Автор Тема: Народ я вас всех люблю :)))  (Прочитано 2183 раз)

0 Користувачів і 12 Гостей дивляться цю тему.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Народ я вас всех люблю :)))
« Reply #30 : Жовтня 26, 2014, 10:48:42 22:48 »
Завтра утром за руль и на работу

Offline pin2

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #31 : Жовтня 26, 2014, 10:49:24 22:49 »
я тут уже й за новий світовий парашутний рекорд випив  :smilie5:
41 км, зі стратосфери

Offline koksnick

• Hero Member
  • Si vis pacem, para bellum
« Reply #32 : Жовтня 26, 2014, 10:49:38 22:49 »
і мене також ? ))

А вас это удивляет?  тут на форуме остались очень хорошие люди. Умеющие думать и выражать свои мысли.
Целую и обнимаю  :az. Жалко - далеко живу, приехал бы к утру похмеляться. Э-эх, джин - говно, но вкусно.

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #33 : Жовтня 26, 2014, 10:50:34 22:50 »
Почитав, і мене совість загризла, що пляшечка коньяку незакінчена. Зараз виправлюсь  :smiley15:

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #34 : Жовтня 26, 2014, 10:51:23 22:51 »

о, можна розвивати тєму, наприклад, наливати в бочку, виносити на узбережжя моря, як шотландці, які потім відмічають в уїскі нотки солоного бризу  :smilie1:

Ха-а-а-ароша мысль :) Спасибо за идею :)
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #35 : Жовтня 26, 2014, 10:53:59 22:53 »
і мене також ? ))
сьогодні всі усіх люблять.   :smiley15:
никому не хочу портить настроение. но нас еще ждут harsh times :smiley16:
Естественно. Именно поэтому надо обязательно ценить "радости скупые телеграммы"  :smilie1:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #36 : Жовтня 26, 2014, 10:54:15 22:54 »
уговорили - в мене також є почата пляшка коньяку - тільки ПС не пройшов вроді ((

Offline koksnick

• Hero Member
  • Si vis pacem, para bellum
« Reply #37 : Жовтня 26, 2014, 10:57:02 22:57 »

о, можна розвивати тєму, наприклад, наливати в бочку, виносити на узбережжя моря, як шотландці, які потім відмічають в уїскі нотки солоного бризу  :smilie1:

Ха-а-а-ароша мысль :) Спасибо за идею :)
Одна знакомая шотландская морда притащила на работу "smoked stones" виски. Короче, виски на торфе и горящих опилках. После открытия в офисе запахло дымом, думали, горим. Хера там - не горим. Из горлА тянуло тупо дымом, и мощно. Обнимаю дрейка, с такими формами, как на аватаре, прощаю пьяное состояние и целую в щечки. А умище-то - просто капец :)

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #38 : Жовтня 26, 2014, 10:58:00 22:58 »
уговорили - в мене також є почата пляшка коньяку - тільки ПС не пройшов вроді ((

Вони хоч і не пройшли, але прокралися - по одному  :smilie5:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #39 : Жовтня 26, 2014, 10:58:32 22:58 »
правильный выбор.

я уже бахнул кофе с кониной :smiley16:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #40 : Жовтня 26, 2014, 11:03:49 23:03 »

Не пройшов, але майже догнав комуняцьких динозаврів - це дуже незле для партії, якої реально не було півроку тому, і гарантія проходження у наступний склад. І Ярош у ВР - теж нічого  :smiley24: Принаймні не дасть зробити крайніми позасистемних добровольців.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #41 : Жовтня 26, 2014, 11:14:34 23:14 »

Не пройшов, але майже догнав комуняцьких динозаврів - це дуже незле для партії, якої реально не було півроку тому, і гарантія проходження у наступний склад. І Ярош у ВР - теж нічого  :smiley24: Принаймні не дасть зробити крайніми позасистемних добровольців.

