Автор Тема: Ни і шо далі, Петре?  (Прочитано 13337 раз)

0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.

Offline Nik02121971

• Hero Member
Re: Ни і шо далі, Петре?
« Reply #60 : Вересня 05, 2014, 04:49:31 16:49 »
для MakYury

а ви з яких окопів пишите, скільки москалів особисто пристрелили?

війна буде тривати, але сучасна. це тільки хуйло думає, що в 21 столітті воюють танками. весь світ розуміє, що воюють за допомогою економіки, науки, освіти, медицини і створенням кращих умов для життя.
нам потрібно терміново будувати конкурентно здатну країну і боєздатну армію.
нам треба терміново проводити економічні реформи. і вибори без Донбасу та Криму мене влаштовують.

за нами контроль дій влади. будуть робити фігню = будемо міняти

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #61 : Вересня 05, 2014, 04:52:55 16:52 »
для mahnovets

яке де-факто? якщо прийняли план Порошенка, то, як сказав чуркін - це капітуляція рашки

чекаємо 14 пунктів
я дуже надіюсь, що після натиску світової спільноти на цьому тижні хуйло здулося

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #62 : Вересня 05, 2014, 04:53:30 16:53 »
Українська правда ‏@ukrpravda_news  40 сек.
2/2 Особливий статус окремих регіонів Донецької та Луганської обл щодо економічної свободи, гарантію вільного використання там будь-яких мов

Українська правда ‏@ukrpravda_news  2 хв.
½ Порошенко: Ми готові забезпечити значні кроки, які включатимуть децентралізацію влади

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #63 : Вересня 05, 2014, 04:55:53 16:55 »
Ледокоин Гетьмана ‏@YevhenS now

Грады в районе Донецка просто сносят все с лица земли. До перемирия 5 минут осталось??!!!
If you are going through hell, keep going.

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #64 : Вересня 05, 2014, 04:56:06 16:56 »
як реаліст я думаю, що режим припинення вогню буде порушений ще сьогодні вночі,
але тоді для світу
Україна пішла на мирний план, а рашка зірвала його
все можна трахати по повній

ще більш цікаво, що якщо хуйло агент впливу США, то порушення буде цинічним на очах спостерігачів, або обстріл Маріуполя з моря ракетами

ми в будь-якому випадку виграли черговий раунд

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #65 : Вересня 05, 2014, 04:56:20 16:56 »
Віталій Гайдукевич

Интернет-деградация. Ещё никто НИЧЕГО не знает по сути подписанного, никто не дождался официального пояснения что имеем и что дальше... словом, народ прочитал две строки новости "Кучма подписал" и дружно обкладывают матами. Ну сядь ты, мил человек, и подумай. Задай себе вопросы: зачем? что имеем? что получаем? что теряем? какой следующий ход мой? какой следующий ход врага? Нет. А нафига нам мыслить как шахматист? Мы ж все в доску умные фейсбук-президенты, фб-переговорщики, фб-генералы.. Стратеги.. тактики... Что не комментатор, то гений. Нет, мы не в шахматы будем играть, а "в чапаева"... ну кто по круче из комментаторов - "в козла". Откуда взяться качественным политикам из такого народа?
Quo Vadis

Offline MakYury

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #66 : Вересня 05, 2014, 04:59:29 16:59 »
для MakYury

а ви з яких окопів пишите, скільки москалів особисто пристрелили?

війна буде тривати, але сучасна. це тільки хуйло думає, що в 21 столітті воюють танками. весь світ розуміє, що воюють за допомогою економіки, науки, освіти, медицини і створенням кращих умов для життя.
нам потрібно терміново будувати конкурентно здатну країну і боєздатну армію.
нам треба терміново проводити економічні реформи. і вибори без Донбасу та Криму мене влаштовують.

за нами контроль дій влади. будуть робити фігню = будемо міняти

я свою роботу роблю, яка може врятувати життя багатьом нашим солдатам...
держава поки не зацікавилася, ну то і "в окопі" не зобов'язані б були використовувати мої можливості, бо держава не звітує за своє недбальство...

цілісність країни - лише один з критеріїв оцінки...
ті, хто покинули країну, зробили це через відсутність перспектив у соборній країні, подобається це комусь чи ні...

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #67 : Вересня 05, 2014, 04:59:46 16:59 »
я за децентралізацію по Польскій схемі, тоді точно не будуть за наші кошти відбудовувати Донбас,
на Донбасі діяла регіональна російська,
по особливому економічному статусу - що мається на увазі?

