Автор Тема: Прилавок книжного магазина Москвы.  (Прочитано 2547 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline El_Parasito

• Hero Member
Прилавок книжного магазина Москвы.
« : Вересня 09, 2014, 11:47:12 11:47 »
Dann wollen wir streiten sieben Tage lang.

Offline MakYury

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Прилавок книжного магазина Москвы.
« Reply #1 : Вересня 09, 2014, 11:56:23 11:56 »
прогрес...
колись агітки ч\б були...

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #2 : Вересня 09, 2014, 11:58:31 11:58 »
Я вважаю, що це ненормально, коли у держави всі новини про іншу державу, вся преса про Україну, всі обговорення про нас... кацап буде жити в лайні - зате мріяти про світове панування.. про велич кацапської нації..це реально якась хвороба, не інакше...

Offline dorosh

• Hero Member
« Reply #3 : Вересня 09, 2014, 12:05:12 12:05 »
десятиметровый забор, колючка под высоким напряжением и ров с водой и пусть читают шо хотят.

Offline kolyan68

• Sr. Member
  • Донецк, Украина
« Reply #4 : Вересня 09, 2014, 12:11:10 12:11 »
прогрес...
колись агітки ч\б були...
Справедливости ради - тут вроде не все агитки.
- Млечин вроде не ватник хоть книги у него и поверхностные. Про Бандеру передачу он делал еще пару лет назад. Видать решил теперь еще бабла заработать - еще и опубликовать текст. Отношение у него понятное дело негативное - ну так от российского публициста другого сложно ожидать (давайте говорить откровенно - от любого заграничного публициста не стоит ожидать симпатий к Бандере, притом - по совершенно объективным причинам).
- рядом книга про УПА - историческое исследование, судя по рецензиям автор там не однобоко к вопросу подходил.
- крайняя правая книга во втором ряду - про Гетьманат. Автор, судя по беглому поиску в инете - серьезный историк (я так понял - украинский), данную тему несколько лет разрабатывает.

Offline акын

• Ветеран форума
« Reply #5 : Вересня 09, 2014, 12:12:49 12:12 »
Сюрреализм.
Огромная страна сошла с ума и представляет из себя равнодушное быдло, которое спокойно впитывает самую очевидную ложь.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #6 : Вересня 09, 2014, 12:13:01 12:13 »
Цікаво - це тематична виставка на тему України чи справді реальний прилавок?

Offline kolyan68

• Sr. Member
  • Донецк, Украина
« Reply #7 : Вересня 09, 2014, 12:19:05 12:19 »
Скорее всего реальный - что Вас удивляет? В книжных товар обычно компонуется по тематике. Как видите - тут скомпоновано все про Украину и украинский национализм - даже без особой оглядки на характер книг.
В Украине в некоторых магазинах точно так же целые стелажи завалены Суворовым-АнтиСуворовым-НеоСуворовым, или творениями на тематику Жидомасоны-Крах Америки (всякие Мухины и Стариковы).

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #8 : Вересня 09, 2014, 12:37:07 12:37 »
Скорее всего реальный - что Вас удивляет? В книжных товар обычно компонуется по тематике. Как видите - тут скомпоновано все про Украину и украинский национализм - даже без особой оглядки на характер книг.
В Украине в некоторых магазинах точно так же целые стелажи завалены Суворовым-АнтиСуворовым-НеоСуворовым, или творениями на тематику Жидомасоны-Крах Америки (всякие Мухины и Стариковы).

ну от все в комплексі і є агіткою...
в жодному магазині з тих, де побував у світі, не бачив такого напору на закордонні проблеми, не кажучи вже про якийсь заговор проти країни...
люди переважно своєю країною цікавляться, своїм життям...

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #9 : Вересня 09, 2014, 12:42:31 12:42 »
давайте говорить откровенно - от любого заграничного публициста не стоит ожидать симпатий к Бандере, притом - по совершенно объективным причинам.

:smilie11:  :Sho_za:
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #10 : Вересня 09, 2014, 12:49:00 12:49 »
А вони свої агітки безкоштовно роздають? Бо я собі погано уявляю людину, яка платитиме гроші за чиїсь агітматеріали.

Offline koksnick

• Hero Member
  • Si vis pacem, para bellum
« Reply #11 : Вересня 09, 2014, 12:52:04 12:52 »
десятиметровый забор, колючка под высоким напряжением и ров с водой и пусть читают шо хотят.
+1

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
« Reply #12 : Вересня 09, 2014, 12:52:18 12:52 »
А вони свої агітки безкоштовно роздають? Бо я собі погано уявляю людину, яка платитиме гроші за чиїсь агітматеріали.

богата земля русская долб*... оригиналами
Ничто так не бодрит по утрам, как не замеченный вовремя дверной косяк

Offline koksnick

• Hero Member
  • Si vis pacem, para bellum
« Reply #13 : Вересня 09, 2014, 12:55:19 12:55 »
давайте говорить откровенно - от любого заграничного публициста не стоит ожидать симпатий к Бандере, притом - по совершенно объективным причинам.

