складу цих груп як місцеві мешканці та люди з області, так і «гості» з РФ. І зброю їм постачали з РФ. Часом здається, що небезпечною є не стільки фронтова обстановка, скільки подібні схеми: ось, будь ласка, п’ята колона всередині Маріуполя…

Які втрати в батальоні «Азов»?

Наразі у Мар’їнці один загиблий. Іловайськ – чотири вбитих, один зниклий безвісті, 20 поранених.

Ваш прогноз щодо ситуації в Маріуполі?

Зараз тут більш-менш спокійно. Я думаю, що, якщо кардинальних змін не буде, то у найближчі тижні два тут буде тихо.

Автор матеріалу: Валерія Бурлакова

За матеріалами: Tyzhden.ua
Kremlin delenda est.

Offline outsider

• Ветеран форума

Сейчас опять придётся в Ирак идти.

Угу. Але і з цим цей дятел тягнутиме до останнього а потім ще трохи

Offline pin2

• Hero Member

ХУЙ ОН ЧТО ПРОКОНТРОЛИРУЕТ.
Диверсанты давно в Киеве и ждут повода. Если "эксцессов не будет" - то не его заслуга, а отсутствие команды...

та да, хоч іди на антипікет завтра, бля...

у мене кілька знайомих, з якими ходили разом на Майдан, завтра прямо не можуть втерпіти, "показать тому генштабу, что надо действовать, а то привыкли дачи себе строить, сидят здесь, а они там ..." і т.д.
ще одна: "У меня сын, если б его взяли в АТО, я б из тех кабинетов не вылазила, добивалась чтобы там у него все было нормально"...
сцуко... питаю, чи знає вона, хто командує генштабом? каже "ні". говорю "він сам на танку брав Саур-Могилу, генерал Муженко".
каже "все одно їх треба там контролювати, ну й шо, шо війна"...

Offline LVV

• Hero Member

Offline Зильбершухер

• Hero Member

С какого хера ?

С такого, что его ранение - перебитая ключица, пневмоторакс, перебитые рёбра и осколок под лопаткой возле серда - пиздёж для профанов и домохозяек.

Простой трвматический пневмоторакс без переломов рёбер - сложная операция с восстановительным постельным режимом минимум неделю. У него - такой букет плюс бедро - и он завтра будет в Киеве.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ

За карту спасибо. Еще раз увижу выводы в этой ветке пойдете в бан
« Останнє редагування: Серпня 27, 2014, 10:32:20 22:32 від Дрейк »

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Але в Грузії вони щось не дуже себе проявили. То було ще ДО Обами.
[/quote]

Тёща у племянницы этим летом была в гостях, 30 км от Поти. Мы в скайпе общались. Её племянница, кстати, русская, замужем за грузином, переехала в Грузию за 2 мес до российского вторжения. Саакашвили они иначе, как Мишенька, не называют. Перемены просто грандиозные. Взяток нет как явления, медицина на вполне приличном уровне, не Европа, но лучше украинской, бесплатная для всех граждан. Абхазы к ним ездят, им можно без виз, и плачутся зачем они с русскими связались.

Поти уже отстроили. Батуми - Сочи рядом не стоял. Много туристов, турки, иранцы, есть из Европы. Сейчас планируют Кутаиси поднять, там промышленность какая-никакая.

В 2008-м, она прямо говорит, что без американской помощи русские бы просто взяли Тбилиси.