Автор Тема: Хто завтра проголосує в Раді за особливий статус окупованої теріторії?  (Прочитано 14058 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Читач

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Так званий координатор народного фронту невизнаної «Новоросії» Денис Пушилін вважає, що після прийняття Верховною радою України закону про особливий статус окремих районів Донбасу «ніхто не зможе назвати ополченців терористами». «Стаття «Закону про особливий статус» можливості формування незалежної від київських силовиків народної міліції дає ополченню Донбасу легітимність на міжнародному рівні. Тепер ніхто не зможе назвати ополченців терористами. Це очевидний плюс цього закону», — сказав Пушилін, передає РИА Новости.

Звичайне перекручення. Втім, для того і приймалось.

Не знаю для чого це приймалося. Тепер ми офіційно не можемо воювати з народною міліцією, яка по факту складатиметься з контрактників псковської десантної бригади.

як і вона з нами, ви в це вірите?
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Askold

• Ветеран форума
аргументів, я так розумію, немає, окрім розмахування руками.

А що на це можна ще сказати. Як було нормально, тисли террів, звільнювали - терриотрію, так воно само собою, керівницво не прі дєлах, ага, а як раша ввела регулярні війська (на хвилиночку!), то генерали винні. та піздєц логіка.

В перемоги багато батьків, а поразка завжди сирота.(с)

Чому?Зрадник знайдений - Порох, Він  нас всіх злив козел.(а міг би тисячами кидати під російські траки)
Зацініть.З того моменту, як він на себе взяв відповідальність, Всі як один стали непереможними українськими велетнями і зневажають слизня - Петра.

Це буде не одне ТБ шоу.

Один в один як робили проти Ющенка.
Все що погане це його вина, а все добре це заслуга Вагіньї.

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати
Один в один як робили проти Ющенка.

В десятку Аскольде.

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Олександр Аронець
12 хв ·

От мені цікаво, чи знайдеться в укржурналістиці новітні наєми та лєщєнки, які б "пробили" інформацію, про поіменні та пофракційні результати голосування за закони про амністію та легалізацію ДНР і ЛНР, адже на сайті Ради результати відсутні! Хоча це не передбачено законодавством. Це кримінальний злочин керівництва ВР приховувати від народу результати голосування. Що приховувати, якщо вони так хвалять цей закон??
Відома позиція тільки однієї фракції, яка в повному складі витягла картки для голосування і відзняла на мобільні телефони процес голосування - це "Свобода" - і це доказ всім недругам Свободи, що це єдина партія, яка не зраджує національних інтересів!
Quo Vadis

Offline sofia

• Ветеран форума
Borys Filatov
4 год. ·

Я сейчас выскажу может быть политически неправильные слова. Непопулярные. Те, которые от меня не ожидали. Примитивные по своей сути.

Все те, кто сейчас орет под Радой, по телевизору и в соцсетях: "Требуем продолжения войны" должны пойти и на эту войну записаться. Мужчины и женщины. Молодые и старые. Здоровые и больные.

У недовольных, которые требуют войны, всегда найдется тысяча причин почему на войну должны идти другие, но не они сами.

Но если ты хочешь войны, то у тебя всегда есть возможность принять в ней участие. Вне зависимости от пола, возраста или состояния здоровья. Даже не добровольцем. А например, партизаном или подпольщиком.

Неправильно? Непопулярно? Примитивно?
Но честно.

Хотите повоевать? Подтягивайтесь к линии фронта. Там всегда есть работа для ДРГ.

Нет? Тогда закройте рты и дайте власти возможность политически урегулировать этот кошмар.
Quo Vadis

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Borys Filatov
4 год. ·

Я сейчас выскажу может быть политически неправильные слова. Непопулярные. Те, которые от меня не ожидали. Примитивные по своей сути.

Все те, кто сейчас орет под Радой, по телевизору и в соцсетях: "Требуем продолжения войны" должны пойти и на эту войну записаться. Мужчины и женщины. Молодые и старые. Здоровые и больные.