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #68 : Вересня 05, 2014, 05:00:01 17:00 »
Перемир'я досягнуто на засадах мого мирного плану, тобто на засадах поваги до суверенітету та цілісності України - @poroshenko

це вже щось..
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #69 : Вересня 05, 2014, 05:01:15 17:01 »
Утешайте себя фантазиями про НАТО. Сначала мы слили Крым, с мечтами что заберем, теперь мы слили почти две области, снова мечтаем. что вернем.  подобьем итог - 6 месяцев - три области (грубо говоря), 1000 убитых и тысяч 15 раненых. Блеянье про мир и усталость от войны.  Если все и дальше пойдет такими темпами Хуйло поимеет Киев через год - полтора. А мы будем утешать себя мыслями о НАТО, о том что кому то нужна страна не желающая себя защищать с продажным руководством. Убеждайте. Я понимаю воевать никому не хочется, но неужели трудно понять - не воюя нельзя победить. Никто за нас нашу часть роботы не сделает.

Грузия и Молдавия потеряли часть территории, но теперь быстрее нас двигаются в НАТО и ЕС
Я за то, чтобы прекратить войну, отцепить Лугандон в нынешних границах, и идти их путем
Так в том и суть - мы де юре  (после этих договоренностей) не теряем территории а де факто она путинская. При этом мы продолжаем кормить и поить население этого анклава. При этом они будут плевать нам в спину за мясо и колбасу и ссать кыпятком при виде камаза хулостана с солью и водой.

Да и хрен с ними, пусть ссут
Ну что с ними делать, если они такие?
Главное, что они в масштабах страны в большинстве уже не будут никогда

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
« Reply #70 : Вересня 05, 2014, 05:02:44 17:02 »
Перемир'я досягнуто на засадах мого мирного плану, тобто на засадах поваги до суверенітету та цілісності України - @poroshenko

це вже щось..

РФ согласилась уйти из Крыма?

:smilie10:
Contra Spem Spero

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #71 : Вересня 05, 2014, 05:04:37 17:04 »
Порошенко пише, що на базі його плану, давайте деталі.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #72 : Вересня 05, 2014, 05:05:10 17:05 »
війна має тривати до знищення ілюзій про реальність соборності України у сучасних кордонах...
саме лебідьрактащука у поглядах призвели до того, що ми загубили більшість історичних шансів...

ты сатри
Хуйло точь-в-точь то же самое говорит

Offline Ocean

• Hero Member
« Reply #73 : Вересня 05, 2014, 05:06:59 17:06 »

це вже щось..

РФ согласилась уйти из Крыма?

:smilie10:
Ну да..! :gigi: Вон, сегодня коллона бронетехники відвинулась к Керченской переправе. Наверное, к местам постоянной дислокации... :shuffle:

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #74 : Вересня 05, 2014, 05:08:25 17:08 »
Итак, по состоянию на вечер 5 сентября

1.  В тот момент, когда весь мир признал Путина агрессором, ему дали возможность показать себя миротворцем
2. В тот момент, когда должен быть объявлен новый пакет санкций, Европе дали возможность их затормозить, а потом и отменить, на радость Путину
3. В тот момент, когда Украине обещали почти любую поддержку, в том числе и оружием, она сама сняла необходимость этой поддержки

Ну и всякие мелочи, вроде Мистралей, плывущих в Россию, и т.п. И Путлер с кривой ухмылочкой, который лишний раз подтвердил для себя, что правильно он этих людишек презирает...

Этого не поймёт в мире ни один союзник и сторонник Украины. Впрочем, я думаю, нам следует подождать их комментариев, того же Маккейна, например. Онтпо крайней мере материться не будет.
 :smiley23:

« Останнє редагування: Вересня 05, 2014, 05:10:16 17:10 від EZelenyk »
Sapere aude

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #75 : Вересня 05, 2014, 05:09:25 17:09 »
для всіх

війна тільки починається

вона закінчиться тільки з розвалом рашки, просто є шанс, що завершевся гарячий період, починається холодна війна
і в цей раз ми на стороні заходу
ми в ролі ФРН, ми будуємо нову берлінську стіну
сподіваюсь, що ми збудуємо економіку і державу, як у ФРН і будуть втечі з рашки через стіну

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #76 : Вересня 05, 2014, 05:09:30 17:09 »
Порошенко оголосив про умови перемир'я. Повний текст заяви

