Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 169576 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Прошу еще раз...

Пока Семченко не поправится и не вернется в свой батальон - не цитировать его.

Його лікар після поранення давав інтерв'ю і казав, що пару днів нехай побуде в лікарні. Дати відео?
А він уже в лікарні давно. Все з ним нормально. У мене навіть коли простий грип, то я говорити не можу, мені важко. А він строчить у фесбуки по десять разів на день, телефонує і т.д. Значить то брехня.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Народ, хтось чув від САМОГО Семенченка вимогу про відставку Порошенка?
А в натовпі будь-хто може кричати будь-що.
Кидайтесь лайном далі на добровольчі батальони, які зараз гинуть на передовій...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Кидайтесь лайном далі на добровольчі батальони, які зараз гинуть на передовій...

Хто кидає лайно на тербатальони які ВОЮЮТЬ ?
Ми говоримо про підарасів, що зараз на площі перед МО щось викрикають.
Якщо це тербатальони, то що вони там роблять ? Вони взагалі підчиняються МВД, то хай ідуть до Авакова ?
Нє?

Offline Алекс

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Государства НАТО могут предоставить Украине оружие
http://comments.ua/politics/484421-gosudarstva-nato-predostavit.html

Offline Kvant

• Ветеран форума

Якщо Путін не каже, що його війська в Україні не воюють, то це не значить, що його військ тут немає.
Він зробив цей мітинг і він на ньому закликав навіть перекривати траси для задоволення його вимог. А те, що на цей мітинг прийшла 5-та колона, то це його люди. І він є 5-та колона.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
І взагалі.

Хто такий Семенченко ? Може мені хтось сказати ? Це ж взагалі якись невідомий персонаж під псевдонімом
і з закритими писком. Той якого хєра він людей ворохобить ?

Offline Tech

• Hero Member
Конечно было бы не плохо если б Семенченко возглавил МО, у него наверное самый большой опыт ведения боевых действий в Украине. Гелетей просто теоретик, курит в сторонке.

Offline natusya

• Ветеран форума
А давайте с этим Семенченком пойдете ... в отдельную ветку ...
Такую классную тему замусориваете
ігнор Квант

Offline Igor

• Sr. Member
  • бЄндерівець
А тим часом...

unian
‏@unian
У Херсонській області прикордонники відбили напад диверсантів з окупованого Криму
http://www.unian.ua/politics/956314-u-hersonskiy-oblasti-prikordonniki-vidbili-napad-diversantiv-z-okupovanogo-krimu.html … pic.twitter.com/6R8PPCKdYS
"DOUBLETHINK means the power of holding two contradictory beliefs in one’s mind simultaneously, and accepting both of them."

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
о чем спорим? махновщина уже один раз погубила страну(((((
Mocsia delenda est

Offline Серг

• Hero Member
Конечно было бы не плохо если б Семенченко возглавил МО, у него наверное самый большой опыт ведения боевых действий в Украине. Гелетей просто теоретик, курит в сторонке.

Министр обороны не руководит боевыми действиями. Он просто администратор. Приказы отдает главнокомандующий а у него начальник Верховный главнокомандующий он же президент.

Offline OlegSky

• Ветеран форума

:lol: Яких дій ? Пострілялок з автомата ? "Охуеть, кричали гости"(с)

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча

РНБО України @rnbo_gov_ua  ·  24 хв

Вчора о 21:00 корабель «Донбас» Маріупольського загону Морської охорони в районі морського порту Маріуполь збив російський безпілотник

Відповіли 0 разів

РНБО України @rnbo_gov_ua  ·  24 хв

В Азовс. морі для прикриття морської ділянки держкордону несуть службу 6 корабельно-катерних такт. груп Морської охорони Держприкордонслужби

Відповіли 0 разів

РНБО України @rnbo_gov_ua  ·  26 хв

Вчора прикорд-ки Херсон. загону втримали позиції в бою і завадили проходу диверс-розвід.групи, що рухалася з Криму на материк част. України

Відповіли 0 разів

Quo Vadis

Offline OlegSky

• Ветеран форума
А давайте с этим Семенченком пойдете ... в отдельную ветку ...
Такую классную тему замусориваете

Ок. Вибачте за оффтоп.

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума

Просьба заметить, что махновщина не имела никакого отношения ни к УНР, ни к ЗУНР.

А, скорее, большую часть времени работала на московских большевиков
Contra Spem Spero

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Не один... А всю жизнь... Если бы не нашлись такие же "самостоятельные" полководцы во время полтавской битвы - не было бы никакой московской империи...

Возможно, путин рассчитывает на это не в последнюю очередь...

Offline Kvant

• Ветеран форума

Просьба заметить, что махновщина не имела никакого отношения ни к УНР, ни к ЗУНР.

А, скорее, большую часть времени работала на московских большевиков

Та ну? Історію читайте уважно. Як українці між собою воювали. А також про те, що крім полку січових стрілців на стороні УНР і ЗУНР воювали типу тербати "Семенченків", яких регулярні війська що Польщі, що Кацапії розбивали в хлам. Те, що ЗУНР мало велике військо аж 100 тис. чоловік не допомогло, бо там була "ляшковщина", те саме стосується і УНР.
Реально бойового війська було тільки 3-5 тис.

