Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 170067 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Бля... ЕС налякалось, обісралось та злілось. :smiley23:

Міністерство закордонних справ, представництво України при ЄС, а також адміністрація президента намагаються з’ясувати позицію Євросоюзу щодо подій в Україні, повідомило джерело Європейської правди в дипломатичній службі, зазначивши, що Київ не приховує свого розчарування.
"Київ дуже цінує послідовну підтримку України з боку ЄС, але глибоко розчарований позицією Брюсселя щодо останніх подій. Точніше – її відсутністю. Ми вже зробили кілька заяв публічно, але те, що йде по дипломатичних каналах, має значно жорсткішу тональність", - зауважив співрозмовник.
Джерело Європейської правди додало, що ЄС відмовляється конкретизувати свою позицію. А із сигналів, які надходять у публічній площині, можна зробити висновок що ЄС не визнає факт вторгнення російських військ, попри незаперечні докази цього
"Ми не розуміємо, де позиція ЄС в нинішній ситуації. Йде неприхована агресія Росії проти України із залученням її регулярної армії і ЄС про це повідомлений. Те, що ЄС взяв паузу і не визнає цього, нас шокує. ЄС має визначитися", - зазначив співрозмовник.
Київ розраховує, що до саміту ЄС, який відбудеться 30 серпня, ЄС знайде сили визнати очевидне. "Ми очікуємо, що Євросоюз запровадить жорсткіші санкції проти РФ та ухвалить рішення про надання нам військово-технічної допомоги".
У четвер прем'єр Данії повідомив, що на саміті в суботу не будуть розглядатися нові санкції проти Росії, пише видання.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
     Ледокоин Гетьмана  @YevhenS     ·     29 с      На южном направлении идёт определённый прогресс по выравниванию линии фронта. Есть локальные окружения. Храни Бог наших ребят...

Ледокоин Гетьмана  @YevhenS     ·     7 с      Зелло, Ясиноватая, украинские войска с применением танков вошли в город...

Offline Igor

• Sr. Member
  • бЄндерівець
PzFeed Top News
‏@PzFeed
BREAKING: Reuters reporter in southern Russia near border sees troops, vehicles with no military ID markings and number plates removed
"DOUBLETHINK means the power of holding two contradictory beliefs in one’s mind simultaneously, and accepting both of them."

Offline monach

• Ветеран форума
Цитувати

Росія перекинула на Донбас новітні системи протиповітряної оборони, заявив посол США в Україні Джеффрі Пайетт.

“Росія також направила свої новітні системи ППО, у тому числі і SA-22, в Східну Україну і в даний час безпосередньо бере участь у бойових діях”, – написав Пайетт на своїй сторінці в Twitter.

Він також зазначив, що все більша кількість російських військ безпосередньо втручаються в бої на території України.

Нагадаємо, вчора офіційний представник Держдепу Джен Псакі повідомила, що виходячи з наявної у США інформації, росіяни переходять у пряму військову контратаку в Україні. Крім того, глава міністерства закордонних справ Швеції Карл Більдт заявив, що на Сході України воюють армії України та Росії.

Раніше НАТО підтвердило, що в останні дні російська армія ввела артилерійські підрозділи на територію України і використовує їх проти українських збройних сил.
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Igor

• Sr. Member
  • бЄндерівець
Москалі мають наказ брати Маріуполь і рухатися до Одеси (з твіттера, інфо від мешканця Новоазовська).
Самовпевнені, одначе.
Это коррелирует с новостями о том, что "диверсанты" щимились из крыма.

Це фейк.
http://www.unian.ua/politics/956314-u-hersonskiy-oblasti-prikordonniki-vidbili-napad-diversantiv-z-okupovanogo-krimu.html
Цитувати
Учора ввечері на Херсонщині прикордонники вели бій із російською диверсійною групою, що намагалася потрапити в Україну з Криму.
Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України з посиланням на зведену інформацію РНБО.
Або ви маєте на увазі інфу про "плани йти до Одеси"? Ну може й фейк, але взагалі логічно виглядає - поперти з криму...
"DOUBLETHINK means the power of holding two contradictory beliefs in one’s mind simultaneously, and accepting both of them."

