Ничего не докажу и не дам ссылкую Пока на уровне интуиции. Но просто события выстраиваются в очень несимпатичные логические цепочки. И не с военными действиями связано. Что-то очень нехорошее зреет в Киеве. Ощущение, что хотят ситуацию взорвать изнутри, а все движения с Иеловайском и нагнетанием вокруг Мариуполя как артподготовка. Очень-очень хочу ошибиться
;))))))))))))))))))))))))))))))))))
Що, Дрейк? Інтуїція ? ;)) Та заспокойтеся, заспокойтесь. В Києві все спокійно. Поки що ніхто нікого з крісла викидати не збирається. Бо всі прекрасно розуміють ситуацію в країні, розуміють до чого це призведе ( ніхто не хоче опинитися в Росії, навіть не виїхавши з власної квартири).
Але є інші дуже невеселі моменти. Це те, що Петя полководцем, якому колись могли б поставити пам"ятник в уніформі Бога Війни -Марса над Дніпром, (як в СПб Суворову над Невою), так і не став і вже й не стане.
На стане, це вже очевидно. Не стане, бо не можна стати полководцем, жодного разу навіть не назвавши Росію чесно й прямо тим, ким вона є:
агресором і окупантом. і приймаючи від агресора гуманітарний конвой. Ну і ще багато причин.
Пам"ятаєте, десь на початку липня, коли Петя покінчив з перемир"ями і почав нормальну війну, коли звільнили Слов"янськ, то навіть я, той хто завжди дуже критично ставився до П. Порошенка, я його заповажав. Я вирішив, що Петя нарешті зрозумів обстановку в країні, що в нього виходу нема - тільки воювати й виганяти окупантів. Але потім, все- таки стало зрозуміло, що Петя полководем все ж таки не стане. Бо Петя, все-таки, дуже любить заробляти гроші, а не бути успішним державним діячем і що найстрашніше - патологічно боїться Путіна ( наче Янукович чи якийсь путінський чиновник). Я чогось так думаю, що Петя як побачить путіна навіть по телевізору, то в Петі відразу аж вуха трусяться
А якщо ти боїшся керівника супротивної сторони, яка проти тебе веде війну, - то воювати ти не зможеш.
Війна - це така штука, коли в абсолютно невоєних людей часто прорізаються приховані досить позитивні якості. Людина стає рішучою, безкомпромісною, не боїться ризикувати і т.д. А ле в петі цього так і не сталося. Одна тільки та історія з гівно-конвоєм чого варта. лавров меле язиком все що хоче, наче це він вирішує приймати той конвой чи ні, а Петя і його чиновники наче язики в сраку позасовували. Добро що Аваков і Балута жорстко сказали, що через Харківщиу ніякий конвой не поїде. Конвой тодіпоїхав через неконтрольовану ділянку кордону.
Я міг би зараз ще багато наводити прикладів, що Петя не проявив належних якостей, які дозволи ли б йому бути успішним керівником країни під час війни. Тобто, моя багаторічна оцінка П. Порошенка як політика все-таки залишилась такою як і була завжди. Ну був одного разу в моєму житті такий момент, коли я Петю трохи переоцінив. Помилився, ну з ким не буває, каюсь. Все таки життя показало, що Петя не помінявся і не подіяла на нього навіть війна, де він під час війни керівник країни. Так він і залишився баригою середньої руки з дрібними політиканствуючими замашками. природу не переробиш.
...А я тоді помилився, заповажав Петю, я тоді казав, що не можна Петю критикувати, що він очолює війну, що йому важко і т.п. Тому ще раз визнаю свою помилку, каюсь, більше від мене позитивних оцінок Петра Порошенка не буде. ( Є така народна приказка:
Якщо звик собака бігти за возом - то біжить і за саньми) - тобто, людина в майже 50 років все таки не змінюються.
Пам"ятаєте, Дрейк, тоді як я дуже позитивно висловився про Порошенка, то я здивував навіть Вас, Ви тоді пожартували, сказавши "Вот что делает бан животворящий!" і пропонували мені навіть випити на брудершафт. Я тоді написав якусь тираду у відповідь, однак випивати з вами на брудершафт не став. А знаєте чому? Тому що ми з Вами, все-таки, антагоністи. Якби я відповів Вам
- то я був би не щирий. Але я - не лицемір, я людина пряма і чесна. Мені з Вами нема причин лаятися чи сваритися але й "одного поля ягодами" ми з Вами ніколи не будемо. Якщо люди антагоністи то краще це проявляти прямо і не проявляти не потрібного лицемірства. Ця риса не красить жодну людину ( перш за все не красить тих, хто через збіг обставин опинився на найвищій державній посаді, а потім, в критичній обстановці, не має сміливості чи поводити себе належно чи піти з посади, а крутиться наче воша на гребінці).
ЗІ: То був ліричний відступ, з причин вихідного дня і вільного часу, а якщо серйозно то в Києві ніякий держ.переворот не готується, бо якби й знайшлась би така група провокаторів, що почала б дурницями займатися, то знайшлось би немало киян, що цих провокаторів швидко б поставили б на місце. Але кількість незадоволених Порошенком зростає, щой зрозуміло. Це зараз не критично. Але якщо кацапські війська вийдуть за межі Дон. і луг. областей - тоді під Петьою табуретка захитається всерйоз. Його тоді просто м"яко відсторонять ( а він же ж і пручатись не буде, це ж ясно;))) і знов буде якийсь В.О. і нові вибори. Але я не Нострадамус, так далеко прогнозувати не буду ;)))
Так що, Дрейк, не переймайтеся, дихайте спокійно, витягуйте рибу з сіток на світанку, займайтеся там домогосподарством ну і всім чим треба.
Якщо в Києві реально запахне тим, що Петю скоро знову відправлять до улюблених карамельок - то я Вам цю радісну звістку повідомлю обов"язково, дуже швидко, прямо тут )))