Як ви знаєте, в Мінську на засіданні тристоронньої групи (з регулювання конфлікту) було підписано протокол.
В цьому протоколі передбачені конкретні кроки зі встановлення миру та стабільності в частині Донецької та Луганської областей
Базуючись на цьому протоколі, я дав вказівку керівнику моєї армії оголосити перемир’я починаючи з 18.00 київського часу, тобто за півгодини.
Дуже важливо, щоби це перемир’я тривало довго, це дасть нам можливість продовжити політичний діалог, який принесе мир та стабільність в Донбас
Я хочу також надати вам інформацію, що це включає дорожню карту, де мають бути прописані практичні кроки по кожному пункту з протоколу.
Ми очікуємо, що найближчим часом будуть звільнені заручники. Найбільш можливо, що це відбудеться завтра. Ми готові забезпечити значні кроки, які включатимуть децентралізацію влади, особливий статус окремих регіонів Донецької та Луганської областей щодо ї економічної свободи, гарантію вільного використанні будь-яких мов на цій території, а також культурних традицій.
Також це включатиме амністію - тобто все, що є в моєму мирному плані.
Я можу сказати, що сьогодні я дуже задоволений результатами саміту і дуже задоволений, що (домовленість про) перемир’я досягнуто саме під час саміту.
Я можу також підтвердити, що це перемир’я ґрунтується на домовленостях, які було досягнуто під час моєї телефонної розмови с президентом Путіним, і це є важливим з огляду (гарантій) того, що це перемир’я триватиме довго. Тепер це – наша спільна (з Путіним) відповідальність.
Я може запевнити, що з українського боку ми зробимо все можливе, щоби зберегти мир та стабільність у східній частині України.
Також хочу запевнити, що це перемир'я досягнуто на засадах мого мирного плану, тобто на засадах поваги до суверенітету та цілісності України.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #77 : Вересня 05, 2014, 05:09:38 17:09 »
я за децентралізацію по Польскій схемі, тоді точно не будуть за наші кошти відбудовувати Донбас,
на Донбасі діяла регіональна російська,
по особливому економічному статусу - що мається на увазі?

Сейчас нужно СРОЧНО узаконить в Раде результаты бениного референдума и законодательным путём оттяпать куски территорий.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #78 : Вересня 05, 2014, 05:11:08 17:11 »

1.  В тот момент, когда весь мир признал Путина агрессором, ему дали возможность показать себя миротворцем
2. В тот момент, когда должен быть объявлен новый пакет санкций, Европе дали возможность их затормозить, а потом и отменить, на радость Путину
3. В тот момент, когда Украине обещали почти любую поддержку, в том числе и оружием, она сама сняла необходимость этой поддержки

Ну и всякие мелочи, вроде Мистралей, плывущих в Россию, и т.п.

Этого не поймёт в мире ни один союзник и сторонник Украины. Впрочем, я думаю, нам следует подождать их комментариев, того же Маккейна, например. Онтпо крайней мере материться не будет.

вы исходите из предположения, что Порох действует самостоятельно. Мне же кажется, что на него давят, причем как раз те, кто вроде бы собирается дать оружие.

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #79 : Вересня 05, 2014, 05:12:07 17:12 »
для всіх

хуйлу дали шанс вискочити з мінімальними втратами з гарячої фази конфлікту - це раз
житя людини найвища цінність, припинити кровопролиття - далі можан дотиснути економічно - це два
громадська думка на заході дуже важлива - зараз мяч на стороні хуйла, чекаємо - це три

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #80 : Вересня 05, 2014, 05:14:50 17:14 »
війна має тривати до знищення ілюзій про реальність соборності України у сучасних кордонах...
саме лебідьрактащука у поглядах призвели до того, що ми загубили більшість історичних шансів...

ты сатри
Хуйло точь-в-точь то же самое говорит

хуйлу до лампочки наші шанси і саме для цього, він хоче максимімізувати проблеми для нас...
ми же йому більше підігруємо у справах, хоча заявляємо принципово інше...

Offline kolyan68

• Sr. Member
  • Донецк, Украина
« Reply #81 : Вересня 05, 2014, 05:15:24 17:15 »
Сейчас нужно СРОЧНО узаконить в Раде результаты бениного референдума и законодательным путём оттяпать куски территорий.
Не стоит. 
Во первых, тот референдум, как я понимаю - такая же профанация, как и терровский. Его признание - лишний повод орать ватникам и о признании ихнего.
Во вторых - он не проходил в том же Славянске, Краматорске и т.д., которые сейчас наши плотно контролируют. Эту территорию куда в таком случае? 

