Автор Тема: Ни і шо далі, Петре?  (Прочитано 13325 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Re: Ни і шо далі, Петре?
« Reply #90 : Вересня 05, 2014, 05:26:38 17:26 »
Borislav Bereza
3 хв ·

Новость часа!

СНБО: ФМС РФ передала ЛНР списки беженцев из Украины Россию. Представитители ЛНР намерены национализировать их квартиры.

Это к вопросу о порядочности и адекватности сторонников Лугандонии. И с этими нам предлагают о чем-то договориться? Проще научить зайца курить, а медведя играть на балалайке, чем привить лугандону общечеловеческие ценности.
Quo Vadis

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #91 : Вересня 05, 2014, 05:27:40 17:27 »
планПороха, в принципі непоганий. в будь-якому разі він зберігає і юридичну і фактичну цілісність материкової України. а це і є наша мета у цій війні.
Цель войны-уничтожение "ДНР" и "ЛНР", а не какая-то абстракция.

а де абстракція? чи Донбас у складі України - це абстракція?

знищення ДНР/ЛНР - це засіб досягнення мети. сподіваюся, в тебе немає проблем з причинно-наслідковими зв"язками.
« Останнє редагування: Вересня 05, 2014, 05:37:10 17:37 від Блакитний Апельсин »
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #92 : Вересня 05, 2014, 05:30:44 17:30 »
Понятно, да? Если бы мы продолжили войну в эти дни, то надо понимать, что Украина бы эту войну продолжала сама.
Вот-вот. Войска наших союзников, воюющих вместе с нами против России просто ушли бы.
Хотя, подождите, у нас ведь нет союзников и мы воюем сами уже 6 месяцев!

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #93 : Вересня 05, 2014, 05:35:35 17:35 »
про Крим є чіткі заяви США, НАТО і Євросоюзу - це частина України, і до повернення Криму в склад України санкції (діючі) зніматися не будуть, а всі пишуть, що навіть діючі за 1-2 роки вгроблять економіку рашки

"За справами їхніми пізнаєте їх"(с)

Дивуюсь, що після всього, що вже відбулось в нашій країні, знаходяться наївні, які вірять у слова та заяви державних піарщиків діячів.

Offline Who is John Galt?

• Hero Member
« Reply #94 : Вересня 05, 2014, 05:35:56 17:35 »
Ключове питання - гроші для регіону. Що з ними, відомо хоч щось?
Держава є інститут пограбування та насильства.

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #95 : Вересня 05, 2014, 05:37:42 17:37 »

Daniel SandfordVerified account ‏@BBCDanielS

As ceasefire starts I receive email from "Novorussia" inviting me to a press conference on Tuesday on why Ukraine is breaking the ceasefire
Quo Vadis

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #96 : Вересня 05, 2014, 05:37:59 17:37 »
Понятно, да? Если бы мы продолжили войну в эти дни, то надо понимать, что Украина бы эту войну продолжала сама.
Вот-вот. Войска наших союзников, воюющих вместе с нами против России просто ушли бы.
Хотя, подождите, у нас ведь нет союзников и мы воюем сами уже 6 месяцев!
От тільки бабло нам дає МВФ, тобто той же Захід. Без цього ті хлопи, що ховаються від мобілізації, не могли б бухати в колибах, ніби в державі все ОК.

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #97 : Вересня 05, 2014, 05:39:28 17:39 »
Абстракция-это "территориальная целостность". Непонятно, в каких границах, на каких условиях. Если в границах начала февраля 2014,то почему армия не воюет в Крыму? Да и вообще, если на то пошло, то можно признать и взять на содержание эти "республики" с условием что они признают себя частью Украины (Кремль будет рад).
Цель должна быть четкой и понятной. В данном случае-уничтожение "республик" (разгром НВФ, российских наемников и ВС РФ), при достижении этого Донбасс возвращается под юрисдикцию Украины и вопрос о "территориальной целостности" применительно к нему не стоит.

