0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
КНР? "Атайдітє за парєбрік"?
Одного застрелили вже, другого шукають, підозрюють що є третій. Думають на ISIS.
Цитата: Etobicoke Resident від Жовтня 22, 2014, 05:59:27 17:59Одного застрелили вже, другого шукають, підозрюють що є третій. Думають на ISIS.Понавезли всілякої сволоти.... Diversity, блядь.
если появился КРяЗ Спартан значит нашу НацГвардию вызвали. сами не могут справится
Цитата: dimoto від Жовтня 22, 2014, 06:27:21 18:27если появился КРяЗ Спартан значит нашу НацГвардию вызвали. сами не могут справится Та ні, то свати під'їхали. По-перше хуйня не зелена-армійська, а чорна-поліцайська, а по-друге у Канаді немає Нацгвардії.
Ага, арабов с аулами принимают, а белым людям такие условия по иммиграции вкатили в прошлом году - хер пролезешь.
арабы - животные полезные
Цитата: Darth Vader від Жовтня 22, 2014, 07:17:42 19:17арабы - животные полезные Чем? Тем, что сидят на вэлфере до упора и качают права?
ну ваще то шо я их животными назвал уже кагбэ намекает на мое отношение к ним
Цитата: Darth Vader від Жовтня 22, 2014, 07:19:05 19:19ну ваще то шо я их животными назвал уже кагбэ намекает на мое отношение к ним да, защита животных там на уровне. мой друган боится замочить надоедливого скунса на территории своего дома под Торонто. Оштрафуют по самые гланды.
Правило трьох S тре застосувати.
Цитата: Адам Жоржович від Жовтня 22, 2014, 07:24:02 19:24Правило трьох S тре застосувати. шо за правило?
"Shoot, shovel and shut up"
Цитата: Адам Жоржович від Жовтня 22, 2014, 07:26:23 19:26"Shoot, shovel and shut up" порекомендую. но живет он в немецком районе, соседи могут и стукануть