береза не встрявав, здається, але ляшка вже мало не відпиздили у шустера (семенченко та ще хтось). Так воно ляшко як почало на них наїзджати - тіпа царь...  :smilie10:

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #42 : Жовтня 26, 2014, 11:25:57 23:25 »

береза не встрявав, здається, але ляшка вже мало не відпиздили у шустера (семенченко та ще хтось). Так воно ляшко як почало на них наїзджати - тіпа царь...  :smilie10:

Шкода, що "мало не". Мудло з фейковим батальоном "Україна"  :smiley23:

Сподіваюсь, що хлопці з АТО з різних списків скооперуються. На щастя, імперативного мандату нема, тому генерали фракцій вирішуватимуть не все.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #43 : Жовтня 26, 2014, 11:27:13 23:27 »

Сподіваюсь, що хлопці з АТО з різних списків скооперуються. На щастя, імперативного мандату нема, тому генерали фракцій вирішуватимуть не все.

Новоспечений народний депутат – командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук перше, що зробить в Раді – це наб`є морду командиру батальйону "Донбас" Семену Семенченко. Про це Мельничук заявив в коментарі "Обозревателю".

"Наб`ю морду за те, що би не збирав там всяких і не говорив, що вони комбати "Айдара". Мій номер телефону знає, а на прес-конференцію поліз з якимось самозванцем і написав звернення. Я це звернення, в принципі, підтримую, але нічого йому з якимись... виступати! Ось за це він у мене і отримає", - наголосив комбат.

Після цього, Мельничук займеться законодавчими проектами.

Нагадаємо, 26 жовтня в м.Щастя через те, що там не було виборчих дільниць, не змогли проголосувати "айдарівці".

Командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук пройшов до Верховної Ради за списком Радикальної партії Олега Ляшка. Командир батальйону "Донбас" пройшов до Верховної Ради за списком "Самопоміч" Андрія Садового.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #44 : Жовтня 26, 2014, 11:30:30 23:30 »
Командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук пройшов до Верховної Ради за списком Радикальної партії Олега Ляшка. Командир батальйону "Донбас" пройшов до Верховної Ради за списком "Самопоміч" Андрія Садового.

Ну тому пєтух так і пєтушився.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #45 : Жовтня 26, 2014, 11:31:08 23:31 »
зїдять цих "командирів". особливо тих, хто звязався з гімнюками. політика - це той ще фронт.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #46 : Жовтня 26, 2014, 11:32:35 23:32 »

ну так. Але взагалі то дуже дивно, що Мельничук пішов до Ляшка. Реальний комбат і блазень від Льовочкіна.

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #47 : Жовтня 26, 2014, 11:54:40 23:54 »
Це не гілка - а суцільна пропаганда алкоголізму та вільного кохання!  :az

P.S. (Пішов робити ревізію в барі...)
« Останнє редагування: Жовтня 26, 2014, 11:58:04 23:58 від Ronin »

Offline Serg

• Hero Member
« Reply #48 : Жовтня 27, 2014, 12:01:16 00:01 »
Да, я отведала раствора самодельного на радостях, но именно поэтому у меня развязался язык и совершенно откровенно, что я вас всех люблю. Вы все тут состоявшийся форум ни смотря на сильную конкуренцию.

:ay :ax :ba

:moskali:  :love:  :super:  :upa  :Prapor2:  :Razom:

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #49 : Жовтня 27, 2014, 12:09:13 00:09 »
Це не гілка - а суцільна пропаганда алкоголізму та вільного кохання!  :az

P.S. (Пішов робити ревізію в барі...)
не вільного, а в межах СУПу. Яке до біса вільне кохання з юльками.

Offline rZ0

• Hero Member
« Reply #50 : Жовтня 27, 2014, 12:20:58 00:20 »

ну так. Але взагалі то дуже дивно, що Мельничук пішов до Ляшка. Реальний комбат і блазень від Льовочкіна.
правильно зробив -  він зайняв місце у списку в якому могла опинитися якась продажна шкура