Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 170163 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Ирину Довгань выкупил Ахметов.
. Выкупить Донбасс он не хочет?

В москалів є гарне прислів'я: "С паршивой овцы, хоть шерсти клок"

но его грехи этим не отмыть(цуке)

Мені важко судити про цей конкретрий випадок, бо не знаю деталей.
А от про про випадок який обоговорювався на ФУПі. Де якийсь поц з податкової міліциї збудував в селі церкву на награбовані ним гроші. То в Біблії про таке написано, що подібна пожертва є гидотою, і вона нічого не варта.

Не скажіть. Гепа за таке нагороджує званням "Почесного громадянина Харкова". :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Offline Kyra

• Sr. Member
  • Київ/Одеса
SPaWN ‏@SPaWN_ua  6 хв.
Обама: в нашей колоде карт нет нужной карты, чтобы использовать военную силу на территории Украины, она не является членом НАТО, увы.

(а сам, скотина, думає - от і добре).
А что будет- если использует?
Ну, выскажут все "глубокую обеспокоенность" и что?

Offline анабиоз

• Hero Member
Президент России Владимир Путин обратился к ополчению Новороссии

29 августа 2014 года, 01:10

Полный текст обращения

Очевидно, что ополчение достигло серьезных успехов в пресечении силовой операции Киева, представляющей смертельную опасность для населения Донбасса и уже приведшей к огромным жертвам среди мирных жителей.

В результате действий ополчения большое количество украинских военнослужащих, участвующих в военной операции не по своей воле, а выполняя приказ, попало в окружение.

Я призываю силы ополчения открыть гуманитарный коридор для украинских военнослужащих, оказавшихся в окружении, для того, чтобы избежать бессмысленных жертв, предоставить им возможность беспрепятственно выйти из района боевых действий, воссоединиться со своими семьями, вернуть их матерям, женам и детям, срочно оказать медицинскую помощь раненым в результате военной операции.

Российская сторона, в свою очередь, готова и будет оказывать гуманитарную помощь населению Донбасса, страдающему от гуманитарной катастрофы.

Я вновь призываю власти Украины немедленно прекратить боевые действия, остановить огонь, сесть за стол переговоров с представителями Донбасса, решать все накопившиеся проблемы исключительно мирным путем.

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ирину Довгань выкупил Ахметов.
. Выкупить Донбасс он не хочет?

В москалів є гарне прислів'я: "С паршивой овцы, хоть шерсти клок"

но его грехи этим не отмыть(цуке)

Мені важко судити про цей конкретрий випадок, бо не знаю деталей.
А от про про випадок який обоговорювався на ФУПі. Де якийсь поц з податкової міліциї збудував в селі церкву на награбовані ним гроші. То в Біблії про таке написано, що подібна пожертва є гидотою, і вона нічого не варта.

Не скажіть. Гепа за таке нагороджує званням "Почесного громадянина Харкова". :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Та скільки того Гепи, і що крім медальки яка мало чим відрізняється від пивної кришечки він може дати. Ну хіба можливість ще трохи біьше вкрасти.
Це дрібна возня хробаків в купці лайна.
Не думаю що той хто будував церкву думав про медальку з пивної кришки, чи про те що зможе вкрасти ще більше.
Наміри ніби і добрі на перший погляд, але дуже глупі, бо Б-г не бере хабарів.

Offline анабиоз

• Hero Member
какой-то сюр, хуйло на своем сайте обращается к своей армии...

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Тепер зрозуміло, що за тьорки були між штабами України та РФ.
В мене якесь огидне почуття від цього звернення. :smilie2:

Offline анабиоз

• Hero Member
ну почему.... Возможно ему разведка донесла, что наши готовят масштабную операцию. И он решил сохранить бойцов российской армии, и так уже много шуму по поводу убитых и раненных десантников.

