0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Одна з причин падіння рейтингу партії - зневажливе ставлення до прав людини.Згадайте, наприклад, їх бандитські напади на все, що мало хоч якийсь стосунок до сексменшин: погроми фотовиставок чи напади на подобу гей-парадів.Думаю, після цього за них однозначно перестали голосувати і самі геї, і багато думаючих вільних прогресивних креативних людей."Комуністи у вишиванках" - таке доводилося чути не раз.
Ні. Скоріш за все виявилось, що за грізною обгорткою стоїть звичайне боязкувате пристосуванство.
ПС теж пролетів з цих мотивів.
Не знаю. Мне версия про геев больше нравится.
Цитата: Geo від Жовтня 28, 2014, 12:32:18 12:32Не знаю. Мне версия про геев больше нравится. Версія Сударя між іншим не менш екзотична, якщо подумати
Цитата: borderlander від Жовтня 28, 2014, 12:37:16 12:37Цитата: Geo від Жовтня 28, 2014, 12:32:18 12:32Не знаю. Мне версия про геев больше нравится. Версія Сударя між іншим не менш екзотична, якщо подумати Щось я прожив скільки років і ні разу з меншинами ( в хорошому розумінні) не зустрічався.Де Свобода їх знайшла? Що до екзотики.Вибори в один тур, щоб війна закінчилася до другого вже забули?
Цитата: Sudar від Жовтня 28, 2014, 12:40:08 12:40Цитата: borderlander від Жовтня 28, 2014, 12:37:16 12:37Цитата: Geo від Жовтня 28, 2014, 12:32:18 12:32Не знаю. Мне версия про геев больше нравится. Версія Сударя між іншим не менш екзотична, якщо подумати Щось я прожив скільки років і ні разу з меншинами ( в хорошому розумінні) не зустрічався.Де Свобода їх знайшла? Що до екзотики.Вибори в один тур, щоб війна закінчилася до другого вже забули?маячня...народ проголосував тому що в країні був во. з сумнівною легітимністю і це під час бойових дій..
найголовніша причина падіння рейтингу свободи - НЕДОЛУГІСТЬ в тих регіонах де вони мали БІЛЬШІСТЬ в місцевих радах
Цитата: serginio від Жовтня 28, 2014, 01:52:50 13:52найголовніша причина падіння рейтингу свободи - НЕДОЛУГІСТЬ в тих регіонах де вони мали БІЛЬШІСТЬ в місцевих радахТе що Ви називаєте недолугістю варто таки називати коректно - корупцією.
"Комуністи у вишиванках" - таке доводилося чути не раз.
Рядові свободівці достойні поваги, вожді корупційні свині.
Цитата: термаміл від Жовтня 28, 2014, 07:40:08 19:40 Рядові свободівці достойні поваги, вожді корупційні свині.А на форумах рядові свободівці пишуть чи вожді? Бо часом видається, що вожді ...
Почну з того, що була прихильницею "Свободи"Після виборів до нас прийшли люди по квоті Тягнибока.Я в ахуї, Щоб не сказати більше. Повне збереження схем Яника, сідання не потоки, розставляння своїх людей без освіти на посади.На цих виборах за "Свободу" не голосувала ні я ніхто з моєї сім"ї, ніхто з моїх колег.Повторюся ще раз. Рядові свободівці достойні поваги, вожді корупційні свині.
Я , звичвйно, мала на увазі не тільки міністрів, а й команди, які вони привели , Керівників, яких понаставляли в аграрній , лісовій і екологічій галузях це щось. Підминається під себе все, що приносить прибуток. Сумно і гидко.