Offline Askold

• Ветеран форума
\\А Семенченко, то засланый казачек выходит ? Какая нахуй отставка Президент

виходить так

Долбодятлів з такими закликами (отставка Президент, Семенченка - міністром, новий Майдан  -  :Sho_za:) використовують в темну. Вони тупо ведуться на вкиди. Їх лідери мають на меті власні шкурні інтереси в країні. Або Семенченко відмежовується від них, або стає одним із них. Голова в нього на плечах є, аби второпати, хто його використовує у брудних цілях. Він не страус.

Цікаво так співпало, наступ на фронті, та істерика і мітинги в тилу.
Чи не один і той самий режисер стоїть за обидвома подіями.
Цікаво було би прослідкувати зв'язок між організаторами бучи в Київі, та Юлькою-Медведчуком, які беспосередніми агентами кремля в Україні.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Новости Украины ‏@Dbnmjr  · 29 хв. 
К воротам со стороны генштаба подтянули военных в экипировке, с другой стороны люди. Возможен штурм

Ну, зовсім йобнулись. :smiley23: Давайте зараз ще один Майдан, а там... нехай Хуйло через тиждень буде у Києві та розжене швидко усіх тих "правдолюців". Семенченко зробив свою справу. :smiley23:

Offline Askold

• Ветеран форума
короче для мене семенченко іде в попу

І заодно стають зрозумілими причини його панчіні істерики за останні декілька днів.

Offline div

• Ветеран форума
\\А Семенченко, то засланый казачек выходит ? Какая нахуй отставка Президент

виходить так

Долбодятлів з такими закликами (отставка Президент, Семенченка - міністром, новий Майдан  -  :Sho_za:) використовують в темну. Вони тупо ведуться на вкиди. Їх лідери мають на меті власні шкурні інтереси в країні. Або Семенченко відмежовується від них, або стає одним із них. Голова в нього на плечах є, аби второпати, хто його використовує у брудних цілях. Він не страус.

Цікаво так співпало, наступ на фронті, та істерика і мітинги в тилу.
Чи не один і той самий режисер стоїть за обидвома подіями.
Цікаво було би прослідкувати зв'язок між організаторами бучи в Київі, та Юлькою-Медведчуком, які беспосередніми агентами кремля в Україні.

Дык насчет Медвечука только один вопрос может быть - почему он еще жив

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
що треба іти захищати генштаб ?

Offline Серг

• Hero Member
Цитувати
ЄВРОМАЙДАН ‏@euromaidan 8 мин.

Противник готується завдати потужний удар по силовиках у районі Іловайська - РНБО

А что планирует в этой ситуации РНБО?

Offline Askold

• Ветеран форума
[ Invalid YouTube link ]

Семенченко розповів причини та основні вимоги мітингувальників під Генштабом

пряма мова

Не знаю... мне в первый раз его слушать не интересно... и не буду...

+1

Я також не захотів навіть слухати що він може сказати.

Offline Куркуль

• Hero Member
В зоне антитеррористической операции бойцы 11-го батальона территориальной обороны и сводный отряд милиции УМВД Украины в Черниговской области вступили в бой с террористами, которые въехали на украинский блокпост.

Об этом сообщает пресс-служба МВД Украины, передает Остров.

Согласно сообщению, в результате огневого контакта шестеро из девяти боевиков, находившихся в микроавтобусе, были уничтожены, еще трое взяты в плен и переданы военной разведке.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
В зоне антитеррористической операции бойцы 11-го батальона территориальной обороны и сводный отряд милиции УМВД Украины в Черниговской области вступили в бой с террористами, которые въехали на украинский блокпост.

Об этом сообщает пресс-служба МВД Украины, передает Остров.

Согласно сообщению, в результате огневого контакта шестеро из девяти боевиков, находившихся в микроавтобусе, были уничтожены, еще трое взяты в плен и переданы военной разведке.

кількадневний боян

Offline Серг

• Hero Member
Дык насчет Медвечука только один вопрос может быть - почему он еще жив

Кстати, да. Идет война , шальная пуля и нет мудачка.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
[ Invalid YouTube link ]

пряма мова

+1

+ 1
Ні слухати, ні бачити його не хочу. В нього "зоряна хвороба". Так що, пішов він у дупу.

Offline Kvant

• Ветеран форума
короче для мене семенченко іде в попу

І заодно стають зрозумілими причини його панчіні істерики за останні декілька днів.

Зверніть увагу на сайт Української правди. Істерики 5-ї колони Семенченка були на першій сторінці. Сьогодні же ні слова немає про вимоги "мітингарів". І дійсно, чому Семенченко не мітингує біля кабміну? Адже його начальник Аваков, і на АТО зараз 10 тис. Нацгвардії і 6 тис. тербатів.

Offline Kvant

• Ветеран форума
[ Invalid YouTube link ]
пряма мова

+1

+ 1
Ні слухати, ні бачити його не хочу. В нього "зоряна хвороба". Так що, пішов він у дупу.

+1
Також не слухав його проповіді. Ще вчора стало ясно, що він 5-та колона. Не дарма він ховає своє обличчя.