Автор Тема: Анализ ситуации вокруг "Донбасса" и Семенченко  (Прочитано 11214 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Підсумовую:
Всі припиняємо істерики;
перш ніж когось звинувачувати і обкидати лайном (владу, доб. батальйони і т. д.) питаємо самі себе, чи ми все можливе робимо для перемоги нашої країни.

Борис, ты не прав...(с)

Речь идет о том, что война должна вестись по военным правилам... А в истори с Семенченком и донбасом мы с самого начала не знали с кем имеем дело - с безбашенным ура-патриотом, аферистом или засланным казачком... И с этим нужно разобраться, чтобы не допустить подобного в дальнейшем.

Що цікаво, зверніть увагу: Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс". Усі територіальні батальйони підпорядковані Міністерству Оборони, тобто ЗСУ.
Доказ:
Батальйо́ни територіа́льної оборо́ни в Україні були створенi в травнi 2014 року в областях України у відповідності з Законом України від 6 грудня 1991 року № 1932-XII «Про оборону України», Законом України від 17 березня 2014 року № 1126-VІІ «Про затвердження Указу Президента України „Про часткову мобілізацію”» та згiдно Указу Президента України від 2 вересня 2013 року №471/2013 «Про затвердження Положення про територіальну оборону України»[1]. Батальйони територіальної оборони (БТрО) входять до складу Збройних сил України (ЗСУ) i керуються Генеральним штабом ЗСУ.

Але батальйон територіальної оборони Донецької області не був сформований, хоча Луганської області був (24-й БТрО ЗСУ «Айдар» Луганської області). Міністерство оборони не довірило Семенченку, але чому?
По суті до червня цей батальйон (насправді пару десятків чоловік) був "партизанським", за якого захищався пан Аваков. В той же час, Аваков злив Темура Юлдашева, відправивши його та людей проходити підготовку у школу міліції в Луганській області, в район підконтрольний колорадам. Темур потрапив в полон, батальйон не сформували. Аваков активно бореться з Правим Сектором, як із незаконним збройним формуванням, а за Донбас Семенчека, який теж був незаконним збройним формуванням він вписується (ситуація, коли міліція прижала Семенченка та Донбас). Цікаво, а хто такий Семенченко, що створив незаконне збройне формування і має прямі контакти з цілим Міністром МВС?

Пізніше, після розгрому Донбасу під Карлівкою, Аваков (вважай БЮТ) піарять Семенченка у ЗМІ і створюють цей батальйон при МВС. А далі пішов піар людини "в балаклаві" з псевдонімом і т.д. Що це за цирк? У нас хтось з командирів тербатів ховає лице?
Я думаю, що БЮТ його витягнули для того, щоб зробити ще один проект, окрасою якого може стати Семенчено, який уже УРА! зняв балаклаву і це буде "шуму до виборів".
Сьогодні у газеті Місто (газета Гройсмана м. Вінниця) є навіть ціле інтерв'ю заступника Семенченка (на першій сторінці). Гройсман - це БЮТ (хоча формально він в іншій партії), а значить Семенченка уже крутять на регіональному рівні.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Семенченко має право на істерику,

Если он взял на себя ответственность принимать решения, то права на истерику он точно не имеет. Ну и отсвечивать свои мысли, планы и каждый шаг в интернете, тоже большой вопрос - зачем это нужно?
Він просто ЛЮДИНА!
Тут сам ніколи не знаєш, як сам поведешся в тій чи іншій ситуації.
Він то взяв відповідальність на себе...ТІЛЬКИ ОТ МИ НЕ БЕРЕМО НІЯКОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА СВОЇ ЛАЙНОВИКИДИ на бійців, на владу.
Чи просто відчуваємо себе крутими, значимими, коли принижуємо інших?

Яка проста людина? Професійний військовий, вчився 5 років у ВУЗі, дослужився до капітана, пройшов додаткове навчання на полігоні в Нових Петрівцях. Офіційно служить в Нацгвардії МВС. Це що дурачок з вулиці? Може не будемо собі ідолів робити? Уже з Тимошенко робили ідола і залишилися без Криму та маємо війну.

Offline наяа

• Hero Member
Охолоньте! Це вже якась манія - в кожному бачити зрадника. Раз не знімає балаклаву, значить "засланий козачок". Я вам просто кажу, що для того, аби засуджувати тих людей, треба як мінімум побути в тій ситуації, коли життя висить на волосинці.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Охолоньте! Це вже якась манія - в кожному бачити зрадника. Раз не знімає балаклаву, значить "засланий козачок". Я вам просто кажу, що для того, аби засуджувати тих людей, треба як мінімум побути в тій ситуації, коли життя висить на волосинці.