По тем же причинам русские не любят Пилсудского и Маннергейма. :moskali: Просто эти люди, включая Бандеру, защищали свои народы от захвата Россией.

Offline kolyan68

• Sr. Member
  • Донецк, Украина
« Reply #14 : Вересня 09, 2014, 12:56:10 12:56 »
А что, террористическая деятельность во всем мире в почете? Это для нас - украинцев - он герой национально-освободительного движения, Для представителей других стран - по крайне мере террорист. И что, скажете они не правы?
Мы же например не восхваляем поголовно всех лидеров ИРА или ЭТА - так чего ожидать, что иностранцы должны позитивно относиться к Бандере?

Я возможно коряво написал - я не говорю, что иностранцы не могут позитивнно писать о Бандере. Некоторые украинцы ведь тоже позитивно относятся к вышеперечисленным организациям. Но не следует ожидать, что они должны  позитивно к нему относиться - ИМХО наиболее вероятная реакция все же негативная. Как и с нашей стороны у большинства людей будет такая же реакция по отношению к таким же лидерам национально-освободительных движений в других странах. 

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #15 : Вересня 09, 2014, 12:58:28 12:58 »
А вони ж нічого нового не придумали. Просто дістали заржавілу агітмашину СРСР, трішки почистили і запустили в діло. І ми зараз шоковані мерзенністю. А вона ж не нова. Радянська мерзенність була абсолютно такою ж самою. Просто нам тоді присмерділося. А людям з інших країн СРСР виглядав точно таким же самим мерзенним йопнутим на всю голову молохом, як нам зараз хуйлівська Росія.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #16 : Вересня 09, 2014, 01:00:07 13:00 »
А что, террористическая деятельность во всем мире в почете? Это для нас - украинцев - он герой национально-освободительного движения, Для представителей других стран - по крайне мере террорист. И что, скажете они не правы?
Мы же например не восхваляем поголовно всех лидеров ИРА или ЭТА - так чего ожидать, что иностранцы должны позитивно относиться к Бандере?

А всякі Гарібальді? Рухи опору у Франції? Той же самий терор.

Offline Bad Santa

• Jr. Member
  • **
« Reply #17 : Вересня 09, 2014, 01:04:10 13:04 »
А вони ж нічого нового не придумали. Просто дістали заржавілу агітмашину СРСР, трішки почистили і запустили в діло. І ми зараз шоковані мерзенністю. А вона ж не нова. Радянська мерзенність була абсолютно такою ж самою. Просто нам тоді присмерділося. А людям з інших країн СРСР виглядав точно таким же самим мерзенним йопнутим на всю голову молохом, як нам зараз хуйлівська Росія.

а ведь так и было... присмэрдилося   :smiley24: :smilie5:

но вот в СССР в эту пропаганду не верили (всё равно мечтали о джинсах и жвачках) в в рашковании - верят всем сердцем. Налицо прогресс в технологиях зомбирования

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #18 : Вересня 09, 2014, 01:06:08 13:06 »
Ви вдумайтеся. І Україна, і Росія зараз воюють тим залізом, що ще СРСР наклепав. Ви собі уявляєте, СКІЛЬКИ всякого заліза наклепав СРСР свого часу для знищення людей? Одних лише градів СРСР випустив 8500 штук!!! Уявляєте, як себе почували цивілізовані країни, спостерігаючи, як тоді озброювався совковий молох? Всі ж нормальні люди розуміли, що це не для "оборони". Для оборони достатньо мати ядерну зброю. І пригадайте, істерики СРСР щодо необхідності ядерного розброєння? Розумієте, чому були ті істерики? Совок наклепав 60 тисяч танків та 8500 РСЗО Град, а все це залізо не міг пустити в діло через ту прокляту ядерну зброю...

Offline kolyan68

• Sr. Member
  • Донецк, Украина
« Reply #19 : Вересня 09, 2014, 01:06:54 13:06 »
Гарибальди вроде не сильно замешан.
По Движению Сопротивления во первых де Голль провел для них офигительный ребрендинг, а во вторых некоторые их художества таки воспринимаются негативно.

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #20 : Вересня 09, 2014, 01:09:20 13:09 »
Гарибальди вроде не сильно замешан.
По Движению Сопротивления во первых де Голль провел для них офигительный ребрендинг, а во вторых некоторые их художества таки воспринимаются негативно.

Так Бандера теж вів цілком "конвенційний" тероризм. Найбільш гучні операції - це замах на міністра внутрішніх справ та інших польських силовиків. Нормальна адекватна ціль. А потім уже пішла нормальна партизанка, нічим не краща і не гірша від партизанки інших народів.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #21 : Вересня 09, 2014, 01:17:53 13:17 »
Та все правильно.
Краще заповнити голови народу сміттям про бєндеровцев, ПС, тєраристов на Україні, чим дозволити йому думати про свої внутрішні проблеми.
Так же само робив і СССР. Нещадно "щемив" капіталістів, буржуїв, вбиваючи своїх співгромадян.
Одне лише цікаво, що у час такого розвитку інтернету та інших засобів інформації в росії більшість людей - путінські зомбаки.
От не можу того зрозуміти...Мабуть, таки лишня хромосома. :smilie5:

Offline svo1973

• Ветеран форума
« Reply #22 : Вересня 09, 2014, 01:22:10 13:22 »
Одне лише цікаво, що у час такого розвитку інтернету та інших засобів інформації в росії більшість людей - путінські зомбаки.

