Автор Тема: Какой есть компромат на ПС?  (Прочитано 5586 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Re: Какой есть компромат на ПС?
« Reply #30 : Жовтня 10, 2014, 10:20:54 22:20 »
Я теж хочу голосувати за Правий Сектор. Я їх поважаю  ще з нічних чергувань біля Жовтневого палацу. І мій зять буде. І дочка (я їм нічого не казав - вони самі).
ну...так виходить, браття... :)
 :upa :upa :upa

ха я біля Жовтневого першу барикаду з снігу будував )))

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #31 : Жовтня 10, 2014, 11:00:06 23:00 »
Компромат буде, коли вони пройдуть у владу. :smilie1: Журналісти постараються. :smilie5:
Але деякі питання є. Ну, те що вони хоробрі та патріотичні хлопці сумнівів нема ні в кого. Але засідати в раді і творити закони, то трохи інший вид діяльності...
Я б порадив їх краще залучити в МО для підсилення бойового духу і патріотизму у війську.
Трохи бентежить наявність у списках багатьох "тимчасово не працюючих"...
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Кадра

• Sr. Member
« Reply #32 : Жовтня 10, 2014, 11:31:45 23:31 »
Хочу голосовать за Правый Сектор. Накидайте ссылок на то, какие они плохие  :gigi: Чтобы, так сказать, всесторонне изучить.
Для мене ПС одне з двох -
або тупорилі лашари, або підлі негідники,
не хочу навіть розбиратись конкретно,
бо обидва варіанти неприйнятні.
(Перед президентськими виборами
Береза пропонував Тимошенко
зняти свою кандидатуру на користь Педро,
а зараз Ярош заявляє що ПС помилились,
підтримавши Педро).
Ссилки на це знайдете самі, якщо мені не довіряєте.
Кадри рєшают всьо

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #33 : Жовтня 10, 2014, 11:33:44 23:33 »
Сашко Білий (Музичко) як свідчення того, що ПС нескурвлений.
If you are going through hell, keep going.

Astronaut

• Гість
« Reply #34 : Жовтня 10, 2014, 11:35:52 23:35 »
Хочу голосовать за Правый Сектор. Накидайте ссылок на то, какие они плохие  :gigi: Чтобы, так сказать, всесторонне изучить.
підтримавши Педро).
Не "ссилки", а посилання. Дякую, "шукати" не буду. Пиши вже російською, нещастя, і знову ж таки: "проваливай отсюда"  :smiley14:

Offline Кадра

• Sr. Member
« Reply #35 : Жовтня 10, 2014, 11:43:33 23:43 »
підтримавши Педро).
Не "ссилки", а посилання
Посилання ось:
http://natribu.org/ua
а то ссилки! :ao
Учі матчасть! :tease:
Кадри рєшают всьо

Offline Кадра

• Sr. Member
« Reply #36 : Жовтня 10, 2014, 11:45:15 23:45 »
Кадри рєшают всьо

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #37 : Жовтня 15, 2014, 09:49:34 21:49 »
Навіщо «Правий сектор» заблокував Запоріжсталь
http://espreso.tv/article/2014/10/15/navischo_pravyy_sektor_zablokuvav_zaporizhstal

:Sho_za:

Offline liveinly

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #38 : Жовтня 15, 2014, 10:08:32 22:08 »
Я щось не вірю у їх економістів, чув щось про соціалізм.

Ну і з як на мене незначного: балакав з овочем та не признавсь, кум Наливайченка (чи гарний друг, не знаю тільки чи це не гарно).

А чим вам соціалізм не подобається, он Швеція соціалістична аж гай шумить, головне правильність виконання ідеї, а не просто назва.Взагалі, я за Пороха, але чим ближче до виборів, тим більше хочеться голоснути все ж за ПС, бо буде дуже шкода, якщо вони не пройдуть, одним словом поживем, побачим.
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #39 : Жовтня 15, 2014, 10:11:18 22:11 »
http://espreso.tv/article/2014/10/15/navischo_pravyy_sektor_zablokuvav_zaporizhstal

Ви впевнені, що то був ПС а не тітушняк якийсь? Ви бачили гендиректора Запоріжсталі, інтерв'ю давав, подібний на молодоє дарование, тому, якщо і вони блокували, то мабуть на те були вагомі причини.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #40 : Жовтня 15, 2014, 10:12:47 22:12 »
підтримавши Педро).

Юля Володимирівна, йдіть в дупу!