Offline Askold

• Ветеран форума

А ще пригадавши огидний демарш юльків сьогодні в Київі під МО і під АП, стає і зовсім неприємно це чути.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Ні. То Х*йло демонструє свою "благость" спецом для українців. Принижує. Показує, що він нас нігтєм задавить. Спротив, мовляв, даремний.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП

Полный текст обращения

Очевидно, что ополчение достигло серьезных успехов в пресечении силовой операции Киева, представляющей смертельную опасность для населения Донбасса и уже приведшей к огромным жертвам среди мирных жителей.

В результате действий ополчения большое количество украинских военнослужащих, участвующих в военной операции не по своей воле, а выполняя приказ, попало в окружение.

Я призываю силы ополчения открыть гуманитарный коридор для украинских военнослужащих, оказавшихся в окружении, для того, чтобы избежать бессмысленных жертв, предоставить им возможность беспрепятственно выйти из района боевых действий, воссоединиться со своими семьями, вернуть их матерям, женам и детям, срочно оказать медицинскую помощь раненым в результате военной операции.

Российская сторона, в свою очередь, готова и будет оказывать гуманитарную помощь населению Донбасса, страдающему от гуманитарной катастрофы.

Я вновь призываю власти Украины немедленно прекратить боевые действия, остановить огонь, сесть за стол переговоров с представителями Донбасса, решать все накопившиеся проблемы исключительно мирным путем.

Ах ты ж сука лысая!!!  :smilie9: Ну ничего сколь веревочки не виться...
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Kvant

• Ветеран форума

Offline анабиоз

• Hero Member
а еще над хуйлом нависла угроза новых санкций, вот он и решил разрядить обстановку. Так что дипломатия не такая уж и бесполезная штука. Сегодня была реакция мирового сообщества, не такая как хотелось бы, но была. Поэтому хуйло возможно на время притих, пока ситуация не устаканится, нужно использовать это время для получения военной помощи.

Offline Kvant

• Ветеран форума

Полный текст обращения

Ах ты ж сука лысая!!!  :smilie9: Ну ничего сколь веревочки не виться...

Дивіться як гарно: Семенченко закликає на мітинг - 3 тис. чоловік кричать про оточених "патріотів", вимагають відставки Президента і т.д. - сьогодні Путін "милує", "жаліє", "проявляє добро". Все прямо як по плану.
Глибоко же сидить у нас 5-та колона.

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Igor Myagchenkov

‪#‎СБУ‬ ‪#‎ВТОРЖЕНИЕ_РОССИИ‬

Согласен не со всем. Но спорить с теми, кто ТАМ с апреля не имею морального права. Поэтому просто диктофоню.

1. По оценкам контрразведки СБУ сегодня в Украине постоянно находится 5-7 тыс. кадровых военных РФ;

2. Их присутствие в Украине говорит о том, что ставка на наемников и сепаратистов оказалась битой - "ополченцы" банально оказались ворами и бандитами, а наемников-романтиков, которые едут к нам спасать русский мир, в РФ практически не осталось. Путин играет свой последний козырь - офицерские корпусы;

3. Многие танки, Грады и пр. техника постоянно прокатываются россиянами в Украину и обратно, чтобы создать видимость наличия огромного числа коробочек;

4. Путин отдал жесткий приказ уничтожить батальоны народного ополчения. Любой ценой, любыми средствами, любыми провокациями, любыми жертвами;

5. ВПК НАТО заинтересован в продлении сложившейся в Украине обстановки. Из-за войны между Россией и Украиной в Атлантическом Союзе начинается реорганизация и перевооружение суммарной стоимостью сотни миллиардов евро;

6. США заинтересованы в том же. Во-первых, путинская имперская шизофрения остановила "бегство" Европы от США. Во-вторых, с 2015 г. резко вырастут европейские военные бюджеты и пребывающая не в лучшей форме американская экономику получит передышку, а доп.нагрузка на бюджеты ЕС снизит конкурентноспособность европейских инноваций и технологий;

7. На данный момент российский оккупационный контингент имеет приказ избегать непосредственных огневых контактов с ВСУ;

8. Некоторые украинские СМИ сознательно качают панику и раскачивают лодку. Верьте не всему, что слышите...