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #98 : Вересня 05, 2014, 05:39:38 17:39 »

ну типа, вот так...
никакого перемирия не будет

• Ветеран форума
« Reply #99 : Вересня 05, 2014, 05:43:15 17:43 »
Абстракция-это "территориальная целостность". Непонятно, в каких границах, на каких условиях. Если в границах начала февраля 2014,то почему армия не воюет в Крыму? Да и вообще, если на то пошло, то можно признать и взять на содержание эти "республики" с условием что они признают себя частью Украины (Кремль будет рад).
Цель должна быть четкой и понятной. В данном случае-уничтожение "республик" (разгром НВФ, российских наемников и ВС РФ), при достижении этого Донбасс возвращается под юрисдикцию Украины и вопрос о "территориальной целостности" применительно к нему не стоит.

саме для цього я спеціально написав: материкової України. про інше, дивись вище. я трохи відредагував своє попереднє повідомлення.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #100 : Вересня 05, 2014, 05:43:47 17:43 »
Сейчас нужно СРОЧНО узаконить в Раде результаты бениного референдума и законодательным путём оттяпать куски территорий.
Не стоит. 
Во первых, тот референдум, как я понимаю - такая же профанация, как и терровский. Его признание - лишний повод орать ватникам и о признании ихнего.
Во вторых - он не проходил в том же Славянске, Краматорске и т.д., которые сейчас наши плотно контролируют. Эту территорию куда в таком случае?

Почему? Там все было законно и легально. Терровский референдум никто никогда не признавал. А бенин - то внутреннее дело Украины...

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #101 : Вересня 05, 2014, 05:46:57 17:46 »
командир "Азову" заявив про те, що вони перейшли у контрнаступ та просунулися на 20км...
їм потрібне перемир'я?

Offline Maverick

• Sr. Member
« Reply #102 : Вересня 05, 2014, 05:48:50 17:48 »
Порошенко оголосив про умови перемир'я. Повний текст заяви

Як ви знаєте, в Мінську на засіданні тристоронньої групи (з регулювання конфлікту) було підписано протокол.
В цьому протоколі передбачені конкретні кроки зі встановлення миру та стабільності в частині Донецької та Луганської областей
Базуючись на цьому протоколі, я дав вказівку керівнику моєї армії оголосити перемир’я починаючи з 18.00 київського часу, тобто за півгодини.
Дуже важливо, щоби це перемир’я тривало довго, це дасть нам можливість продовжити політичний діалог, який принесе мир та стабільність в Донбас
Я хочу також надати вам інформацію, що це включає дорожню карту, де мають бути прописані практичні кроки по кожному пункту з протоколу.
Ми очікуємо, що найближчим часом будуть звільнені заручники. Найбільш можливо, що це відбудеться завтра. Ми готові забезпечити значні кроки, які включатимуть децентралізацію влади, особливий статус окремих регіонів Донецької та Луганської областей щодо ї економічної свободи, гарантію вільного використанні будь-яких мов на цій території, а також культурних традицій.
Також це включатиме амністію - тобто все, що є в моєму мирному плані.
Я можу сказати, що сьогодні я дуже задоволений результатами саміту і дуже задоволений, що (домовленість про) перемир’я досягнуто саме під час саміту.
Я можу також підтвердити, що це перемир’я ґрунтується на домовленостях, які було досягнуто під час моєї телефонної розмови с президентом Путіним, і це є важливим з огляду (гарантій) того, що це перемир’я триватиме довго. Тепер це – наша спільна (з Путіним) відповідальність.
Я може запевнити, що з українського боку ми зробимо все можливе, щоби зберегти мир та стабільність у східній частині України.
Також хочу запевнити, що це перемир'я досягнуто на засадах мого мирного плану, тобто на засадах поваги до суверенітету та цілісності України.

Без вывода российских войск все эти пункты,без исключения,профанация

Пункт про звильненя заручныкив выполним. Все остальное, это да. Каким образом можно провести децентрализацию власти на территории, где украинской власти нет? Какой особливий статус  может быть особливее того, что там сейчас? Также экономическая свобода и прочее, каким образом что-либо можно проводить на территории, где не действуют законы Украины?

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #103 : Вересня 05, 2014, 05:51:21 17:51 »
От тільки бабло нам дає МВФ, тобто той же Захід.
1. В МВФ 188 государств и это структура не ЕС, а ООН.
2. Деньги выделяются на развитие экономики, а не на войну.

Без цього ті хлопи, що ховаються від мобілізації, не могли б бухати в колибах, ніби в державі все ОК.
Это вообще к чему?

