0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Мамааааааа!!!У мене - комуністична партія.... ТС, що ви підсунули?!.це виходить, що я латентний комуняка?...
Мамааааааа!!!У мене - комуністична партія.... ТС, що ви підсунули?!.це виходить, що я латентний комуняка?... Голосувати буду за ПС
Цитата: Шавлія від Жовтня 22, 2014, 02:40:17 14:40Мамааааааа!!!У мене - комуністична партія.... ТС, що ви підсунули?!.це виходить, що я латентний комуняка?... Голосувати буду за ПС Очевидно, дуже ліві погляди) Я так розумію, вони чисто по програмах робили
Правий сектор 7ДетальнішеНародний фронт 11ДетальнішеСвобода 12ДетальнішеГромадянська позиція 12ДетальнішеСамопоміч 15Детальніше5.10 17ДетальнішеБлок Петра Порошенка 17ДетальнішеРадикальна партія 18ДетальнішеБатьківщина 20ДетальнішеОпозиційний блок 21ДетальнішеКомуністична партія України 21ДетальнішеСильна Україна 22Детальніше
Херня якась, мене до червонодупих приписали, ніхто і нічого вже давно мене так не обливало!
Цитата: liveinly від Жовтня 22, 2014, 02:56:39 14:56Херня якась, мене до червонодупих приписали, ніхто і нічого вже давно мене так не обливало! Мене теж. Будемо разом комунячити на СУПі.
читайте уважно, чим менше балів, тим партія ближче по ідеології... в мене комуняки набрали найбільше балів
Цитата: повстанець від Жовтня 22, 2014, 03:03:10 15:03читайте уважно, чим менше балів, тим партія ближче по ідеології... в мене комуняки набрали найбільше балів Ага, тоді у мене - ПС! А найбільша відмінність - з комуняками.Дякую, повстанець!
Правий сектор 10ДетальнішеСвобода 13ДетальнішеГромадянська позиція 13ДетальнішеСамопоміч 14ДетальнішеНародний фронт 15ДетальнішеБлок Петра Порошенка 17Детальніше5.10 17ДетальнішеРадикальна партія 21ДетальнішеБатьківщина 21ДетальнішеОпозиційний блок 22ДетальнішеСильна Україна 22ДетальнішеКомуністична партія України 26