------------------------

від себе додам: не тільки знищити але й дискредитувати.
Kremlin delenda est.

Offline Askold

• Ветеран форума
З ФБ від Брати Капранови.
11 г. назад
У Росії є дуже небезпечний союзник. І ім'я його - паніка. Подолавши цього ворога ми вистоїмо точно. Думати треба не тільки коли щось робиш. Думати треба і коли говориш чи пишеш. А особливо, коли повторюєш. Бо усі ми - особи публічні. І на інформаційній війні слова наші - не просто висловлювання, а зброя. І дуже небезпечна. А коли у твоїх руках зброя, треба думати, у кого цілиш і що буде після твого пострілу.
Для тих, кому цікаво, що буде далі.
Путін війни не оголошуватиме - воюватиме під прикриттям заяв Лаврова. Бо оголошену війну Росія зобов'язана виграти (або загинути), а зараз, судячи з того, що в бій вже ідуть строковики, певності у виграші нема. Російська армія вирішує сьогодні одночасно дві задачі - віджати максимум території та перевірити свою готовність до війни, а головне, до окупації України.
І тому усе залежить тільки від нашої стійкості. Військової, громадської і державної. Росія впевнена, що українська демократія і свобода слова швидко розвалять державу в умовах війни. І нам теж треба усвідомити цю небезпеку.
Український спротив повинен бути твердим, одностайним і, на жаль, довгим. Бо час сьогодні починає грати на нас. Час - чи не єдиний наш шанс.
Силою зброї ядерну державу нам не перемогти. Потрібен час, щоб нариви, які зріють в імперських нутрощах північного сусіда налилися під тиском війни і прорвали. Потрібен час, щоб національні автономії РФ, мусульманські чи буддійські за вірою усвідомили, що їхніх дітей відправляють на бійню за православ'я та "русскій мір". Потрібен час, щоб справжні і мальовані рейтинги Путіна відрізнялись не менше ніж свого часу Януковича. Ми не віримо у демократичні перспективи російських народів, але твердо знаємо, що своя сорочка ближча до тіла. Особливо гостро це усвідомлюється під час війни.
15000 загиблих у Афганістані розвалили СССР. Задача військових - забезпечити окупантам не менші втрати. Решта повинні регулярно повідомляти громадянам Росії правду. Інформаційна війна сьогодні не менш важлива ніж збройна.
Ну і останнє. У Росії є дуже небезпечний союзник. І ім'я його - паніка. Подолавши цього ворога ми вистоїмо точно. Думати треба не тільки коли щось робиш. Думати треба і коли говориш чи пишеш. А особливо, коли повторюєш. Бо усі ми - особи публічні. І на інформаційній війні слова наші - не просто висловлювання, а зброя. І дуже небезпечна. А коли у твоїх руках зброя, треба думати, у кого цілиш і що буде після твого пострілу.

Offline Askold

• Ветеран форума

Дивіться як гарно: Семенченко закликає на мітинг - 3 тис. чоловік кричать про оточених "патріотів", вимагають відставки Президента і т.д. - сьогодні Путін "милує", "жаліє", "проявляє добро". Все прямо як по плану.
Глибоко же сидить у нас 5-та колона.

Тут це дуже толково розписано: http://ukrpravda.net/index.php?topic=20097.0

А ще було би дуже добре якби ви перестали зловживати шрифтом.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Igor Myagchenkov

‪#‎СБУ‬ ‪#‎ВТОРЖЕНИЕ_РОССИИ‬

Согласен не со всем. Но спорить с теми, кто ТАМ с апреля не имею морального права. Поэтому просто диктофоню.

4. Путин отдал жесткий приказ уничтожить батальоны народного ополчения. Любой ценой, любыми средствами, любыми провокациями, любыми жертвами;
-----
від себе додам: не тільки знищити але й дискредитувати.