Offline анабиоз

• Hero Member
« Reply #82 : Вересня 05, 2014, 05:16:54 17:16 »
Мне один момент не нравится во всем этом. Да, перемирие нужно, да, возможно оно нас будет устраивать. Но все эти переговоры происходили в абсолютно теневом режиме и общество абсолютно не в курсе этих переговоров. А вдруг оно не согласно с достигнутыми договоренностями ? Мы до сих пор думаем-гадаем, что это за 14 пунктов. Власти нужно становиться более открытой. 
« Останнє редагування: Вересня 05, 2014, 05:18:40 17:18 від анабиоз »

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #83 : Вересня 05, 2014, 05:19:40 17:19 »

Ну и всякие мелочи, вроде Мистралей, плывущих в Россию, и т.п.

вы исходите из предположения, что Порох действует самостоятельно. Мне же кажется, что на него давят, причем как раз те, кто вроде бы собирается дать оружие.

Ви собі уявляєте, скільки часу пройде до того, як ми зможемо ефективно використовувати обіцяну зброю?

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #84 : Вересня 05, 2014, 05:19:59 17:19 »
Світова війна проти Росії триватиме, але передовий загін "антипутінської" коаліції - Україна - потребує передишки. Щоправда, дуже важливо її використати правильно

Україна могла би укласти перемир'я на більш вигідних в територіальному відношення умовах. І це головна претензія до Петра Порошенка, який персонально відповідає за все, що відбувається на фронті. Тобто можна було обійтися без катастрофи під Іловайськом, інших "казанів" і відступів, які дозволили з'єднати ЛНР та ДНР в одну територію, а також уникнути створення терористичного анклава в Приазов'ї, який весь час загрожуватиме Маріуполю. Всього цього можна було би уникнути, якщоб Україна була готова до обмеженого вторгнення Росії. І це вина Порошенка. Але взагалі не підписати перемир'я Україна не могла.  І це аксіома. Путін з моменту відправки "гумконвою" дав зрозуміти, що не важливо у яких кордонах, але Новоросії - бути. І кидав би на це всі сили. А підмога із Заходу у вигляді зброї та інших необхідних для війни засобах прийшла б ще не скоро, адже, про неї тільки заговорили лише через тиждень вже після прямого вторгнення Росії.

На жаль, українське керівництво чомусь виявилося не готове до цього сценарію і не вчинило навіть того опору, який чинили Грузія в 2008 році. І підписати перемир'я в таких умовах треба було якомога швидше. Кілька днів воєнних дій і можливо була би окупована вся Луганщина з Маріуполем на додачу. Тому жодних сумнівів, що Порошенко вчинив дуже правильно у Мінську.  Утім, за це він може поплатится електоральною підтримкою, хоча, якщо у нього буде порозуміння з Арсенієм Яценюком та Олександром Турчиновим, то вони чудово розпишуть на виборах сценарій "партія миру" та "партія війни", залишать за бортом парламенту усіх посіпак Януковича і створять правоцентристську коаліцію в ВР.

Якщо винести за дужки питання того, як терористи та Росія будуть дотримуватися умов перемир'я (гадається, що Україна постійно відчуватиме провокації і дрібні уколи від терористичного анклаву), то головне питання майбутнього - як Україна використає паузу у війні. Не повинно бути двох думок в тому, що вона повинна готуватися до наступного раунду війни з Росією. Тобто вчинити як Хорватія, яка кілька років терпіла Республіку Сербську Крайну - з 1992 до 1995 року - готувала свою армію, а потім знесла Крайну в результаті операції "Буря" за 4 дні.