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #41 : Жовтня 15, 2014, 10:17:45 22:17 »

Ви впевнені, що то був ПС а не тітушняк якийсь? Ви бачили гендиректора Запоріжсталі, інтерв'ю давав, подібний на молодоє дарование, тому, якщо і вони блокували, то мабуть на те були вагомі причини.

Я тоже подумал что-то здесь нечисто. Может кто больше знает по этой теме.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #42 : Жовтня 15, 2014, 10:20:38 22:20 »

Я тоже подумал что-то здесь нечисто. Может кто больше знает по этой теме.

Я не знаю, бачив сюжет по тв і все.Але якщо в балаклавах, велика ймовірність, що мусарня гадить.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #43 : Жовтня 15, 2014, 10:23:50 22:23 »
Borislav Bereza
7 hrs ·
Цитувати
Пока мы ждем ответ от господина Ахметова почему его компания "Киевэнерго" не обеспечивала пол-года Троещину горячей водой при отсутствии задолженности у жителей Троещины перед этой структурой, в Запорожье у другой компании господина Ахметова начались очередные проблемы.
В СМИ появилась информация, что люди в форме "Правого сектора" захватили предприятие «Запоріжсталь» и штурмуют его. Так вот тут три неточности. Не люди в форме, а представители ПС в Запорожье. И не захватили, а высыпали на проходных тот мусор и шлаки, которое предприятие «Запоріжсталь» сбрасывает в Днепр. И третья неточность, не штурмуют, а требуют от руководства «Запоріжсталь» наконец-то установить нормальные очистные сооружения и дополнительные системы фильтрации.
Рост онкозаболиваний и рост детской смертности из-за этой проблемы в Запорожье, напрямую связан с загрязнением окружающей среды. Требования гражданских активистов наконец решить проблему с очистными сооружениями и с фильтрами наталкиваются на непонимание руководства предприятия «Запоріжсталь». Мы понимаем, что основная причина в том, что это достаточно дорогие технологии. Но жертвовать здоровьем людей во имя прибыли господина Ахметова мы не намерены. Так что дополнительные очистительные фильтры установить придется.
И пора обществу получить ответ, почему киевляне не имеют горячую воду в своих квартирах, а виновник этой проблемы компания господина Ахметова "Киевэерго"? Если он не способен выполнять свои обязательства перед киевлянами, то договор надо расторгнуть и вернуть "Киевэнерго" киевлянам.
Верховенство закона должно победить закон наживы. Хотя суды и люди находящиеся сейчас во власти это еще не поняли и не хотят понимать. А придется!
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline liveinly

• Ветеран форума
« Reply #44 : Жовтня 15, 2014, 10:39:01 22:39 »
Borislav Bereza
7 hrs ·
Цитувати
Пока мы ждем ответ от господина Ахметова почему его компания "Киевэнерго" не обеспечивала пол-года Троещину горячей водой при отсутствии задолженности у жителей Троещины перед этой структурой, в Запорожье у другой компании господина Ахметова начались очередные проблемы.
В СМИ появилась информация, что люди в форме "Правого сектора" захватили предприятие «Запоріжсталь» и штурмуют его. Так вот тут три неточности. Не люди в форме, а представители ПС в Запорожье. И не захватили, а высыпали на проходных тот мусор и шлаки, которое предприятие «Запоріжсталь» сбрасывает в Днепр. И третья неточность, не штурмуют, а требуют от руководства «Запоріжсталь» наконец-то установить нормальные очистные сооружения и дополнительные системы фильтрации.
Рост онкозаболиваний и рост детской смертности из-за этой проблемы в Запорожье, напрямую связан с загрязнением окружающей среды. Требования гражданских активистов наконец решить проблему с очистными сооружениями и с фильтрами наталкиваются на непонимание руководства предприятия «Запоріжсталь». Мы понимаем, что основная причина в том, что это достаточно дорогие технологии. Но жертвовать здоровьем людей во имя прибыли господина Ахметова мы не намерены. Так что дополнительные очистительные фильтры установить придется.
И пора обществу получить ответ, почему киевляне не имеют горячую воду в своих квартирах, а виновник этой проблемы компания господина Ахметова "Киевэерго"? Если он не способен выполнять свои обязательства перед киевлянами, то договор надо расторгнуть и вернуть "Киевэнерго" киевлянам.
Верховенство закона должно победить закон наживы. Хотя суды и люди находящиеся сейчас во власти это еще не поняли и не хотят понимать. А придется!

Дякую за інфу, гаспадіна ахметова довно час  добренько взяти за яя, той скот рудий довно вже напрошується.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
« Reply #45 : Жовтня 15, 2014, 11:56:20 23:56 »
Ад пуст. Все бесы здесь.