0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Гройсман каже, що зі сплачених податків лише 5% коштів залишається на місцях...Це ж не нормально.
Гройсман каже..
Цитата: Шавлія від Жовтня 10, 2014, 10:34:57 22:34Гройсман каже..то педро-шістка, йому вірити - себе не поважати
Блін, вдушила б вілкула!.. Їх апазіціонерів переслідують в передвиборчий час, б`ють їх агітаторів.Як я розумію Тягнибока...
Цитата: Шавлія від Жовтня 10, 2014, 11:03:58 23:03Блін, вдушила б вілкула!.. Їх апазіціонерів переслідують в передвиборчий час, б`ють їх агітаторів.Як я розумію Тягнибока...Шось Вас не туди понесло Треба Юльку мочити а Ви на якогось вілкула букви витрачаєте
Цитата: Кадра від Жовтня 10, 2014, 11:10:47 23:10Цитата: Шавлія від Жовтня 10, 2014, 11:03:58 23:03Блін, вдушила б вілкула!.. Їх апазіціонерів переслідують в передвиборчий час, б`ють їх агітаторів.Як я розумію Тягнибока...Шось Вас не туди понесло Треба Юльку мочити а Ви на якогось вілкула букви витрачаєте От повірте, для мене, що юлька, що вілкул, - лайно, лише різні сорти.Дасть Бог, позбудемось і тих, і тих.
Цитата: Шавлія від Жовтня 10, 2014, 11:13:36 23:13Цитата: Кадра від Жовтня 10, 2014, 11:10:47 23:10Цитата: Шавлія від Жовтня 10, 2014, 11:03:58 23:03Блін, вдушила б вілкула!.. Їх апазіціонерів переслідують в передвиборчий час, б`ють їх агітаторів.Як я розумію Тягнибока...Шось Вас не туди понесло Треба Юльку мочити а Ви на якогось вілкула букви витрачаєте От повірте, для мене, що юлька, що вілкул, - лайно, лише різні сорти.Дасть Бог, позбудемось і тих, і тих. Кажете лайно обоє?А чому сорти різні?Мабуть так не буває.. лайно є лайно..а Юля і вілкул дійсно різні, надто різні,просто діаметрально протилежні по всіх параметрах.Що вілкул лайно - я повністю згодна.
В будь-якому разі, не вважаю дискусію з вами доцільною.
О, Куницын сказал..
Кажете лайно обоє?А чому сорти різні?Мабуть так не буває.. лайно є лайно..а Юля і вілкул дійсно різні, надто різні,просто діаметрально протилежні по всіх параметрах.Що вілкул лайно - я повністю згодна.
Цитата: Кадра від Жовтня 10, 2014, 11:20:10 23:20Кажете лайно обоє?А чому сорти різні?Мабуть так не буває.. лайно є лайно..а Юля і вілкул дійсно різні, надто різні,просто діаметрально протилежні по всіх параметрах.Що вілкул лайно - я повністю згодна.Ну как бы Вам подоходчивей объяснить. Шо Бублик шо Вилкул дерьмо. Только Вилкул дерьмо менее опасное т.к. оно и выглядит как дерьмо и воняет как оно. Такое увидишь, сразу опознаешь и пройдешь мимо не замаравшись. А Бублик то куча дерьма обвязанная рюшечками и побрызганная духами. Такое можно сразу и не опознать и влезть так что потом не отмоешься.
Цитата: Дрейк від Жовтня 11, 2014, 12:52:09 00:52Цитата: Кадра від Жовтня 10, 2014, 11:20:10 23:20Кажете лайно обоє?А чому сорти різні?Мабуть так не буває.. лайно є лайно..а Юля і вілкул дійсно різні, надто різні,просто діаметрально протилежні по всіх параметрах.Що вілкул лайно - я повністю згодна.Ну как бы Вам подоходчивей объяснить. Шо Бублик шо Вилкул дерьмо. Только Вилкул дерьмо менее опасное т.к. оно и выглядит как дерьмо и воняет как оно. Такое увидишь, сразу опознаешь и пройдешь мимо не замаравшись. А Бублик то куча дерьма обвязанная рюшечками и побрызганная духами. Такое можно сразу и не опознать и влезть так что потом не отмоешься.Тоесть Юля человек тоже плохой, но тщательно и умело это скрывает. Так?И Вы даже можете подтвердить свое мнение фактами?
Для меня один факт на поверхности:Юлька,в отличие от Овоща и Пороха,свою дочку в Раду не запихивала,хотя могла это легко сделать.
Квант як завжди на морозі - http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/25/7038894/. Вангую відмазку - ну він же не по списку.