Ну тут дуже просте пояснення - їм хочеться такими бути. Їм хочеться вірити, що Росія - імперія, що піднімається з колін. Інакше якщо відкрити очі - то можна побачити лише недорозвинену сировинну країну, яка доїдає свої запаси нафти та газу. А таке бачити не хочеться. Це своєрідна форма алкоголізму - нахерячиться водяри і забути, що ти нікчема. Просто крім водяри вони зараз ще й херячать кісільов-ТіВі.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #23 : Вересня 09, 2014, 01:24:41 13:24 »

Ну тут дуже просте пояснення - їм хочеться такими бути. Їм хочеться вірити, що Росія - імперія, що піднімається з колін. Інакше якщо відкрити очі - то можна побачити лише недорозвинену сировинну країну, яка доїдає свої запаси нафти та газу. А таке бачити не хочеться. Це своєрідна форма алкоголізму - нахерячиться водяри і забути, що ти нікчема. Просто крім водяри вони зараз ще й херячать кісільов-ТіВі.
Та воно так.
Але ж 80% населення - зазомбовані. І це в наш час...От не можу я такого зрозуміти... :shuffle:
Вони ж активно подорожують світом, чого не було при сссср, мають інтернет...

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #24 : Вересня 09, 2014, 01:30:53 13:30 »

Та воно так.
Але ж 80% населення - зазомбовані. І це в наш час...От не можу я такого зрозуміти... :shuffle:

К сожалению убедилась, что это не аргумент.
Рашистский сегмент сети забит соответствующей линии партии и правительства инфой, редиректит их именно на "правильную" инфу.
Для того, чтобы добраться до иной информации надо приложить  хоть какие-то усилия усилия.
А это мало кому надо. Их и так все устраивает.

Offline Bad Santa

• Jr. Member
  • **
« Reply #25 : Вересня 09, 2014, 01:34:20 13:34 »

Та воно так.

это действительно круто !
с тех у кого нет тырнета и смотрит только тв - понятно взять нечего
но вот куча народу активно юзает тырнет и всё равно верят тв ! там какие-то продвинутые технологии вплыву на подсознание - те которые в рекламе запрещены в нормальных странах. И плюс што то ещё. Если бы рашка такого уровня продвинутости машины делала   :smilie5:
« Останнє редагування: Вересня 09, 2014, 01:35:56 13:35 від Bad Santa »

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #26 : Вересня 09, 2014, 01:35:14 13:35 »

Та воно так.

К сожалению убедилась, что это не аргумент.
Рашистский сегмент сети забит соответствующей линии партии и правительства инфой, редиректит их именно на "правильную" инфу.
Для того, чтобы добраться до иной информации надо приложить  хоть какие-то усилия усилия.
А это мало кому надо. Их и так все устраивает.
От це мабуть, і ключове.

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #27 : Вересня 09, 2014, 01:35:54 13:35 »
Если я не ошибаюсь, на книге в левом нижнем углу подзаголовок "Гопак на крови"?
Отжыгают, сцуко! Лишняя хромосома играет!  :gigi:

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #28 : Вересня 09, 2014, 01:39:18 13:39 »

Я возможно коряво написал - я не говорю, что иностранцы не могут позитивнно писать о Бандере. Некоторые украинцы ведь тоже позитивно относятся к вышеперечисленным организациям. Но не следует ожидать, что они должны  позитивно к нему относиться - ИМХО наиболее вероятная реакция все же негативная. Как и с нашей стороны у большинства людей будет такая же реакция по отношению к таким же лидерам национально-освободительных движений в других странах.

будь який збройний опір загарбнику на окупованій території можна назвати терористичною діяльністю,
але висновків,  будь-якого іноземного дослідника, що до партизанського руху, як руху терористичного я не зустрічав ніколи,
хоча не виключаю, що такі унікуми є, але навіть їх наявність не тягне на узагальнення про однозначне ставлення, я вже не кажу про узагальнення "нашей точкі зрєнія", з якого буя...

ви не коряво написали ви коряво склали - слова ніби правильні, але якось так розставлені...

Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #29 : Вересня 09, 2014, 01:41:34 13:41 »
Если я не ошибаюсь, на книге в левом нижнем углу подзаголовок "Гопак на крови"?
Отжыгают, сцуко! Лишняя хромосома играет!  :gigi:

А меня не кровавый гопак, а "вечная руина" больше позабавила.
Может у нас и нет такой роскоши как в масквабаде(и слава Богу), но и такой кричащей нищеты у нас нет. У самих пол страны в руинах, а все туда же, в соседскую кастрюлю лезут.