В цьому контексті, слід відзначити, що саміт НАТО, судячи з усього, став визначальним у долі... Путіна та Росії. Там вирішено Путіна "кінчати", але підготуватися до цього ретельно. Модернізувати українську армію та продовжити санкції. І в цьому плані поки що залишаються побоювання, а чи дотримаються усі країни заходу цієї лінії. 

http://espreso.tv/article/2014/09/05/chomu_ukrayina_bula_zmushena_pomyrytysya_z_dnr_ta_lnr
Quo Vadis

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #85 : Вересня 05, 2014, 05:20:09 17:20 »
Віталій Гайдукевич

Интернет-деградация. Ещё никто НИЧЕГО не знает по сути подписанного, никто не дождался официального пояснения что имеем и что дальше... словом, народ прочитал две строки новости "Кучма подписал" и дружно обкладывают матами. Ну сядь ты, мил человек, и подумай. Задай себе вопросы: зачем? что имеем? что получаем? что теряем? какой следующий ход мой? какой следующий ход врага? Нет. А нафига нам мыслить как шахматист? Мы ж все в доску умные фейсбук-президенты, фб-переговорщики, фб-генералы.. Стратеги.. тактики... Что не комментатор, то гений. Нет, мы не в шахматы будем играть, а "в чапаева"... ну кто по круче из комментаторов - "в козла". Откуда взяться качественным политикам из такого народа?

ашо захуйло етот гайдукєвіч?
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
« Reply #86 : Вересня 05, 2014, 05:21:06 17:21 »
Порошенко оголосив про умови перемир'я. Повний текст заяви

Як ви знаєте, в Мінську на засіданні тристоронньої групи (з регулювання конфлікту) було підписано протокол.
В цьому протоколі передбачені конкретні кроки зі встановлення миру та стабільності в частині Донецької та Луганської областей
Базуючись на цьому протоколі, я дав вказівку керівнику моєї армії оголосити перемир’я починаючи з 18.00 київського часу, тобто за півгодини.
Дуже важливо, щоби це перемир’я тривало довго, це дасть нам можливість продовжити політичний діалог, який принесе мир та стабільність в Донбас
Я хочу також надати вам інформацію, що це включає дорожню карту, де мають бути прописані практичні кроки по кожному пункту з протоколу.
Ми очікуємо, що найближчим часом будуть звільнені заручники. Найбільш можливо, що це відбудеться завтра. Ми готові забезпечити значні кроки, які включатимуть децентралізацію влади, особливий статус окремих регіонів Донецької та Луганської областей щодо ї економічної свободи, гарантію вільного використанні будь-яких мов на цій території, а також культурних традицій.
Також це включатиме амністію - тобто все, що є в моєму мирному плані.
Я можу сказати, що сьогодні я дуже задоволений результатами саміту і дуже задоволений, що (домовленість про) перемир’я досягнуто саме під час саміту.
Я можу також підтвердити, що це перемир’я ґрунтується на домовленостях, які було досягнуто під час моєї телефонної розмови с президентом Путіним, і це є важливим з огляду (гарантій) того, що це перемир’я триватиме довго. Тепер це – наша спільна (з Путіним) відповідальність.
Я може запевнити, що з українського боку ми зробимо все можливе, щоби зберегти мир та стабільність у східній частині України.
Також хочу запевнити, що це перемир'я досягнуто на засадах мого мирного плану, тобто на засадах поваги до суверенітету та цілісності України.

Без вывода российских войск все эти пункты,без исключения,профанация
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #87 : Вересня 05, 2014, 05:23:46 17:23 »
Павло Ус
Щойно ·

Перемирие...
Никто не знает как долго оно продлится и к чему оно приведет.
Ясны и однозначны только три вещи:
- Порошенко прогнулся под западных "союзников", угрожавших отдать Украину на растерзания Хуйлу без этого перемирия
- единственным оправданием для перемирия станет лишь укрпеление армии, милитаризация государства, мобилизация ресурсов страны и серьезнейшие РЕФОРМЫ, а не выборы в ВР, которые сами по себе в отрыве от вышеназванного ничего не стоят
- нам всем вместе и каждому по отдельности надо еще усерднее готовиться - битва за Украину только начинается
Quo Vadis

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #88 : Вересня 05, 2014, 05:24:40 17:24 »
планПороха, в принципі непоганий. в будь-якому разі він зберігає і юридичну і фактичну цілісність материкової України. а це і є наша мета у цій війні.
Цель войны-уничтожение "ДНР" и "ЛНР", а не какая-то абстракция.

Offline Аналитик

• Hero Member
  • Да пребудет с Вами Сила
« Reply #89 : Вересня 05, 2014, 05:25:08 17:25 »
Все это серьезно напрягает.
Любые переговоры с шушарой  из ДНР/ЛНР легимитизирует эту банду.
Я вообще в шоке, сидят перед тобой какие-то бандитские рыла, которые вообще даже не самостоятельные фигуры, а тупо болванчики Хуйла, и ты с ними должен об чем-то договариваться.
Выглядит это, мягко говоря, унизительно.