Offline Sarumyan

• Sr. Member
« Reply #104 : Вересня 05, 2014, 05:51:27 17:51 »
Итак, по состоянию на вечер 5 сентября

1.  В тот момент, когда весь мир признал Путина агрессором, ему дали возможность показать себя миротворцем
2. В тот момент, когда должен быть объявлен новый пакет санкций, Европе дали возможность их затормозить, а потом и отменить, на радость Путину
3. В тот момент, когда Украине обещали почти любую поддержку, в том числе и оружием, она сама сняла необходимость этой поддержки

Ну и всякие мелочи, вроде Мистралей, плывущих в Россию, и т.п.

Этого не поймёт в мире ни один союзник и сторонник Украины. Впрочем, я думаю, нам следует подождать их комментариев, того же Маккейна, например. Онтпо крайней мере материться не будет.
 :smiley23:

вы исходите из предположения, что Порох действует самостоятельно. Мне же кажется, что на него давят, причем как раз те, кто вроде бы собирается дать оружие.

Ви собі уявляєте, скільки часу пройде до того, як ми зможемо ефективно використовувати обіцяну зброю?

Использованию ПТРК долго учиться не нужно.
А что-нибудь более серьезное скорее всего будут передавать из постсоветских стран - совковую технику, с которой мы прекрасно умеем работать.

Offline Dust

• Hero Member
« Reply #105 : Вересня 05, 2014, 05:55:57 17:55 »
Подальших сакцій не буде.
Про Крим мова буде хіба що на кухнях і під час педевиборчих кампаній.
Даунбас - заморожений конфлікт.
Рашидські медія домінувати,уть на Сході як частина “компромісу“ із місцевими русскоязичними.

А з чого такий кіпіш?
Ще ж недавно, пам'ятаю, вас нудьга за ідишем долала.
Так радійте: його незабаром буде з надлишком.
Української, правда, не буде. Але її на хазарщині після голодомору практично й не було.

Відповіді не чекаю, знаю про бан. :smilie2:
« Останнє редагування: Вересня 05, 2014, 05:58:16 17:58 від Dust »

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #106 : Вересня 05, 2014, 05:59:43 17:59 »
Интересная реакция рубля
С 36,65 в 17-00 по Мацкве курс вырос до 37,15

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #107 : Вересня 05, 2014, 06:00:21 18:00 »
Итак, по состоянию на вечер 5 сентября

1.  В тот момент, когда весь мир признал Путина агрессором, ему дали возможность показать себя миротворцем
2. В тот момент, когда должен быть объявлен новый пакет санкций, Европе дали возможность их затормозить, а потом и отменить, на радость Путину
3. В тот момент, когда Украине обещали почти любую поддержку, в том числе и оружием, она сама сняла необходимость этой поддержки

Ну и всякие мелочи, вроде Мистралей, плывущих в Россию, и т.п.

Этого не поймёт в мире ни один союзник и сторонник Украины. Впрочем, я думаю, нам следует подождать их комментариев, того же Маккейна, например. Онтпо крайней мере материться не будет.
 :smiley23:

вы исходите из предположения, что Порох действует самостоятельно. Мне же кажется, что на него давят, причем как раз те, кто вроде бы собирается дать оружие.

Ви собі уявляєте, скільки часу пройде до того, як ми зможемо ефективно використовувати обіцяну зброю?

Использованию ПТРК долго учиться не нужно.
А что-нибудь более серьезное скорее всего будут передавать из постсоветских стран - совковую технику, с которой мы прекрасно умеем работать.

навчання по застосуванню птрк теж не миттєве, а постачання радянського - сумнівне рішення...
в нас проблеми з розвідкою та цільвказуванням в першу чергу, високоточною зброєю великої дальності, бо треба знищувати артилерію, конвої...

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #108 : Вересня 05, 2014, 06:00:49 18:00 »
командир "Азову" заявив про те, що вони перейшли у контрнаступ та просунулися на 20км...
їм потрібне перемир'я?

