Автор Тема: Ви знаєте, що показали всі ці істерики навколо оточених бійців?  (Прочитано 840 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Що у нас дуже правильне і здорове суспільство. Де кожна людина на вагу золота. І що суспільство примушує владу за цю кожну живу душу битися та переживати. У москалів зараз сотні убитих, і ще навіть мало хто знає, що їх уже немає. На них насрать усім - владі, суспільству і навіть рідним. Мені було б дуже страшно жити в такому суспільстві, яке зараз в Росії - жорстокому та бездушному.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Інколи думаю, що, наскільки краще тим, які зараз і не помічають війни, спокійно живуть, відмічають свята, та, блін, сплять.
Тут думаю, як я маю заснути.
Що буде до ранку з нашими бійцями в оточенні?.. :smilie2:
Якби ж можна було їм реально допомогти...

Offline svo1973

• Ветеран форума
Інколи думаю, що, наскільки краще тим, які зараз і не помічають війни, спокійно живуть, відмічають свята, та, блін, сплять.
Тут думаю, як я маю заснути.
Що буде до ранку з нашими бійцями в оточенні?.. :smilie2:
Якби ж можна було їм реально допомогти...

Уявляєте, скільки у нас зараз людей так же само переживають? І скільки зараз в Росії переживають за своїх? Ось це і є різниця. У нас життя людини на вагу золота. В Росії людське життя нічого не варте. Саме тому це боротьба Добра проти Зла у чистому вигляді.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я від моменту загибелі Нігояна на Майдані не можу відновити нормальне життя бо це в принципі неможливо.
If you are going through hell, keep going.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Мні невимовно жаль цих хлопців, і я не розумію розмови кадрових військових про можливі втрати, про допустимі втрати. Потрібно якось перевиховувати їх точки зору, щоби вони чітко  засвоїли, що життя кожного солдата безцінне, і потрібно боротись за життя кожного.
Це точка зору західних військових. Там війскові чітко впевнені - якщо хтось попаде в біду, керівництво зробить все, щоб його виручити.

Offline free UA

• Ветеран форума
Армия наша, генералитет – советская школа. Не умеют и не хотят мыслить иными категориями.
Как их учили в советское время в планшетике стрелочки с офицерской линейкой обводить
А большинство не умеет и этого, тк с советскийх времен единственное времяпровождение – где найти еще неразворованый склад и куда сбагрить содержимое.. Какая там "тактика", "стратегия"? Кто там что помнит..

Кто нибудь видел у НАТОвских подразделений такие потери в военных операциях..? Если единичные случаи дезертирства случаются – весь мир полгода гудит, косточки перемывают

у Сталина вобще все просто было. Расстрелял за полгода 80% верховного командования. Порядок. Ротация произведена.