А чого ж він так їх боїться? Вони ж самі з полю бою тікають? 5-й тербат Франківська втік з поля бою, на АТО залишилося лише 15 чоловік з цього батальйону. Втекла значна частина і з Вінницького батальйону (радує, що хоч не усі, як у прикарпатців). Реально тербати-добровльці винні у тому, що Ілловайськ оточили, бо втекли з поля боя їх побратими, певні сектори залишилися неприкриті і кацапи замкнули кільце.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Він вже звертався стосовно "рехвєрєндума", його "нє паслушалі". Карочі, це все хуйня, котра вкидається для створення додаткових "вводних", тобто просто шум.

Offline Sergius

• Ветеран форума
а чому украiна не розпочинае  свою контр-панiк атаку в зонi .ру?

На всiх цих форумах накшталт mama.ru i таке iнше?

Про численнi втрати росiян, за нiкчемну смерть у вiйнi за активи януковича в донбабве, та за рiзко падаючий рiвень життя росiян?

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Він вже звертався стосовно "рехвєрєндума", його "нє паслушалі". Карочі, це все хуйня, котра вкидається для створення додаткових "вводних", тобто просто шум.
саме так. шум для "лохів".

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

TqOcweNu_bigger.jpegЛедокоин Гетьмана ‏@YevhenS 8 мин       Наши спецы взяли "жирного" ГРУшника, Тот слил много планов рашистов... 

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
Nastya Stanko ‏@StankoNastya  12 хв.
Айдар і ЗСУ відступили від Хрящеватого і Новосвєтловки.

Настя таки полная дура про такое писать открыто. Дай бог, шоб пацаны с того котла успели выйти

Журналажистам треба взагалі зав'язувати з посекундним повідомленням яка частина де стоїть, куди рухається і як у них там ситуація з бронетехникою.

дело в том, что там очень длинная кишка вокруг Луганска. Если они отошли от конца той кишки, то им надо еще дохрена времени добраться до горлышка на севере. А эта ТП уже раззвонила

Слушайте, ну эта Швидка Настя - вообще шизанутая... Это стало понятно еще после ее знаменитого твита, где она заявила, что Айдар выступает в качестве заградотряда для ВСУ. Соловьев чуть не уписался от радости - минут 15 этот твит в эфире обсасывал...
Кто есть в Твиттере - хоть попытайтесь ей объяснить, почему так нельзя, и что между ушами и клавиатурой у нормальных людей еще мозг находится!
« Останнє редагування: Серпня 29, 2014, 12:35:52 00:35 від Taratayka »

Offline злата

• Ветеран форума
   ,,,закликаю сили ополчення відкрити гуманітарний коридор для українських військовослужбовців, які опинилися в оточенні, для того, щоб уникнути безглуздих жертв, надати їм можливість безперешкодно вийти з району бойових дій, возз'єднатися зі своїми сім'ями, повернути їх матерям, дружинам і дітям, терміново надати медичну допомогу пораненим в результаті військової операції.''

Думаю, скотиняка буде стріляти нашим у спину. Коли вони підуть по цьому коридору..Думаю, наших роззброять і будуть принижувати.
Але приниження можна пережити....аби всі вийшли неушкодженими....
« Останнє редагування: Серпня 29, 2014, 12:36:15 00:36 від злата »

Offline Kvant

• Ветеран форума
   ,,,закликаю сили ополчення відкрити гуманітарний коридор для українських військовослужбовців, які опинилися в оточенні, для того, щоб уникнути безглуздих жертв, надати їм можливість безперешкодно вийти з району бойових дій, возз'єднатися зі своїми сім'ями, повернути їх матерям, дружинам і дітям, терміново надати медичну допомогу пораненим в результаті військової операції.''

Думаю, скотиняка буде стріляти нашим у спину. Коли вони підуть по цьому коридору..Думаю, наших роззброять і будуть принижувати.
Але приниження можна пережити....аби всі вийшли неушкодженими....

