0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Причина иловайской трагедии в неправильной оценке ситуации Генштабом после прорыва российской БТГ под Кутейниково и, как следствие, отсутствие своевременного приказа на отступление.
Танкові колони хуйла мали не тербати і прикордонники зустрічати - а шквальний вогонь артилерії та ракетні удари. Тому йоханий прокурор мав це питання досліджувати а не те, чому сотня чоловік з автоматами не хотіли полягти во імя атєчєства на третій хвилині прориву.
можно ржать и прикалыватся но действиям прокурора было бы больше веры если б за последние 9месяцев был посажен-арестован-люстрирован хоть один депутат-чиновник-госслужащий...
Цитата: Feral Cat від Жовтня 07, 2014, 08:58:00 20:58Танкові колони хуйла мали не тербати і прикордонники зустрічати - а шквальний вогонь артилерії та ракетні удари. Тому йоханий прокурор мав це питання досліджувати а не те, чому сотня чоловік з автоматами не хотіли полягти во імя атєчєства на третій хвилині прориву.А ще краще, щоб їх зустрічав зоряний крейсер "Ентерпрайз" Поки не дадуть кожному герою з "Прикарпаття" по крейсеру - має законне право дезертирувати...
Матіос іде нахуй. Президент уклав перемир“я. Незаконно. Бо війни нема. Офіційно війни немає. Тому не має жодного дезертирства.Яке дезертирство, якщо немає війни?
Треба шукати першопричину серед тої сили, яка потім виплатила заставу суду в 300 тис. за командира дезертирів...
не ерничай.если бы их вооружили хотя бы РПГ, уже бы был совсем другой разговор.тогда бы у тебя было хоть формальное право их обвинять в чем-то.
Цитата: Добродій від Жовтня 07, 2014, 09:33:06 21:33Треба шукати першопричину серед тої сили, яка потім виплатила заставу суду в 300 тис. за командира дезертирів...а юльки тут при чем?
Цитата: Darth Vader від Жовтня 07, 2014, 09:39:13 21:39Цитата: Добродій від Жовтня 07, 2014, 09:33:06 21:33Треба шукати першопричину серед тої сили, яка потім виплатила заставу суду в 300 тис. за командира дезертирів...а юльки тут при чем? Викупили..., отже Медведчук дав йому гарантії перед дезертирством.
Цитата: Darth Vader від Жовтня 07, 2014, 09:29:14 21:29не ерничай.если бы их вооружили хотя бы РПГ, уже бы был совсем другой разговор.тогда бы у тебя было хоть формальное право их обвинять в чем-то.В них були РПГ і вони ці РПГ погрожували застосувати проти ЗСУ під Кіборгоградом , коли їх перехопили . Виблядки , що тут ще скажешь .
http://news.bigmir.net/ukraine/841117-Specnaz-ostanovil-razbityj-batal-on--pokinuvshij-zonu-ATO--video-
Не думаю, що жлобиха сама платила за зрадника. Це не в її інтересах, тим більше перед виборами. Зв'зок з Медведчуком тримався через Шуфрича...
Шуфрича, за якого так переживають президент і прокуратура.
Щось я тут не знайшов про погрози по своїх стріляти з гранатометів. Але ти давай, "наяревай".
Цитата: OlegSky від Жовтня 07, 2014, 09:59:48 21:59Щось я тут не знайшов про погрози по своїх стріляти з гранатометів. Але ти давай, "наяревай".То тоді почитай доклад прокуратури . А будеш таким борзим , то підеш на хєр вприприжку , всосав , дідок ?
Цитата: cheshuntt від Жовтня 07, 2014, 09:54:24 21:54http://news.bigmir.net/ukraine/841117-Specnaz-ostanovil-razbityj-batal-on--pokinuvshij-zonu-ATO--video-про РПГ есть. а где о том, что они кому-то угрожали хоть чем-то?
Цитата: Darth Vader від Жовтня 07, 2014, 10:04:34 22:04Цитата: cheshuntt від Жовтня 07, 2014, 09:54:24 21:54http://news.bigmir.net/ukraine/841117-Specnaz-ostanovil-razbityj-batal-on--pokinuvshij-zonu-ATO--video-про РПГ есть. а где о том, что они кому-то угрожали хоть чем-то?http://censor.net.ua/news/306001/voennaya_prokuratura_schitaet_dezertirstvo_batalona_prikarpate_pervoprichinoyi_tragedii_pod_ilovayiskom
"Садимся в вертолет - командующий Сухопутными войсками, я, мой первый заместитель - летим в Кировоград, Знаменку. Посадили в поле вертолет, идем к ним. Они перекрыли дорогу - мне стыдно это говорить, квантунская армия: кто-то пьян, босые, вооруженные до зубов, с боевым комплектом гранат на поясе, направили РПГ на вертолет, и старший лейтенант Прочук, которому мы объявили подозрение, отдал команду стрелять", - рассказал главный военный прокурор.
Матиос констатировал, что батальон имел "большие проблемы" еще во время формирования ивано-франковского войска комиссаром. Возмущение военного прокурора, в частности, вызывал тот факт, что для транспортировки бойцов батальона военный комиссар использовал школьные автобусы.
Кроме того, по убеждению Матиоса, при определении командира батальона ивано-франковский военный комиссар должен был "успеть понять, что этот человек любит алкоголь" и не может командовать таким количеством людей.