Командир Азова сказал следующее:

В свою чергу командир батальйону "Азов" Андрій Білецький уважає, що перемир'я має бути тактичним, однак як військовий готовий виконати будь-який наказ.
"У нас два дні йдуть сильні бої. Учора була божевільна оборона, сьогодні йшло таке ж божевільне настання, і я не на 100% володію ситуацією. Украй обережно з негативом ставлюся до такого припинення вогню.. я й склад батальйону", - сказав він.
"Я, звичайно, виконаю наказ і прийму це, але як громадянин… Якщо це тактичні перемир'я на кілька днів, щоб зробити обмін полоненими, зібрати поранених, провести перегрупування – це правильно. Якщо це спроба довгочасно вести будь-які переговори із сепаратистами, то, як громадянину мені це неприйнятно", - сказав Білецький.
"Але як військові ми підкоримося наказу, тому що якщо ми не будемо так робити, то в країні настане хаос", - додав він.

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #109 : Вересня 05, 2014, 06:01:39 18:01 »
саме для цього я спеціально написав: материкової України. про інше, дивись вище. я трохи відредагував своє попереднє повідомлення.
И что? Цель-уничтожение республик. Способ достижения-война. Восстановление территориальной целостности материковой Украины в границах февраля 2014 при уничтожении республик произойдет автоматически. И еще раз: цель должна быть четкой и понятной. "Территориальная целостность"-понятие абстрактное и размытое и разные проходимцы его могут трактовать как угодно.
Впрочем, если хочется так считать, то пожалуйста. Правда, конечный результат может слегка отличаться от желаемого.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #110 : Вересня 05, 2014, 06:07:38 18:07 »
їм потрібне перемир'я?

Командир Азова сказал следующее:

В свою чергу командир батальйону "Азов" Андрій Білецький уважає, що перемир'я має бути тактичним, однак як військовий готовий виконати будь-який наказ.
"У нас два дні йдуть сильні бої. Учора була божевільна оборона, сьогодні йшло таке ж божевільне настання, і я не на 100% володію ситуацією. Украй обережно з негативом ставлюся до такого припинення вогню.. я й склад батальйону", - сказав він.
"Я, звичайно, виконаю наказ і прийму це, але як громадянин… Якщо це тактичні перемир'я на кілька днів, щоб зробити обмін полоненими, зібрати поранених, провести перегрупування – це правильно. Якщо це спроба довгочасно вести будь-які переговори із сепаратистами, то, як громадянину мені це неприйнятно", - сказав Білецький.
"Але як військові ми підкоримося наказу, тому що якщо ми не будемо так робити, то в країні настане хаос", - додав він.

ну ось...
ставлення - негативне...
полоненних обміняють не всіх, а лише тих, кого дозволить раша...

• Ветеран форума
« Reply #111 : Вересня 05, 2014, 06:08:19 18:08 »
Восстановление территориальной целостности материковой Украины в границах февраля 2014 - ось і вся ціль. сам же пишеш. і все дуже чітко. і ще, мені здаєтся, що ми по різному тлумачимо ДНР/ЛНР. ти, судячи з усього, вважєш їх територіальними утвореннями. я ж - терористичними організаціями.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #112 : Вересня 05, 2014, 06:09:47 18:09 »
Подальших сакцій не буде.
Про Крим мова буде хіба що на кухнях і під час педевиборчих кампаній.
Даунбас - заморожений конфлікт.
Рашидські медія домінувати,уть на Сході як частина “компромісу“ із місцевими русскоязичними.

А з чого такий кіпіш?
Ще ж недавно, пам'ятаю, вас нудьга за ідишем долала.
Так радійте: його незабаром буде з надлишком.
Української, правда, не буде. Але її на хазарщині після голодомору практично й не було.

Відповіді не чекаю, знаю про бан. :smilie2:

О, пізнаю стиль. Здається, тут такий нік Fire Horse недавно забанили.  :smilie7:

Offline AFru

• Sr. Member
« Reply #113 : Вересня 05, 2014, 06:12:36 18:12 »
oms Ostrovskis ‏@tomsostrovskis 6m

@MaximEristavi Russia created new "frozen conflict", it is defeat for NATO and EU but pragmatic capitulation for Ukraine.

Оно самое!  :Sho_za: , вовремя поддержали Украину, называется.  Первое что Украина сделала, дала возможность России вывернуться из патовой ситуации, и ввп изобразить себя миротворцем.
Если все так-хорошо,  и Украина в состоянии сама решить вопрос с Россией, нахуа было обращаться? Или Украине уже успели дать что собирались, а России новые санкции?
У Зла есть только одна сила — та, которой наделяем его мы сами.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #114 : Вересня 05, 2014, 06:13:05 18:13 »
До речі про обмін полонених. А Савченко попадає під цей обмін? Чи вона окремо?