Я би не виходив. Це рівносильно здачі в полон. Коридор - це значить, що розблокують якусь дорогу і наші з технікою та зброєю звідти вийдуть.
Незаю, можливо немає сенсу здавати Іловайск, а хлопцям нашим треба триматися, як тримаються хлопці на аеропортах ЛуганДону.

Offline Kpok

• Hero Member
  • Рептилоид
Ні. То Х*йло демонструє свою "благость" спецом для українців. Принижує. Показує, що він нас нігтєм задавить. Спротив, мовляв, даремний.
не соглашусь...
Что касается украинцев, то для них это обращение должно нести идею, мол, "ваш Порошенко ничем не смог помочь попавшим в окружение тербатальонам, а я могу". Таким образом если не вы все, то многочисленные родственники бойцов этих тербатальонов начнут исподволь испытывать благодарность Хуйлу, а то и вообще станут лояльными. Да и самим бойцам каково, а? Им, фактически, подарил жизнь Хуйло, против которого они воевали...

Но по большому счету, на мой взгляд, призыв открыть коридор, это ответ на сегодняшние обвинения Обамы ("The violence is encouraged by Russia. The separatists are trained by Russia, they are armed by Russia, they are funded by Russia" - "Россия - вдохновитель насилия. Россия тренирует, вооружает и спонсирует сепаратистов". http://abcnews.go.com/Politics/wireStory/us-decries-russian-action-offers-punishment-25165020) и Саманты Пауэр ("Мы говорили о необходимости остановиться после захвата Крыма, сказала она, мы говорили о необходимости остановиться после того, как был сбит малазийский самолет, и говорим сейчас, когда российские войска устремились на территорию Украины, но Россия не хочет слушать" http://www.svoboda.org/content/article/26555362.html)

Как видите, призывом "открыть коридор" лилиПут убивает сразу "двух зайцев": повышает к себе лояльность украинцев и выбивает почву из-под ног критикующих его США.
.
Беспорядочная толпа не более армия, чем куча стройматериалов – дом. (Сократ)

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...

Так и есть.
И еще кое-что. Из-за проблем России с наемниками, им нужны постоянные вбросы о слабости украинской армии.
На Геббельс-24 идет постоянная накачка, даже пытаются высмеивать.
А здесь возникает опасный для России прецедент: украинцы - героически отбиваются попав в окружение.

Путину такие герои среди наших опасны и не нужны - ему нужно обязательно их "опустить".

Offline Bull3tt

• Hero Member
Re: Новини театру
« Reply #1286 : Серпня 29, 2014, 01:50:52 01:50 »
Бля Kvant хуйло ти кончане, хватить писати великим шрифтом, реально заїбав уже. На телефоні нада пів часа скролать щоб пропустити ту хуйню що ти пишеш. :Ganba: :Ganba: :Ignor: :smiley23:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Щодо Іловайська - ну прямо Сталінград якийсь. Скільки там сотень тисяч ворога сидить? Бо створюється враження, що наші сили там мізерні. Чому б не стерти той Хуйловайськ? Нема чим? А як тоді Маріуполь захищати?
Піздєц незрозумілий...
If you are going through hell, keep going.

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
Если правда, что эту мученую женщину выкупил Ахметов, значит нашель путь как передать террам денги безнаказно. А может это всё было только из за того придумано? Может увидим боле мученых которих Ахметов выкупит?
www.stopfake.org, FaceBook: Wings Phoenix, www.antiterror.in.ua

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
Авіція ворога має бути знищена нашою ППО. Якщо у нас є ППО. :smilie7:

Є у нас ППО, не сци.  :smiley16:

Війна вже білше 6-ти місяців. рашисти: регулярно залітають на територію(над луганськом кружляли), з вертушки розстріляли прикордонників, Ми-29 їхній залетів і збив нашу сушку.
Яка відповідь ПВО? НІЯКОЇ. Жодного разу не використали навівть ПЗРК, не те що щось сильніше.
Проти їхнього ПВО жодної дії.
Наше командування панічно боїться тронути рашистів на пряму. Чого чекають? ХЗ.