Він з цієї ситуації втік на лікарняний. Щось дуже дивно виходить.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Він то взяв відповідальність на себе...

Можна посилання на псто Семена, де він визнає хоча б частку відповідальності за Іловайськ?

Offline наяа

• Hero Member

Він з цієї ситуації втік на лікарняний. Щось дуже дивно виходить.

Якщо поранення тепер називається втікти на лікарняне, то я вже не знаю, що тут сказати... а померти - це втікти на той світ, чи як ? за вашою логікою.
Ви тут такі всі войовничі зібрались... за рушницю і на фронт - показати Семенченку, як треба воювати...
а якщо не можете, то сидіть і не..., верне від вашої пустоголової критики

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
і ще раз Семенченко має право на істерику, а ми - диванна дівізія - Ні! ВІН ВОЮЄ - МИ ЯЗИКИ ЧЕШЕМО

Нагадує славнозвісне "спєрва добєйся"(с)

Семен не має права на істерику, а має обов'язок проаналізувати те, що сталося і визначити пройоби, в тому числі  свої.

Offline Гражданин

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • God bless Ukraina!
Друзі...
По перше, ми споримо про те, чого нема. Нема в Україні громадянина Семена Семенченко.

Я не одразу співставив того "Семена", з яким кілька разів спілкувався у 2009  році ...
Друзі, ось що він писав на форумі Тернопіля: http://forum.te.ua/showthread.php?t=55858&page=4
Биографические данные? Первое высшее- военно-морское училище (специалист по крылатым ракетам, надводные корабли), последнее- ВГИК им Герасимова 2008 года выпуска.

Offline наяа

• Hero Member
Давно підмічено, що той хто більше всього критикує, ""розчаровується"  у владі, насправді сам нічого позитивного, корисного для суспільства не робить, а ниючи сам перед собою виправдовує власну бездіяльність, лінь, байдужість.
Ось так!

Offline Kvant

• Ветеран форума
Давно підмічено, що той хто більше всього критикує, ""розчаровується"  у владі, насправді сам нічого позитивного, корисного для суспільства не робить, а ниючи сам перед собою виправдовує власну бездіяльність, лінь, байдужість.
Ось так!

Так і є! Семенченко називає офіцерів ЗСУ зрадниками, при чому ЗСУ звільняють міста, а сам нічого не робить лише триндить на екрани і нагнітає паніку, працюючи свідомо чи несвідомо на Хуйла.
Перша реальна робота була в Іловайську де він себе проявив боягузом і істеричкою. Але і робота не виконана, бо місто не взято, його батальйон знищений.
То в чому він герой? В тому, що людина Авакова і БЮТ?

Offline Kvant

• Ветеран форума
Якщо поранення тепер називається втікти на лікарняне, то я вже не знаю, що тут сказати... а померти - це втікти на той світ, чи як ? за вашою логікою.
Ви тут такі всі войовничі зібрались... за рушницю і на фронт - показати Семенченку, як треба воювати...
а якщо не можете, то сидіть і не..., верне від вашої пустоголової критики

Він отримав легке осколкове поранення. Больового шоку не було, свідомість не втрачав. Зі слів його лікаря 19 серпня осколки видалили, життю нічого не загрожували. Лікар сказав, що якщо полежить кілька днів то буде добре. Але чого ж він вилежувався до 31 числа, майже два тижні? Чого своїх хлопців кинув?

Offline наяа

• Hero Member
Ось так!

Так і є! Семенченко називає офіцерів ЗСУ зрадниками, при чому ЗСУ звільняють міста, а сам нічого не робить лише триндить на екрани і нагнітає паніку, працюючи свідомо чи несвідомо на Хуйла.
Перша реальна робота була в Іловайську де він себе проявив боягузом і істеричкою. Але і робота не виконана, бо місто не взято, його батальйон знищений.

я, взагалі-то, мала на увазі не Семенченка, а вам - форумних крикунів-критиканів.

Offline Гражданин

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • God bless Ukraina!

З чого ви взяли що він людина Авакова?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
я, взагалі-то, мала на увазі не Семенченка, а вам - форумних крикунів-критиканів.

Щоб констатувати факт того, що балерина йобнулася з пуантів на сраку прямо посеред сцени, не треба бути балериною самому. А от коли балерина сама чи то робить вигляд, чи то дійсно не розуміє, що вона йобнулася на сраку - це проблема, і проблема ця не у залі.  "Я все робив правильно - це навкруги підараси і зрадники і треба всіх, крім мене, поміняти" виглядає як що завгодно, але не тверезий аналіз ситуації на тому рівні відповідальності, котра людина на себе взяла.