Offline Vols

• Hero Member
Цитувати
А із сигналів, які надходять у публічній площині, можна зробити висновок що ЄС не визнає факт вторгнення російських військ
Пля. Інколи виникає думка, що якби рашисти не були ще гіршими, то нах прагнути об*єднуватись з тим гівняним ЄС.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
але взагалі логічно виглядає - поперти з криму...

з криму ПОПЕРТИ взагалі неможливо
там перешийок знищується за кілька хвилин

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
Москалі мають наказ брати Маріуполь і рухатися до Одеси (з твіттера, інфо від мешканця Новоазовська).
Самовпевнені, одначе.
Это коррелирует с новостями о том, что "диверсанты" щимились из крыма.

Це фейк.
http://www.unian.ua/politics/956314-u-hersonskiy-oblasti-prikordonniki-vidbili-napad-diversantiv-z-okupovanogo-krimu.html
Цитувати
Учора ввечері на Херсонщині прикордонники вели бій із російською диверсійною групою, що намагалася потрапити в Україну з Криму.
Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України з посиланням на зведену інформацію РНБО.
Або ви маєте на увазі інфу про "плани йти до Одеси"? Ну може й фейк, але взагалі логічно виглядає - поперти з криму...

Нелогично.   Удар из Крыма автоматически легализует для Украины войну за Крым.

Как войну, а не ответ на провокации...
Contra Spem Spero

Offline serginio

• Ветеран форума

ну це вже ДУЖЕ глибоко
легалізація я к на мене зараз вже нікого не турбує

Offline Stavlish

• Ветеран форума
Интересно, как долго они будут нести эту йухню?

Россия отказывается признавать вторжение своих войск в Украину.

Постоянный представитель РФ при ОБСЕ Андрей Келин заявил, что никакого участия российских военных и военной техники в Украине нет. Об этом он сказал ИТАР-ТАСС после заседания постоянного совета организации.
В то же время, по его словам, партнеры России по организации не склонны уделять внимание гуманитарному кризису в Украине. «Я поставил в центр тему гуманитарного кризиса в Донецкой и Луганской областях. Но, к сожалению, наших партнеров не столько заботит гуманитарный кризис, сколько то, участвует Россия или нет в действиях на юге Донецкой области, где ополченцы взяли под контроль Новоазовск и некоторые небольшие городки», - сообщил Келин.
«Мы четко заявили, что никакого участия российских военных нет, никакой техники мы не поставляем туда», - сказал он. «Обвинения в том, что туда идут колонны с бронетехникой, звучали на прошлой неделе, на позапрошлой неделе. Все это было опровергнуто, опровергается это и сейчас. В этих обвинениях нет смысла», - подчеркнул российский дипломат.
«Единственное, мы знаем, что мэр Новоазовска сказал, что после 10 артиллерийских выстрелов украинские военные убежали из этого города и туда вошли ополченцы», - добавил он. По словам Келина, «ничего в опровержение этого украинский посол сказать не мог».

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума

ну це вже ДУЖЕ глибоко
легалізація я к на мене зараз вже нікого не турбує

Турбує... Хуйло кожен день (+Лавров, Чуркин) кажуть, що РФ ні до чого.
Contra Spem Spero

Offline serginio

• Ветеран форума

ЗАВЖДИ
інакше не може бути

Offline Igor

• Sr. Member
  • бЄндерівець

Так они ж не пойдут в открытую. Как обычно "зелёными человечками" полезут.  Джамилёв, кстати, вот тоже говорил, что там раша что-то планирует.
« Останнє редагування: Серпня 28, 2014, 03:33:16 15:33 від Igor »

Offline serginio

• Ветеран форума

вони просто ЗНУЩАЮТЬСЯ
упиваються безкарністю

Offline Stavlish

• Ветеран форума

ЗАВЖДИ
інакше не може бути
А потом бац, и медальки похороны

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Чи є асиметрична відповідь з боку України в бік Росії? Є. На російській території. Наприклад, акції там, звідки вони беруть бабло - на нафтогазових родовищах. Чи на слабких інфраструктурних об'єктах, типу Славяно-Шушенської ГЕС. Нічого, звісно, не визнавати.
Kremlin delenda est.