Offline AFru

• Sr. Member
« Reply #115 : Вересня 05, 2014, 06:21:16 18:21 »

Грузия и Молдавия потеряли часть территории, но теперь быстрее нас двигаются в НАТО и ЕС
Я за то, чтобы прекратить войну, отцепить Лугандон в нынешних границах, и идти их путем

На такое они и рассчитывают: им же уже раньше все сошло с рук, сойдет и сейчас.  Так что, это что ли нормально, или им нужно помогать ? У них тупо шансов нет, чисто блеф, давить нафих при полной поддержке мирового сообщества, которое как раз в нужной кондиции. Нефих им такие подарочки дарить.

Их путь один : в задницу, вместе с попутчиками. Дорогу осилит идущий. 
У Зла есть только одна сила — та, которой наделяем его мы сами.

Offline Ocean

• Hero Member
« Reply #116 : Вересня 05, 2014, 06:22:40 18:22 »
Коментар: Припинення вогню - війна в Україні ще не минула

На сході України домовлено про режим припинення вогню. Але миру не може бути доти, доки Росія зберігатиме бажання і надалі змінювати кордони, вважає Бернд Йоганн, керівник української редакції DW.
На сході України точилися бої у той час, коли у білоруській столиці Мінську сторони конфлікту домовлялися про припинення вогню. За масштабної російської підтримки сепаратисти останніми днями пересунулися з боями вперед - до стратегічно важливого міста Маріуполь південніше від Донецька. Під цим військовим тиском Київ погодився на припинення вогню. Для людей, які й досі перебувають у регіоні, це дуже хороша новина. І, мабуть, і для солдатів української армії, котрі перейшли в стан оборони.

Україні не залишалося жодного вибору. Фактично вона капітулювала перед російською перевагою. Занадто потужною нині є участь Росії з танками, ракетами й новими й новими солдатами. Цинічно і брехливо Кремль і досі заперечує свою участь. Але те, що він веде війну проти України, вже задокументовано. Російські солдати були затримані на українській території, а їхні убиті - поховані на російських цвинтарях. Сміливі російські ЗМІ й Комітет солдатських матерів поширили цю інформацію навіть у Росії.

Порошенко діє правильно
Рішення про припинення вогню український президент Петро Порошенко ухвалив у біді. Але воно є розумним і не має альтернативи. У військовому сенсі цю війну не виграти. Порошенко це знає і тому хоче покласти край смертям...
Далі, кому цікаво:
http://www.dw.de/коментар-припинення-вогню-війна-в-україні-ще-не-минула/a-17904802?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml
« Останнє редагування: Вересня 05, 2014, 06:26:04 18:26 від Ocean »

Чупс

• Гість
« Reply #117 : Вересня 05, 2014, 06:32:45 18:32 »
ашо захуйло етот гайдукєвіч?

Ведучий п'ятого каналу мабуть.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #118 : Вересня 05, 2014, 06:35:14 18:35 »

Грузия и Молдавия потеряли часть территории, но теперь быстрее нас двигаются в НАТО и ЕС
Я за то, чтобы прекратить войну, отцепить Лугандон в нынешних границах, и идти их путем

На такое они и рассчитывают: им же уже раньше все сошло с рук, сойдет и сейчас.  Так что, это что ли нормально, или им нужно помогать ? У них тупо шансов нет, чисто блеф, давить нафих при полной поддержке мирового сообщества, которое как раз в нужной кондиции. Нефих им такие подарочки дарить.

Их путь один : в задницу, вместе с попутчиками. Дорогу осилит идущий.

А у нас какие шансы против кацапской армии?

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #119 : Вересня 05, 2014, 06:36:16 18:36 »
Восстановление территориальной целостности материковой Украины в границах февраля 2014 - ось і вся ціль.
Опять двадцать пять.
сам же пишеш. і все дуже чітко. і ще, мені здаєтся, що ми по різному тлумачимо ДНР/ЛНР. ти, судячи з усього, вважєш їх територіальними утвореннями. я ж - терористичними організаціями.
Я считаю, что "республики"-территории с безвластием и беспределом, вооруженные силы "республик"-филиал ВС РФ. Все просто.