Автор Тема: Наші не менше 2000 рашидських регулярних військ поклали  (Прочитано 767 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline focus

• Hero Member
Для "хуйла це не регулярні війська..точніше вон то так, але для нього це пиль, або мотлох, біомаса..він угрохає  і 20000 і не поморщіться.

Offline Palermo

• Hero Member
А я обратил внимание на то, с каким настроением кацапское мясо об этом говорит. Они готовы подыхать

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Еще бы детали узнать - дату и место, где "гумконвой" подбили. И почему из-за одного камаза аж 2000 трупов. Странно.

Offline focus

• Hero Member
А я обратил внимание на то, с каким настроением кацапское мясо об этом говорит. Они готовы подыхать
подихають "за царя-батюшку" і іншу хуєтєнь, про яку їм розповіли в тєлєвізорє.  Вишчій долбоєбізм- подохнути на чужій території за брехню хуйла :moskali:

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
подихають "за царя-батюшку" і іншу хуєтєнь, про яку їм розповіли в тєлєвізорє.  Вишчій долбоєбізм- подохнути на чужій території за брехню хуйла :moskali:
Это традиция. Сколько "советников" полегло во времена СССР в разных странах выполняя интернациональный долг? А сколько ветеранов Анголы, Египта и т.п. до сих пор хвастаются и гордятся?
Ник зарезервирован

Offline svo1973

• Ветеран форума
Еще бы детали узнать - дату и место, где "гумконвой" подбили. И почему из-за одного камаза аж 2000 трупов. Странно.

Я думаю, 2000 це сумарно. І мова йде не про білий "гумконвой", а раніші - "воєнторгівські"

Offline focus

• Hero Member
Это традиция. Сколько "советников" полегло во времена СССР в разных странах выполняя интернациональный долг? А сколько ветеранов Анголы, Египта и т.п. до сих пор хвастаются и гордятся?
було б цікаво їх потролити с приводу їх "горжєнія" - в їм:я чого вони там хуйньою займалися? Грошей більш менш пристойних вони там не заробили, історію не перекроїли - навіть Вьєтнам вже дефакто капіталістичний, старість в злиднях.. 
так і зараз - путяра задоволено потирає руки і витрачає на себе мільярди, а "хєроєв" скидують в ями і засипають бульдозером.