Offline serginio

• Ветеран форума

це 100%
тільки невідомо чиї

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Ходорковский о войне России против Украины: я больше молчать не буду

"Мы воюем с Украиной. По-настоящему. Посылаем туда солдат и технику. Украинцы дерутся хорошо, но отступают. Силы, конечно, неравны. При этом наша власть постоянно врёт. В 80-е - про Афганистан. В 90-е - про Чечню. Сегодня - про Украину. Мы это знаем. Но молча хороним своих вчерашних сослуживцев, друзей и родных, которые сейчас по обе стороны, которые убивают друг друга не потому, что хотят, а потому, что стареющей власти всегда нужна кровь. Мы молчим и делаем вид, что верим этой власти"

Бизнесмен отметил, что россияне могут все это сегодня же остановить.

"Достаточно просто выйти на улицу, пригрозить забастовкой. Власть сразу сдуется, она труслива. Так почему мы молчим? Струсили?! Даже думать боимся? А детей терять не страшно?! А в братьев стрелять? Как жить-то потом будем? Так вот, я больше молчать не хочу и не буду!", - констатировал Ходорковский.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

вони просто ЗНУЩАЮТЬСЯ
упиваються безкарністю

А чому б ні? ЕС їх підтримує у цій брехні.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

вони просто ЗНУЩАЮТЬСЯ
упиваються безкарністю

Хіба?

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Юрий Бирюков додав 2 нові світлини.
Щойно ·

Та да... Я ж теперь Советник Президента, я ж к корыту припал... И дали мне в этом корыте офигенную бронетехнику для 79й бригады.

Всем мама-папам-ура-патриотам, задалбывающим всех идиотским вопросом: "Почему не дают бронетехнику батальонам добровольцев" - да потому что ее бл*ть нету!!!

Quo Vadis

Offline Stavlish

• Ветеран форума

це 100%
тільки невідомо чиї
Не знаю, про кого ви, а я про цих http://ukrpravda.net/index.php?topic=19614.0

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Його лікар після поранення давав інтерв'ю і казав, що пару днів нехай побуде в лікарні. Дати відео?
А він уже в лікарні давно. Все з ним нормально. У мене навіть коли простий грип, то я говорити не можу, мені важко. А він строчить у фесбуки по десять разів на день, телефонує і т.д. Значить то брехня.

С его ранением - правой перебитой ключицей - рука и сторона груди закладываются в гипс для полной иммобилизации.

Вопрос - как он пишет в ФБ?

Offline pomi

• Sr. Member

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума

Його лікар після поранення давав інтерв'ю і казав, що пару днів нехай побуде в лікарні. Дати відео?
А він уже в лікарні давно. Все з ним нормально. У мене навіть коли простий грип, то я говорити не можу, мені важко. А він строчить у фесбуки по десять разів на день, телефонує і т.д. Значить то брехня.

С его ранением - правой перебитой ключицей - рука и сторона груди закладываются в гипс для полной иммобилизации.

Вопрос - как он пишет в ФБ?

А как Стивен Хокинг пишет научные труды???  Вот.

В крайнем случае можно диктовать другу или голосовому редактору. Говорить то он может???
Contra Spem Spero

Offline AVI

• Full Member

Offline serginio

• Ветеран форума

єс підтримує СЕБЕ

Offline serginio

• Ветеран форума

Offline Kozak Taras

• Full Member
  • Слава Україні!
    • Форум села Козацьке
Ледокоин Гетьмана @YevhenS  ·  16 с
Это как с Майданом,
Достояли до утра и чума сама ушла.
Продержимся до зимы,
Путлер будет искать выход сам из этой войны.
ГОРЕТЬ ТЕБЕ В АДУ!

Активная оборона на фронте
И партизанское движение в тылу рашистких окупантов,
Может очень сильно изменить ситуацию в нашу пользу...
« Останнє редагування: Серпня 28, 2014, 03:43:13 15:43 від Kozak Taras »
Чи блакитна кров проллється, як пробити пану груди? (c) Леся Українка

Offline Skynet

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Можна запостить сюда непроверенную но приятную информацию, скорее всего фейк?