- Закон про державне фінансування партій
- Закон про заборону політичної реклами у ЗМІ і всяких там біг-бордах
Інакше й далі буде така фігня, як на цих виборах.
маячня. "страшно далєкі
оні ви от народа"
є чотири реальні справи, прийнявши які будь-яка політсила буде вигравати всі вибори в обозрімом будущєм:
1) Закон про тишу - сігналки, гопи під подьєздом, кабаки в жилом сєкторє, музичка, ДРЄЛІ і отбойниє молоткі, причому не до 23-00, а до 17-00. карацця повинно не жорстко, а - жорстоко
2) Закон про транспорт в Україні - відміна всіх преференцій для внутрєнніх кровососів тіпа "автовиробників" васадзе і пєця , розгон ДАІ, створення дорожної поліції по тіпу західної, опять же -жорстока боротьба з - сігналочкі, бидлоксєнон, тоніровка в ноль салона і стопов
3) Закон про нерухоме майно і ринок землі - адекватні податки на земельних та нерухомих магнатів, такі щоб більше однієї одиниці житла на рило - йдеш по міру.
4) Медицина - термінові оперативні втручання, раки, інсулін, туберкульоз, спід, вєнєра - безоплатно, все інше - реально працююча страхова медицина.
ну і пожалуй ще - пяте школи, садіки - ніяких поборів, побор в школі, садіку, як і на дорозі - карається кічою мінімум три роки за кожну одиницю побору
порядок пунгтів може тасувацця між собою, ОКРІМ П.1 Цей пунгт - нєпрікосновєнний.
Чому? Відвічу так - я в своїй окрузі ліквідірував всі істочніки шума. Но знаю шо мільйони людей навкруг мене не можуть самостійно це зробити.