У недовольных, которые требуют войны, всегда найдется тысяча причин почему на войну должны идти другие, но не они сами.

Но если ты хочешь войны, то у тебя всегда есть возможность принять в ней участие. Вне зависимости от пола, возраста или состояния здоровья. Даже не добровольцем. А например, партизаном или подпольщиком.

Неправильно? Непопулярно? Примитивно?

Но честно.

Хотите повоевать? Подтягивайтесь к линии фронта. Там всегда есть работа для ДРГ.

Нет? Тогда закройте рты и дайте власти возможность политически урегулировать этот кошмар.

Ну. І де це? Відколи просир почали називати регулюванням ?

Offline sofia

• Ветеран форума
Вячеслав Ільченко
13 мин. ·

З витягнутого поіменного голосування закритого засідання ВР можна оцінити, хто голосував і за "конфедеративні закони". З фракції "Батьківщина" голосували наступні особи:

Андрієвський Д. Й.
Арьєв В. І.
Бриченко І. В.
Вознюк Ю. В.
Головко В. А.
Гриневич Л. М.
Гринів І. О. (політтехнолог Порошенка, прим. моя)
Дзендзерський Д. В.
Джемільов М. (для мене це черговий шок)
Донець Т. А.
Дубовой О. Ф.
Ємець Л. О.
Іванчук А. В.
Зубко Г. Г.
Княжицький М. Л.
Князевич Р. П.
Колганова О. В.
Ледовських О. В.
Лук'янчук Р. В.
Лунченко В. В.
Луценко І. С. (дружина очільника БПП, прим. моя)
Мартиненко М. В.
Меріков В. І.
Москаль Г. Г.
Пашинський С. В.
Стець Ю. А.
Томенко М. В.
Фаєрмарк С. О.
Чорноволенко О. В.
Шкварилюк В. В.
Шульга В. П.
Quo Vadis

Offline Южанин

• Ветеран форума
А шо за крик поднялся? Это мертвый закон, который работать не будет. Там огромное количество ссылок на нормативные акты, которые должны еще будут разработаны кабмином. А вот ратификация, реальная.

Offline DKMP

• Hero Member
  • Ем сало! Ворую газ!
А шо за крик поднялся? Это мертвый закон, который работать не будет. Там огромное количество ссылок на нормативные акты, которые должны еще будут разработаны кабмином. А вот ратификация, реальная.
Ваши слова, да богу в уши...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Питання - на біса приймати закон, який працювати не буде?

Так, він не буде працювати для нас. Але буде дуже добре працювати для Хуйла і його пропаганди. І побачите, що Лавров і Чуркін кожною комою того “закону“ будуть їбашити Клімкіна по писку. А він буде виправдовуватись.

Країна ідіотів, прости Господи!...
If you are going through hell, keep going.

Offline Южанин

• Ветеран форума

Питання - на біса приймати закон, який працювати не буде?

Во-первых миру продемонстрировали последовательность в мирном урегулированию.

Во-вторых, Порох просто кинул рыгов и коммуняк, что-бы продвинуть ратификацию.

Offline sofia

• Ветеран форума
та як на мене він правий
що кожен з нас зараз робить?
тільки істерику здійма в соцмережах? чи реально діє

є гарний вислів "а нам своє робити"

Borys Filatov
12 хв · Відредаговане ·

Я могу понять добровольцев.
Я могу понять волонтеров.
Я могу понять родственников убитых, пропавших без вести и покалеченных.
Я могу понять беженцев.

Все они могут зайти ко мне в кабинет и плюнуть мне в лицо.

Но я отказываюсь понимать тех, кто дает нам умные советы из-за границы как Олейников или Шкиль. Тех, кто думает, что помощь армии - это смс 565. Тех, кто откупается от совести продуктами, переданными в госпитали. "Аналитиков", "экспертов", журналистов и...Тимошенко.

Шесть месяцев я жил в аду и не наблюдал вас рядом. Приходите.

У меня есть для вас автомат.
Quo Vadis