Offline Kvant

• Ветеран форума

З чого ви взяли що він людина Авакова?

З могу посту:
Але батальйон територіальної оборони Донецької області не був сформований, хоча Луганської області був (24-й БТрО ЗСУ «Айдар» Луганської області). Міністерство оборони не довірило Семенченку, але чому?
По суті до червня цей батальйон (насправді пару десятків чоловік) був "партизанським", за якого захищався пан Аваков. В той же час, Аваков злив Темура Юлдашева, відправивши його та людей проходити підготовку у школу міліції в Луганській області, в район підконтрольний колорадам. Темур потрапив в полон, батальйон не сформували. Аваков активно бореться з Правим Сектором, як із незаконним збройним формуванням, а за Донбас Семенчека, який теж був незаконним збройним формуванням він вписується (ситуація, коли міліція прижала Семенченка та Донбас). Цікаво, а хто такий Семенченко, що створив незаконне збройне формування і має прямі контакти з цілим Міністром МВС?

І ще Аваков за нього заступився http://www.profi-forex.org/novosti-mira/novosti-sng/ukraine/entry1008224491.html
Ще він його витягнув з рук міліції, коли його прижали як незаконне збройне формування. Хоча долю Сашка Білого ми знаємо.

Offline наяа

• Hero Member

Щоб констатувати факт того, що балерина йобнулася з пуантів на сраку прямо посеред сцени, не треба бути балериною самому. А от коли балерина сама чи то робить вигляд, чи то дійсно не розуміє, що вона йобнулася на сраку - це проблема, і проблема ця не у залі.  "Я все робив правильно - це навкруги підараси і зрадники і треба всіх, крім мене, поміняти" виглядає як що завгодно, але не тверезий аналіз ситуації на тому рівні відповідальності, котра людина на себе взяла.

Важко прослідкувати логіку в вашому повідомленні. Чому це з того, що балерина гм... упала, має випливати, що Семенченко зрадник. 

Offline Kvant

• Ветеран форума

Важко прослідкувати логіку в вашому повідомленні. Чому це з того, що балерина гм... упала, має випливати, що Семенченко зрадник.

Це аналогія. Скільки Вам років, що не розумієте таких елементарних речей? Хоч в старші класи школи ходите?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Вам важко, бо ви намагаєтеся прослідкувати логіку до висновку, котрий підставили самі замість того, котрий повинний випливати.

Offline наяа

• Hero Member
Кванте, то був такий  тонкий тролінг  але, бачу, для Вас  занадто тонкий.
Маю вищу освіту і знаю дві іноземні мови - це про школу.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Кванте, то був такий  тонкий тролінг  але, бачу, для Вас  занадто тонкий.
Маю вищу освіту і знаю дві іноземні мови - це про школу.

Тим більше. Не робіть собі ідолів. Особливо зважаючи на те, що кацапи ведуть дуже тонку інформаційну війну, грають на почуттях та ідеалах українців.
Я є резервістом Донбасу і мене не взяти лише тому, що уже набрали людей. Мав бути в батальйоні Крим, але його таки не сформували. Дякувати Богу, що я не попав в цей Донбас під керівництво цього ідіота Семенченка. Але це я зрозумів тільки зараз, по факту ведення ним бойових дій. Я свою думку змінив на основі фактів, а не емоцій - чого і Вам бажаю!

Offline наяа

• Hero Member
Всі ваші "факти" притягнуті за вухо.
І потім, Ви так хотіли  і в "Донбас" і в інші батальйони, так хотіли, так хотіли... але нікуди не взяли
Так ось, якби хотіли, то пішли б. А на форумах можна тепер багато чого розказувати.

Offline dreamer

• Hero Member
Re: Анализ ситуации вокруг "Донбасса" и Семенченко
« Reply #111 : Вересня 01, 2014, 11:21:34 11:21 »
Друзі...
По перше, ми споримо про те, чого нема. Нема в Україні громадянина Семена Семенченко.

Я не одразу співставив того "Семена", з яким кілька разів спілкувався у 2009  році ...
Друзі, ось що він писав на форумі Тернопіля: http://forum.te.ua/showthread.php?t=55858&page=4
Биографические данные? Первое высшее- военно-морское училище (специалист по крылатым ракетам, надводные корабли), последнее- ВГИК им Герасимова 2008 года выпуска.

Ну, вот и вырисовывается картина - дилетент-любитель, бывший координатор какого-то не удавшегося общественного движения возомнл себя Наполеоном...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/